Kezdőlap (Terhes torna)

 Terhesség 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Terhes torna

Terhesség  Terhes  Terhesgondozás

Terhes torna
terhesség, terhesek életmódja, torna
A mozgás minden életszakaszban alapvető, fokozottan igaz ez a várandósság ideje alatt, mind a mama mind a baba egészsége szempontjából.


Terhes torna
A mozgás minden életszakaszban alapvető, fokozottan igaz ez a várandósság ideje alatt, mind a mama mind a baba egészsége szempontjából. Nem mindegy azonban, mit, mennyit mozog a kismama a terhesség előtt, alatt és után.

Terhes torna
A terhestorna egy speciális torna, amely segít megelőzni a helytelen testtartás kialakulását, amellett serkenti a vérkeringést és enyhíti a várandóssággal együtt járó kellemetlen tüneteket és panaszokat, mint például a hátfájás.

Kérjük, hogy terhes torna, intimtorna, szülési szabadság, mentőszolgálat, repülőtársaság részére szükséges igazolások, receptek, beutalók igényét az asszisztensnőnek jelezzék még a vizsgálat előtt.

"a Rubint Réka féle terhes torna téma, én arra tornáztam majd 6 hónapon keresztül, de mindent ettem mellette, összesen 10 kilót híztam, viszonylag gyors szülésem volt (6 óra),"
"Ajánlom Rubint Réka dvd-jét, nagyon jó! " ...

Jartam kismami jogara, terhes tornara, szedtem homeo bogyokat, ittam teat, elolvastam mindent az interneten, tudtam milyen, hogyan zajlik a szules es megis csaszaros lettem.
Sajnos nem tagultam, es soha senki nem fogja megmondani, hogy miert.

Könnyű, mértékletes gyakorlatok, - a terhes torna javíthatja a vérkeringésedet, megfelelő mennyiségű oxigénnel látva el csemetéd.

A kifejezetten a kismamák számára összeállított terhes torna amellett, hogy javítja a vérkeringést, segíti a helyes testtartást, és kifejezetten jótékony hatással bír magzatod fejlődésére is.

A speciálisan terheseknek összeállított gyakorlatot szakember vezetésével végezze a terhes.
A terhes torna csak a 12. hét után, szülés-nőgyógyász szakorvos engedélyével végezhető.

Tags: kismama jóga, mozgás terhesség alatt, terhes torna
Így készülhetsz a szülésre kismama jógával ...

Tegyünk sétákat mindennap, figyeljünk oda az étrendünkre, legyen változatos és vitaminokban gazdag, mindemellett pedig ha bírjuk, akkor akár mindennap végezzünk terhes tornagyakorlatokat, amik nemcsak az alak szempontjából lesz fontos, ...

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Szülés, Terhes, Terhesség, Magzat, Vetélés?

◄ Terhes   Terhesgondozás ►
 
RSS Mobile