Kezdőlap (Óvszer használata)

 Párkapcsolat 

  » »
 
   

Óvszer használata

Párkapcsolat  Óvszer  Óvszer nélkül

Az óvszer használata sok bajtól, komoly tragédiától kiímélheti meg használóját és partnerét! Vigyázzunk magunkra - és egymásra!
Forrás: Durex
További cikkek: ...


10. Az óvszer használata biztonságos ugyan, de okozhat gondokat. A férfiaknál felléphet az erekció hiánya, de mindkét nemnél jelentkezhet akár bőrirritáció is. Próbálgassuk a különböző fajtákat addig, amíg meg nem találjuk a nekünk megfelelőt.

Óvszer használata,
Fogamzásgátló tablettát szed(het) a barátnőd.
No sex (Nem élsz szexuális életet.)
Önmagad reprodukálni (újratermelni)-fajfenntartást (gyermeknemzést) végezni?

Megelőzés Monogám kapcsolat, gumióvszer használata, terhes nők szűrése, a partnerek, fertőzőforrások felkutatása és szűrése. Gonorrhoea (kankó, tripper) A betegséget a Neisseria gonorrhoeae nevű baktérium okozza.

Mindenekelőtt higiéniai okokból javasolt ilyenkor az óvszer használata. Még akkor is, ha monogám kapcsolatban éltek.
Vannak esetek, amikor jobb nem erőltetni a szeretkezést.

Mivel a sperma akár egy hétig is életképes marad a testedben, ezért bőven van ideje megtermékenyíteni a petesejtet. Úgyhogy mindenképpen gumióvszer használata javasolt, már csak a fertőzések elkerülése végett is, ...

Mondhatni, ez az eljárás sokkal inkább rombolja az élményt, mint a gumióvszer használata.

Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana-egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumi óvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.
" cellpadding="0" cellspacing="4" border="0" ...

Nem szívesen szednek hormontartalmú készítményeket, az idegen testek méhbe való elhelyezésétől is ódzkodnak, míg másoknál az óvszer használata vált ki allergiás reakciót. Cikkünkben a természetes fogamzásgátlás módjait mutatjuk be.

Nagyfokú biztonságot nyújt a gumi óvszer használata. A legveszélyesebb korosztály a tizenévesek korosztálya. Ők a legérzékenyebbek az SZTB-kre, beleértve az AIDS-et is, a biztonságos szex az ő számukra létfontosságú.

Lásd még: Lásd még: Óvszer, Fogamzás, Fogamzásgátló, Terhesség, Védekezés

Párkapcsolat  Óvszer  Óvszer nélkül

 
RSS Mobile