Kezdőlap (Eurázsiai)

 Kutya 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Eurázsiai

Kutya  Eurasier  Fáraó kutya

Eurázsiai kutya. Konrad Lorenz Nobel-díjas osztrák magatartáskutató szerint az eurázsiai a legjobb tulajdonságokkal rendelkező kutya, amit valaha is látott.


Eurázsiai
Eurázsiai
Származási hely: Észak (a pontosabb hely ismeretlen) ...

Az eurázsiai több, mint szép
Karaktere van, szociálisan érzékeny, erős és csalhatatlan.

Az eurázsiai
Konrad Lorenz osztrák Nobel-díjas magatartáskutató szerint az eurázsiai a legjobb tulajdonságokkal rendelkező kutya, amit valaha is látott.

Az eurázsiai kölykök korának első hónapjaiban játékos, közvetlen. Kifejlett korára viszont tartózkodó lesz, pontosabban szólva: összhangba kerül nála a nyugalom és a féktelen bátorság, a bizalom és a fortélyosság.

Az ~ megfelelő arányban rendelkezik az őt létrehozó kutyafajták kívánatos tulajdonságaival, azok szélsőséges megnyilvánulásai nélkül.

~Eurasian
Európai-orosz lajkaRussko-EvropeĂŻakaĂŻa LaĂŻka
FáraókutyaPharaoh Hound ...

~
Berni
Forrás: Dr. Bruce Fogle - Új kutya enciklopédia ...

~
Leírása: Közepes termetű, spiccszerű, a csau-csaura nagyon hasonlító kutya. Feje ék alakú, szeme sötétbarna. Törzse hosszú, háta feszes, ágyéka széles, fara erőteljes, mellkasa mély, hasa könnyedén fehúzott.

~
Az ~ (eurasier) egy német fajta.
Történet ...

~
Származási helye Németország. Közepes termetű kutya, súlya 25-30 kg. Sűrű aljszőrzete, közepesen hosszú, de laza és vastag fedőszőrzete van. Szinte minden szín elfogadott a fehér és a májszínt kivéve. Nyugodt, barátságos és értelmes kutya.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Csau-csau, Tenyésztés, Szamojéd, Terrier, Keresztezés?

◄ Eurasier   Fáraó kutya ►
 
RSS Mobile