Kezdőlap desktop/PC Ezoterika  Gyógyító erő  Halak  

Gyöngy (Ezoterika)

Gyöngy
Tengeri kagylóban keletkező értékes színjátszó gömböcske, díszítésre használt felfűzhető gömböcske üvegből vagy más anyagból, a legértékesebb -valakik, valamik közül-: te vagy a lányok gyöngye! ...


Gyöngy
néhány, különböző családokba tartozó kagylónak terméke; szine rendesen kékesfehér, alakja gömbölyded. A legszebb, legnagyobb és legbecsesebb Gy.-öket a valódi Gy.

"A boldogság egy gyöngysor, amit ritkán lehet - sőt szerintem lehetetlen - készen megtalálni.
Az igazgyöngyöt a tenger mélyén a kagyló rejti.
Egyesével kell felfedezni a boldogság-gyöngyszemeket, felfűzni, majd viselni.

A gyöngy
A tengerek és édesvizek mélyén, kagylókban képződik az igazgyöngy, mely évezredeken át csak a legvagyonosabbak sátusz-szimbóluma volt.

Európai fagyöngy
Zöld színű, kicsi, sárga virággal és fehér, ragadós bogyókkal. Általában almafákon, vagy tölgyfákon láthatod.
Tradíció ...

Gyöngyvessző, bakszakáll: szerelmi varázslatokban használják, és menyasszonyi csokrok gyakori alkotóeleme.

Gyöngy: egyszerűség, természetes harmónia
Házikó: otthon, meghittség, családi béke
Hold: vágy, álmodozás, nőiség - anyaság ...

Gyöngy
Szókimondó vagy, nem kerülgeted a forró kását, ezért sokan nyersnek gondolnak. Pedig a felszín mögött egy gyengédségre és kedvességre vágyó ember lakozik, aki a kifelé mutatott keménységgel akarja elfedni belsője sérülékenységét.

A fagyöngy jelentőséggel bír, mivel ilyenkor nyílik. A druidák ezen az éjszakán arany sarlóval gyűjtötték és vigyáztak rá, nehogy a földre essen. Úgy hitték, a fagyöngy kinyit minden zárat, meggyógyít minden betegséget és elvezeti a villámokat.

A fagyöngy vérnyomás szabályozó, hideg vízben kell áztatni, de amellett, azok az anyukák, nők, akiknek nem sikerül a baba, tessék a fagyöngyöt használni.

Székely Gyöngyvér
MAXIMA
Horoszkóp 11.27.-12.03. »
Horoszkóp 11.20.-11.26. »
Horoszkóp 11.13-11.19. »
Horoszkóp 11.06-11.12. »
Horoszkóp 10.30.-11.05. »
Horoszkóp 10.23.-10.29. »
Alakítsd át A SORSODAT! » ...

Gyöngy
Bélrendszer, bőr, emésztés, fekélyek, gyomor, lép, mellékvesék, vérsejtek, rák 1. stádium, növeli a kezdeményezést.
Hegyikristály ...

Gyöngy: a gyöngy bizonyos fajta kagylók megszilárdult terméke, melyeknek anyaga ugyan az, mint a kagylóhéjé. Amikor a kagylóba idegen test kerül, ezek a kagylóhéjat építő sejtek védekező reakcióként működésbe lépnek, és körülveszik az idegen testet.

Gyöngyi vagyok 40éves .Szeretném megkérdezni,hogy K.Attila40 éves férfival és köztem és F.Attila38éves férfival és köztem mi várható ebben az évben?Lesz kapcsolat valamelyik férfival (esetleg együttélés/?Köszönöm.
Válasz ↓ ...

A 'gyöngysor' szín tagolása nyolcas egységű. A keretező kis 'homok órák' szintén színnel, hetes tagoltságúak. (Elég munka lehetett csak a számolás is! Vagy nem kellett számolni, 'magától' alakult így?) A mérleg alatti éksor 2x12-es számosságú.

Igazgyöngy nyaklánc - Szeretet (jegesmedvés)
Féldrágaköves ajándék ékszer szett - Pozitív energia
A rovat szakértői ...

Koszta Gyöngyi
Kapcsolataink erőközpontja. Energiái 7 éves kor körül kezdenek el pulzálni, hiszen a gyermek ebben az életkorban kezd el a szülőktől függetlenebbül, az otthon határain kívül is más gyermekekkel és felnőttekkel kapcsolatot kialakítani.

Sárga fagyöngy.
Druida = "tölgyember", " a tölgy tudója": fontos feladatuk volt a fagyöngygyűjtés
(a magyal párja)
Litha (Midsummer)
június 21.

Ami kell: gyöngyház
Töltsünk fel egy gyöngyház darabot mágikus pénzszükségünkkel. Tegyük rá pénzvonzó olajat, pacsulit, vagy cédrus kivonatot. Rakjunk rá bármilyen ezüstöt, és csomagoljuk őket egy zöld színű papírba, és kössük át zöld madzaggal.

tengerzöld, gyöngyház, rózsaszín
Kedvezőtlen színek: Szürke, fekete, piros
Zöld szín: ...

Ha nem tudtam gyöngyöt felfedezni egy vagy két alámerüléssel, ne hibáztassam az óceánt. A hibát az alámerülésemben kell keresnem.
Nem merültem elég mélyre! ...

Karácsonykor fagyöngy alatt csókolózni szerelmet jelent. Szerelemgerjesztő hatását kihasználva az angolok úgy vélik, hogy a fagyöngy alatti csók megpecsételi két ember szerelmét, és ebből házasság lesz.

Fagyöngy fa
névnapi ajándék tipp: Ha éppen csak szeretetünk jelét szeretnénk kimutatni ismerősünknek neve napja alkalmából, fordíthatunk rá egy ...
Öröm a műköröm?
porcelán köröm: Manapság már minden 2.nő műkörmöt visel.

gyöngyvirág: vidám csilingelés, szeretet
ibolya: remény, szerénység, megújulás
liliom: tisztaság, de bódulat is
lótusz: lélek, felülemelkedés
margaréta: sugárzó erő ...

A lányom szedte a gyöngyvirágot, szép kis csokrot szedett össze nekem.
Odajött és elém állt.....
- Anya, Te mi leszel a következő életedben? - kérdezte...
- Én, most vagyok itt, nem lesz következő. - válaszoltam azonnal.
Jó ég, mi van most?

Ez a Sűtrâtman, az ezüst 'fonál', amely 'inkarnálódik' a Manvantara elejétől a végéig, felfűzve magára az emberi életek gyöngyszemeit, más szóval, minden személyiség spirituális aromáját, amelyet élete zarándokútján keresztül követ.

Hamarosan elérsz egy gyöngyből készült átjárót. Állj meg, amikor odaértél. Ez a gyöngykapu a bejárat az Akasha feljegyzések felsőbb világába.

Illetve elnyelné, ha tudna így működni, és mint egy "gyöngysor", csigolyánként mozdulni. Sajnos az esetek többségében nem tud, mivel a blokkolódott, vagy többé-kevésbé beszűkült mozgáspályák nem tudnak ebben a munkában részt venni.

Általában gyöngyökön, illetve imafüzéren történik a mantrázás, mert ez elősegíti a koncentrációt. Vannak olyan szádhuk, szent személyek, akik naponta több mint 100 000-szer ismétlik el Isten neveit.

Yin, ezüst, tojáshéjszín, hasas, lekerekített, befogadó, lágy tejszerű, vízillat, sós ízű, gyöngy, esőerdő, barlangok, tengerpart, gazdag élővilág, nedves és enyhe időjárás, otthon, csendes tó, óvoda, gombafélék, paradicsom, vanília, dinnye, körte, ...

Ide tartozik a pemetefű, a szúrós gyöngyajak, a kakukkfű, a cickafarkfű- virág és a vérehulló fecskefű: A vérehulló fecske fűnél a biztonság érdekében feltétlenül szükséges betartani az adagolást! ...

A Rák másik köve az igazgyöngy: ez, a legenda szerint, megmutatja, milyen egészségi állapotban van viselője - minél kiegyensúlyozottabb az illető, annál gyönyörűbben ragyog a gyöngy.

Kedvence a gyöngyház fényben csillogó rózsaszín, valamint a sok-sok pasztell árnyalat. A berendezést illetően képes a kompromisszumra, de egy puha, meleg párnákkal kibélelt ülőgarnitúráról semmi áron sem mondana le.

   Ezoterika  Gyógyító erő  Halak

Lásd még: Lásd még: Isten, Szellem, Tudat, Halál, Angyal

RSS RSS