Kezdőlap (Juttatások)

 Karrier 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Juttatások

Karrier  Juttatás  Kapcsolatépítés

Juttatások
Az alkalmazottak jutalmazása már egy ideje nemcsak a havonta esedékes bérek kifizetéséről szól.


Fizetés és juttatások
Milyen a versenyképes pályakezdő mérnök?
Együttműködő, precíz, jó szakmai alapjai vannak, legalább középfokon beszél angolul vagy németül. Többek között ilyen válaszokat kaptunk mérnököket toborzó vállalatoktól arra a kérdésre, hogy ki számít esélyesnek.

Rugalmas ösztönzés - rugalmas juttatások
Azoknak a HR-es szakembereknek, vállalatvezetőknek és érdeklődőknek ajánljuk könyvünket, akik hatékonyabbá kívánják tenni az eddig kialakult juttatási gyakorlatukat, s növelni szeretnék a juttatások ösztönzési szerepét, ...

Juttatások
Javadalmazás azon elemei, melyeket a munkáltató a béren és nyereségrészesedésen felül nyújt a dolgozóknak, értéke pénzben is kifejezhető.
Juttatások fajtái ...

Presztízsjuttatások:
Ezek igazán nagy vállalatok igazán fontos beosztásban levő csúcsvezetőinek járhatnak. Például luxusszállodák lakosztályainak igénybevétele, vállalati jacht, magánhelikopter, stb.
Proaktív emberi erőforrás-terv: ...

- Szociális ~ révén ugyanakkora költséggel relatíve magasabb értékű szolgáltatás biztosítható a munkavállalók számára.
- Az országban megjelent multinacionális cégek egy része a Nyugat-Európában megszokott ~at hazai vállalatainál is bevezette.

férjhez mentél vagy gyermeked született és fizetésed a ~kal együtt sem fedezi életszükségleteidet. Újabb lehetőségek után kell nézned, hogy gondoskodj a családodról.
Értékszemléleted ellentmond a vállalati kultúra által felállított értékrendnek.

Ha már túl vagyunk a jelentkezésen és felvételin, valamint a béren, béren kívüli ~ban, munkakörülményekben is sikerült megállapodnunk, következik a munkaszerződés aláírása. A munka jogi kérdései sokszor száraznak és bonyolultnak tűnhetnek, de érdemes erre is kellő figyelmet fordítani.

Hozd ki a legtöbbet az egyéb ~ból
Rengeteg cég könnyíti meg alkalmazottai életkörülményeit anélkül, hogy egy forinttal is emelné a béreket. Ez nem jelent feltétlenül rosszat. Ugyanolyan életkörülményeket finanszíroznak, amik rád nézve is előnyösek lehetnek.

Egyéb béren kívüli ~ (link a munkajogi részhez)
Munkaidő (rugalmas vagy váltott műszak, hányra kell járni stb.)
Belépés időpontja
Alkalmazás jellege (próbaidő, ideiglenes, szerződéses, határozatlan idejű)
Továbbképzés szükségessége és lehetősége
Munka érdekessége ...

Nemcsak a szülésre való felkészülésben segít, de tájékoztatja a kismamákat a szociális ~ról, jogaikról, a védelmükben hozott szabályokról. "Sokan közülük örülnek, hogy hozzájuk hasonlóan fiatal vagyok, így jobban megértem az aggodalmaikat.

A Tündének szóló tanácsom arra vonatkozott, hogy a 180 bérezett nap azért kell, hogy ennek megfelelően, azaz e szerint, ennek alapján kapja a ~at, azaz ne a minimálbér kétszerese után a TGYÁS-t és ne a minimálbér után a GYED-et, hanem a vélhetően ennél magasabb jövedelme után.

§133 (1) Külföldön történő munkavégzés esetén a munkavállalót írásban tájékoztatni kell
a) a külföldi munkavégzés helyéről, illetve a tartamáról,
b) a pénzbeli és a természetbeni ~ról,
c) a díjazás és egyéb juttatás pénzneméről, továbbá
d) a hazatérésre irányadó szabályokról.

Többnyire általános kérdéseket tesznek fel a céggel való azonosulással, a ~kal és az azokkal való elégedettséggel, a fizikai környezettel és a vezetési módszerekkel összefüggésben.

Tehetséges szakemberek egész sora választja cégünket nap mint nap, hiszen a Kelly Services nagyszerű állásokat, kellemes munkahelyi környezetet, előrejutási lehetőséget, versenyképes fizetést és ~at kínál.
Álláskeresés ...

Felvétel indul!
Informatikai cég az ifjúsági sportért
Szervezeti átalakítás a NEXON-nál
Még rugalmasabb ~
Grafikus bérkalkulátor a nexONBÉR honlapján
Bérügyviteli szoftverek és e-bevallás
További kapcsolódó cikkek...

' Készülj fel, az adott pozícióban, az adott cégnél mennyit lehet kérni. Válaszodban térj ki arra, hogy tulajdonképp nem is a fizetés konkrét összegében, hanem a bér és egyéb ~ összegében gondolkozol. - itt a készülj fel szót belinkelni a bérkalk-ra.

A Gyengénlátó Gyermekekért Alapítvány
Fogyatékos személyek jogai hazánkban
Családtámogatási és szociális ellátási irodák címjegyzéke
Szociális füzet - Pénzbeli és természetbeli ~
Közvélemény formálás ...

Motiváltságodat és magabiztosságodat mutatja, ha érdeklődsz a kiválasztás további menetéről, de arról, hogy rajtad kívül még hány jelentkező van, feltétlenül tekints el. A felvételi eljárás első körében nem érdemes a fizetésről és egyéb ~ról kérdezősködni, ...

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Juttatás, HR, Kommunikáció, Toborzás, Karrier?

◄ Juttatás   Kapcsolatépítés ►
 
RSS Mobile