Kezdőlap (Álláskeresés)

 Karrier 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Karrier » Álláskeresés


 

Álláskeresés

Karrier  Állásinterjú  Álláskeresési eszköz

Álláskeresés: a kismamák hátrányban
Karrier
'A terhes nők nagyon gyakran ki vannak téve a diszkrimináció veszélyének' - foglalja össze a megállapításokat Eden King, a virginiai George Mason Egyetem pszichológusa, ...


munka mellett
Eddig általában az első munkahely megszerzéséről, az ott kialakítandó magatartásról írtunk nektek. Mi van akkor, ha ugyan van munkahelyed, de nem éppen olyan, mint amit elképzeltél. Keress újat! ...

Álláskeresés
Angol állásnevek magyarul
Sok álláshirdetésben angolul jelölnek meg egy-egy pozíciót. Nem mindig egyértelmű mit is takarnak ezek a pozíciónevek ...

Internetes közösségi oldalak segítségével

Tudjuk mennyire időigényes és kihívásokkal teli manapság az , ezért arra gondoltunk, hogy könnyebbé tesszük ezt a hozzánk forduló álláskeresők számára.

Álláskeresés-pályázás (22)
Bölcsi-ovi-bébiszitter (7)
Egyéb (20)
GYED-GYES alatt (7)
GYED-GYES utáni visszatérés (23)
Nincs kategorizálva (1)
Újra munkában (16)
Várandósan dolgozni (6) ...

nehéz időkben
TETSZETT A CIKK?
Ossza meg az alábbi közösségi oldalakon is: ...

Álláskeresési támogatás

A november 1-jével hatályba lépő álláskeresési támogatás nem csak a nevében, hanem összegét tekintve, ...

i tippek
Az lépései
Hogyan adjuk el magunkat?
Találd meg a hivatásod
Átlagfizetések
A személyes találkozás
Négy egyszerű gyakorlat a sikeres hez ...

Álláskeresési ellátás megállapításához szükséges dokumentumok:
* Igazolás a vállalkozói igazolvány visszaadásáról/ vállalkozói tevékenység megszüntetéséről
* OEP igazolvány
* Bankszámla szám -amennyiben rendelkezik vele ...

i segély
Ki jogosult i segélyre?
Az i segélynek három speciális típusa van.

Az álláskeresés egyszerre életmód, és technika
Egyrészt minél szélesebb körben fel kell kutatnunk a potenciális állásajánlatokat, álláslehetőségeket, hogy a választás lehetősége szélesedjen.

Online
Egyre népszerűbb módja az nek - főleg a fiatalabb korosztálykörében - az online . Az álláskeresők számának növekedésével párhuzamosan bővült a webes kínálat is.

Álláskeresés az állásbörzén
Mire jó az Állásbörze?
A börzék olyan speciális álláskeresési fórumok, ahol személyesen találkozik a munkaerőpiac két fő résztvevője, a munkaadó és a munkavállaló.

felsőfokon
Sokaknak még diplomával, nyelvvizsgával is nehéz jó állást találni - főleg pályakezdőként. Agilis fiatalokat kérdeztünk arról, ők milyen módszerben hisznek kezdőként. hisznek.

Álláskeresés a Helykeresővel a győri egyetemen
Diszkriminál a felsőfokú szakképzés?
Nők és férfiak Magyarországon ...

Az során az első benyomás, a 'belépő' rendkívűl fontos. Mi az aminek alapján a fejvadászok vagy munkáltatók információkat kapnak a jelentkezőről? AZ ÖNÉLETRAJZ.

Az álláskeresésben fontos szerepet tölt be a jelentkezés módjától függetlenül.

Az i segélyt a jövőben nem hónapra, hanem napokra kell megállapítani. Ez annak a munkanélkülinek jár, akinek csak 5 év van még hátra a nyugdíjazásáig, és 45 napon át i járadékban részesült.

Intenzív álláskeresés támogatása
Ez a típusú munkanélküli-ellátás érdekeltté teszi a munkanélküli-járadékot kimerítő állástalanokat az álláskeresésben és a munkaügyi központokkal való együttműködésben.

› Variációk re - 3 hónap
› Kell-e a diploma a munkavállaláskor
Távmunka keresési tapasztalatok ...

Fontos, hogy olyan tanácsadó céget találjon, aki nem csak továbbítja az önéletrajzát, hanem valóban foglalkozik is Önnel, és valódi tanácsadói szolgáltatást nyújt, végigkíséri Önt az egész álláskeresési folyamat során.

Sajnos az első benyomás ereje mindig végig fog kísérni minket az során. A statisztikák szerint körülbelül 2 percet foglalkoznak egy önéletrajzzal, de ez nagyon optimista kijelentés!!!!! ...

Karrier-menedzsment - álláskeresési készségek, információk
Az elmúlt másfél évtizedben az egyetemeken és főiskolákon a hallgatói létszám felduzzadt, a munkaerőpiacon komoly versenyhelyzet alakult ki a fiatalok közt.

Gyakorlati helyek keresésekor számos i technikát kiprobálhatunk. Az utolso félévben már minden vonalon teljes gözzel beindulhatunk, s nem lesz eredménytelen. A komolyabb interjuk után nem szabad abbahagyni a kampányt! ...

Az első felmerülő választ hosszas töprengés és gondolkodás nélkül jelölje be, ezáltal lesz értékelhető a teszt és így kaphat akár a tanácsadó, akár a jelölt önmagáról reális képet, ami mindenképpen nagy segítség lesz a további álláskeresés során.

Lásd még: Lásd még: Karrier, Önéletrajz, Álláskereső, Interjú, Állásinterjú

Karrier  Állásinterjú  Álláskeresési eszköz

 
RSS Mobile