Kezdőlap (Ágytakaró)

 Otthon 

  » »
 
   

Ágytakaró

Otthon  Ágynemű  Ágyterítő

Címke: ágytakaró
Textilek szerepe és felhasználása a lakberendezésben ...


Antilo spanyol ágytakarók a hálószoba díszei
Antilo spanyol ágytakaró kollekció. Az INKU huszonnégy éve meghatározó szereplője a hazai lakástextil és...
Műanyag ablak ...

Az ágytakaró nem új találmány, az ókori palotákban éppúgy használták, mint a vidéki parasztházakban, a nagypolgári lakásokban vagy a mai modern hálószobákban.

Camel ágytakaró piros színű (150 x 200 cm)
Camel ágytakaró krém színű (150 x 200 cm)
Camel díszpárna narancs színű (50 x 50 cm) ...

ÁGYTAKARÓK
A KONFEKCIONÁLT ÁGYTAKARÓK, ÁGYTERÍTŐK ÉS ÁGYTAKARÓ ANYAGOK TÖBBSÉGE RENDELHETŐ, DE EGYRE NAGYOBB VÁLASZTÉKBAN VAN MÁR KÉSZLETEN IS ÜZLETÜNKBEN.
A FENTIEKEN KÍVÜL SZŐNYEGEKET ÉS GYEREKEKNEK AJÁNLOTT ANYAGOKAT IS TALÁL KÍNÁLATUNKBAN.

Párna, ágytakaró, falikép is készíthető selyemfestéssel
[ LAKBERENDEZÉS ] ...

Francia ágytakaró a barlanghatású hálóban.
Modern kád, amely mégis illeszkedik a rusztikus környezetbe, a hófehérre meszelt, tágas fürdőszobában.
Ossza meg! ...

Az egyszínű ágytakaróval nem tévedünk nagyot, ezért aki bizonytalan, inkább ezt válassza és dobja fel a látványt színes, mintás díszpárnákkal. Ugyancsak nem lehet nagyot tévedni a diszkrét, csíkos textíliákkal, vagy az apró virágmintával sem.

Egy gyönyörű ágytakaró, ezzel a technikával. Kép
Ez is egyfajta patchwork. Kép ...

Szerintem az ágytakarók is lehetnének a függönnyel megegyező egyszínűek. Néhány színes díszpárnával macival fel lehet dobni! ...

Azok számára, akik az ágyneműjüket inkább elrejteni szeretnék, vagy a rendmániásoknak egy ágytakaró lehet célszerű. Ezzel a megoldással rendezett benyomás kelthető. Alatta eltűnnek a nyugtalanító minták vagy a nem egyforma huzatú ágyneműk.

Nubu HOME takaró/ágytakaró
Részvételi feltételek
A pályázaton részt vehetnek stylistok, enteriőrstylistok, gyakorlattal rendelkező kirakatrendezők és friss szakirányú végzettséggel rendelkező vagy éppen még tanulmányaikat folytató diákok is.

- a barna, fehér, szürke szőnyeg szerintem eredetileg marokkói ágytakaró. Nem 100 évre szól, de csúszásgátlóval, nem szanaszét porszívózva 5-10 évig biztos gyönyörű, meleg felületet ad.
- a fehér piros csíkos ágytakaró.

Az, hogy nem teszünk semmit ez ügyben, szintén látszik a lakáson: elhasználódott anyagok, kikopott matériák, vagy csak a sok éve használt függönyök és ágytakarók is magukért beszélnek.

Fehér falakra és unalmas bútorokra instant gyógyír bármilyen színes kelme: új függönyök, ragyogó színű párnák, ágytakarók, vagy önmagában egyetlen szőnyeg is.

Ez a valóságban annyit tesz, hogy egy jól eltalált ágytakaró vagy padlószőnyeg jelentősen feldobja a már-már unalmasnak ható helyiség arculatát. Egy modern szín vagy minta még a nagymamától örökölt ütött-kopott karosszékbe is életet lehel.

A wellness-hotelekben az ágyneműt, ágytakarót illetően elvétve fedezhetsz fel fodrokat. A szélek makulátlanul levarrva, az ágynemű világos, vasalt, neutrális. Tiszta, finom, egyszerű.

Az Opera kollekció anyagai között találunk függöny, ágytakaró és bútordekorációs anyagokat, arany és bézs alapú színárnyalatokat, klasszikus és modern mintákat, geometriai formákat egyaránt.

Egy megfelelő színű ágytakaróval és különleges, fényes alapanyagokból készült díszpárnákkal már a futon fémcsillogású ágyvége is szerves részét alkotta az egésznek.

A padló színe sárgás (föld), a lámpák és a narancsszín az ágytakarón tűz elem, a mattított üveg polcok pedig víz elemek.

Terítő, Párnahuzat, Konyharuha, Ágytakaró.
Kérdés, rendelkezünk-e varrás 'tudománnyal'.
Ha igen, akkor számtalan kis textil üzlet áll rendelkezésünkre, ahol méterre pontosan tervezhetjük meg a kívánt anyagok mennyiségét.

Utóbbiak magát az embert, míg a Függönyök, szőnyegek, ágytakarók, párnák, terítők egy harmonikusan berendezett lakásnak az elmaradhatatlan öltözékei.

A hálószobában szép és meleg hangulatot teremthetünk, ha a drapériához kapcsolódik az ágytakaró anyaga is. Ha a sötétítő vagy a dekor függöny és a drapéria anyaga más, a párnák készülhetnek a megmaradt textilekből, kiegészítve az idilli légkört.

Szerencsére mostanra a tökéletes ágytakarót is sikerült megtalálnom, Ti a dekoráció alatt találjátok :) ...

Nagyon látványos eleme lehet a lakásnak egy-egy ilyen darab, s bár fekete ívei komornak tűnhetnek, a jól megválasztott ágytakaró vagy a színes, horgolt terítők hamar megtörik a sötét szín és a fém kettőségéből adódó melankolikus hangulatot.

Jönnek a hűvös őszi esték, amikor azért még talán fűteni nem kell, de már jó érzés beburkolózni egy puha, szőrös takaróba. Ha elég nagy méretű szőrménk van, akkor használhatjuk ágytakarónak is, hiszen eleganciája mellett hívogató, ...

A nappaliban lerakhatunk egy új szőnyeget, ledobhatunk néhány díszpárnát, a hálószobában egy ágytakaró, hengerpárna máris sokat változtat, a fürdőszobában néhány szép, élénk mintás törülközővel dobhatjuk fel a sápadt hangulatot.

Mint feljebb írtam a szoba hangulatát időről időre megvátltoztathatjuk a szoba átfestésével, textilek lecserélésével (ágytakaró, párnák, szőnyeg, függöny). Hagyjuk érvényesülni elképzeléseit, kérjük ki a véleményét, menjünk el közösen vásárolni.

A számos ágytakaróhoz, díszpárnához, ágyneműhuzathoz, tapétához és szőnyeghez idén két különleges pelenkatáska is tartozik, melyek a kollekció többi darabjával együtt megvásárolhatók a Hephaistos üzletében.

A díszbe öltöztetett ablakok feladatuk betöltésén túl a meghitt, egyedi hangulat kialakításának elengedhetetlen kellékei. A függöny mellett egy-egy jól megválasztott ágytakaró, drapéria vagy párna további fontos kiegészítője lehet otthonunknak.

Érdemes akkor is padlóig érőt feltenni, ha az ablak nem ér le addig. Optikailag növeli az ablakot, tágítja a teret. Olyan anyagot és színt válasszunk, mely beleillik otthonunkba, ami passzol a szőnyeggel, ágytakaróval, vagy épp a díszpárnával.

díszített cukortartó tálkát, bojtos könyvjelzőt, virágmintás noteszt, vázát a rózsáknak, finom mintás fém képkereteket a kandalló párkányára. Használjon függönynek selymet, organzát, vagy szatént, gazdagon hímzett párnahuzatot és ágytakarót.

Az ősz beköszöntével már egyre inkább előtérbe kerülnek a puha, bársonyos, meleg anyagból készült ágytakarók, plédek vagy díszpárnák, melyek kivitelezésével mi magunk is megpróbálkozhatunk.

Ez esetben lehetőség van szóbeli tanácsadásra is (óradíjban, vagy munkára vonatkozóan egyedileg számolva), és a lakberendezés bármelyik szegmensére vonatkozhat (pld. függönyözési ötletek, segítség az anyagok kiválasztásában, párnák, ágytakarók ...

Lásd még: Lásd még: Lakás, Otthon, Bútor, Függöny, Lakberendezés

Otthon  Ágynemű  Ágyterítő

 
RSS Mobile