Kezdőlap (Szoba)

 Otthon 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Szoba

Otthon  Szivattyúk  Szobaberendezés

SzobafikuszA nagy, önmagában is díszítő növények minden nagyméretű térben jól mutatnak. Általában oszlopos növényt (yukka, fikusz, pálma) alkalmazzunk, hogy mellette, vagy alatta közlekedni lehessen.


Szobanövényeink II.
Szobanövényeink című cikkem megírása után - azt áttekintve - rájöttem, hogy csak a téli és tavaszi növények gondozásáról írtam. Azonban az évnek négy évszaka van:),így folytatom a nyári, őszi és az egész évben virágzó szobanövények ápolásával.

Szobainas - a nélkülözhetetlen szolgálattevő
A szobainasok nem az ugráltatható szolgák kategóriájába tartoznak, hanem az öltözködés egyik kulcsfontosságú bútordarabjai, melyeknek talán minden hálószobában bérelt helyei lehetnének.

Szoba dekorációk
Ma kintről, a hirtelen jött nagy melegből, kicsit a hűs szobába invitállak benneteket, találtam néhány egyszerű, viszont nagyon is látványos fali dekorációt, amit most szeretnék megosztani veletek...
Tovább a teljes cikkhez » ...

Szoba a szabadban
Bármilyen jó lenne is folyamatosan szabadságon lenni, a nyár nagy részét a többség kénytelen otthon eltölteni. Ami nem is hangzik akkora áldozatnak, ha esténként és hétvégente egy kellemes kertben vagy teraszon pihen az ember.

Szobafestő Attila: Mit mivel fessünk
Most megtudhatjuk milyen festéket milyen ecsettel, hengerrel érdemes felvinni a felületre
Ossza meg! ...

Szoba kilátással a koos.hu-n
Örömmel értesítem kedves olvasóimat, hogy megjelent Koós Miklós építész honlapján egy velem készített rövid kis interjú. Úgy tűnik Miklós megpróbálja a teljesség igényével felsorakoztatni honlapján az építészeti, urbanista, zöld és lakberendező blogokat.

Előszoba - szeretjük?
Az előszoba is azon helyiségek közé tartozik, amire a lakás kialakítása során nem fordítunk sok gondot. Mindenki a nappali-konyha-háló-fürdőszoba vonalra van ráállva, és a többi helyiséget hajlamos elhanyagolni.

Félszoba
A félszoba értelmezése
Az 253/1997 Kormány rendelet, az OTÉK (Országos településrendezési és építési követelmények) 2008. szeptember 12-i változása óta 8,0 m2-re módosult a lakószoba minimális alapterülete, tehát ezt követően új lakásba nem lehet betervezni 8,0 m2-nél kisebb lakószobát.

Előszoba lakberendezés
Az előszobát szinte csak átmenő forgalomra használjuk - főként kabátok, cipők tárolása -, kevés időt tartózkodunk ott, ezért hajlamosak vagyunk elhanyagolni.

Előszoba kategória cikkei
Kínos titokról árulkodik a kovácsoltvas bútorod
Bútor Outlet - mire számíthatsz? ...

Szobafestés, felújítás Tovább a szobafestés, felújítás cikkekhez…
Csináld magad! Szobafestés, gipszkartonozás, Csináld magad! cikkek…
Beépítési útmutató Áruházunkban kapható termékek beépítése… ...

Az előszoba a legforgalmasabb helyisége a lakásnak. Fontos a burkolata, legjobb, ha könnyen tisztítható, nem csúszós felületű. Fontos a megfelelő mennyiségű szekrény, tárolóhely, hiszen itt kell elhelyeznünk hazaérkezéskor a levetett kabátot, cipőt. Ezeket tárolni kell.

Nappali és előszoba burkolás
Méreteiben és berendezésében is eltér házunk, lakásunk többi részétől. Általában nincs nagy fizikai igénybevételnek kitéve, viszont fontos, hogy jó körülmények között töltsük el az időnket ebben a lakrészben is.

Szobainas olcsóbban
4szoba
olvass még a szerzőtől!
A ruhatárolás egyik legkritikusabb pontját képezik minden lakásban azok a ruhák, amiket még nem dobunk a szennyesbe, de már a szekrénybe se rakunk vissza, mivel hamarosan újra használatba kerülnek.

Szobanövényeink
Legfrissebb hírek
Reese Witherspoont és férjét letartóztatták
Hollywood legújabb csodakezelésével szépül Keresztes Ildikó!
Justin Bieber és Selena Gomez újra együtt?
Simon Cowell animációs filmre igazolt
Sienna Miller és párja a Burberry-t népszerűsítik
More news ...

Szobafestés
Bár most még aligha vállalkozna bárki lakásának a festésére, ám már most időszerű azon elgondolkodni, hogy milyen színekkel és festékekkel lehetne majd a falakat felújítani.

előszoba, lakberendezési ötlet, csíkos tapéta, vidám, fiatalos
Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!
Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Hálószoba látványtervek
Ideális esetben a hálószoba kialakításakor a lakberendezőnek pusztán arra kell ügyelnie, hogy a kiválasztott stílus mentén nyugodt, meghitt pihenőhelyet alakítson ki megrendelőjének.

Hálószoba
Ki, mint veti ágyát.
Ha egy régi asszír nyugágyat összehasonlítunk egy múlt századi sezlon (pamlag, pihenőágy) formájával és felépítésével, láthatjuk, hogy a különbség nem is olyan nagy, mint az két és félezer éves fejlődés után elvárhatnánk.

Hálószoba
Életünk körülbelül harmadában alszunk, ezért különösen fontos, hogy odafigyeljünk a hálószobánkra.

Hálószoba
Broméliák: Éjjel a legtöbb növény oxigén helyett szén-dioxidot bocsát ki, ám a broméliák éjjel is nagyobb mennyiségű oxigént juttatnak a levegőbe. Az olyan kísérletekben, amikor extra oxigént juttattak egy szobába, javult az alvás minősége.

Fürdőszoba kád felújítása, kád csere nélkül?


A fürdőszoba felújítás igen-igen költséges, és stresszel teli fáradság.
A felújítás és átalakításon gondolkodva korán rájöhetünk, hogy mennyi mindenre kell pénzt költeni.

Fürdőszoba, mosdó
Szerencsére messze van már a fürdőszobák és mosdók tervezésében a fehér 15x15 centis, mennyezetig felfuttatott egyencsempe és a panellakásokból jól ismert, felső tartályos wc-k kora.

Baba szoba

Egy gyermek érkezése örömteli dolog, mely várakozással tölti el a leendő anyukát. A kisbabát váró anyukáknak szolgálhat remek ötletként az itt látható gyermekszoba kialakítása.

fürdőszoba
Víztakarékossági EU kampány tippekkel
Hiába a sok felhívás, nagyon könnyen elfelejtjük, hogy rohamosan fogyatkoznak a vízkészleteink, ráadásul a Föld szegényebb részein élők egy része csak nehezen jut tiszta ivóvízhez.

Fürdőszoba nagyon másképp
Több nézet is tartja magát a lakberendezők között, hogy vajon miért van az, hogy a megrendelők a fürdőszobához érve minden pénzt képesek elkölteni, pedig a kanpéjuk még mindig ugyanaz a száz éves darab, amit már a huszadik lakásba cipelnek magukkal.

Fürdőszoba bútorok a firenzei Karol tervezőitől
A tervezés tökéletessége, a kiválasztott anyagok minősége és a kitűnő érzékkel történő elrendezés egyértelműen a luxus kategóriába emeli a Karolt. De miben is rejlik a titok?

gyerekszoba
1. A Gipsy szoba bohém, vidám hangulata valószínűleg sok tinédzser kislánynak testesíti meg az álmait. A hatalmas virágokkal, vidám színekkel dekorált szobában egy percig sem unatkozik majd a szem, minden egyes részlet megannyi meglepetést tartogat.

Fürdőszoba tervezés egyedi megoldásokkal
Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó ...

Az előszoba sokszor a lakás legmostohább része, pedig ha úgy vesszük, ez a helyiség otthonunk legfontosabb pillére: itt ér bennünket az első benyomás, és távozáskor is itt pillantunk utoljára a tükörbe. Hogyan rendezzük be ezt a gyakran alábecsült helyiséget?

A hálószoba a ház nyugodtabb részében legyen, vagyis lehetőleg ne az utcafrontra vagy a déli oldalra nézzen! ...

Szobaszerű fürdőszoba kialakításánál szinte csak egyetlen hátránnyal kell számolni: viszonylag nagy alapterületű helyiségre van szükség. Egy ilyen fürdőszobában ugyanis elengedhetetlen a kényelmes fürdőkád, amely az igények és a pénztárca függvényében maszszázskád is lehet.

A szobai dísznövények a száraz, poros levegőtől is szenvednek. Télen használjunk párologtatót, vagy helyezzünk a fűtőtestre vízzel telt edényt. Az sem baj, ha a szobában szárítjuk a ruhákat, ezzel szintén párásítjuk a levegőt ? s nemcsak szobanövényeinknek, hanem magunknak is jót teszünk.

Babaszoba kislánynak
Sok kérdés szokott érkezni hozzám, hogy mi legyen másképp egy kislány szobájában, mint egy kisfiúéban. Megpróbáltam néhány dolgot összeszedni, hogy a segítségetekre legyek! ...

fürdőszoba
Neobarokk fürdőszoba bútor az Eurolegno-tól - Glamor
Időtlen, mégis modern. Glamor az Eurolegno-tól egy neobarokk fürdőszoba bútor. A klasszikus és modern stílus meglepő keveréke hosszú ideje népszerű dizájn elemeket ötvöz a jelen legújabb trend vonalával.

A hálószoba helyének kijelölésekor fontos, hogy a kapcsolat szempontjából kedvező legyen. Az ágy helyének megválasztásánál a számunkra kedvező irányok közül választhatunk egyet, amely felé néz majd fejük alváskor.

GYEREKSZOBA AJÁNLÓ
Átkattintás a GYEREKSZOBA BLOGRA: ITT!
Loading...
Linkpartnerek ...

A fürdőszoba megtervezéséhez mindig jó alapot nyújt a régi fürdő pontos megfigyelése: mi zavar benne, mi az, ami nem praktikus? És mit találunk jónak? Ezek a megfontolások jó kiindulópontot jelentenek az új fürdő megtervezéséhez.

Dolgozószoba otthon
Írta: MeNő
Mostanában divatossá vált otthon dolgozni, főként a kisgyermekes anyák körében. Olyan helyet keressünk a dolgozószoba kialakításához, amely hermetikusan elzárható a lakás többi részétől, ahol nem zavarnak a család többi tagjai.

A gyerekszoba kialakításakor ne csak arra törekedjünk, hogy a gyerekkuckó biztonságos és hangulatos legyen, hanem arra is, hogy a harmonikus fejlődés érdekében inger gazdag környezetet alakítsunk ki a számukra.

Forrás: Flickr.com ...

Négy szoba ajtaja nyílott a konyhára. Középen állt a sárbólvert, kunhalomnagyságú, hatalmas tűzhely. Tüzet ki-ki a tetejére rakott. A széles kéményből, amelynek arasznyi korommal fedett, csillogó falai közt bevert az eső, láncok lógtak, ezekre akasztották a kondérokat a szabad tűz fölé.

Egy fürdőszoba berendezésénél nem csak az esztétika, és a szépség számít, de nagyon fontos hogy a helyiség a rendeltetésének megfelelően működjön.

És a hálószoba éke lett az íróasztalom, amiről azt hiszem már jó sok képet láttatok.
ÉDES ÁLMOKAT !
Eni ...

Zebrano előszoba 9
Furnérozott bútorok
Bútorlapok, MDF lapok furnérozása, furnérozott bútorok készítése, akár intarzia berakással is!
Széles választékkal rendelkezem minta fúrnérokból, például európai fafajok, illetve egészen exkluzív afrikai fafajokból is választhat.

Címke: hálószoba
A megbízó egy 70 m2-es első emeleti lakást vásárolt Budapest belvárosában. A lakás régimódi beosztása miatt szükségessé vált a tér újragondolása, átszervezése, ezért a belső válaszfalakat teljesen kiszedték - a régi WC kivételével.

Új öntanuló szobatermosztátok a Siemenstől
Magyarország földrajzi adottságai miatt a téli időszakban közületi- és lakóépületeink fűtése komoly feladatot jelent mindannyiunk számára.

A minimál hálószoba
A minimál hálóban a sima felületek, a válogatott anyagok és a színek kapják a főszerepet. A stílusra jellemzőek az osztatlan légterű helyiségek, mégis nyugalmunk érdekében jobb, ha hálószobánk külön "pihenőszigetként" működik.

Helyiség - előszoba, vécé, garázs, pince, padlás, gardrób, tároló, dolgozó, iroda
X
Helyiség ...

Főoldal » Tippek-Trükkök
Nappali szoba ötletek
Share
Nagyon jó ötletek vannak az alábbi nappali szobákról készült képeken. Nem feltétlenül csak a bútorokat kell figyelni, hanem érdemes megnézni az olyan részleteket, mint a színek, belsőépítészeti elemek, falfülkék, álmennyezetek, stb.

Igaz, hogy a gyerekszoba is lakásunk része, a berendezésében mégis elsősorban a biztonság a legfontosabb és csak ezután jön a praktika, a kényelem és a design. Íme, néhány hasznos tanács a jó gyerekszoba berendezéshez!
Tweet
Első benyomásom: ...

Sajnos a legtöbb előszoba sötét, ablaktalan helyiség. Ha kicsi az előszoba, inkább használjunk nagy felületen világos színeket. Mindenképpen helyezzünk el az általános plafon világításon kívül még fényforrásokat a falon: esetleg a tükör fölött, vagy képeket megvilágítva.

Ez igazán könnyű módja a szoba illatosításának. Készítsünk kis szövetzsákokat, és töltsük meg őket potpourrival vagy eszenciaolajjal átitatott vattadarabbal (ügyeljünk, hogy az olaj a vattadarab közepén legyen, különben az anyag foltos lehet).

Légfrissítő szobanövények
Fényképek a lakásban
A csecsemők szobájának falát hagyományosan halvány rózsaszínre, pasztellkékre vagy citromsárgára festik. Sok szülő úgy gondolja, hogy a szelíd, megnyugtató árnyalatok azért alkalmasak, mert a kicsik képtelenek különbséget tenni a színek között.

Természetesen egy fürdőszoba felújításnál figyelembe kell venni, hogy mennyi ideig tarthatnak a munkálatok, hiszen nem mindenki tud a felújítási munkálatok alatt máshová költözni. Erre az esetre az alábbi "gyors" rétegrend alkalmazása javasolt: ...

Mobilház képekben: 3 hálószoba 53 m2-en két fürdővel
In: Mobilház, mobilházak ...

Szobanövényekről
Díszítsük fel a lakást Karácsonyra
Az esős őszi napok után november végén meggyújthattuk az első adventi gyertyát. Örömmel vesszük észre, hogy a város is ünneplőbe öltözik, hogy december elejétől valahogy más a hangulatunk. A karácsonyi hangulat belopja magát a mindennapokba.

Szobanövények gondozása
A téli időszak gyakran tesz kárt a leggondosabban ápolt szobanövényeinkben is. Ennek az alábbi okai lehetnek: ...

Szobatisztaság
Amikor ez a kérdés előjön, azoknál a gazdiknál, akik kertben tartják a kedvencüket, nem igazán merül fel, hogy szükségük lenne rá.

Szobafenyő

A szobafenyő igen kedvelt dísznövény lett hazánkban. Ha sikerül eltalálni különleges igényeit, gyönyörű dísznövény válik belőle. Tudta ön hogy a mi kis szobafenyők Araucaria heterophylla Ausztráliában akár 70-80 méter magasra is megnőhet?

Szobanövények
Aglaonema, Echeveria, Ficus fajok, Hedera, Crassula, Lantana, Mirtus, Punica, Calamondin, Criptantus, Tillandsia, Beaucarnea, Ceropegia, Dracena, Olea, Opuntia, Euphorbia, Sansevieria, Seressia, Syngonium, Hypoestes, Tradescantia, Cupressus, Epipremnum, Peperomia, Hoya ...

Előszoba
Az előszoba rendszeres tisztán tartása azért alapvető fontosságú, mert ide lépünk be először amikor hazaérkezünk. Az utcáról, az udvarról vagy a kertből ruhánkkal, sáros cipőnkkel, esernyőnkkel, táskánkkal satöbbi könnyen behurcolhatjuk a kórokozók tömegét otthonunkba.

Hálószoba ötletek a kényelem jegyében
Szép Házak
Hálószoba ötletek a jó hálószobához. Hogyan lehetséges ez? Ahányan vagyunk, valószínűleg annyiféle választ adunk erre a kérdésre. Csokorba gyűjtöttük a legfontosabb kellékeket, melyek a pihenéshez, a jó alváshoz nélkülözhetetlenek.

Hálószoba
Legyen a lakás legnyugalmasabb, a bejárattól legtávolibb helyén. Jó helye van az emeleten.
Tükör lehetőleg ne legyen a falon, vagy az ágyból ne lássuk.
Sose legyen fejünk közvetlenül az ablak alatt.
Az ágy lehetőleg ne legyen külső (hideg) fal mellett.

Fürdőszoba:
A fürdőszobák kialakításánál, általában az első számú dilemmát az okozza, hogy kádat, vagy zuhanyzót válasszunk-e. Ez a kérdés nem csak akkor merül fel, ha kicsi a fürdőszoba és szeretnénk, ha a kád nem foglalna el sok helyet.

Fürdőszoba takarítása fogkrémmel
Csatornaszag van a fürdőben, és piszkos a kád? Egy meglepő szer fog segíteni!
Furcsa, de működőképes házi trükköt mutatunk.

A fürdőszoba ékének története egészen Krisztus előtt 3300-ig nyúlik vissza, amikor az Indus folyóból egy palotába vezették csőrendszeren keresztül a fürdővizet, az ott élők kényelmére.

A 'BABASZOBA'
Bútorok kiválasztása, elrendezés, világítás, burkolatok, alapanyagok
...

Szobafestés
Kedves Borbála! Tizenöt éves vagyok és a szobám festés előtt áll. Tudna segíteni Tovább »
Rattan láda átfestése
Kedves Otthon Szerkesztőség! Van egy rattan, fonott, eredetileg sötétkék ládikám Tovább »
Milyen festéket használjak?
Kedves Otthon Szakértők! ...

Szobaburkolattal integrált térelválasztás
Nagy alapterületű lakóterek optikai térosztását álmennyezeti elemekkel is meg lehet oldani. Ez természetesen alapos előtervezést igényel, de az eredmény meghökkentően dekoratív berendezést eredményez, mint azt képünk is bizonyítja.

Szoba- és konyhabútorok nincsenek az árban!
Zárt égésterű, folytonégő kandalló ...

A szoba festésénél következő sorrendet érdemes betartani:
mennyezet
falak
ajtók
ablakok
radiátorok
szegélyek, peremfelületek
1. Mennyezet
Kezdjük a festést az ablakhoz legközelebb eső sarokban és az ablaktól a szoba belseje felé haladjunk.

A szoba sarkaiban a falakra és a mennyezetre mérje ki a díszléc széleit, majd csapózsinórral jelölje ki a falszegély illesztésének helyét. Ha egyedül van az egyik jelölőpontba verjen szöget, rögzítse rá a zsinór végét,majd a másik sarokban feszítse meg és csapjon ki.

A szoba díszítésére szolgáló különféle tárgyakat úgy kell kiválasztani, hogy egyetlen szín vagy minta se ismétlődjék. Ha élő virág van a szobában, nem kívánatos a virágcsendélet. Ha kerek formájú teáskannát használunk, a vizeskorsónak szögletesnek kell lennie.

A szobahőmérséklet rétegződése egy ülő személy feje és bokája között kevesebb 2 °C-nál - de csak azon feltétel mellett, ha a külső épületelem effektív U-középértéke 0,85 W/m²K alatt van. Vö. a bal oldali 2. ábrával.

A szoba nedvességtartalmának szabályozása
Az elhasznált levegő frissítése
A szag és káros anyagok eltávolítása
A szobahőmérséklet szabályozása
Kiegészítő levegőmennyiség biztosítása a tűzhelyekhez ...

A szobabeli asztal az idevágó adalékokból következtethetően, korán meghonosodhatott a köznépnél. Az Árpád-kor idejéről feltárt falusi házacskák némelyikének ülőgödrében olyan nyomokat találtak, melyek asztallapot tartó cöveklábak helyének vélhetők.

Tévészoba bútorzata is lehet a raklap:
Egy eldobható raklap a kertbe is jól jön:
Kis hely esetén: ...

Hálószoba:
. Ágy feletti elhelyezés: a készülék a majdnem vízszintes (vagy ha lehet, akkor teljesen vízszintes) befúvási beállításnál átfúj az ágyban fekvők felett.
. Szobaajtó felett: ha a befúvási irányban közlekedő terület van, például az ágy lábrésze elé fúj a készülék.

Fürdőszoba - Csempe - Burkolólap - Üvegmozaik - Greslap
A fürdőszoba azon helyiségek közé tartozik, amelyeket a legnehezebb ügyesen, ízlésünk szerint, mindamellett szakszerűen berendezni.

A hálószoba - jó esetben - a lakásunk/házunk legeldugottabb zuga: intim, a kíváncsi, esetleg tolakodó tekinteteket távol tartja. Üzenetértékű, miként rendezzük be ezt a helyiséget. Alapvetően két fő vonalat, férfiasat és nőieset lehet megkülönböztetni.

A hálószoba ( a nappalihoz hasonlóan) mindig a béke szigete, innen indulunk reggel napi hadjáratunkra, majd ide érkezünk este kimerülten, egy kis megnyugvást remélve.

A hálószoba jegyei:
alacsony tatami jellegű ágy, általában fejtámla nélküli
egyszerű, szögletes éjjeliszekrény
papírparaván,
gyékényszőnyeg, vagy természetes tengerifű szőnyeg vagy napjainkban lehet puhább jellegű szőnyeg is
zárt tároló a rendetlenség kiküszöbölésére.

A fürdőszoba felújítása csak későbbi időpontra van beütemezve, megoldásként javítás maradt. A cél a jelenlegi állapot megőrzése,
Hagyományos fafödémek
A fafödémek földszintes családi házak kedvelt födémtípusa. Általában akkor célszerű ezt a födémtípust készíteni, ha a ...

A fürdőszoba berendezésénél, érdemes átgondolni, hogy valóban szükség van-e kádra, vagy elég-e a zuhanyzó, ami egy jó minőségű, masszírozó fali zuhanypanellel, sokkal komfortosabb is tud lenni, mint egy kád. (Figyelem a jó minőségű fali zuhanypaneleket nem 60.

A gyermekszoba dobogóval emelt megoldásával a tanuló zóna és a nappali elkülönítésre került. A dobogó alól az ágy kihúzható, franciaágy méretűre növelhető.
A gyermekszoba tanulósarka teljesen szeparált. A falon a gyermek kedvenc krokodil preparátuma látható lépcső-zetes keretbe foglalva.
vissza ...

Egyszerű szobatermosztát
A fűtött terület központi helyére kell elhelyezni mellmagasságban a termosztátot, belső falra. Ha egyszerű tekerős termosztátot vásárolunk, lehetőleg három vezetékkel beköthető típust válasszunk.

Cimkék:
előszoba lakberendezés
Tovább
Hogyan rendezzük be a lakást japán módra?

Példa: ha a szoba 25 0C-os, és a maximális teljesítménynél a klíma 10 0C hőmérsékletre hűti le a levegőt, akkor a teljesítmény 50%-ra történő csökkentésével - amellyel a hűtőközeg-áram is 50%-ra csökken - a befújt levegő hőmérséklete kb. 17-18 0C lesz. Egy újabb jó pont! ...

Klubszoba - Játékszoba - házikaszinó
Biliárd és rex asztalok,
drats táblák, csócsó,
kártyaasztalok és kiegészítők webáruháza.
Emellett a jákékasztalok elhelyezésével kapcsolatos lakberendezői javaslatok.
3D lakberendezés ...

Konyhabútor, tálalószekrény
Nappali bútorai, könyvszekrény, dohányzóasztal
Hálószoba berendezése: franciaágy, komód, beépített szekrény, könyvszekrény
Gardrób bútorai
Dolgozószoba berendezése: íróasztal, irattároló szekrény ...

Így van ez a Murexin által kidolgozott hidegburkolási rendszereknél is. Rendkívül fontos, hogy a fürdőszoba burkolásakor a vakolat és a beton már megfelelően ki legyenek száradva, mert a túl sok maradéknedvesség káros hatású lehet.

A legutolsó fürdőszoba trendek arra inspirálnak, hogy alakítsuk fürdőnket szentéllyé! Közlekedési dugók, munkahelyi és egyéb határidők, nehezen egyeztethető családi programok - ezek a mindennapi stressz helyzetek szinte mindannyiunk életének részei.... bővebben ...

Az emeleti gyerekszoba D-Ny-i, és É-K-i tájolású ablakokkal. Fotó: Visontai Márton
A kétszintes passzívház energetikai számításba bevont lakóterülete: nettó 133 m2.
Az emeleti közlekedő, ahonnan a hálószobák, valamint vizes helyiségek nyílnak. Fotó: Visontai Márton ...

Módosabb helyeken szoba is került a tényleges konyharész mellé, így akár télen is lakható volt.

Az aeroszol legyen szobahőmérsékletű.
Ideális felhasználási hőmérséklet 5-30°C.
Használat előtt felrázandó.
Kezelés előtt ellenőrizze a felület kompatibilitását! ...

A konyha vagy fürdőszoba felújítása csempézéssel nem olyan bonyolult, mint ahogy elsőre tűnik. A jó előkészítés itt is a siker kulcsa. Az alábbiakban ismertetjük a szükséges előkészítő lépéseket.
Fugázás ...

Lefekvéshez készülődve nem kell körbe járni a házat, hogy minden fogyasztó le van-e kapcsolva, mert ez egy gombnyomással megoldható az ágy mellől: lemegy az összes redőny, lekapcsol minden meghatározott fogyasztót (pl.: a hűtő nem), a fűtést (hűtést) átkapcsolja az éjszakai értékre, a hálószoba ...

Az ablakszárnyakat ilyenkor teljesen tárja ki, így a szoba teljes levegője 5-10 perc alatt teljesen kicserélődik. Az energiaveszteség ebben az esetben minimálisnak tekinthető, mert a gyors, pár perces légcsere miatt a falaknak nincs idejük kihűlni.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Otthon, Lakás, Fürdő, Bútor, Fürdőszoba?

◄ Szivattyúk   Szobaberendezés ►
 
RSS Mobile