Kezdőlap (Szoba)

 Otthon 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Szoba

Otthon  Szivattyúk  Szobaberendezés

SzobafikuszA nagy, önmagában is díszítő növények minden nagyméretű térben jól mutatnak. Általában oszlopos növényt (yukka, fikusz, pálma) alkalmazzunk, hogy mellette, vagy alatta közlekedni lehessen.


Szobanövényeink II.
Szobanövényeink című cikkem megírása után - azt áttekintve - rájöttem, hogy csak a téli és tavaszi növények gondozásáról írtam. Azonban az évnek négy évszaka van:),így folytatom a nyári, őszi és az egész évben virágzó szobanövények ápolásával.

Szobainas - a nélkülözhetetlen szolgálattevő
A szobainasok nem az ugráltatható szolgák kategóriájába tartoznak, hanem az öltözködés egyik kulcsfontosságú bútordarabjai, melyeknek talán minden hálószobában bérelt helyei lehetnének.

Szoba dekorációk
Ma kintről, a hirtelen jött nagy melegből, kicsit a hűs szobába invitállak benneteket, találtam néhány egyszerű, viszont nagyon is látványos fali dekorációt, amit most szeretnék megosztani veletek...
Tovább a teljes cikkhez » ...

Szoba a szabadban
Bármilyen jó lenne is folyamatosan szabadságon lenni, a nyár nagy részét a többség kénytelen otthon eltölteni. Ami nem is hangzik akkora áldozatnak, ha esténként és hétvégente egy kellemes kertben vagy teraszon pihen az ember.

~festő Attila: Mit mivel fessünk
Most megtudhatjuk milyen festéket milyen ecsettel, hengerrel érdemes felvinni a felületre
Ossza meg! ...

~ kilátással a koos.hu-n
Örömmel értesítem kedves olvasóimat, hogy megjelent Koós Miklós építész honlapján egy velem készített rövid kis interjú. Úgy tűnik Miklós megpróbálja a teljesség igényével felsorakoztatni honlapján az építészeti, urbanista, zöld és lakberendező blogokat.

Elő~ - szeretjük?
Az elő~ is azon helyiségek közé tartozik, amire a lakás kialakítása során nem fordítunk sok gondot. Mindenki a nappali-konyha-háló-fürdő~ vonalra van ráállva, és a többi helyiséget hajlamos elhanyagolni.

Fél~
A fél~ értelmezése
Az 253/1997 Kormány rendelet, az OTÉK (Országos településrendezési és építési követelmények) 2008. szeptember 12-i változása óta 8,0 m2-re módosult a lakó~ minimális alapterülete, tehát ezt követően új lakásba nem lehet betervezni 8,0 m2-nél kisebb lakószobát.

Elő~ lakberendezés
Az előszobát szinte csak átmenő forgalomra használjuk - főként kabátok, cipők tárolása -, kevés időt tartózkodunk ott, ezért hajlamosak vagyunk elhanyagolni.

10 ~növény, amit soha ne tarts otthon!
10 ~növény, amit soha ne tarts otthon!
Egyesek mérgezőek, mások elszívják az oxigént, megint másokat a feng shui nem javasol. A következő tíztől érdemes távol tartanod magad! ...

Elő~ kategória cikkei
Kínos titokról árulkodik a kovácsoltvas bútorod
Bútor Outlet - mire számíthatsz? ...

~festés, felújítás Tovább a ~festés, felújítás cikkekhez…
Csináld magad! ~festés, gipszkartonozás, Csináld magad! cikkek…
Beépítési útmutató Áruházunkban kapható termékek beépítése… ...

Az elő~ a legforgalmasabb helyisége a lakásnak. Fontos a burkolata, legjobb, ha könnyen tisztítható, nem csúszós felületű. Fontos a megfelelő mennyiségű szekrény, tárolóhely, hiszen itt kell elhelyeznünk hazaérkezéskor a levetett kabátot, cipőt. Ezeket tárolni kell.

Nappali és elő~ burkolás
Méreteiben és berendezésében is eltér házunk, lakásunk többi részétől. Általában nincs nagy fizikai igénybevételnek kitéve, viszont fontos, hogy jó körülmények között töltsük el az időnket ebben a lakrészben is.

~inas olcsóbban
4szoba
olvass még a szerzőtől!
A ruhatárolás egyik legkritikusabb pontját képezik minden lakásban azok a ruhák, amiket még nem dobunk a szennyesbe, de már a szekrénybe se rakunk vissza, mivel hamarosan újra használatba kerülnek.

~növényeink
Legfrissebb hírek
Reese Witherspoont és férjét letartóztatták
Hollywood legújabb csodakezelésével szépül Keresztes Ildikó!
Justin Bieber és Selena Gomez újra együtt?
Simon Cowell animációs filmre igazolt
Sienna Miller és párja a Burberry-t népszerűsítik
More news ...

~festés
Bár most még aligha vállalkozna bárki lakásának a festésére, ám már most időszerű azon elgondolkodni, hogy milyen színekkel és festékekkel lehetne majd a falakat felújítani.

Elő~-közlekedő: Itt kapja látogatónk az első benyomást az otthonunkról. Ide érkezünk haza, ezért fontos hogy az előszobánk is kedves legyen és mindennek meg legyen a helye.
A kabátokon és cipőkön kívül még sok más dolgot is itt kell elpakolni?
Indulás előtt egy utolsó pillantás a tükörbe?

elő~, lakberendezési ötlet, csíkos tapéta, vidám, fiatalos
Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!
Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Elő~ lakberendezése: inspiráció tároláshoz
Itthon is működik egy papírcső gyár, a csepeli gyár területen. 3 évvel ezelőtt egyszer jártam ott, hihetetlen élmény volt, no nem a csövek miatt, hanem azon a telepen, mintha 50-60 évvel ezelőtt megállt volna az idő.

Háló~ látványtervek
Ideális esetben a háló~ kialakításakor a lakberendezőnek pusztán arra kell ügyelnie, hogy a kiválasztott stílus mentén nyugodt, meghitt pihenőhelyet alakítson ki megrendelőjének.

Háló~
Ki, mint veti ágyát.
Ha egy régi asszír nyugágyat összehasonlítunk egy múlt századi sezlon (pamlag, pihenőágy) formájával és felépítésével, láthatjuk, hogy a különbség nem is olyan nagy, mint az két és félezer éves fejlődés után elvárhatnánk.

Háló~
Életünk körülbelül harmadában alszunk, ezért különösen fontos, hogy odafigyeljünk a hálószobánkra.

Háló~
Broméliák: Éjjel a legtöbb növény oxigén helyett szén-dioxidot bocsát ki, ám a broméliák éjjel is nagyobb mennyiségű oxigént juttatnak a levegőbe. Az olyan kísérletekben, amikor extra oxigént juttattak egy szobába, javult az alvás minősége.

Fürdő~ kád felújítása, kád csere nélkül?


A fürdő~ felújítás igen-igen költséges, és stresszel teli fáradság.
A felújítás és átalakításon gondolkodva korán rájöhetünk, hogy mennyi mindenre kell pénzt költeni.

fürdő~
Romantikus fürdőszobát szeretnél ?
Nőből vagyok, tehát genetikusan romantikus. Azt hiszem. Hidd el, nem esik nehezemre a romantikus fürdőszobáról írni. Órákig tudok romantikus fürdő~ képeket keresni a neten. Tudod, egyébként is van egy ilyen fürdőszobás, csempés becsípődésem.

Fürdő~, mosdó
Szerencsére messze van már a fürdőszobák és mosdók tervezésében a fehér 15x15 centis, mennyezetig felfuttatott egyencsempe és a panellakásokból jól ismert, felső tartályos wc-k kora.

Baba ~

Egy gyermek érkezése örömteli dolog, mely várakozással tölti el a leendő anyukát. A kisbabát váró anyukáknak szolgálhat remek ötletként az itt látható gyermek~ kialakítása.

fürdő~
Víztakarékossági EU kampány tippekkel
Hiába a sok felhívás, nagyon könnyen elfelejtjük, hogy rohamosan fogyatkoznak a vízkészleteink, ráadásul a Föld szegényebb részein élők egy része csak nehezen jut tiszta ivóvízhez.

Fürdő~ nagyon másképp
Több nézet is tartja magát a lakberendezők között, hogy vajon miért van az, hogy a megrendelők a fürdőszobához érve minden pénzt képesek elkölteni, pedig a kanpéjuk még mindig ugyanaz a száz éves darab, amit már a huszadik lakásba cipelnek magukkal.

Fürdő~ bútorok a firenzei Karol tervezőitől
A tervezés tökéletessége, a kiválasztott anyagok minősége és a kitűnő érzékkel történő elrendezés egyértelműen a luxus kategóriába emeli a Karolt. De miben is rejlik a titok?

gyerek~
1. A Gipsy ~ bohém, vidám hangulata valószínűleg sok tinédzser kislánynak testesíti meg az álmait. A hatalmas virágokkal, vidám színekkel dekorált szobában egy percig sem unatkozik majd a szem, minden egyes részlet megannyi meglepetést tartogat.

Fürdő~ tervezés egyedi megoldásokkal
Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó ...

Az elő~ sokszor a lakás legmostohább része, pedig ha úgy vesszük, ez a helyiség otthonunk legfontosabb pillére: itt ér bennünket az első benyomás, és távozáskor is itt pillantunk utoljára a tükörbe. Hogyan rendezzük be ezt a gyakran alábecsült helyiséget?

A háló~ a ház nyugodtabb részében legyen, vagyis lehetőleg ne az utcafrontra vagy a déli oldalra nézzen! ...

~szerű fürdő~ kialakításánál szinte csak egyetlen hátránnyal kell számolni: viszonylag nagy alapterületű helyiségre van szükség. Egy ilyen fürdőszobában ugyanis elengedhetetlen a kényelmes fürdőkád, amely az igények és a pénztárca függvényében maszszázskád is lehet.

A ~i dísznövények a száraz, poros levegőtől is szenvednek. Télen használjunk párologtatót, vagy helyezzünk a fűtőtestre vízzel telt edényt. Az sem baj, ha a szobában szárítjuk a ruhákat, ezzel szintén párásítjuk a levegőt ? s nemcsak ~növényeinknek, hanem magunknak is jót teszünk.

~ kilátással kiadó

Az alacsony árak sokakat sarkallnak arra, hogy befektetésként olyan ingatlanokat vásároljanak, amelyeket lakáshotelként hasznosítanak később.

Baba~ kislánynak
Sok kérdés szokott érkezni hozzám, hogy mi legyen másképp egy kislány szobájában, mint egy kisfiúéban. Megpróbáltam néhány dolgot összeszedni, hogy a segítségetekre legyek! ...

fürdő~
Neobarokk fürdő~ bútor az Eurolegno-tól - Glamor
Időtlen, mégis modern. Glamor az Eurolegno-tól egy neobarokk fürdő~ bútor. A klasszikus és modern stílus meglepő keveréke hosszú ideje népszerű dizájn elemeket ötvöz a jelen legújabb trend vonalával.

Fürdő~ szigetelése
Magán fürdő~
Sehol sem olyan fontos a megfelelő szigetelés, mint a "vizes helyiségekben". Tudnunk kell, hogy a csempeburkolat fugázása nem minősül vízzárónak, függetlenül attól, hogy milyen fugázó anyagot használnak.

A háló~ helyének kijelölésekor fontos, hogy a kapcsolat szempontjából kedvező legyen. Az ágy helyének megválasztásánál a számunkra kedvező irányok közül választhatunk egyet, amely felé néz majd fejük alváskor.

GYEREK~ AJÁNLÓ
Átkattintás a GYEREK~ BLOGRA: ITT!
Loading...
Linkpartnerek ...

A fürdő~ megtervezéséhez mindig jó alapot nyújt a régi fürdő pontos megfigyelése: mi zavar benne, mi az, ami nem praktikus? És mit találunk jónak? Ezek a megfontolások jó kiindulópontot jelentenek az új fürdő megtervezéséhez.

Dolgozó~ otthon
Írta: MeNő
Mostanában divatossá vált otthon dolgozni, főként a kisgyermekes anyák körében. Olyan helyet keressünk a dolgozó~ kialakításához, amely hermetikusan elzárható a lakás többi részétől, ahol nem zavarnak a család többi tagjai.

A gyerek~ kialakításakor ne csak arra törekedjünk, hogy a gyerekkuckó biztonságos és hangulatos legyen, hanem arra is, hogy a harmonikus fejlődés érdekében inger gazdag környezetet alakítsunk ki a számukra.

Forrás: Flickr.com ...

Négy ~ ajtaja nyílott a konyhára. Középen állt a sárbólvert, kunhalomnagyságú, hatalmas tűzhely. Tüzet ki-ki a tetejére rakott. A széles kéményből, amelynek arasznyi korommal fedett, csillogó falai közt bevert az eső, láncok lógtak, ezekre akasztották a kondérokat a szabad tűz fölé.

És a háló~ éke lett az íróasztalom, amiről azt hiszem már jó sok képet láttatok.
ÉDES ÁLMOKAT !
Eni ...

Zebrano elő~ 9
Furnérozott bútorok
Bútorlapok, MDF lapok furnérozása, furnérozott bútorok készítése, akár intarzia berakással is!
Széles választékkal rendelkezem minta fúrnérokból, például európai fafajok, illetve egészen exkluzív afrikai fafajokból is választhat.

Címke: háló~
A megbízó egy 70 m2-es első emeleti lakást vásárolt Budapest belvárosában. A lakás régimódi beosztása miatt szükségessé vált a tér újragondolása, átszervezése, ezért a belső válaszfalakat teljesen kiszedték - a régi WC kivételével.

Új öntanuló ~termosztátok a Siemenstől
Magyarország földrajzi adottságai miatt a téli időszakban közületi- és lakóépületeink fűtése komoly feladatot jelent mindannyiunk számára.

A minimál háló~
A minimál hálóban a sima felületek, a válogatott anyagok és a színek kapják a főszerepet. A stílusra jellemzőek az osztatlan légterű helyiségek, mégis nyugalmunk érdekében jobb, ha hálószobánk külön "pihenőszigetként" működik.

Az idei fürdő~ trend
Minden év új trendeket hoz a lakberendezés és a dekor területén is egyaránt, nincs ez másképp akkor sem, ha a fürdőszobáról van szó. Teljesen új irányvonalak köszöntenek ránk idén, távolodva az elmúlt évtized bohém és antik stílusától, közeledve a modern elegánshoz.

Helyiség - elő~, vécé, garázs, pince, padlás, gardrób, tároló, dolgozó, iroda
X
Helyiség ...

Főoldal » Tippek-Trükkök
Nappali ~ ötletek
Share
Nagyon jó ötletek vannak az alábbi nappali szobákról készült képeken. Nem feltétlenül csak a bútorokat kell figyelni, hanem érdemes megnézni az olyan részleteket, mint a színek, belsőépítészeti elemek, falfülkék, álmennyezetek, stb.

Sajnos a legtöbb elő~ sötét, ablaktalan helyiség. Ha kicsi az elő~, inkább használjunk nagy felületen világos színeket. Mindenképpen helyezzünk el az általános plafon világításon kívül még fényforrásokat a falon: esetleg a tükör fölött, vagy képeket megvilágítva.

Ez igazán könnyű módja a ~ illatosításának. Készítsünk kis szövetzsákokat, és töltsük meg őket potpourrival vagy eszenciaolajjal átitatott vattadarabbal (ügyeljünk, hogy az olaj a vattadarab közepén legyen, különben az anyag foltos lehet).

Légfrissítő ~növények
Fényképek a lakásban
A csecsemők szobájának falát hagyományosan halvány rózsaszínre, pasztellkékre vagy citromsárgára festik. Sok szülő úgy gondolja, hogy a szelíd, megnyugtató árnyalatok azért alkalmasak, mert a kicsik képtelenek különbséget tenni a színek között.

Természetesen egy fürdő~ felújításnál figyelembe kell venni, hogy mennyi ideig tarthatnak a munkálatok, hiszen nem mindenki tud a felújítási munkálatok alatt máshová költözni. Erre az esetre az alábbi "gyors" rétegrend alkalmazása javasolt: ...

Mobilház képekben: 3 háló~ 53 m2-en két fürdővel
In: Mobilház, mobilházak ...

~növényekről
Díszítsük fel a lakást Karácsonyra
Az esős őszi napok után november végén meggyújthattuk az első adventi gyertyát. Örömmel vesszük észre, hogy a város is ünneplőbe öltözik, hogy december elejétől valahogy más a hangulatunk. A karácsonyi hangulat belopja magát a mindennapokba.

~növények gondozása
A téli időszak gyakran tesz kárt a leggondosabban ápolt ~növényeinkben is. Ennek az alábbi okai lehetnek: ...

~tisztaság
Amikor ez a kérdés előjön, azoknál a gazdiknál, akik kertben tartják a kedvencüket, nem igazán merül fel, hogy szükségük lenne rá.

~fenyő

A ~fenyő igen kedvelt dísznövény lett hazánkban. Ha sikerül eltalálni különleges igényeit, gyönyörű dísznövény válik belőle. Tudta ön hogy a mi kis ~fenyők Araucaria heterophylla Ausztráliában akár 70-80 méter magasra is megnőhet?

~növények
Aglaonema, Echeveria, Ficus fajok, Hedera, Crassula, Lantana, Mirtus, Punica, Calamondin, Criptantus, Tillandsia, Beaucarnea, Ceropegia, Dracena, Olea, Opuntia, Euphorbia, Sansevieria, Seressia, Syngonium, Hypoestes, Tradescantia, Cupressus, Epipremnum, Peperomia, Hoya ...

Elő~
Az elő~ rendszeres tisztán tartása azért alapvető fontosságú, mert ide lépünk be először amikor hazaérkezünk. Az utcáról, az udvarról vagy a kertből ruhánkkal, sáros cipőnkkel, esernyőnkkel, táskánkkal satöbbi könnyen behurcolhatjuk a kórokozók tömegét otthonunkba.

Háló~ ötletek a kényelem jegyében
Szép Házak
Háló~ ötletek a jó hálószobához. Hogyan lehetséges ez? Ahányan vagyunk, valószínűleg annyiféle választ adunk erre a kérdésre. Csokorba gyűjtöttük a legfontosabb kellékeket, melyek a pihenéshez, a jó alváshoz nélkülözhetetlenek.

Háló~
Legyen a lakás legnyugalmasabb, a bejárattól legtávolibb helyén. Jó helye van az emeleten.
Tükör lehetőleg ne legyen a falon, vagy az ágyból ne lássuk.
Sose legyen fejünk közvetlenül az ablak alatt.
Az ágy lehetőleg ne legyen külső (hideg) fal mellett.

Fürdő~:
A fürdőszobák kialakításánál, általában az első számú dilemmát az okozza, hogy kádat, vagy zuhanyzót válasszunk-e. Ez a kérdés nem csak akkor merül fel, ha kicsi a fürdő~ és szeretnénk, ha a kád nem foglalna el sok helyet.

A fürdő~ ékének története egészen Krisztus előtt 3300-ig nyúlik vissza, amikor az Indus folyóból egy palotába vezették csőrendszeren keresztül a fürdővizet, az ott élők kényelmére.

A 'BABA~'
Bútorok kiválasztása, elrendezés, világítás, burkolatok, alapanyagok
...

~i szökőkutak
Konyhai felső szekrények
Jó tanácsok matrac vásárlásához
15 bar-os kávéfőzők
Otthoni wellness - háromszázezer alatt
Praktikus tárolók a lakásban
Kiskonyhás ötletek
Hajszárítók és más hajkozmetikai elektromos készülékek
Biokandalló ...

~burkolattal integrált térelválasztás
Nagy alapterületű lakóterek optikai térosztását álmennyezeti elemekkel is meg lehet oldani. Ez természetesen alapos előtervezést igényel, de az eredmény meghökkentően dekoratív berendezést eredményez, mint azt képünk is bizonyítja.

~- és konyhabútorok nincsenek az árban!
Zárt égésterű, folytonégő kandalló ...

A ~ festésénél következő sorrendet érdemes betartani:
mennyezet
falak
ajtók
ablakok
radiátorok
szegélyek, peremfelületek
1. Mennyezet
Kezdjük a festést az ablakhoz legközelebb eső sarokban és az ablaktól a ~ belseje felé haladjunk.

A ~ sarkaiban a falakra és a mennyezetre mérje ki a díszléc széleit, majd csapózsinórral jelölje ki a falszegély illesztésének helyét. Ha egyedül van az egyik jelölőpontba verjen szöget, rögzítse rá a zsinór végét,majd a másik sarokban feszítse meg és csapjon ki.

A ~ díszítésére szolgáló különféle tárgyakat úgy kell kiválasztani, hogy egyetlen szín vagy minta se ismétlődjék. Ha élő virág van a szobában, nem kívánatos a virágcsendélet. Ha kerek formájú teáskannát használunk, a vizeskorsónak szögletesnek kell lennie.

A ~hőmérséklet rétegződése egy ülő személy feje és bokája között kevesebb 2 °C-nál - de csak azon feltétel mellett, ha a külső épületelem effektív U-középértéke 0,85 W/m²K alatt van. Vö. a bal oldali 2. ábrával.

A ~ nedvességtartalmának szabályozása
Az elhasznált levegő frissítése
A szag és káros anyagok eltávolítása
A ~hőmérséklet szabályozása
Kiegészítő levegőmennyiség biztosítása a tűzhelyekhez ...

A ~beli asztal az idevágó adalékokból következtethetően, korán meghonosodhatott a köznépnél. Az Árpád-kor idejéről feltárt falusi házacskák némelyikének ülőgödrében olyan nyomokat találtak, melyek asztallapot tartó cöveklábak helyének vélhetők.

Tévé~ bútorzata is lehet a raklap:
Egy eldobható raklap a kertbe is jól jön:
Kis hely esetén: ...

Háló~:
. Ágy feletti elhelyezés: a készülék a majdnem vízszintes (vagy ha lehet, akkor teljesen vízszintes) befúvási beállításnál átfúj az ágyban fekvők felett.
. ~ajtó felett: ha a befúvási irányban közlekedő terület van, például az ágy lábrésze elé fúj a készülék.

Fürdő~ - Csempe - Burkolólap - Üvegmozaik - Greslap
A fürdő~ azon helyiségek közé tartozik, amelyeket a legnehezebb ügyesen, ízlésünk szerint, mindamellett szakszerűen berendezni.

A háló~ - jó esetben - a lakásunk/házunk legeldugottabb zuga: intim, a kíváncsi, esetleg tolakodó tekinteteket távol tartja. Üzenetértékű, miként rendezzük be ezt a helyiséget. Alapvetően két fő vonalat, férfiasat és nőieset lehet megkülönböztetni.

A háló~ ( a nappalihoz hasonlóan) mindig a béke szigete, innen indulunk reggel napi hadjáratunkra, majd ide érkezünk este kimerülten, egy kis megnyugvást remélve.

A háló~ jegyei:
alacsony tatami jellegű ágy, általában fejtámla nélküli
egyszerű, szögletes éjjeliszekrény
papírparaván,
gyékényszőnyeg, vagy természetes tengerifű szőnyeg vagy napjainkban lehet puhább jellegű szőnyeg is
zárt tároló a rendetlenség kiküszöbölésére.

A fürdő~ felújítása csak későbbi időpontra van beütemezve, megoldásként javítás maradt. A cél a jelenlegi állapot megőrzése,
Hagyományos fafödémek
A fafödémek földszintes családi házak kedvelt födémtípusa. Általában akkor célszerű ezt a födémtípust készíteni, ha a ...

A fürdő~ berendezésénél, érdemes átgondolni, hogy valóban szükség van-e kádra, vagy elég-e a zuhanyzó, ami egy jó minőségű, masszírozó fali zuhanypanellel, sokkal komfortosabb is tud lenni, mint egy kád. (Figyelem a jó minőségű fali zuhanypaneleket nem 60.

A gyermek~ dobogóval emelt megoldásával a tanuló zóna és a nappali elkülönítésre került. A dobogó alól az ágy kihúzható, franciaágy méretűre növelhető.
A gyermek~ tanulósarka teljesen szeparált. A falon a gyermek kedvenc krokodil preparátuma látható lépcső-zetes keretbe foglalva.
vissza ...

Egyszerű ~termosztát
A fűtött terület központi helyére kell elhelyezni mellmagasságban a termosztátot, belső falra. Ha egyszerű tekerős termosztátot vásárolunk, lehetőleg három vezetékkel beköthető típust válasszunk.

Cimkék:
elő~ lakberendezés
Tovább
Hogyan rendezzük be a lakást japán módra?

Példa: ha a ~ 25 0C-os, és a maximális teljesítménynél a klíma 10 0C hőmérsékletre hűti le a levegőt, akkor a teljesítmény 50%-ra történő csökkentésével - amellyel a hűtőközeg-áram is 50%-ra csökken - a befújt levegő hőmérséklete kb. 17-18 0C lesz. Egy újabb jó pont! ...

Klub~ - Játék~ - házikaszinó
Biliárd és rex asztalok,
drats táblák, csócsó,
kártyaasztalok és kiegészítők webáruháza.
Emellett a jákékasztalok elhelyezésével kapcsolatos lakberendezői javaslatok.
3D lakberendezés ...

Konyhabútor, tálalószekrény
Nappali bútorai, könyvszekrény, dohányzóasztal
Háló~ berendezése: franciaágy, komód, beépített szekrény, könyvszekrény
Gardrób bútorai
Dolgozó~ berendezése: íróasztal, irattároló szekrény ...

Így van ez a Murexin által kidolgozott hidegburkolási rendszereknél is. Rendkívül fontos, hogy a fürdő~ burkolásakor a vakolat és a beton már megfelelően ki legyenek száradva, mert a túl sok maradéknedvesség káros hatású lehet.

A legutolsó fürdő~ trendek arra inspirálnak, hogy alakítsuk fürdőnket szentéllyé! Közlekedési dugók, munkahelyi és egyéb határidők, nehezen egyeztethető családi programok - ezek a mindennapi stressz helyzetek szinte mindannyiunk életének részei.... bővebben ...

Az emeleti gyerek~ D-Ny-i, és É-K-i tájolású ablakokkal. Fotó: Visontai Márton
A kétszintes passzívház energetikai számításba bevont lakóterülete: nettó 133 m2.
Az emeleti közlekedő, ahonnan a hálószobák, valamint vizes helyiségek nyílnak. Fotó: Visontai Márton ...

Módosabb helyeken ~ is került a tényleges konyharész mellé, így akár télen is lakható volt.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Otthon, Lakás, Fürdő, Bútor, Lakberendezés?

◄ Szivattyúk   Szobaberendezés ►
 
RSS Mobile