Kezdőlap (Tálalószekrény)

 Otthon 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Tálalószekrény

Otthon  Talajvíznyomás elleni szigetelés  Talpszelemen

Tálalószekrény képek
Kategória: bútorok
A tálalószekrény nem az otthonunk legszükségesebb bútordarabja, pláne ha egy kisebb lakásban élünk.


Tálalószekrények
Több száz éves múltra tekinthet vissza büszkén a tálalószekrények használatának nemes hagyománya, melyet manapság újra felfedezett magának a nagyközönség, s a modern bútorgyártó cégek.
Im sorry but your browser doesnt support the IFRAME element.

Térelválasztó tálalószekrény

Univerzális, többfunkciós bútordarabot ajánlunk most olvasóinknak. Megépíthetjük úgy, hogy mindkét oldal felől nyitott polc, hátfallal rendelkező polc vagy hátfallal rendelkező tálalószekrény legyen ajtóval. Hasznos bútordarab lehet a konyhánkban és nappalinkban is! ...

A Free tálalószekrény felülete teljesen összefüggő egységet alkot a rejtett fogantyúkkal. A modell minden szerkesztett dekorációs elemét az ajtó és fiók frontok felosztásából adódó vizuális effekt nyújtja. A frontok mögött gondosan kialakított tároló belsők kaptak helyet.

A tálalószekrény vagy a bortároló is elfér a lépcső alatt. Ez különösen akkor hasznos, ha az étkező a nappalival egy légtérben található.
Télikert a lépcső alatt. Ha nem télálló növényeinket sehol máshol nem tudjuk tárolni, a lépcső alatti rész éppen megfelel e célnak.

teak ~
A mai design egzótája, a wenge

A mai modern belsőépítészeti trendek egyik közkedvelt fafaja a wenge (egyéb nevei: Kongói Paliszander, Dikela, Mibotu, Bokonge, Awong.), amely a trópusi Nyugat-Aftika párás vidékein honos.

Az étkező ~e nem csupán színével, de stílusával is jól illik a ház formavilágához. Itt vidáman reggelizhet az ember, amihez hozzájárul az elénk táruló pazar kilátás.

CAMPAGNE ~, Butlers, 199.900 Forint
2. DELACROIX levesestál, Butlers, 7.990 Forint
3. MIX IT! kávéspohár, Butlers, 699 Forint
4. VEZETÉK, Tilka, ár a forgalmazónál
5. ANTIK tányér, ebay, 9,99 Dollár
6. SZARVAS nipp, ebay, 9,95 Dollár
7. LANDROLD asztal, Butlers, 249.000 Forint
8.

Konyhabútor, ~
Nappali bútorai, könyvszekrény, dohányzóasztal
Hálószoba berendezése: franciaágy, komód, beépített szekrény, könyvszekrény
Gardrób bútorai
Dolgozószoba berendezése: íróasztal, irattároló szekrény ...

Ebbe a környezetbe jól illik az egyedi tervezésű, kivitelezésű, régi időket idéző ~, amely fölé díszes keretbe foglalt nagyméretű tükröt tettünk, hogy a veranda és a kert látványát behozza az ebédlőbe.

A szobában megjelennek a különféle kellékekkel felszerelt ~ek, a polcokon textilek és edények sorakoznak. A helyiségben jellemzően nem két-három személyre terítenek: általában négy-hat, vagy ennél is több személy fér el kényelmesen.

Ez utóbbi esetben az étkező stílusához illő ~ is lehet a berendezés egy eleme, mely sokat segíthet az étkezés eszközeinek tárolásában. Remek összekötőkapocs a konyha és a nappali szoba között.

Egy nagyon okos megoldás: erre a ~re hőtartó márványpult került, így melegen tartható télen a ráhelyezett étel. Kép
Fából készült remekmű háttérvilágítással. Elkészítese itt található: Kép
Kép ...

A luxus ebédlő bútor szett részei egy kerek asztal faragott lábakkal, magas háttámlájú székek és egy elegáns ~. Minden bútor tömör fából készül arany vagy ezüst bevonattal, melyet gyönyörűen egészít ki a kristály dekoráció.

A vitrin eredetileg önállóbútordarab volt, aminek üvegajtós polcai és fiókjai vannak. Legtöbbször az étkezőben kapott helyet ~ként, hiszen jól mutat benne a porcelán étkészlet.
Tovább a teljes cikkhez »
Fűtés biomasszával ...

Garnitúrák Székek Bárszékek Fa és furnérozott asztalok Laminált étkezőasztalok ~ek Dohányzóasztalok Fotelek, Padok ...

A klasszikus és angol stílus keveredésével jött létre ez a nagyvonalú konyha. Az egész helyiséget, szinte körbeölelő bútorok súlyos tömegét díszítésük és színviláguk ellensúlyozza. A főzőpult két oldalán található iker, vitrines ~ek a régi korok hagyományait elevenítik fel.

Nem lesz csúnya, ízléstelen, csak nem tart ki egy életen át. Pont ezért vadászom most a Vaterán bútorokra. Legnagyobb sikerélményem az 500 (ötszáz) forintos ~ az ötvenes évekből. Kis csiszolás, pácolás, és tökéletes kopott sikk lesz belőle.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Bútor, Szekrény, Otthon, Lakberendezés, Nappali?

◄ Talajvíznyomás elleni szigetelés   Talpszelemen ►
 
RSS Mobile