Kezdőlap (Szalonnasütő)

 Otthon 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Szalonnasütő

Otthon  Szalon  Szaniterek

Szalonnasütő, grillező
Kerti tűzhelyek, a szabadtűzön való sütéshez, főzéshez. Lehet megépített vagy mobil. KLIKK
Pergola ...


tájolás, szoba, szalonnasütő, pellet, agyagcserép, statisztika, munkálat, tetőcserép, kövirózsa, szerelő, vendégvárás, pillepalack, egészség, tégla burkolat, alternatív energiaforrás, drótkerítés, Romi Cortier, vásárlás, épített bútor, akvárium, asztallap, lakberendezés, csempézés, tűzálló falazat, ...

Legyen e tálaló funkció, akarunk e grillezni, elég csak a szalonnasütő funkció, vagy talán finom kenyeret is szeretnénk sütni. Építés során nagyon fontos a megfelelő szigetelt alap építése is, hiszen egy kisebb kemence esetében is nagyon fontos, hogy későbbiekben a fűtőmű ne roskadjon meg.

Az egyik lakó ennek ellenére felállít egy szalonnasütő objektumot, holott a házirend kifejezetten nem járul ehhez hozzá, vagy kifejezetten tiltja. Mindkét esetben a közgyűlés az eredeti állapot helyreállítását kérheti és fogja is kérni.

Amennyiben grillező- vagy szalonnasütő sarkot tervezünk, szilárd burkolatú felületről is gondoskodjunk.

Legegyszerűbb megoldás a régi táborozós, szalonnasütős évekre visszagondolva egy tábortüzes tűzrakóhely több farönkkel. Ennek továbbfejlesztett változata, mikor állvánnyal a bográcsozást/grillezést is meg lehet oldani. Pár óra alatt akár mi is elkészíthetjük kertünkben.

Kőműves munkák, építő mesteri munkák, Lakás átalakítás, felújítás, burkolás, csempézés, műkő munkák, burkoló munkák Kerti műtárgyak, grillezők, kemence építése Szalonnasütők értékesítése készletről, ill. megrendelésre Vízvezeték szerelés ...

Ha szeretjük a kerti sütéseket, mindenképpen helyet kell keresni egy szalonnasütő számára a kertben. Ha van kutyánk, a növények kiválasztásánál tekintettel kell lennünk rájuk. Kedvenc állataink nem biztos, hogy megbarátkoznak kedvenc növényeinkkel.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Szalon, Otthon, Kerítés, Burkolat, Kert?

◄ Szalon   Szaniterek ►
 
RSS Mobile