Kezdőlap (Tálalószekrény)

 Otthon 

  » »
 
   

Tálalószekrény

Otthon  Talajvíznyomás elleni szigetelés  Talpszelemen

Tálalószekrény képek
Kategória: bútorok
A tálalószekrény nem az otthonunk legszükségesebb bútordarabja, pláne ha egy kisebb lakásban élünk.


Tálalószekrények
Több száz éves múltra tekinthet vissza büszkén a tálalószekrények használatának nemes hagyománya, melyet manapság újra felfedezett magának a nagyközönség, s a modern bútorgyártó cégek.

Térelválasztó tálalószekrény

Univerzális, többfunkciós bútordarabot ajánlunk most olvasóinknak. Megépíthetjük úgy, hogy mindkét oldal felől nyitott polc, hátfallal rendelkező polc vagy hátfallal rendelkező tálalószekrény legyen ajtóval.

A Free tálalószekrény felülete teljesen összefüggő egységet alkot a rejtett fogantyúkkal. A modell minden szerkesztett dekorációs elemét az ajtó és fiók frontok felosztásából adódó vizuális effekt nyújtja.

teak tálalószekrény
A mai design egzótája, a wenge

A mai modern belsőépítészeti trendek egyik közkedvelt fafaja a wenge (egyéb nevei: Kongói Paliszander, Dikela, Mibotu, Bokonge, Awong.), amely a trópusi Nyugat-Aftika párás vidékein honos.

Az étkező tálalószekrénye nem csupán színével, de stílusával is jól illik a ház formavilágához. Itt vidáman reggelizhet az ember, amihez hozzájárul az elénk táruló pazar kilátás.

CAMPAGNE tálalószekrény, Butlers, 199.900 Forint
2. DELACROIX levesestál, Butlers, 7.990 Forint
3. MIX IT! kávéspohár, Butlers, 699 Forint
4. VEZETÉK, Tilka, ár a forgalmazónál
5. ANTIK tányér, ebay, 9,99 Dollár
6. SZARVAS nipp, ebay, 9,95 Dollár
7.

Konyhabútor, tálalószekrény
Nappali bútorai, könyvszekrény, dohányzóasztal
Hálószoba berendezése: franciaágy, komód, beépített szekrény, könyvszekrény
Gardrób bútorai
Dolgozószoba berendezése: íróasztal, irattároló szekrény ...

Ebbe a környezetbe jól illik az egyedi tervezésű, kivitelezésű, régi időket idéző tálalószekrény, amely fölé díszes keretbe foglalt nagyméretű tükröt tettünk, hogy a veranda és a kert látványát behozza az ebédlőbe.

A szobában megjelennek a különféle kellékekkel felszerelt tálalószekrények, a polcokon textilek és edények sorakoznak. A helyiségben jellemzően nem két-három személyre terítenek: általában négy-hat, vagy ennél is több személy fér el kényelmesen.

Ez utóbbi esetben az étkező stílusához illő tálalószekrény is lehet a berendezés egy eleme, mely sokat segíthet az étkezés eszközeinek tárolásában. Remek összekötőkapocs a konyha és a nappali szoba között.

Egy nagyon okos megoldás: erre a tálalószekrényre hőtartó márványpult került, így melegen tartható télen a ráhelyezett étel. Kép
Fából készült remekmű háttérvilágítással. Elkészítese itt található: Kép
Kép ...

A luxus ebédlő bútor szett részei egy kerek asztal faragott lábakkal, magas háttámlájú székek és egy elegáns tálalószekrény. Minden bútor tömör fából készül arany vagy ezüst bevonattal, melyet gyönyörűen egészít ki a kristály dekoráció.

A vitrin eredetileg önállóbútordarab volt, aminek üvegajtós polcai és fiókjai vannak. Legtöbbször az étkezőben kapott helyet tálalószekrényként, hiszen jól mutat benne a porcelán étkészlet.
Tovább a teljes cikkhez »
Fűtés biomasszával ...

Garnitúrák Székek Bárszékek Fa és furnérozott asztalok Laminált étkezőasztalok Tálalószekrények Dohányzóasztalok Fotelek, Padok ...

Az egész helyiséget, szinte körbeölelő bútorok súlyos tömegét díszítésük és színviláguk ellensúlyozza. A főzőpult két oldalán található iker, vitrines tálalószekrények a régi korok hagyományait elevenítik fel.

Nem lesz csúnya, ízléstelen, csak nem tart ki egy életen át. Pont ezért vadászom most a Vaterán bútorokra. Legnagyobb sikerélményem az 500 (ötszáz) forintos tálalószekrény az ötvenes évekből.

A szekrény hátoldalát lefedhetjük gipszkartonnnal vagy tapétával. Az egy légtérben lévő konyha utolsó, magas eleme is lehet kétfunkciós, míg befelé konyhabútor, a külső része tálalószekrényként praktikus.

Lásd még: Lásd még: Bútor, Otthon, Nappali, Konyha, Lakás

Otthon  Talajvíznyomás elleni szigetelés  Talpszelemen

 
RSS Mobile