Kezdőlap (Gyermekbetegségek)

 Gyermeknevelés 

  » »
 
   

Gyermekbetegségek

Gyermeknevelés  Gyermekbetegség  Gyermekgondozás

Gyermekbetegségek I.
Rengeteg olyan betegség van, mellyel jobb esetben csak gyerekkorban találkozhatunk. Cikksorozatunkban a különféle gyerekbetegségekkel foglalkozunk.
Mumpsz ...


Hallal a gyermekbetegségek ellen? - Gyermek
Hallal a gyermekbetegségek ellen?
Allergia, asztma, ekcéma ...

Fertőző gyermekbetegségek
Máig dívik a felfogás, miszerint jobb, ha bizonyos betegségeken a kisgyermek minél korábban átesik, ezért célszerű úgymond szándékosan fertőzött környezetbe vinni.

Gyermekbetegségek: Mikor forduljunk orvoshoz?
Néha nehéz eldönteni főként egy kezdő szülőnek, hogy a gyermekével feltétlenül azonnal orvoshoz kell fordulni, vagy lehet várni néhány napot, amíg magától is elmúlik a betegség.

Ünnepi gyermekbetegségek
Bár a fenti címszavakat mindhiába kerestem egészségügyi szakkönyvekben, mégis egy csokorba lehet gyűjteni sok olyan eseményt, amelyek a decemberi ünnepek alatt gyermekeinket 'sújthatják'.
Téli gyerekbetegségek ...

Gyermekbetegségek Enciklopédiája A-tól Z-ig
'Mama valami fáj!' Ez a panasz -a torokfájástól egészen a súlyos sürgősségi beavatkozást igénylő megbetegedésig- sok mindent jelenthet.

Gyermekbetegségek
Szokásos, de nem túl szabatos összefoglaló neve azoknak a fertőző betegségeknek, amelyeket az ember általában gyermekkorában kap meg; de nem mindenki megy át minden gyermekbetegségen.

A gyermekbetegségek között ez a leggyakoribb, ráadásul azok a felnőttek is elkaphatják, akik korábban nem estek át a varicella zoster nevű vírus okozta betegségen.

'fertőző gyermekbetegségek'
Vannak bizonyos fertőző betegségek, melyeknek legjellemzőbb beszerzési helye a gyermekközösség.

Gyógynövényekkel felvértezve a betegségek ellen, gyógyteák gyermekbetegségekre
H5N1 vírusmutánsokat mutattak ki
Házi patika
Influenza, szív- és daganatos betegségek megelőzése szelénnel
Influenza: koplaljunk vagy sokat együnk?

hu betegséglexikonja a legelterjedtebb gyermekbetegségek magyarázatait tartalmazza részletesen, szakmailag korrekt, mégis közérthető formában.

A legtöbben orvost választanak gyermekük mellé, aki (az amerikai rendszerben) négy éves általános orvosi és specializált orvosi képzést tud maga mögött: gyermekorvost, aki legalább három évig gyermekbetegségek gyógyítását tanulta; esetleg háziorvost, ...

Cikkünk Maria Treben Gyermekbetegségek című könyve alapján készült, amely a Duna International Kiadó gondozásában jelent meg.
Cikk információ
Küldés ...

Vital " Betegségek " Gyermekbetegségek
Az újszülöttkori sárgaság
sárgaság, bilirubin, icterus, újszülött
1 . oldal ...

Mindenképpen előnyként könyvelhetjük el, hogy a közösség nem lesz számára idegen-ráadásul egy 2-2,5 éves gyermek igényli is hason korúak társaságát-hamarabb tanulja meg, hogy vannak szabályok, korábban áteshet a rettegett gyermekbetegségeken is.

A kiskorban megkapott gyermekbetegségek általában könnyebben zajlanak le. A kistesók tehát valószínűleg előbb kezdik a betegeskedést, de hamarabb ki is lábalnak belőle, mint az elsőszülött.

fel, karácsonyra hogy díszítsem fel a szobámat, karácsonyra hogyan díszítsem, kicsi gyerekszoba, kukorica moly betegsegek tunetei, lazcsillapitas babaknal, maj tapintasa gyermeknel, mikor diszitsunk karacsonyra, pelenka, pöttyös gyermekbetegségek a ...

Lásd még: Lásd még: Gyermekbetegség, Csecsemő, Újszülött, Fejlődés, Születés

Gyermeknevelés  Gyermekbetegség  Gyermekgondozás

 
RSS Mobile