Kezdőlap (Gumióvszer)

 Párkapcsolat 

  » »
 
   

Gumióvszer

Párkapcsolat  Gumi óvszer  Gyengédség

A gumióvszer előnyei
Tweet
Ami a biztonságos szexet illeti, vajon okosabbak vagyunk-e, mint egy tizenéves? Az Indiana Egyetem kutatása szerint a tizenévesek körében mindennapos a gumióvszer használata, ám a felnőttekre ez nem igaz.


Gumióvszer
Az óvszer az egyetlen olyan eszköz, amely véd a nemi betegségekkel szemben, és mindemellett biztonsággal megakadályozza a nem kívánt terhességet is.

Condom (gumióvszer) a fiú péniszére (hímvesszejére) kell felhúzni. Tőled függ, hogy használod-e. Maximális biztonságot ad.
Hormonális fogamzásgátlás, a partnernőd antibébi pirulát szed - nem tudod ellenőrizni: veszélyes lehet.
Lehetne még: ...

koton
Férfi gumióvszer.
A bajor-osztrák koton átvétele, ez módosult forma az irodalmi német Kondom (gumióvszer) nyomán. kondom.

(Értelemszerűen fogamzóképes életkorban lévő nőket vesznek csak be a vizsgálatba.) Fogamzásgátló módszer Pearl-index Megszakított közösülés 8-38 Naptár-módszer 14-35 Gumióvszer 3-28 (helytelen használat!) Hormonális fogamzásgátlás 0.1-2.

Gumióvszerrel szintén maga a fogamzás gátolható meg, és sokkalta biztonságosabb a pesszáriumnál. A felhelyezése egy egyszer? és gyors m?velet, azonkívül higiéniás szempontból is előnyös a használata.

Szabadon lehet vásárolni gumióvszert (kondomot). Másfélét az orvossal kell felíratni (pl. az un. antibébi tablettákat stb.). Mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai. A partnerrel - sőt, lehetőleg a szülővel is! ...

Minden embert taszít a gumióvszer?
Nem, de sokakat igen. Elsősorban a férfiak gondolják úgy, hogy óvszerrel nem érzik annyira a partnerüket. Sok nő állítja viszont, hogy nem vesz észre semmi különbséget.
Miért színlelik a nők az orgazmust?

STD esetén a szexuális együttlét az állapotot súlyosbíthatja, a fertőzést a belső nemi szervek irányába “tereli', ráadásul a partnerre is veszélyes, különösen, ha gumióvszer nélkül történik az együttlét.

A méret a lényeg - és legalábbis ezúttal találó a megállapítás: a férfiak körében tekintélyes azoknak az aránya, akik egyszerűen elhibázzák a gumióvszer méretének megválasztását.

Mivel a sperma akár egy hétig is életképes marad a testedben, ezért bőven van ideje megtermékenyíteni a petesejtet. Úgyhogy mindenképpen gumióvszer használata javasolt, már csak a fertőzések elkerülése végett is, ...

Spermicid - spermaölő hatású szer. Fogamzásgátlásra, vagy annak fokozására használnak spermicid szereket, melyet alkalmazhatnak önmagukban, vagy más módszerek (pl. gumióvszer, pesszárium) kiegészítéseként.

Lásd még: Lásd még: Fogamzás, Óvszer, Fogamzásgátlás, Terhesség, Fogamzásgátló

Párkapcsolat  Gumi óvszer  Gyengédség

 
RSS Mobile