Kezdőlap (Kandeláber)

 Otthon 

  » »
 
   

Kandeláber

Otthon  Kandallóbetét  Kapart vakolat

meg hálózati villamos energia felhasználásával, jó megoldást nyújthatnak a napelemes, akkumulátoros, LED fényforrást alkalmazó lámpák, mint például a magyar fejlesztésű és gyártású, így a hazai környezeti adottságokra méretezett napelemes kandeláber.


Rácsok, zárak, kapaszkodók, cégérek, vasablakok, kandeláberek, bútorok és még sorolhatnánk, mi minden van az emberi környezetben, amelyeken megfigyelhetők a kovácsolás jegyei.

Fontos még tudni, hogy a hőkandeláber tetején lévő hőterelő tányér nagysága nem mindegy. Minél nagyobb annál jobb.

13. A világítást megoldhatjuk például kandeláberes lámpával. Az ablakot üvegezzük be vagy tegyünk rá szúnyoghálót.
14. Utolsó simításként Váradi úr végül elkészítette és felszerelte az ajtót és díszkövekkel rakta körbe az alapot.
Következő ...

A rengeteg növény, a kültéri kandeláber és a virágmintás kovácsoltvas kiegészítők kertet varázsolnak a nappali-étkezőből
Kényelmes ülőgarnitúra uralkodik a nappaliban, ahonnan szinte az egész lakás belátható ...

A Vágó László építész által tervezett 1-es és a Kaffka Péter nevét dicsérő 3-as ház között áll az utca egyetlen, ötletességéhez méltó módon felújított kandelábere.

A Margit híd építkezésén jártam, ahol lefotóztam kedvenc részleteimet. Ide tartoznak a csodálatos Zsolnay kismetró csempék, és a párizsi mintára öntött kandeláberek.
AZ OLVASÓ KÉPEI: MODORKA TERASZA ...

A megfelelően elhelyezett spotlámpákkal vagy fénycsövekkel kihangsúlyozhatjuk a helyiség érdekesebb részeit. Az olyan dekoratív fényforrások, mint a kandeláberek vagy csillárok inkább hangulati és díszítő, mint praktikus célokat szolgálnak.

Lásd még: Lásd még: Bútor, Szoba, Konyha, Otthon, Lakberendező

Otthon  Kandallóbetét  Kapart vakolat

 
RSS Mobile