Kezdőlap (Szalonnasütő)

 Otthon 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Szalonnasütő

Otthon  Szalon  Szaniterek

Építs szalonnasütőt!
Noha a globalizáció hazánkat sem kíméli, az amerikai stílusú kerti sütögetés, amelyre a trendekre fogékony társadalmi réteg átállt, nos, az sem tudta letaszítani a trónról a szalonnasütést, a legközkedveltebb nyáresti szabadtéri programot.
A legjobb nyáresti program! ...


Szalonnasütő, grillező
Kerti tűzhelyek, a szabadtűzön való sütéshez, főzéshez. Lehet megépített vagy mobil. KLIKK
Pergola ...

tájolás, szoba, szalonnasütő, pellet, agyagcserép, statisztika, munkálat, tetőcserép, kövirózsa, szerelő, vendégvárás, pillepalack, egészség, tégla burkolat, alternatív energiaforrás, drótkerítés, Romi Cortier, vásárlás, épített bútor, akvárium, asztallap, lakberendezés, csempézés, tűzálló falazat, ...

Legyen e tálaló funkció, akarunk e grillezni, elég csak a szalonnasütő funkció, vagy talán finom kenyeret is szeretnénk sütni. Építés során nagyon fontos a megfelelő szigetelt alap építése is, hiszen egy kisebb kemence esetében is nagyon fontos, hogy későbbiekben a fűtőmű ne roskadjon meg.

Az egyik lakó ennek ellenére felállít egy szalonnasütő objektumot, holott a házirend kifejezetten nem járul ehhez hozzá, vagy kifejezetten tiltja. Mindkét esetben a közgyűlés az eredeti állapot helyreállítását kérheti és fogja is kérni.

Gondoljunk a kandalló vagy a ~ben lángoló tűz melegére, s ezzel ellentétben egy pusztító erdőtűzre, amelyet hatalmas erőfeszítés árán tud csak az ember megfékezni.

Amennyiben grillező- vagy ~ sarkot tervezünk, szilárd burkolatú felületről is gondoskodjunk.

Legegyszerűbb megoldás a régi táborozós, ~s évekre visszagondolva egy tábortüzes tűzrakóhely több farönkkel. Ennek továbbfejlesztett változata, mikor állvánnyal a bográcsozást/grillezést is meg lehet oldani. Pár óra alatt akár mi is elkészíthetjük kertünkben.

Kőműves munkák, építő mesteri munkák, Lakás átalakítás, felújítás, burkolás, csempézés, műkő munkák, burkoló munkák Kerti műtárgyak, grillezők, kemence építése ~k értékesítése készletről, ill. megrendelésre Vízvezeték szerelés ...

Mellette lesz a grillező, a ~, vesznek még padokat és hintaágyat is - egy kisebbfajta éden képe rajzolódik ki abból, ahogyan a két lakó beszél a tervekről. A kert egyébként is hangulatos: hatalmas fák és sövény öleli körbe a területet.

Ha szeretjük a kerti sütéseket, mindenképpen helyet kell keresni egy ~ számára a kertben. Ha van kutyánk, a növények kiválasztásánál tekintettel kell lennünk rájuk. Kedvenc állataink nem biztos, hogy megbarátkoznak kedvenc növényeinkkel.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Szalon, Otthon, Lakás, Kert, Burkolat?

◄ Szalon   Szaniterek ►
 
RSS Mobile