Kezdőlap (Előszoba)

 Otthon 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Otthon » Előszoba


 

Előszoba

Otthon  Előlépcső  Előszobafal

Előszoba bútor
Az előszoba bútor alapvetően meghatározza az előszoba hangulatát, stílusát.


Előszoba - szeretjük?
Az előszoba is azon helyiségek közé tartozik, amire a lakás kialakítása során nem fordítunk sok gondot. Mindenki a nappali-konyha-háló-fürdőszoba vonalra van ráállva, és a többi helyiséget hajlamos elhanyagolni.

Előszoba lakberendezés
Az előszobát szinte csak átmenő forgalomra használjuk - főként kabátok, cipők tárolása -, kevés időt tartózkodunk ott, ezért hajlamosak vagyunk elhanyagolni.

Előszoba kategória cikkei
Kínos titokról árulkodik a kovácsoltvas bútorod
Bútor Outlet - mire számíthatsz? ...

Az előszoba falára...
... mindenképpen szerettem volna egy bekeretezett feliratot, mert - mit tagadjam... - divat, és így most természetesen én is rá vagyok kattanva.
Tovább a teljes cikkhez » ...

Az előszoba méretezésének a legfontosabb szempontja, hogy hányan élnek a lakásban, hiszen nem ritka, hogy egy család egyszerre érkezik haza, és mindenki egyszerre szeretné levenni a kabátját.

Az előszoba a legforgalmasabb helyisége a lakásnak. Fontos a burkolata, legjobb, ha könnyen tisztítható, nem csúszós felületű. Fontos a megfelelő mennyiségű szekrény, tárolóhely, hiszen itt kell elhelyeznünk hazaérkezéskor a levetett kabátot, cipőt.

Nappali és előszoba burkolás
Méreteiben és berendezésében is eltér házunk, lakásunk többi részétől. Általában nincs nagy fizikai igénybevételnek kitéve, viszont fontos, hogy jó körülmények között töltsük el az időnket ebben a lakrészben is.

tipp: Az előszoba lakályossá tétele
Egy pad vagy egy fotel az előszobának otthonos jegyet ad. Ráadásul egy ülőalkalmatosság az előszobában ideális hely a cipő felhúzására.

Az előszoba legfontosabb bútorai
Lakásunk előszobájában fogadjuk, köszöntjük vendégeinket, innen indulunk munkába vagy szórakozni és ide érkezünk egy fárasztó nap vagy egy élményekkel teli nyaralás után.

Az előszoba sokszor a lakás legmostohább része, pedig ha úgy vesszük, ez a helyiség otthonunk legfontosabb pillére: itt ér bennünket az első benyomás, és távozáskor is itt pillantunk utoljára a tükörbe.

Modern előszoba bútor a Hülsta-tól
A Hülsta előszoba bútor kollekcióban lehetnek speciálisan ide tervezett egyszerű de rendkívül funkcionális elemek, vagy általánosabb modellek a nappali bútor kollekcióból.

Zebrano előszobabútor:
A képeken Zebrano kétszerkéselt fúrnérral borított előszobabútor látható, natúr, lakkozott színben. Ez a fúrnér típus fantasztikus színe és mintázatának köszönhetően rendkívül jól alkalmazható modern stílusú bútorokhoz.

Előszoba ? elsőnek többnyire az ugrik be róla, hogy az a lakás névjegye. Ami a stílusjegyeket, színvilágot, hangulatot illeti, általában nem nehéz reprodukálni a lakásra jellemzőeket.

Beépített előszoba: cipők és kabátok egy helyen
Nem bírom magamba tartani a múlt hét eseményeit, pedig még nincs is lezárva az ügy: megérkeztek az új beépített szekrényeinek! ...

Helyiség - előszoba, vécé, garázs, pince, padlás, gardrób, tároló, dolgozó, iroda
X
Helyiség ...

Helytakarékos előszoba
kat
Esztétikus és modern előszobafal, ami fogasként, akasztóként de még cipőtartóként is megállja a helyét? Létezik ilyen, Patrick Seha koncepciója az összes kívánalomnak eleget tesz.

Sajnos a legtöbb előszoba sötét, ablaktalan helyiség. Ha kicsi az előszoba, inkább használjunk nagy felületen világos színeket.

Ez egy nem szokványos kép, de tulajdonképpen bármilyen hihetetlen ez az előszoba teteje, ami érett fenyő színű volt. Ezért a térnövelés, és az esztétikum szempontjából első dolgunk ennek a " lemázolása " volt.

Az első élmény, amivel otthonodba érkezve találkozol: az előszoba.
Legyen könnyen nyitható az előszoba ajtaja. Ügyelj arra, hogy milyen látvány fogad, amikor a bejárati ajtón keresztül otthonodba lépsz.

Cipőtárolás: A napi használatú cipőket tárolhatjuk az előszobai cipőtároló szekrényekben, melyek kis helyet foglalnak és elegendő lábbeli fér el bennük.

mindenkiiskolaja_IV_38 előszoba lehetséges megvilágítási terve
Kövess minket a Facebookon
Facebook ...

Előszoba
Az előszoba rendszeres tisztán tartása azért alapvető fontosságú, mert ide lépünk be először amikor hazaérkezünk.

Előszoba padlója:
A lakás függvényében változik a használat és az igénybevétel.

Az előszoba és a lépcsőház
A házba belépve hallba érkezünk, melyet Morris "Tulipán" tapétájával újított fel Rosse grófnéja az 1960-as évek elején. A szűk, járólapozott hall a falépcsőhöz, és a hátsó ajtóhoz vezet, mely a kertre nyílik.

Előszoba háromféleképpen
A mostohagyerekként kezelt előszoba valójában az a helyiség, ahova először belépünk és, amit először megpillantunk otthon. Ez a pár négyzetméter a saját névjegyünk.

Előszoba, belépő
Otthonunk berendezése során az előszobával és a belépővel általában nem sokat törődünk. (Részletek)
A dolgozószoba ...

Előszoba: otthonunk kapuja
Sokan úgy gondolják ez az a helyiség, amelyre nem érdemes különösebb gondot fordítani, pedig az előszoba vagy előtér nem más mint egy bemutatkozó belépő, amely előrevetíti egész otthonunk hangulatát. bővebben » ...

Előszobai lerakóasztalka
Négy 220 cm átmérőjű kerek ablak világítja be a teljes tetőtéri szintet ...

Előszoba: az első benyomás
Share
Amikor belépünk egy otthonba, már az előszobában megérezhetjük a lakás légkörét.

Előszoba

Az előszoba továbbmenve előtérré tágul, és egy térben van a folyosóval. Mivel túl sok ajtó nyílik a folyosóra, "túl sok száj eszi ennek a helyiségnek a chijét".

- előszoba, bejárati ajtó: ahol az energia otthonodba érkezik
- nappali: ahol együtt töltődhet fel és pihenhet a család
- konyha, étkező: a tűzhely és a mosogató elhelyezése, ülésrend
- fürdőszoba, WC: hol legyen és hol ne?

Az előszoba összeköti az otthonunkat a külvilággal. Innen indulunk el, és ide érkezünk vissza. Itt vesszük le a kabátot, sapkát, sálat, időnként sáros cipőnket. Letesszük vizes esernyőnket, táskánkat, a postaláda tartalmát.

Lásd még: Lásd még: Szoba, Otthon, Konyha, Nappali, Lakás

Otthon  Előlépcső  Előszobafal

 
RSS Mobile