Kezdőlap (Szüzesség elvesztése)

 Párkapcsolat 

  » »
 
   

Szüzesség elvesztése

Párkapcsolat  Szüzesség  Szűzhártya

Szüzesség elvesztése- csak 31% élvezte a magyarok közül
A Durex Nemzetközi Szexuális Jóléti Kutatásából kiderül, hogy világszerte mindössze minden harmadik ember (35%) élvezte az első szexuális együttlétet.


A biológiai szüzesség elvesztése, de még inkább elvevése más szempontból lehet bűn.
Egyébként a biztosnak látszó konkrétumok által kicövekelt területen az általános elvek segítségével kell haladnunk.

Az első közösülés (defloratio), a szüzesség elvesztése előtt a szűz leányok hüvelyében a félhold alakú szűzhártya (lásd: hymen) még ép, ebből megállapítható, hogy a leány még érintetlen. Egészen a 20.

De talán kevés olyat találhatunk, ami annyira meghatározó lenne, mint az első szeretkezés, a szüzesség elvesztése. Egy külföldi kutatás kapcsán Molnár Tamás szexuálpszichológust kérdeztük az első alkalom buktatóiról.

A felmérés arra is fényt derített, hogy az első szexuális élményt átlagosan 17,7 éves korukban szerzik a fiatalok. A trend azt mutatja, hogy a szüzesség elvesztése egyre korábbra tolódik, mivel a mai 16 és 20 év közötti fiatalok 16, ...

Életünkben léteznek, olyan fontos pillanatok, melyekre 70 éves korunkban is visszaemlékezünk. Ilyen feledhetetlen élmény a szüzesség elvesztése is, azonban sokan nem is sejtik mekkora jelentősége van az első alkalomnak.

Lásd még: Lásd még: Szüzesség, Fogamzás, Fogamzásgátló, Fogamzásgátló módszer, Szexuálpszichológus

Párkapcsolat  Szüzesség  Szűzhártya

 
RSS Mobile