Kezdőlap (Afrodiziákum)

 Párkapcsolat 

  » »
 
   

Afrodiziákum

Párkapcsolat  Adonisz  Alkalmi partner

Az afrodiziákum szó eredete a tenger habjaiból kiemelkedett csodás és izgató istennő, Aphrodité mítoszához kapcsolódik. Az istennő csodálatos varázsövéhez hasonló hatású szereket nevezték el afrodiziákumnak, amiben: ...


afrodiziákum - A szexuális vágy felkeltésére vagy felerősítésére szolgáló szerek gyűjtőneve. A szó a görög szerelem istennő -Aphrodité- nevéből ered.

AFRODIZIÁKUM
Három garantált szexuális gerjedelemkeltő
A szerelmesek mindig és mindig egyre több gyönyörre vágynak, és ezért mindent meg is tesznek.

Afrodiziákumok
Afroditéről, a görög istennőről, - aki a mitológia szerint a szerelem mindenható úrnője volt, - nevezték el mindazokat a szereket amelyektől a szexuális vágy felkeltését, vagy visszaadását várják az emberek.

Az afrodiziákumok segíthetnek, vagyis azok a szerek, amelyekről kimutatták, hogy vágyserkentő hatásuk van. De ezek sem csodaszerek, segíthetnek, de nem képesek pótolni a valódi vágyat.

Szerelmi afrodiziákumok a konyhából
Avokádó: magas növényizsír-tartalma miatt energiát szolgáltat, a termékenységet elősegítő E-vitamint és telítetlen zsírsavakat tartalmaz.

A történelem során az emberek mindig is használtak szexuális serkentőszereket, úgynevezett afrodiziákumokat, mivel úgy vélték, hogy egyes ételek növelik az elérhető gyönyöröket. Manapság az osztrigának és az alkoholnak tulajdonítanak ilyen hatást.

A perorális gyógyszerek azonban nem afrodiziákumok, hanem a szexuális együttlét ingerületeit erősítik fel; ennek elmaradása és a ráhangolódás hiánya esetén nem hatnak.

A csokoládé nagyon régi, ismert afrodiziákum, a kakaótartalmánál fogva, így nyilvánvaló módon kapcsolódik a szerelmesek ünnepéhez.

A konfliktuskeresők számára a veszekedés a szenvedélyes szexuális együttlét előjátéka, vagyis egyfajta afrodiziákum.

Ebbe a sorba tartoznak az afrodiziákumnak nevezett varázslatok, amelyikük mindegyike kapcsolatba hozható illatokkal. Az ételek, italok, párologtatók, füstölők lényege éppen az illat.

Johimbin - egy nemi működést serkentő szer (lásd: afrodiziákum), melyet egy afrikai fa kérgéből nyernek. Általában elmondható róla, hogy csak egészséges férfiakra van hatással.
Lap tetejére
Készítette:
Honlapkészítés Debrecen ...

Vágykeltés mesterfokon - afrodiziákumokkal
Amikor a nő mond valamit...
Táncoljon, és közben formálja testét! ...

Az erotikus beszéd módszerének kidolgozói szerint, a megfelelő módon kimondott vágyak, érzések afrodiziákumként (szexuális vágyserkentőként) hatnak a kapcsolatban. A férfiak izgatónak találják az érzések által túlfűtött női hangot.

A pénz is afrodiziákum
Pasidekóder
Csalni vagy csalva lenni?
A titokzatos nemi vágy
A pasi, aki jutott nekünk
Megéri közömbösnek lenni?
KÁMA SZÚTRA ÉS TÁRSAI REMIX
Szerelmes a szerelembe
Egész napos előjáték ...

Lásd még: Lásd még: Párkapcsolat, Szerelem, Hormon, Libidó, Házasság

Párkapcsolat  Adonisz  Alkalmi partner

 
RSS Mobile