Kezdőlap (Fürdőmedence)

 Otthon 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Fürdőmedence

Otthon  Fürdőkád  Fürdőszoba

Fürdőmedence
Az olcsó műanyag termékektől, a legdrágább kivitelezésű luxus építményekig számtalan változata létezik. KLIKK
Fészer ...


Fürdőmedence vízfertőtlenítési technológia, a mesterségesen előállított napfénnyel
HYLA levegőtisztító és takarító berendezés
Robot porszívók
Technikai ruházat tisztítása
Csatornatisztítás
Hidegburkolatok ápolása
Inox tárgyak tisztítása
Egyedi szennyvíztisztítás ...

A második szinten nyári melegben csobbanásra csábít az íves díszágyások által közrefogott fürdőmedence. Az örökzöldek közé virágukkal vagy termésükkel díszítő évelőket is ültettünk, amelyek évszakról évszakra változó látvánnyal gyönyörködtetik a szemlélőt.

Van egy nagyobb rész a kertben, ahol az egyszerű beton fürdőmedence és a brazil faburkolattal borított napozó rész adja a tengerparti hangulatot.

Amennyiben saját úszó- és fürdőmedence létesítését tervezzük, azt legegyszerűbben a kertben lehet megépíteni vagy telepíteni, illetve aki épületen belüli medencét szeretne, annak már a ház tervezési programjában szerepeltetnie szükséges igényeit.

Süllyesztett kádak feszített víztükörrel - mini ~ a fürdőszobában - lakberendezési ötletek a Kasch-tól
...

Az 50 m3-nél nem nagyobb térfogatú vagy a 1,5 m-nél nem mélyebb magánhasználatú kerti víz-, ~, kerti tó építése szintén nem igényel engedélyt
10. Terepmunka és támfal ...

hinta, csúszda, homokozó, lugas, szökőkút, kerti tó, kerti grill, kerti pavilon, terasz, kerti víz- és ~, kerti épített tűzrakóhely, kerti zuhanyozó, kerti napkollektor, legfeljebb 20 m2 vízszintes vetülettel kialakított kerti tető, kerti szabadlépcső (tereplépcső) és lejtő].

(legfeljebb 2,0 m-es belmagassággal), d) kirakatszekrény (legfeljebb 0,40 m-es mélységgel), e) kerti építmény (hinta, csúzda, homokozó, szökőkút, pihenés és játék céljára szolgáló műtárgy, a terepszintnél 1 m-nél nem magasabbra emelkedő lefedés nélküli terasz), f) kerti víz- és ~, ...

60 m3-nél nagyobb térfogatú magánhasználatú kerti víz-, ~ építése ...

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Medence, Építés, Fürdő, Épület, Felújítás?

◄ Fürdőkád   Fürdőszoba ►
 
RSS Mobile