Kezdőlap (Kocsibejáró)

 Otthon 

  » »
 
   

Kocsibejáró

Otthon  Kocsibeálló  Kombikazán

- kocsibejárók;
- teraszok;
- uszodák, vizeshelységek padlózatainak kialakítása, illetve felújítása.


A járdák, kocsibejárók, kerti utak kialakításánál csak a fantáziánk a határ, ha pedig nem tudunk dönteni, kérjük szakember segítségét. A térkövek változatossága egyedi hangulatot adhat kertünknek, hiszen a kerttervezés művészet.

Messziről, az utca végéről feltűnik az épület impozáns bejárata: a két robusztus kerítéspillér között díszes kovácsoltvas kapu, mely mögött széles kocsibejáró vezet a házig. A hatalmas előkert elegáns, már-már fenséges hatású.

A kültéri burkolás szinté megújult, ma már nem csak a kocsibejáró és a járdaszegély vár a mesterekre, hanem medencék, szökőkutak, kinti sütögetős, grillező sarok kialakítása.

Formájából adódóan kettős kötésű; a dupla fogazat sík felületei szilárdan kapcsolódnak egymáshoz, és ez által nagy fokú húzó- és nyomó igénybevételt is elvisel. Különösen alkalmas kocsibejárók, nagy forgalmú utak burkolására.

A burkolatok egy része alatt nem lehet roncsolásmentesen átjutni, de van olyan burkolat ami alatt át lehet fúrni és olyan is, mely felszedhető és újra lerakható.
Megelőzendő az ilyenkor felmerülő problémát, kerti utak, járdák vagy kocsibejárók alá, ...

Ragyogó tisztára mosható velük a terasz, a kocsibejáró vagy a kert kőburkolata, hiszen a célzott vízsugár a felület legmélyebb résébe is behatol, függetlenül attól, hogy műkő, kerámia, beton vagy más az alapanyag.

(Sőt, a Skandináv országokban kis feszültségű árammal termelt hő melegíti a vízcsövet, de nálunk ezt az eljárást maximum betonból készült kocsibejáróknál alkalmazzák.) Az ilyen műszeres megoldások a szakemberek szerint azonban nem olcsók: ...

Lásd még: Lásd még: Épület, Építés, Otthon, Klíma, Ház

Otthon  Kocsibeálló  Kombikazán

 
RSS Mobile