Kezdőlap (Ékszerkészítés)

 Sajátkezűleg 

  » »
 
   

Ékszerkészítés

Sajátkezűleg  Ékszerdoboz  Ékszertartó

(3) ajtódísz (7) akrilfesték (6) álarc (13) anyák napja (7) asztaldísz (3) cérna (3) cipzár (3) csináld magad (139) csomózás (4) decoupage (6) dekoráció (98) delica (4) díszítés (30) divat (10) diy (208) ékszer (30) ékszergyurma (4) ékszerkészítés ...


Címkék: bemutató ékszer kristály lépésről lépésre gyöngy karkötő ékszerkészítés gyöngyfűzés kásagyöngy csinald magad kristálygyöngy
Gyöngyfűzött karkötő videóval ...

Gyöngyfűzés gyerekeknek, üvegékszerkészítés, gyertyaöntés, díszítőfestés, korongozás, tűzzománc ékszer készítése, mackó varrás, drótékszer.
Helyszín: Budapest
Részletek ...

Az ékszerkészítés.
.szintén nagy szerelem. Kislány korom óta hajlítgattam a drótot és fűztem gyöngyöt, de ennél messzebbre akartam jutni. Nagyon nem szeretem azokat, akik megveszik az alapanyagot, rárakják egy láncra és készen is van.

E kavalkádból külön kiemelhető a gyöngyszövés, ami igen látványos és mutatós ékszerkészítési eljárás. A gyöngyszövő kereten kifeszített cérnára varrható tarka gyöngyök még a félénkebb alkotni vágyókat is tettre késztetik.

Sokféle gyöngy közül válogathatunk az üzletekben, de ha van egy kis időnk, akár mi is nekiállhatunk gyöngyöt készíteni láncunkhoz, mégpedig krumpliból. A legegyszerűbb ékszerkészítési ötletek közé tartozik.

a sűrűbb összetételű anyagot ékszerkészítésnél (brossok) domborúan is fölvihetjük.
Az átlátszó, méz sűrűségű műgyanta alkalmas bádogfelületek restaurálására. Legkönnyebben spaklival vihető fel, ami-vel egyenletes felületet képezhetünk.

A vékony kerámiaalapot különféle színű mázakkal vonják be és égetik ki, ami kissé rusztikus hatást kölcsönöz a mozaikkockáknak. A mini kövek nagyszerűek ékszerkészítéshez és egészen kicsi tárgyak díszítéséhez is.

(ezeknél két egyforma szemű gyöngyöt egy tasakban ritkán találni) Aki gyöngyszövésre vagy minőségi ékszerkészítésre adja a fejét akkor még a jó minőségű cseh gyöngyöt is át kell válogatni ahhoz, hogy az eredmény tökéletes legyen.

Lásd még: Lásd még: Varrás, Dekoráció, Kézimunka, Lakberendezés, Karkötő

Sajátkezűleg  Ékszerdoboz  Ékszertartó

 
RSS Mobile