Kezdőlap (Szoba)

 Otthon 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Otthon » Szoba


 

Szoba

Otthon  Szivattyúk  Szobaberendezés

SzobafikuszA nagy, önmagában is díszítő növények minden nagyméretű térben jól mutatnak. Általában oszlopos növényt (yukka, fikusz, pálma) alkalmazzunk, hogy mellette, vagy alatta közlekedni lehessen.


Szobanövényeink II.
Szobanövényeink című cikkem megírása után - azt áttekintve - rájöttem, hogy csak a téli és tavaszi növények gondozásáról írtam. Azonban az évnek négy évszaka van:),így folytatom a nyári, ...

Szobainas - a nélkülözhetetlen szolgálattevő
A szobainasok nem az ugráltatható szolgák kategóriájába tartoznak, hanem az öltözködés egyik kulcsfontosságú bútordarabjai, melyeknek talán minden hálószobában bérelt helyei lehetnének.

Szoba dekorációk
Ma kintről, a hirtelen jött nagy melegből, kicsit a hűs szobába invitállak benneteket, találtam néhány egyszerű, viszont nagyon is látványos fali dekorációt, amit most szeretnék megosztani veletek...

Szoba a szabadban
Bármilyen jó lenne is folyamatosan szabadságon lenni, a nyár nagy részét a többség kénytelen otthon eltölteni. Ami nem is hangzik akkora áldozatnak, ha esténként és hétvégente egy kellemes kertben vagy teraszon pihen az ember.

Szobafestő Attila: Mit mivel fessünk
Most megtudhatjuk milyen festéket milyen ecsettel, hengerrel érdemes felvinni a felületre
Ossza meg! ...

Szoba kilátással a koos.hu-n
Örömmel értesítem kedves olvasóimat, hogy megjelent Koós Miklós építész honlapján egy velem készített rövid kis interjú.

Előszoba - szeretjük?
Az előszoba is azon helyiségek közé tartozik, amire a lakás kialakítása során nem fordítunk sok gondot. Mindenki a nappali-konyha-háló-fürdőszoba vonalra van ráállva, és a többi helyiséget hajlamos elhanyagolni.

Félszoba
A félszoba értelmezése
Az 253/1997 Kormány rendelet, az OTÉK (Országos településrendezési és építési követelmények) 2008.

Előszoba lakberendezés
Az előszobát szinte csak átmenő forgalomra használjuk - főként kabátok, cipők tárolása -, kevés időt tartózkodunk ott, ezért hajlamosak vagyunk elhanyagolni.

Előszoba kategória cikkei
Kínos titokról árulkodik a kovácsoltvas bútorod
Bútor Outlet - mire számíthatsz? ...

Szobafestés, felújítás Tovább a szobafestés, felújítás cikkekhez…
Csináld magad! Szobafestés, gipszkartonozás, Csináld magad! cikkek…
Beépítési útmutató Áruházunkban kapható termékek beépítése… ...

Az előszoba a legforgalmasabb helyisége a lakásnak. Fontos a burkolata, legjobb, ha könnyen tisztítható, nem csúszós felületű. Fontos a megfelelő mennyiségű szekrény, tárolóhely, hiszen itt kell elhelyeznünk hazaérkezéskor a levetett kabátot, cipőt.

Nappali és előszoba burkolás
Méreteiben és berendezésében is eltér házunk, lakásunk többi részétől. Általában nincs nagy fizikai igénybevételnek kitéve, viszont fontos, hogy jó körülmények között töltsük el az időnket ebben a lakrészben is.

Szobainas olcsóbban
4szoba
olvass még a szerzőtől!
A ruhatárolás egyik legkritikusabb pontját képezik minden lakásban azok a ruhák, amiket még nem dobunk a szennyesbe, de már a szekrénybe se rakunk vissza, ...

Szobanövényeink
Legfrissebb hírek
Reese Witherspoont és férjét letartóztatták
Hollywood legújabb csodakezelésével szépül Keresztes Ildikó!
Justin Bieber és Selena Gomez újra együtt?
Simon Cowell animációs filmre igazolt ...

Szobafestés
Bár most még aligha vállalkozna bárki lakásának a festésére, ám már most időszerű azon elgondolkodni, hogy milyen színekkel és festékekkel lehetne majd a falakat felújítani.

előszoba, lakberendezési ötlet, csíkos tapéta, vidám, fiatalos
Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!
Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Hálószoba látványtervek
Ideális esetben a hálószoba kialakításakor a lakberendezőnek pusztán arra kell ügyelnie, hogy a kiválasztott stílus mentén nyugodt, meghitt pihenőhelyet alakítson ki megrendelőjének.

Hálószoba
Ki, mint veti ágyát.
Ha egy régi asszír nyugágyat összehasonlítunk egy múlt századi sezlon (pamlag, pihenőágy) formájával és felépítésével, láthatjuk, hogy a különbség nem is olyan nagy, ...

Hálószoba
Életünk körülbelül harmadában alszunk, ezért különösen fontos, hogy odafigyeljünk a hálószobánkra.

Hálószoba
Broméliák: Éjjel a legtöbb növény oxigén helyett szén-dioxidot bocsát ki, ám a broméliák éjjel is nagyobb mennyiségű oxigént juttatnak a levegőbe.

Fürdőszoba kád felújítása, kád csere nélkül?


A fürdőszoba felújítás igen-igen költséges, és stresszel teli fáradság.
A felújítás és átalakításon gondolkodva korán rájöhetünk, hogy mennyi mindenre kell pénzt költeni.

Fürdőszoba, mosdó
Szerencsére messze van már a fürdőszobák és mosdók tervezésében a fehér 15x15 centis, mennyezetig felfuttatott egyencsempe és a panellakásokból jól ismert, felső tartályos wc-k kora.

Baba szoba

Egy gyermek érkezése örömteli dolog, mely várakozással tölti el a leendő anyukát. A kisbabát váró anyukáknak szolgálhat remek ötletként az itt látható gyermekszoba kialakítása.

fürdőszoba
Víztakarékossági EU kampány tippekkel
Hiába a sok felhívás, nagyon könnyen elfelejtjük, hogy rohamosan fogyatkoznak a vízkészleteink, ráadásul a Föld szegényebb részein élők egy része csak nehezen jut tiszta ivóvízhez.

Fürdőszoba nagyon másképp
Több nézet is tartja magát a lakberendezők között, hogy vajon miért van az, hogy a megrendelők a fürdőszobához érve minden pénzt képesek elkölteni, pedig a kanpéjuk még mindig ugyanaz a száz éves darab, ...

Fürdőszoba bútorok a firenzei Karol tervezőitől
A tervezés tökéletessége, a kiválasztott anyagok minősége és a kitűnő érzékkel történő elrendezés egyértelműen a luxus kategóriába emeli a Karolt. De miben is rejlik a titok?

gyerekszoba
1. A Gipsy szoba bohém, vidám hangulata valószínűleg sok tinédzser kislánynak testesíti meg az álmait.

Gyerekszoba 10 éves korig
A gyerkőcök ebben a korban imádják az apróbb dolgokat. Mindenfélét gyűjtenek és a kincseket különféle dobozokban, kosarakban, üvegekben tárolhatják a polcokon.

Fürdőszoba tervezés egyedi megoldásokkal
Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó ...

Az előszoba sokszor a lakás legmostohább része, pedig ha úgy vesszük, ez a helyiség otthonunk legfontosabb pillére: itt ér bennünket az első benyomás, és távozáskor is itt pillantunk utoljára a tükörbe.

A hálószoba a ház nyugodtabb részében legyen, vagyis lehetőleg ne az utcafrontra vagy a déli oldalra nézzen! ...

Lásd még: Lásd még: Lakás, Otthon, Fürdő, Konyha, Nappali

Otthon  Szivattyúk  Szobaberendezés

 
RSS Mobile