Kezdőlap (Előszoba)

 Otthon 

  » »
 
   

Előszoba

Otthon  Előlépcső  Előszobafal

Előszoba bútor
Az előszoba bútor alapvetően meghatározza az előszoba hangulatát, stílusát.


Előszoba - szeretjük?
Az előszoba is azon helyiségek közé tartozik, amire a lakás kialakítása során nem fordítunk sok gondot. Mindenki a nappali-konyha-háló-fürdőszoba vonalra van ráállva, és a többi helyiséget hajlamos elhanyagolni.

Előszoba lakberendezés
Az előszobát szinte csak átmenő forgalomra használjuk - főként kabátok, cipők tárolása -, kevés időt tartózkodunk ott, ezért hajlamosak vagyunk elhanyagolni.

Előszoba kategória cikkei
Kínos titokról árulkodik a kovácsoltvas bútorod
Bútor Outlet - mire számíthatsz? ...

Az előszoba falára...
... mindenképpen szerettem volna egy bekeretezett feliratot, mert - mit tagadjam... - divat, és így most természetesen én is rá vagyok kattanva.
Tovább a teljes cikkhez » ...

Az előszoba méretezésének a legfontosabb szempontja, hogy hányan élnek a lakásban, hiszen nem ritka, hogy egy család egyszerre érkezik haza, és mindenki egyszerre szeretné levenni a kabátját.

Az előszoba a legforgalmasabb helyisége a lakásnak. Fontos a burkolata, legjobb, ha könnyen tisztítható, nem csúszós felületű. Fontos a megfelelő mennyiségű szekrény, tárolóhely, hiszen itt kell elhelyeznünk hazaérkezéskor a levetett kabátot, cipőt.

Nappali és előszoba burkolás
Méreteiben és berendezésében is eltér házunk, lakásunk többi részétől. Általában nincs nagy fizikai igénybevételnek kitéve, viszont fontos, hogy jó körülmények között töltsük el az időnket ebben a lakrészben is.

tipp: Az előszoba lakályossá tétele
Egy pad vagy egy fotel az előszobának otthonos jegyet ad. Ráadásul egy ülőalkalmatosság az előszobában ideális hely a cipő felhúzására.

Az előszoba legfontosabb bútorai
Lakásunk előszobájában fogadjuk, köszöntjük vendégeinket, innen indulunk munkába vagy szórakozni és ide érkezünk egy fárasztó nap vagy egy élményekkel teli nyaralás után.

Az előszoba sokszor a lakás legmostohább része, pedig ha úgy vesszük, ez a helyiség otthonunk legfontosabb pillére: itt ér bennünket az első benyomás, és távozáskor is itt pillantunk utoljára a tükörbe.

Modern előszoba bútor a Hülsta-tól
A Hülsta előszoba bútor kollekcióban lehetnek speciálisan ide tervezett egyszerű de rendkívül funkcionális elemek, vagy általánosabb modellek a nappali bútor kollekcióból.

Zebrano előszobabútor:
A képeken Zebrano kétszerkéselt fúrnérral borított előszobabútor látható, natúr, lakkozott színben. Ez a fúrnér típus fantasztikus színe és mintázatának köszönhetően rendkívül jól alkalmazható modern stílusú bútorokhoz.

Előszoba ? elsőnek többnyire az ugrik be róla, hogy az a lakás névjegye. Ami a stílusjegyeket, színvilágot, hangulatot illeti, általában nem nehéz reprodukálni a lakásra jellemzőeket.

Beépített előszoba: cipők és kabátok egy helyen
Nem bírom magamba tartani a múlt hét eseményeit, pedig még nincs is lezárva az ügy: megérkeztek az új beépített szekrényeinek! ...

Helyiség - előszoba, vécé, garázs, pince, padlás, gardrób, tároló, dolgozó, iroda
X
Helyiség ...

Helytakarékos előszoba
kat
Esztétikus és modern előszobafal, ami fogasként, akasztóként de még cipőtartóként is megállja a helyét? Létezik ilyen, Patrick Seha koncepciója az összes kívánalomnak eleget tesz.

Sajnos a legtöbb előszoba sötét, ablaktalan helyiség. Ha kicsi az előszoba, inkább használjunk nagy felületen világos színeket.

Ez egy nem szokványos kép, de tulajdonképpen bármilyen hihetetlen ez az előszoba teteje, ami érett fenyő színű volt. Ezért a térnövelés, és az esztétikum szempontjából első dolgunk ennek a " lemázolása " volt.

Az első élmény, amivel otthonodba érkezve találkozol: az előszoba.
Legyen könnyen nyitható az előszoba ajtaja. Ügyelj arra, hogy milyen látvány fogad, amikor a bejárati ajtón keresztül otthonodba lépsz.

Cipőtárolás: A napi használatú cipőket tárolhatjuk az előszobai cipőtároló szekrényekben, melyek kis helyet foglalnak és elegendő lábbeli fér el bennük.

mindenkiiskolaja_IV_38 előszoba lehetséges megvilágítási terve
Kövess minket a Facebookon
Facebook ...

Előszoba
Az előszoba rendszeres tisztán tartása azért alapvető fontosságú, mert ide lépünk be először amikor hazaérkezünk.

Előszoba padlója:
A lakás függvényében változik a használat és az igénybevétel.

Az előszoba és a lépcsőház
A házba belépve hallba érkezünk, melyet Morris "Tulipán" tapétájával újított fel Rosse grófnéja az 1960-as évek elején. A szűk, járólapozott hall a falépcsőhöz, és a hátsó ajtóhoz vezet, mely a kertre nyílik.

Előszoba háromféleképpen
A mostohagyerekként kezelt előszoba valójában az a helyiség, ahova először belépünk és, amit először megpillantunk otthon. Ez a pár négyzetméter a saját névjegyünk.

Előszoba, belépő
Otthonunk berendezése során az előszobával és a belépővel általában nem sokat törődünk. (Részletek)
A dolgozószoba ...

Előszoba: otthonunk kapuja
Sokan úgy gondolják ez az a helyiség, amelyre nem érdemes különösebb gondot fordítani, pedig az előszoba vagy előtér nem más mint egy bemutatkozó belépő, amely előrevetíti egész otthonunk hangulatát. bővebben » ...

Előszobai lerakóasztalka
Négy 220 cm átmérőjű kerek ablak világítja be a teljes tetőtéri szintet ...

Előszoba: az első benyomás
Share
Amikor belépünk egy otthonba, már az előszobában megérezhetjük a lakás légkörét.

Előszoba

Az előszoba továbbmenve előtérré tágul, és egy térben van a folyosóval. Mivel túl sok ajtó nyílik a folyosóra, "túl sok száj eszi ennek a helyiségnek a chijét".

- előszoba, bejárati ajtó: ahol az energia otthonodba érkezik
- nappali: ahol együtt töltődhet fel és pihenhet a család
- konyha, étkező: a tűzhely és a mosogató elhelyezése, ülésrend
- fürdőszoba, WC: hol legyen és hol ne?

Az előszoba összeköti az otthonunkat a külvilággal. Innen indulunk el, és ide érkezünk vissza. Itt vesszük le a kabátot, sapkát, sálat, időnként sáros cipőnket. Letesszük vizes esernyőnket, táskánkat, a postaláda tartalmát.

Az előszoba falainak tükrözniük kell a lakásunk alapszíneit! Semmiképp ne válasszunk sötét, lehangoló színt, ellenkezőleg! ...

Az előszoba és a gardrób- vagy beépített szekrény elhelyezése okozott még gondot, ugyanis azt valahol az előtérben kellett volna elhelyezni, hogy a nappali ne menjen össze teljesen.

RS előszobai falitükör - 3752 forint
IKEA GODMORGON beépíthető tükör - 3490 forint
IKEA MANDAL formázott keretű tükör - 4990 forint ...

- Az előszoba mellett főként a hálóban találtunk helyet a tárolók kialakításához. Itt az előszobával közös fal teljes felületét beépített tolóajtós szekrénnyel hasznosítottuk vállalva, hogy nem marad hely a különálló éjjeliszekrényeknek.

Cimkék:
előszoba lakberendezés
Tovább
Hogyan rendezzük be a lakást japán módra?

c) egy öreg előszobafalra
d) egy praktikus beépített szekrénybe
3. Mi az, ami biztosan nem található meg a lakásában?

Az előtér vagy előszoba nem önálló szoba nincs funkciója így gyakran okoz, gondot mihez is kezdjünk vele.

A gépészet elfér az előszobai gardróbszekrényben. Egy kompakt készülék szolgál a fűtésre, melegvízellátásra, és a szellőzést is ezzel látják el. A földhő hasznosítást, egy nálunk még nem nagyon ismert ún. földhőkosár telepítésével oldották meg.

huzamos tartózkodás céljára szolgáló önálló rendeltetési egység, melynek lakóhelyiségeit (lakószoba, étkező stb.), főzőhelyiségeit (konyha, főzőfülke), egészségügyi helyiségeit (fürdőszoba, mosdó, zuhanyozó, WC), közlekedő helyiségeit (előszoba, ...

1 kép (8) amerikai (11) angol (3) anyagok (4) ART (2) brazil (1) budapest (18) burkolat (1) cégbemutató (13) dekooder (1) DEKOR (2) design (27) dán (5) egyiptomi (1) előszoba (1) etnó (2) fabútor (3) falfestés (2) felhívás (3) festmény (4) finn (1) ...

Első körben az előszobai rongyszőnyegeket mostam ki, amin cipővel is szoktunk mászkálni. Nagyon szépek lettek, teljesen tiszták. Valami miatt belekeveredett egy konyharuha is a mosásba, ez sokkal fehérebb lett, mint volt, elkezdtem bizakodni! ...

Ez lehet az előszoba vagy a nappali, de legtöbben kényelmi szempontok miatt a hálószobára voksolnak.

A kis előszoba falát kibonttatták, hogy az előszoba, nappali és konyha terét egybenyithassák. Nem bánták meg, mert így az egész család egy térben tud tartózkodni játék, főzés, tévénézés vagy pihenés közben.

A hálószobánál még egy kis előszobai rész is kedvezőbb az irodai sarok kialakításához. Amennyiben alig van helyünk, akár egy előszobai falfelület is megteszi.

Előző válogatásunkban néhány előszoba képét válogattuk egy csokorba, majd a nappalikat jártuk körbe. Most következzen az, amit mindenki szeret: a kuckó. Kuckó lehet otthonunk akár egy elkülönített kis zuga vagy akár egy helyiség kijelölt része.

Szűk az átjáró, kicsi az előszoba, a konyha és a fürdőszoba is zsebkendőnyi. Ezen a problémán csak úgy segíthetünk, ha néhány válaszfalat megszüntetünk, vagy a válaszfal helyét a számunkra optimálisabb helyen húzzuk fel.

Először az oszlopszerű fa tartóelemek közé beépített kétoldalas előszoba szekrényt láthatjuk, melynek a bejárat felől cipős-tükrös szekrény, majd az étkező felől vitrines szerepe van.

Ez nem csak előszoba funkciót lát el, nagyban csökkenti a hő veszteséget is. Ha erre nincs lehetőség, vizsgálja meg a bejárati ajtót.

A hat felújított konténer közül négy teljesen felszerelt szoba, a maradék kettő pedig reggeliző és előszobai térként, valamint szaunaként funkcionál.

Egy fogas remekül feldobhatja az előszoba vagy folyosó hangulatát - főleg, ha egy egyedi, látványos darabról van szó. Bemutatunk 12 ötletes fogast, melyet Ti is könnyedén elkészíthettek:
0 komment
Dekoráció mályvaszínnel ...

Táncoló női alakot mintázó falfestmény feldobja a dolgozószoba hangulatát
Táncoló pár előszobai falfestményen
Táncoló pár előszobai falfestményen
Táncoló női alak falfestményen étkező falára
Táncoló női alak falfestményen étkező falára ...

- WC, fürdőszoba, előszoba: jellemzően ezeken a helyeken normál égőt érdemes használni mert napi fél óránál többet nem világítanak és sokat is vannak kapcsolgatva.

A külön bejáratú hálóhoz két fürdő és két WC is tartozik, emellett elfért még egy nappali sarokkanapéval, egy étkező és egy konyha is. Előszoba ugyan nincs, de egy mobilházban az egyébként sem szokás.

A sötétbarnára pácolt egyedi bejárati ajtó nagyobbrészt üveg, így nem csoda,
hogy az előszoba fürdik a fényben
A fürdő padlója és falai ugyanazt a burkolatot kapták.
A mosdószekrény fala rejti egyúttal a wc-t ...

Ilyen volt, ilyen lett
Antik bútorok
Konyha bútorok
Előszoba, fürdőszoba, gardrób, szobabútorok
Irodabútorok
Egyéb műalkotások ...

Vállaljuk szállodák panziók, apartmanok egyedi bútorokkal történő komplett berendezését (előszoba, konyha, nappali, háló, fürdőszoba) az enteriőrhöz alkalmazkodó stílusban, magas minőségben.

A bevezetőben említett kétsoros házak a fent leírtaktól annyiban különböznek, hogy a ház rövidebb hosszában esetleg már több szoba, előszoba is megjelenik.

A lépcső elhelyezése központi szerepet játszott, mindenképp a 'leggyengébb' északi oldalra kellett kerülnie a kiszolgáló helyiségekkel együtt (Kamra, Gépészeti helyiség, WC, Előszoba).

A Walltat fali dekor segítségével könnyedén művészi grafikus elemekkel láthatjuk el otthonunk belső falait, legyen az hálószoba, konyha, nappali vagy előszoba.

Pótolhatunk vele hiányzó báguá részeket, helyiségeket, lehet bajelhárító szerepük, és hát egyszerűen csak funkcionálnak (előszoba, fürdőszoba..), de az esztétikai szerepük sem mellékes, főleg egy szép keretben.

PEI III: Főként lakások, vagy házak olyan helységeibe ajánlott, ahol kicsi a súrlódás, a terhelés.( pl.: fürdőszoba, wc)
PEI IV: Lakások, házak erősen igénybe helységek burkolatai (pl.: előszoba, közlekedők, nappali, terasz) ...

Ha egy mód van rá, mégse tároljuk itt a takarítóeszközöket - felmosóvödröt, seprűt, felmosórongyot -, hiszen ez nem higiénikus. Szerencsésebb, ha számukra az előszobai szekrényben különítünk el egy rekeszt.

Lásd még: Lásd még: Szoba, Otthon, Konyha, Nappali, Lakás

Otthon  Előlépcső  Előszobafal

 
RSS Mobile