Kezdőlap (Utójáték)

 Párkapcsolat 

  » »
 
   

Utójáték

Párkapcsolat  Uralkodási vágy  Vadházasság

utójáték
a zenében olyan kisebb-nagyobb terjedelmü instrumentális tétel, mely főleg dalok bevégzése után, annak hangulati szellemét még egyszer röviden vagy hosszabban visszatükrözi. Leggyakrabban használják zongorakisérettel ellátott daloknál.


Utójáték nélkül!
Összebújás helyett csinálj valamit rögtön a szex után. Egyetek együtt vagy levegőzzetek egyet, aztán jöhet a követező menet! Sokkal izgalmasabb lesz.

A férfiaknak nem kell előjáték és az utójátékot sem igénylik
Valóban kevesebb idő alatt 'áll készen' egy férfi a szexre, mint egy nő.

A szép szó szerelmi elő- és utójáték. Segítségükkel újból megtanulhatjuk, hogy a szerelemben is játékosak legyünk. Ösztönösek, feszültségektől mentesek és teljesen oldottak: ez pedig a tökéletes szexet garantálja.

A betegség tulajdonképpen az alvajárásnak egy sokkal 'fejlettebb' változata, mely magába foglalja a teljes szexuális aktust (előjátéktól az utójátékig), egyetlen fontos kivétellel: a betegek nincsenek tudatában annak, hogy mit tesznek, ...

Ha a hormonális tűzijáték okozta kezdeti vonzerő már elmúlik, a szeretkezésben az elő- és utójáték nélkülözhetetlenné válik, de erre természetesen időt kell szánni - tanácsolják a párkapcsolati szakértők.

Koitusz (coitus) - szeretkezés, párzás. Magát a szexuális aktust jelenti, de bővebb értelemben benne van az előjáték és a levezető utójáték is.

koitusz - Latin szó, jelentése szeretkezés, párzás. Magát a szexuális aktust jelenti, de bővebb értelemben benne van az előjáték és a levezető utójáték is.

folyamán a szűzhártya beszakad, ezzel szabaddá válik az út a további közösülésekhez. Maga az aktus - megfelelő kultúrát feltételezve - három részből, - úgy mint előjátékból, a nemi szervek egyesítéséből és együtt mozgásából, valamint utójátékból áll.

Lásd még: Lásd még: Szerelem, Párkapcsolat, Együttlét, Kielégülés, Házasság

Párkapcsolat  Uralkodási vágy  Vadházasság

 
RSS Mobile