Kezdőlap (Eurázsiai)

 Kutya 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Eurázsiai

Kutya  Eurasier  Fáraó kutya

Eurázsiai kutya. Konrad Lorenz Nobel-díjas osztrák magatartáskutató szerint az eurázsiai a legjobb tulajdonságokkal rendelkező kutya, amit valaha is látott.


Eurázsiai
Eurázsiai
Származási hely: Észak (a pontosabb hely ismeretlen) ...

Az eurázsiai több, mint szép
Karaktere van, szociálisan érzékeny, erős és csalhatatlan.

Az eurázsiai
Konrad Lorenz osztrák Nobel-díjas magatartáskutató szerint az eurázsiai a legjobb tulajdonságokkal rendelkező kutya, amit valaha is látott.

Az eurázsiai kölykök korának első hónapjaiban játékos, közvetlen. Kifejlett korára viszont tartózkodó lesz, pontosabban szólva: összhangba kerül nála a nyugalom és a féktelen bátorság, a bizalom és a fortélyosság.

Az eurázsiai megfelelő arányban rendelkezik az őt létrehozó kutyafajták kívánatos tulajdonságaival, azok szélsőséges megnyilvánulásai nélkül.

EurázsiaiEurasian
Európai-orosz lajkaRussko-EvropeĂŻakaĂŻa LaĂŻka
FáraókutyaPharaoh Hound ...

Eurázsiai
Berni
Forrás: Dr. Bruce Fogle - Új kutya enciklopédia ...

Eurázsiai
Leírása: Közepes termetű, spiccszerű, a csau-csaura nagyon hasonlító kutya. Feje ék alakú, szeme sötétbarna. Törzse hosszú, háta feszes, ágyéka széles, fara erőteljes, mellkasa mély, hasa könnyedén fehúzott.

Eurázsiai
Az eurázsiai (eurasier) egy német fajta.
Történet ...

Eurázsiai
Származási helye Németország. Közepes termetű kutya, súlya 25-30 kg. Sűrű aljszőrzete, közepesen hosszú, de laza és vastag fedőszőrzete van. Szinte minden szín elfogadott a fehér és a májszínt kivéve. Nyugodt, barátságos és értelmes kutya.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Csau-csau, Tenyésztés, Szamojéd, Terrier, Keresztezés?

◄ Eurasier   Fáraó kutya ►
 
RSS Mobile