Kezdőlap (Tartármártás)

 Gasztronómia 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Gasztronómia » Tartármártás


 

Tartármártás

Gasztronómia  Tartár mártás  Tartósítás

Tartármártás
Finom, egyszerű receptek, amikben szerepel Tartármártás alapanyagként.
Tihanyi süllőszelet ...


Tartármártás
Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó ...

Tartármártás - tojás nélkül recept
Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés nehézsége:
A recept hozzávalói ...

tartármártás, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek
Fűszernövény vásárlás
Vizinövény vásárlás ...

Tartármártás
Hozzávalók:
1 dl majonéz, 1 kispohár tejföl, 1 kk. citromlé, 1 kk. fehérbor, 2 kk porcukor, őrölt bors, só, 1 tk aszús mustár.
Elkészítés:
A hozzávalókat alaposan összekeverjük és ha szükséges, ízlés szerint utánizesítjük.

főkategória: szósz
alkategória: tartármártás
hasonló kategóriák: mártás, tejszínes szósz, gyümölcsszósz, joghurtos szósz, vaníliaszósz, salátaöntet, fokhagymamártás, pesto, különleges szószok, páclé
Klári receptje ...

Jelenleg itt vagy: Főoldal Mártások receptjei Tartármártás
Tartármártás
Kategória: Mártások receptjei ...

Tartármártás:
A klasszikus tartármártás egyébként nem az, melyet a hétköznapi nyelvben hívunk így.

Tartármártás, füstölt lazac moszkvai mártással
egyetlen percem
sincs, amit elcserélnék
egy másik percért ...

Tartármártás
A tartármártás alapja a Majonéz, amelynek kézzel való kikeverése meglehetősen nehézkes és időrabló.

tartármártás, tojás, sárga, porcukor, mustár, gluténmentes élelmiszerek, tejföl, lisztérzékenység,
Habcsók laktózérzékenyeknek
Szülőknek ...

A tartármártáshoz:
2,5 dl tejföl
Elkészítés
Egy tojássárgához egy evőkanál mustárt adunk. Jól összekeverjük.

A tartármártáshoz a majonézt simára keverjük a tejszínnel és 1 dl fehérborral, sóval, borssal, egy kevés porcukorral ízesítjük.

Majonéz és tartármártás házilag
Ma olyan ebédünk volt, amihez jól jtt volna a tartármártás, persze pont most nem volt otthon.

Kagylós garnéla, tartármártásos salátával
Kagylós garnéla, tartármártásos salátával ...

Zöldbab saláta medvehagymával és tartármártással
Egyszer már küldtem be egy zöldbabsaláta receptet , még évekkel ezelőtt, Most, hogy szerkesztem a boszikonyhát ráakadtam. Kedvet kaptam , hogy készítsek hasonlót.

Csőben sült őszi zöldségek tartármártással és gyömbérrel recept
A nagy gyakorlattal rendelkező szöszmötölők és a rutinos pepecselők tegyék le a kezükben lévő tötymögölőt és figyeljenek ide.

Medvehagymás tartármártás
Elkészítés
Medvehagymás tartármártás Megmosom a medvehagyma leveleket, majd apróra vágom. A többi hozzávalóval alaposan összekeverem és ízlés szerint utánizesítem.

Amíg a halat sütjük a tartármártás is elkészül. Ezért nem írtam külön időt az elkészítéséhez. Egy mélyebb edény alján elkenjük a mustárt, az edény falára.

Rákpogácsák uborkás tartármártással - Rák étel
Forrás: Kulináris Világ
hány főre szól a recept: 6 fő
elkészítés nehézsége: könnyű
elkészítés ideje: 15 perc
árkategória: 1.500 - 3.000 között ...

Tartármártás
Hozzávalók: majonéz, 1 evőkanál mustár, kevés cukor, 1 dl tejföl, 1/2 citrom leve.
Elkészítése: A ...

Tartármártás:
2 tojássárgáját,ízlés szerint sóval,porcukorral,olajjal,ecettel , friss citrom kevés levével és mustárral jól kikeverünk,tejfölt adunk hozzá és borsozzuk. Mindent csak úgy ízlés szerint csináltam!Kóstoljuk meg közben! ...

Tartármártás (háziasan sűrűre)
Hozzávalók: 2 tojás sárgája, 1 nagy tubus majonéz (18 dkg), 2 dl tejföl, 1 púpozott teáskanálnyi porcukor, 2 teáskanálnyi mustár, néhány csepp citromlé őrölt fehérbors, só.

Tartármártás (tejes)
Hozzávalók: l kemény tojás, l dl tejfel, só, cukor, mustár.
A hozzávalókat turmixgéppel alaposan összekeverjük. Még finomabb, ha kevés apróra vágott snidlinget is adunk hozzá. Rántott gombafejhez, halhoz tálalhatjuk.

Tartármártás: Egy rész majonéz,két rész tejföl keveréke.Rántott húsokhoz,gombához és sajthoz nagyon jól illik.
Máltai mártás
...

Tartármártás
300.-
Az ételek ára a megadott köretet tartalmazza.
Az ételek árai forintban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák!
Az étlapon nem szereplő kedvenc ételeit lehetőség szerint kérésére elkészítjük.

Tartármártás
Hozzávalók 4 személyre: 10 dkg majonéz, 0,5 dl száraz fehérbor, 1 dl tejföl, 1 kiskanál mustár, 1 kiskanál cukor, só ...

Tartármártás

Az egyik legfinomabb, legkönnyebben elkészíthető, és a legnépszerűbb szósz a tartármártás.

Tartármártás
Halakhoz, tojásételekhez, töltött paradicsomhoz adjuk. Előhűtött mártásos csészében vagy a készítmény köré öntve tálaljuk.
Bővebben...

A TARTÁRMÁRTÁS valamenyink előtt jól ismert, igen népszerű mártás. A hazai vendéglátásban szinte kötelező kísérője a rántott sajtnak, rántott gombának, rántott tonhalnak, s ki tudja még mi mindennek. de az előbbieknek biztosan.

TARTÁRMÁRTÁS (háziasan sűrűen)
Végy két tojássárgáját, 1 nagy tubus majonézt (18 dkg), 2 dl
tejfölt, 1 púpozott teáskanálnyi porcukrot, 2 teáskanálnyi mustárt,
néhány csepp citromlevet, őrölt fehérborsot, sót. A tojásságáját ...

tartármártás
párolt rizs
Forrás: A nagy hideg-hegyi turistaházban ettem 1990 táján, egy őrmester jellegű zord hölgy készítette, de valami csodás volt! Utoljára frissítve: 2009.02.17 - (1.27) ...

Tartármártás
Bővebben
Hogyan értékeli Ön a hazai wellness szolgáltatások színvonalát?

Lásd még: Lásd még: Tojás, Saláta, Hagyma, Zöldség, Liszt

Gasztronómia  Tartár mártás  Tartósítás

 
RSS Mobile