Kezdőlap (Beépített konyhabútor)

 Otthon 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Beépített konyhabútor

Otthon  Beépített bútor  Beépített mosdó

A beépített konyhabútor elemei sokféle variációra adnak lehetőséget a lakásban kialakított iroda berendezésére. Egyáltalán nem nehéz egymásra tornyozott konyhaszekrényekből megalkotnunk ezt az irodát.


A beépített konyhabútorok alsó és felső elemekből, magas szekrényekből, munkalapból, mosogatótálból, és gépekből állnak, melyek szabványban meghatározott méretek alapján készülnek. Ezzel válik lehetővé, hogy minden illeszkedjen egymáshoz.

Noha keveseknek adatik meg, hogy időről időre kedvükre válogassanak és cserélgessék beépített konyhabútoraikat, a legnagyobbakból mindig lehet ötletet meríteni.

Eladó, 2 szobás ( 8 ágyas) ,konyha ( beépített konyhabútor),zuhanyzó-wc,( 50l villanybojler )villany, vezetékes víz van ,gáz csonk bevezetve, házi derítő van ! Konyha , zuhanyzó-wc. fehér csempe és fehér lambéria ,kő burkolat .

A szabadon álló bútorok másik előnye, hogy nem kell időt és pénzt szánni az összeszerelésükre, és akár darabonként is megveheted őket, így nem kell egyszerre akkora összeget kifizetned, mint a beépített konyhabútor esetében.
Cikkünk megírásában a Lakásdekoráció mindenkinek című könyv segített.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Bútor, Konyhabútor, Konyha, Otthon, Lakás?

◄ Beépített bútor   Beépített mosdó ►
 
RSS Mobile