Kezdőlap (Zuhanytálca)

 Otthon 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Zuhanytálca

Otthon  Zuhanykabin  Zuhanyzó

Tag Archive for magasított zuhanytálca
Kád, vagy zuhanykabin? ...


Az zuhanytálca alátámasztását fenyőfa lécből vágott kockákkal oldották meg. A gyártó maga! ...

zuhanytálca, fürdőkád, Kaldewei, Caracalla, fürdőszoba
A víz puszta ereje - Kaldewei masszázs funkciós fürdőkád ...

Zuhanytálca alatti szigeteletlen esztrich
Zuhanytálca alatti bitumenes szigetelőanyag
3.Húzza le SoproThene®-ről a papírt majd erősen simítsa le.

Zuhanytálca kialakítása a padló síkjában
A modern fürdőszobákban a legtöbb esetben a padló síkjában helyezik el a zuhanytálcát. Ehhez ? különböző méretekben és formában ? kész zuhanyzóaljzat kapható, amelyet lejtéssel és összefolyóval alakítanak ki.

A fürdőkád, a ~ és a mosdó fehér acrylból készül és szép, stílusos kontrasztot alkot a világosabb dió és a sötétebb makassar faborításokkal. A Szingli Fürdő programhoz a fürdőkád két méretben, egyes és kettes kivitelben készül.

A fürdőszoba legkritikusabb pontja beázás szempontjából a ~, gyengébben a kád környezete és legvégül a mosdó környezete érintett.
Legnagyobb vízterhelés a zuhanyzóban, annak is a víz elvezetésre szolgáló tálcájában keletkezik.

A fürdő meggyszín csempékkel maga a luxus, egy sarokkád, egy ~ és a WC megalapozva egy bézs, nagyméretű járólappal és plafonnal finom és mégis egyedi, főleg, ha még némi zöldnövényzet is megél a helyiségben.

Dugulás megelőzés: padlóösszefolyó és ~
Ha a padlóösszefolyónk rendelkezik műanyag bűzelzáró könyökkel vagy tisztító dugóval és ez könnyen eltávolítható, akkor próbálkozzunk a vízsugaras módszerrel, feltéve, ha elér odáig a tusolócső.

a) Milyen legyen a ~? Először azt célszerű meghatározni, hogy épített vagy előre gyártott zuhanytálcára lesz-e szükségünk. Egyéni zuhanytálcák esetén érdemes betartani az erre vonatkozó előírásokat, melyek meghatározzák a burkolólapok csúszásmentességét.

A hősugárzót, törülközőtartót, tükröt és lámpát stabilan rögzítsük a falhoz, és ne helyezzük el kád fölött vagy ~ közelében.
A világításhoz egy mennyezetkivezetés és a nagyságtól, illetve felszereléstől függően több fali kivezetés szükséges.

A lakásban nem feltétlenül a padló, a ~ vagy éppen a mellékhelyiség környéke jelenti a legszennyezettebb területet, hiszen jó esetben ezek tisztán tartására a legtöbben kiemelten figyelnek.

Az első képen az extravagáns, avantgárd PIATTO zuhany és ~ látható, mely a drámai hatást keltő vörös zuhanyfüggönnyel uralja a teret. A nehéz függöny az érzékiséget emeli ki és tökéletesen védi a privát szférát.

Sok helyen a minőséggel vannak gondok (mondjuk beszakad a lakó alatt a ~, vagy nyolc hónapon belül három vízóra tönkremegy, és eláztatja az alsóbb szinteket, esetleg leszakad a mennyezeti csillár).

Egy átlagos, kissé elavult fürdőszobából így kell modern, legutóbbi divat szerint felújítottat létrehozni. Hozzávalók: egy új ~ mutatós üvegfallal, szürke padlólapok, új, szürke és fehér színvilágú csempe. A mosdószekrény grafitszürke lett, hozzá illő tükörrel.

Ez nem foglal több helyet, mint egy normál ~, de így egy esztétikus és mindent elnyelő szekrényt is kialakíthatsz:
Keskenyebb helyre:
Ülőpad: ...

Amikor kád nélkül kell kialakítanunk a fürdőszobát és nem szeretnénk kész zuhanykabint, válasszunk le akkora helyet, melyben a ~ elfér és építsünk ide egy zuhanyfülkét. Nem szükséges a fülkére ajtót szerelni, így nem szabdaljuk tovább az amúgy is szűk teret.

Ilyenek a WC, a kézmosó, egy, esetleg két szekrény, és a ~. Nem több. Ezt jó, ha tudod, mert a kicsi helyiségekbe is be lehet zsúfolni egy kádat, és 6-7 mutatós bútordarabot, de hogy megtörölközni nem nagyon fogsz tudni, az is biztos.

Az épületek vizes helyiségének esztétikus kialakításának nélkülözhetetlen eleme a különlegesen formatervezett, síkba süllyesztett ~.
OK
Lájkold az Ezermestert a Facebook-on! ...

Ma már egy lakásban sem ritka a több fürdőszoba, mosdó, és az ezekhez kapcsolóinfraszauna, a merülőkád vagy a skandináv és dél-francia mintára az egész helyiséget ~ként használó, esetenként egyetlen üveglappal határolt vizesblokk.

Ne felejtsünk el rákérdezni, mi tartozik bele, a kiírt árba! Vigyázat: nem minden ~ kompatibilis minden zuhanykabinnal! Általában csak egyazon gyár termékei közül válogathatunk, és azokon belül sem egyértelműen társíthatóak a modellek! ...

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Zuhany, Fürdő, Szoba, Fürdőszoba, Burkolat?

◄ Zuhanykabin   Zuhanyzó ►
 
RSS Mobile