Kezdőlap desktop/PC Gasztronómia  Csontlé  Csontvelő  

Csontleves (Gasztronómia)

Csontleves apró hússal, csigatésztával
Nagyon szép bőrös malachúst sikerült vennem szilveszter előtt, amit még aznap kicsontoztam, befűszereztem, és felhasználásig hideg helyen tároltam.


Csontleves grízgaluskával
Feltöltő: Hobbychef Kategória: Levesek 0 200 megtekintés
Receptkönyvbe! ...

Csontleves
Kiváló betegeknek, jól elkészítve tartalmas és tápláló. Leve - a csontlé - nagyon jól használható egyéb levesek alapjaként is.
Hozzávalók (4 személyre): ...

Csontleves recept
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő
Ezt a remek levest bármilyen csontból ellehet készíteni, vagy akár vegyesen is ,a végeredmény egy laktató finom házias leves.

A csontleves készítése:
Az összedarabolt csontokat leforrázzuk, majd hideg vízzel lemossuk, és kb. 2 liter hideg vízzel főni tesszük.
Amint felforrt, megsózzuk, és hozzáadjuk az egész borsot.
Igen lassan forraljuk, és kb.

Jól kifőztem » Receptek » Húsos levesek » Csontlevesek
Alkategóriák
rántott sajtok
grillezett sajtok
egyéb sajtos receptek ...

Csontleves Julienne betéttel
Erről az ételről még nincs kép :(
Küldj be fotót, ha Te elkészítetted!
Hozzávalók ...

Csontleves - 4 személyre
A csontot leforrázzuk majd hideg vízben felrakjuk főzni. Ízlés szerint sózzuk majd többször lehabozzuk, ha szükséges. 3 órát főzzük. Utána belerakjuk a megtisztított zöldségeket és ízlés szerint fűszerezzük.

Sertéskaraj csontleves -Csontleves 2. recept
Kedvenc receptek közé
Ezt a receptet már többen keresték honlaponkon. Legyél te az első aki feltölti az elkészített receptet fotóval együtt és nyerj vele (Spar, Penny vagy Tesco) vásárlási utalványt! ...

Csirkeleves Csorba leves Erdélyi raguleves Fokhagymakrém leves cipóban Frankfurti leves Gombás bárányleves Húsos csontleves Májgombóc leves gyorsan Pirosparikás becsinált leves Szárazbableves füstölt csülökkel Szilveszteri leves gombával Tárkonyos ...

Csontleves
BROTH MADE FROM BONES FOR SOUP
Friss csontot mindig vehetünk néhány pennyért a hentesnél. Ezeket mindig csapassuk kisebb darabokra. Jól megmosva tegyük méretes fazékba úgy, hogy a csontok kilójaként másfél liter vizet öntsünk rá.

Csontleves gombás grízgaluskával
1,2 kg rövidkarajcsontja, 3 közepes sárgarépa, 1 nagy petrezselyemgyökér, 1-1kis darabka karalábé és zeller, 1 vöröshagyma, 1gerezd fokhagyma, ételízesítő, petrezselyemzöld, szemes bors, só.

Csontleves
Kategória:levesek Legfontosabb hozzávalók:csont, vegyes zöldség, hagyma
Részletek...
Újházi Tyúkleves
Kategória:Levesek Legfontosabb hozzávalók:tyúk, zöldség, hagyma ...

Csontleves
Kocsonya gazdagon
Nehézség: Haladóknak, Kezdőknek, Profiknak ...

Csontleves
Nyolcvan dkg darabolt marhacsontot hideg vízben sóval felteszünk főni. Lassú forralás közben a habját állandóan leszedjük. Kb.

Leves: Csontleves gombóccal
Hozzávalók a leveshez: 60 dkg marhacsont, 40 dkg leveszöldség, 5 dkg gomba, 5 dkg kelkáposztalevél...
Tovább>>> ...

Csontleves
Zöldséges tyúkhúsleves
Húsgombócleves
Hozzávalók 4 személyre ...

Csontleves recept
Elkészítésí idő: 30 perc
Elkészítés: A csontokat 2 l vízben főzzük, figyeljünk arra, hogy lassú tűzön forrjon és időnként a habot, szedjük le a tetejéről. A mosott zöldségeket, fokhagymát, gombát, hagymát, paradicsompürét, sót ...

Csontleves...
A csontokat 2 l vízben főzzük, figyeljünk arra, hogy lassú tűzön forrjon és időnként a habot, szedjük le a tetejéről. A mosott zöldségeket, fokhagymát, gombát, hagymát, p
Erőleves darával...

Csontleves
A csontot daraboltassuk fel a hentessel. Forrázzuk le. A vegyes zöldséget tisztítsuk meg és daraboljuk fel, a hagymát negyedeljük, a ... tovább
cimkék: Levesek, Főétel előtt, Hétvégi ebéd, Főtt, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség ...

Csontleves Julienne betéttel
Sajtos-baconos hús
Pármai padlizsán
Hagymás juhtúrós spagetti
Lazacos brokkolis rizs
Dinnyesaláta juhsajttal
Csíkos pite ...

Csontleves csirkehúsból
Hozzávalók:
1csirke comb (vagy csirke 2-3 db. húsos csontja), 1 vöröshagyma, 1 sárgarépa, 1 babérlevél, 3 szál petrezselyem zöldje, 1 zellerszár, só, bors. (Adhatunk hozzá ízlés szerint egyéb zöldségeket is!)- ...

Csontlevest főzünk a szokásos vegyes zöldséggel. Azalatt 1 tojásból, 1/4 kg lisztből, kevés vízzel tésztát gyúrunk, kinyújtjuk egész vékonyra. Tovább a teljes receptre.
Köménymagleves recept
Írta: nagyi ...

A csontleves alaplét és a vörösbort a hús mellé öntjük.
5
Egy alufóliával letakarjuk, és 180 C fokra előmelegített sütőben 3 órát sütjük.

Erős csontlevest főzünk vagy kockából erőlevest, beledobjuk a gyömbért és 10 percig lassú tűzön, forraljuk vele. Lecsorgatjuk a kukoricát, a levesbe tesszük, forrásig hevítjük. Közben elkészítjük a ?

Csirkecsontleves
Pulykamell körtével
Majonézes túrókrém
Gőz bukta
Kevergetve sütött garnélarák paradicsommártásban
Déligyümölcs saláta
Cseresznye tiramisu ...

CSIRKECSONTLEVES.
Hozzávalók: 1-2 csirke összes csontja, bőre (ami a csontozás után marad), 25 dkg vegyes leveszöldség, 2 db gomba, 1 cikk kelkáposzta, 1 paradicsom, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg zöldbab, 1 kis fej karfiol, 1 csokor petrezselyemzöld, ...

Vegyes csontleves
A csontokat megmossuk, egy 4 literes fazékba rakjuk, annyi vízzel öntjük fel, hogy a zöldségek beleférjenek.A leves habját leszedjük, forráskor...
6 személyre
120 perc
Részletek ...

Lásd a csontlevest, csak csont helyett 40 dkg marhahúst használunk.
Energiatartalma: 364 kcal
- 8 vékony szelet (24 dkg) barna kenyér - 20 dkg sült csirke - 4 dkg Delma light margarin - 12 dkg reszelt sajt - 40 dkg alma ...

Daragaluskás csontleves, Tárkonyos raguleves, Mézes libacomb, Bajor csülök! Ha Kecskeméten járunk, kihagyhatatlan. Zarándokhely. Akár menü, akár étlap, a Kisbugaci mindig finom falatokkal vár.

1,7 liter hús/csontleves
13 deka tisztított fokhagyma
4 evőkanál olaj
3,5 evőkanál finomliszt
2 deci tejszín
Ízlés szerint só, őrölt fehér bors
Pirított zsemlekocka
Apróra vágott metélőhagyma
Jó sűrű tejföl ...

Elkészítés:Erős csontlevest főzünk vagy kockából erőlevest, beledobjuk a gyömbért és 10 percig lassú tűzön forraljuk vele. Lecsorgatjuk a kukoricát, a levesbe tesszük, forrásig hevítjük.

Elkészítés: Csontleveslében vagy leveskockából főzött leveslében félpuhára megfőzzük a kisebb kockákra vágott sertéshúst a vékonyan felkarikázott vöröshagymával együtt. A savanyú káposztát kimossuk, kicsavarjuk, és a félig főtt húshoz adjuk.

   Gasztronómia  Csontlé  Csontvelő

Lásd még: Lásd még: Leves, Zöldség, Tojás, Hagyma, Liszt

RSS RSS