Kezdőlap desktop/PC Otthon  Pezsgőfürdő  Pinceszint  

Pince (Otthon)

Pince bevilágító a ház oldalán, perforált lemezzel
telikert-kep:
pince bevilágítás
üveg ...

Pinceszint
Az épület azon része, amelynek padlófelülete a terepcsatlakozás alá kerül legalább 70 cm-rel.
Címke: ...

Pincefödémek, mélygarázsok hő- és hangszigetelésére ajánlott fagyapot termékek:
- Heraklith C F akusztikus lap és Nobasil ADN;
- Tektalan HS;
- Tektalan C2;
- Heratekta C3*;
- Heratekta C2*;
- Heratakta C2 031*.

A saját pince mint lakótértartalék, a háztulajdonosoknak többnyire utoljára jut eszükbe. A kompakt készülékek és berendezések beköltözésével a kazánházak és mosókonyhák elveszítették eredeti funkciójukat.

Nemcsak pinceajtónak való
Az acél- vagy alumíniumajtók nem csak raktárhelyiségekbe vagy alagsorba kerülhetnek ezentúl, ugyanis a Hörmann fémajtó-programja a funkcionalitás mellett az esztétikumra is nagy hangsúlyt helyez.

Helyiség - előszoba, vécé, garázs, pince, padlás, gardrób, tároló, dolgozó, iroda
X
Helyiség ...

Pinceszigetelések
Megkülönböztetünk új építések esetén, illetve utólagosan készítendő szigeteléseket. Ezek lehetnek negatív és pozitív oldali vízszigetelések.

Pince
Az alap elkészülte után gyors léptekben haladt a munka. A pince külső falazata 38-as porotherm pincefalazó blokkból készült, míg a belső falak 30-as teherhordó falazatok, szükség szerint vasbeton pillérekkel megerősítve.

Pince:
Zöldségtárolásnál, vagy kis házi borospincébe optimális klímát biztosít a helyiségnek.

Pince
Fagymentes, általában földalatti építmények, melyben általában bort, zöldségeket, gyümölcsöket tárolnak. A borospince kényelmes pihenőhely is egyben a forró hónapokban.
Góré ...

Pincefödémek
Néhány szó a pince és árkádfödémek utólagos hőszigeteléséről. A legnagyobb probléma itt a szigetelőanyag stabil felhelyezése, illetve a burkolat anyagának kiválasztása.

Pinceszinti helyiség, helyiségcsoport: amelynek padlófelülete több mint 0,70 m-rel kerül a terepcsatlakozás alá.
Rendeltetés: az a használati cél, amelyre az építmény, az önálló rendeltetési egység vagy a helyiség létesül.

pince borozó
vendéglátóhely
További kevésbé keresett helyiségkategóriák: ...

A Pince:
Budafokon, a központban található ez a régi pince, mely az eredetileg összefüggő pincerendszer egy része.

A pincepadló lakkozása
A pincepadlónak strapabírónak kell lennie. Ezért használj­on különösen ellenálló padlófestéket.
Előkészületek: Az alapot festés előtt alaposan meg kell tisztítani a zsírtól és olajtól.

Borospince a csapóajtó alatt
Judit
Borgyűjtő vagy? Nincs hely a kollekciónak? Földszinten laksz? Ha mindhárom kérdésre igen a válasz, akkor egy kiváló megoldással szolgálnánk.

PINCE alaprajz
Csak a szokásos tárolók és egyéb gazdasági helyiségek
FÖLDSZINT alaprajz
Az öbölszerű terasz északi ugyan, de gyönyörű a panoráma, és nyáron kellemesen hűvös ...

Pince szigetelése, felszíni szigetelés kapilláris nedvesség ellen
7. Nagykereskedés Bp. XIII. Forgách u.26-28
Falszigetelés, injektálással ...

-pinceszint lakásonként egy gépkocsinak + tárolók
-földszint + 2 emelet, alacsony hajlású magastető
2. telekadottságok és beépítési mutatók: ...

A pince, és földszint + 3 emelet beépítésü lakóház (társasház) padlástér felújítása, tetőtér hasznosítása, optimális padlás beépítés tervezés engedélyeztetése; ...

A pince és a présház telke, valamint a falubeli lakótelek összetartoztak, egységet alkottak. Együtt képezték gazdájuk darabokra tagolt belsőségét. Esetenként az egységbe szálláskert is tartozhatott.

Ha a pincehelyiség fűtetlen, a pincefödém leszigetelésével visszatarthatja a talajból felszálló hideget, és a földszinti szobákban sem kell alacsonyabb hőmérséklettel és hideg padlóval számolnia.
A fűtőtest mögött is szigeteljen ...

220 éves pinceétterem; Abszint étterem; Aranyszarvas bisztró; ARAZ étterem; Bambuszliget japán étterem; Bohémia bisztró; Café Dorottya; Carne di hall; Centrál Kávéház; Chess étterem; Chelsea étterem; Citadella Panoráma étterem; Clock café & ...

A jó borospince - funkció és stílus találkozása (második rész)
A borok iránti szenvedély, és az az igény, hogy az otthon melegében hódolhassanak a borkedvelők bor iránt érzett rajongásuknak, egyre inkább teret nyer.
0 komment ...

A padlásról, pince mélyéről előkerülő, ütött-kopott edények sorsa minden bizonnyal nagy fordulatot vesz, ha tarka ruhát dekupázsolunk rájuk. Virágokkal beültetve máris kiemelt helyre kerülhetnek.

Fel nem tárt pincejárat miatti alapkárosodás
Ha van ilyen pince, de ragaszkodunk a házhoz, mindenképpen szakemberrel vizsgáltassuk meg az épület alatt húzódó járatokat, és tanácsait fogadjuk meg.

4. Mivel kültéri pincelépcsőről van szó, célszerű a csúszásgátló szalag széleinek tapadását megerősíteni a rendszerhez kapható, áttetsző tömítővel. A tubust egyenletesen nyomva, gyorsan húzzuk végig a szalag széleinél.

A katonaságtól örökölt légópince szerszámoskamraként született újjá, aminek a tetején alakították ki a társasági élet színterét, a szaletlit.

Építész férjével, Vincze Ferenccel tervezték és kivitelezték a Kerámiapark páros épületeit, benne saját lakhatásukat és a tetőtéri vendégszobákat, a kézműves kellékboltot, alatta a bolthajtásos pincerendszert, ...

rendeltem a 2 pince ágba valamint a garázsba 18db 50cm hosszú 39db ledes paneleket ösz fogy 36w.alig vártam az estét hogy megnézem hogy hogy világit.

A falszerkezet geodéziailag ellenőrzött vasbeton alépítményre kerül, mely a megrendelő előzetesen rögzített adatszolgáltatása alapján, egyedi terv szerint készült pince, vagy anélküli alépítmény.

Bár melyik tény miatt is kényszerülünk a gyümölcsök téli eltartására, rendelkeznünk kell hozzá jól szigetelt, télen-nyáron, egyenletes hőmérsékletet tartó pincehelyiséggel vagy kamrával, esetleg veremmel.

Például egy homlokzati hőszigeteléssel és korszerű nyílászárókkal ellátott épületben - amelyben a pince és tetőfödém nem került szigetelésre - a középső szinteken található "védett" lakások energiaszükséglete töredéke lehet az alsó és felső szinten ...

   Otthon  Pezsgőfürdő  Pinceszint

Lásd még: Lásd még: Épület, Építés, Szerkezet, Szigetelés, Lakás

RSS RSS