Kezdőlap (BAMOSZ)

 Gazdaság 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

BAMOSZ

Gazdaság  Baleset-biztosítás  Bankautomata

BAMOSZ (Befektetési Alapkezelők Magyarországi Szövetsége)
A befektetési alapkezelő cégek 1993 végén hozták létre a BAMOSZ-t azzal a céllal, hogy képviselje közös érdekeiket, őrizze meg a verseny tisztaságát, és segítse elő a piac további fejlődését.


BAMOSZ:
a lap tetejére
A befektetési alapkezelő cégek 1993. végén hozták létre a Befektetési Alapkezelők Magyarországi Szövetségét azzal a céllal, hogy képviseljék közös érdekeiket, megőrizzék a verseny tisztaságát és elősegítségék a piac további fejlődését.

BAMOSZ - Befektetési Alapkezelők Magyarországi Szövetsége
Befektetési alapkezelő - a befektetési alapokat menedzselő szervezet, melynek szakemberei az alapkezelési szabályzatban foglalt elvek alapján és annak megfelelően végzi a befektetők vagyonának kezelését.

BAMOSZ
"Befektetési Alapkezelők Magyarországi Szövetsége". Az alapkezelők által alapított szervezet, mely képviseli érdekeiket, támogatja a szakoktatást, szakmai ajánlásokat, normákat fogalmaz meg, vélelmezi a befektetési alapokkal kapcsolatos jogszabályokat, ...

A BAMOSZ a hazai befektetési alapkezelők által alapított szervezet, amely képviseli tagjai érdekeit, közreműködik a szakterületet érintő törvényi szabályozás kialakításában, támogatja a szakoktatást, Etikai Kódexében szakmai ajánlásokat és normákat fogalmaz meg, ...

Minden alapot a ~ (A Befektetési Alapok Magyarországi Szövetsége) ajánlása alapján be kell kategorizálni, mert így lesznek összevethetők az elért hozamok és a költségek.
A befektetési alapok leggyakoribb típusai: ...

A RAX index (teljes neve ~ Részvény Befektetési Alap portfólió Index) a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett hazai részvények teljesítményét mutatja.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Likvid, Befektetési alap, Befektetés, Befektetési jegy, Pénzügy?

◄ Baleset-biztosítás   Bankautomata ►
 
RSS Mobile