Kezdőlap (Ékszerkészítés)

 Sajátkezűleg 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Sajátkezűleg » Ékszerkészítés


 

Ékszerkészítés

Sajátkezűleg  Ékszerdoboz  Ékszertartó

(3) ajtódísz (7) akrilfesték (6) álarc (13) anyák napja (7) asztaldísz (3) cérna (3) cipzár (3) csináld magad (139) csomózás (4) decoupage (6) dekoráció (98) delica (4) díszítés (30) divat (10) diy (208) ékszer (30) ékszergyurma (4) ékszerkészítés ...


Címkék: bemutató ékszer kristály lépésről lépésre gyöngy karkötő gyöngyfűzés kásagyöngy csinald magad kristálygyöngy
Gyöngyfűzött karkötő videóval ...

gasztro gyerek ingyenes játék kert kerttervezés kiegészítők konyha kézimunka kézművesség lakberendezés növényápolás otthon papír recept rendszerezés szépségápolás tisztítószer tutorial tárolás tél varrás virág átalakítás édesség ékszerkészítés öko ...

Az .
.szintén nagy szerelem. Kislány korom óta hajlítgattam a drótot és fűztem gyöngyöt, de ennél messzebbre akartam jutni. Nagyon nem szeretem azokat, akik megveszik az alapanyagot, rárakják egy láncra és készen is van.

E kavalkádból külön kiemelhető a gyöngyszövés, ami igen látványos és mutatós ékszerkészítési eljárás. A gyöngyszövő kereten kifeszített cérnára varrható tarka gyöngyök még a félénkebb alkotni vágyókat is tettre késztetik.

a sűrűbb összetételű anyagot nél (brossok) domborúan is fölvihetjük.
Az átlátszó, méz sűrűségű műgyanta alkalmas bádogfelületek restaurálására. Legkönnyebben spaklival vihető fel, ami-vel egyenletes felületet képezhetünk.

A vékony kerámiaalapot különféle színű mázakkal vonják be és égetik ki, ami kissé rusztikus hatást kölcsönöz a mozaikkockáknak. A mini kövek nagyszerűek ékszerkészítéshez és egészen kicsi tárgyak díszítéséhez is.

(ezeknél két egyforma szemű gyöngyöt egy tasakban ritkán találni) Aki gyöngyszövésre vagy minőségi re adja a fejét akkor még a jó minőségű cseh gyöngyöt is át kell válogatni ahhoz, hogy az eredmény tökéletes legyen.

Lásd még: Lásd még: Varrás, Dekoráció, Kézimunka, Lakberendezés, Karkötő

Sajátkezűleg  Ékszerdoboz  Ékszertartó

 
RSS Mobile