Kezdőlap (Rántott hús)

 Gasztronómia 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Rántott hús

Gasztronómia  Rántott harcsa  Rántott karfiol

Rántott hús zöldséges rizseshússal
A férjem tegnap éjjel kifejtette, elege van abból, hogy minden nap olyan ételt egyen amit nem szeret. Süthenék már egy kis rántott húst, hogy végre valami normálisat is egyen.


Rántott húsos palacsinta

Ha megmaradt egy kis sertés, vagy csirkepörkölted, hidegen daráld le.(természetesen a csirkét csont nélkül és kevés szafttal!) darálj hozzá ugyanannyi krinolint (jó a párizsi is, ha nem vizes) ízesítsd meg borssal, egy kis mustárral, és jól keverd össze.

Rántott hús sült krumplival és kukoricasalátával - Receptek
Rántott hús sült krumplival és kukoricasalátával
Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: olcsó ...

Rántott hús másképp: a rántott hús wokban receptje
Tisztítsd meg a sertésszüzet a hártyáitól, és vágd kb. kétujjnyi vastag szeletekre. Ne klopfold ki, így is át fog sülni, és éppen a vastagságától lesz egyszerre ropogós kívülről, és hihetetlenül szaftos belülről. Sózd és borsozd ízlés szerint.

Rántott hús zabpehely bundában
0/5
Hagyományos rántott hús, rendhagyó bundában.

~pogácsa

Hozzávalók: 60 dkg marhahús, 5 dkg füstölt szalonna, l fej vöröshagyma, 10-10 dkg sárga- és fehérrépa, 2 babérlevél, 4 dkg vaj, 4 tojás, 15-15 dkg zsemlemorzsa és liszt, kakukkfű, őrölt bors, só, olaj a sütéshez.

~ csalamádéval
Feltöltő: Hobbychef Kategória: Sertés ételek, Szárnyas Ételek 0 266 megtekintés
Receptkönyvbe! ...

~ok - Receptek
Találatok száma: 77 recept
Csirkemell mandulás bundában, balzsamecetes eper szósszal és zöld spárgával ...

~ készítése
~ készítése előtt mindig itassuk le a nedvességet a hússzeletekről mielőtt panírozzuk őket, különben a forró olajba merítve a panír le fog válni.

~ fokhagymásan, dinsztelt krumplival
Nagyon szeretem a ~t. Elvileg egyszerű, finom, és nehéz elrontani. Gjoe-val beszélgettünk az oldalon található ételekről, elkészítési módjukról, és arról, hogy apró trükkökkel mennyit lehet dobni a legtöbb recepten.

~ recept sütőben sütve
Ha azt szeretnénk, hogy a hús finom puha legyen,akkor takarjuk le alufóliával addig amíg nem fordítjuk meg. Megfordítás után már nem kell rá az alufólia.Így nem szárad ki a hús, mégis ropogós lesz.
13335 ...

Ezeket jól összekeverem, tejjel sűrű palacsintatészta-szerűséget keverek belőle, megfűszerezem (itt aztán el lehet engedni a fantáziát) és a ~ zsírjába csurgatva kisütöm. A világosra sült lapos sárga csodát felvágom cikkekre és dugdosom, hogy ebédig megmaradjon.

~ másként, avagy rágós tyúkmellmentő akció
Az utóbbi időben eléggé kifogytunk a csirkemellből, ezért már időszerű volt bespájzolni belőle. Nem akartunk viszont megint a szokott helyről vásárolni, mert egy ideje nem vagyunk kibékülve a hús minőségével.

~ ahogy én szeretem...
Pontosabban, ~ zöldsalátával és rukkola pesztóval. És hogy ez miben különbözik a megszokott vasárnapi "kabátos hústól"...?

~ hagymás tört krumplival, ecetes almapaprikával
~ hagymás tört krumplival, ecetes almapaprikával
Hozzávalók : ...

RÁNTOTT HÚS FOKHAGYMÁSAN
Hozzávalók (4 személyre):
4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet hús (lehet karaj, tarja, csirkemell, pulykamell, de ne szeleteljük papírvékonyra), tej, 1 fej fokhagyma, só, őrölt bors. A panírozáshoz: liszt, zsemlemorzsa, tojás, só. Étolaj a kisütéshez.

~ pöttyös rizzsel - Vasárnapi menü
A hússzeleteket besózzuk, és öt percig állni hagyjuk. Ezután klopfoljuk, majd bepanírottuk, és kisütjük.

A ~, sült krumpli, tartármártás menüajánlat az egyik legkevésbé munka és időigényes ételsor, különösen, ha szelet hús kerül a panírba.

A ~ igazi vasárnapi ebéd, szinte képtelenség elrontani, de mindig lehet finomabb.
Forrás: Femina.hu
hirdetés ...

A ~
Válassz olyan munkát, amit szeretsz és egy napot sem kell dolgoznod az életedben.
(Konfuciusz) ...

Olasz ~ elkészítése :
Egy kevés olajban üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, beletesszük a feldarabolt paradicsomot, sót, borsot és pároljuk.
Néhány perc múlva hozzáadjuk a paradicsompürét, a bort, a kakukkfüvet, és fedő alatt kb. 25 perc alatt sűrűre főzzük.

GÖRÖG RÁNTOTT HÚS
Hozzávalók: 4 nagy szelet (összesen 80 dkg) kicsontozott sertéskaraj (ha lehet, rövidkaraj), só, 5 gerezd fokhagyma, 5 dkg vaj, 3 csokor petrezselyemzöld, fél darab citrom leve; az áztatáshoz: tej; a bundázáshoz: 10 dkg finomliszt, 2 tojás, 12-15 dkg zsemlemorzsa; ...

Rakott ~
Add hozzá ezt a receptet kedvenceidhez! :: 400 :: 15"
A(z) "Rakott ~" című recept megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet: ...

Paleo ~
Imádom a rántott dolgokat!
A rántott csirkét, a rántott karajt, a rántott pulykamellet, a bécsi szeletet és a rántott zöldségeket. Nagy veszteség lenne számomra, ha nem ehetném ezeket a bundás csodákat. Többféle változattal próbálkoztam, de az itt leírt viszi a prímet.

Inverz ~ by Max
Mikor Max keresztapám közzétette a déli csirkéjét, rögtön megtetszett! Fűszeres, kifordított bundájú, omlós csirkehús - jöhet! ...

~ paradicsomos tésztával, fűszeres sütőben sült ~
Évi néni receptje
elkészítés ...

A ~ készítésénél még a hagyományokon is túlmentünk, mivel szigorúan disznózsírral rántottuk ki a karajszeleteket. Így ízében összehasonlíthatatlanul finomabb húst kaptunk, mint a pálmazsírban (manapság a legtöbb étteremben kókuszpálma zsírját használják az olajsütőkben) sütött társai.

A ~t most kókusz zsírban sütöttem, de korábban már tepsiben sütve is tettem egy próbát. Nekem úgy nagyon száraz lett.

A ~ a kedvencem...mindig az kérek szülinapomra is. Nagyon szép lett, kár hogy a lapym nem változik ilyen hússá...csak nyelem a nyálam és nézem ezt a húst...
MGL
Megjegyzés küldése ...

De a ~t több okból nem szeretem sütni.
Süssük hát sütőben.
Mert miért ne. Mert nincs olajszag (zsírszag), nem szívja magába a hús a zsiradékot, ...

Showing posts with label ~. Show all posts
Magyaros nap ...

A fenti mártásos ~hoz tészta, például szélesmetélt is illik, de ha még laktatóbb fogásra vágysz, házi burgonyagombóccal tálald!
4. Borjúhús ...

Zöldségköretek, ~, hal, zöldség
Rántott hal, salátával (uborka, paradicsom, lilahagyma, jédsaláta, paradicsom, olívabogyó
Sonkába tekert sajt kirántva, grillezett zöldségekkel ...

Sajtos-tejszínes ~
Hozzávalók: 6 szelet karaj, 50 dkg trappista sajt, 30 dkg sajt, 2-3 dl tejszín, olaj, liszt és tojás a panírozáshoz.

A magyarok kedvence a ~ és a sült burgonya
Túrós csusza, pörkölt, ~ és sült burgonya vagy esetleg palacsinta? Mind tipikusan olyan ételek, melyeket előszeretettel készítenek a magyar háziasszonyok. De vajon melyik kerül legsűrűbben a magyar családok asztalára?

Én ezután csak így csinálom a ~t. Töltve pedig még jobb. Bármivel meg lehet tölteni, például sajttal-sonkával vagy gombás rántottával, vagy zöldségekkel is. Jó étvágyat!
Megjegyzés
A receptet és a fotót Jné Erika küldte. Köszönjük! ...

~ krumplipürével
Az étel, amit soha nem tudna megunni
Bár évekig repkedett a világ nagyvárosai között, nem tartja magát szenvedélyes utazónak, és nincsenek frappáns trükkök a zsebében.

~os palacsinta (saját recept)
Hozzávalók:
30 dkg sertés, vagy pulykahúsból készült pörkölt
tejföl
12-15 sós palacsinta
panírozáshoz liszt, tojás, zsemlemorzsa ...

~, sütőben sütve
50 perc
Nehézség: Kezdőknek
Mennyiség: 4 fő részére ...

~ kell. ~ nélkül nem lehet élni, magyar embernek semmiképp. Akkor is, ha a diétás étrendjébe nem fér bele, akkor is, ha utálja, hogy a lakás, a haja, a ruhája átható olajszagú lesz.

~ (karaj)
No. Akkor kezdjük a ~sal, azt mindenki szereti, ráadásul ideális vendégvárónak, vagy vasárnapi ebédnek is.

~? Nem! Ez bécsi szelet! És sok téveszmével ellentétben nem sertésből, hanem bizony borjúból készül...
Hozzávalók
4 szelet borjú hús (karajfilé)
ízlés szerint só, bors
2 db tojás
1-2 evőkanál tej
a panírozáshoz: zsemlemorzsa, liszt
a sütéshez: olaj ...

~ maszatos konyha és erős olajszag nélkül! Gyors és ízletes megoldás a hétköznapokra, amikor kedvezni szeretnénk a családnak, de sem időnk, sem kedvünk nincs sok időt a konyhában tölteni.
Backward
Szignál ...

~, és sült csirkecomb a kedvencem - hozzá vegyes saláta.
Ha tetszenek neked Ibi receptjei, lehetőséged van a Flattr rendszerével meghálálni szorgos munkáját!
Friss receptjeim ...

~t már sütöttem így, de fasírtot még sosem! Ráadásul ma fasírtot ebédeltem :-)
Ötlet megvéve!
trinity írta... ...

~
A húst szeletekre vágjuk, és kiklopfoljuk. Lisztbe mártjuk, felvert tojásba rakjuk, majd zsemlemorzsában átforgatjuk. Forró zsírban sütjük...
6 személyre
30 perc
Részletek ...

~os palacsinta recept
Elkészítésí idő: 50 perc
Elkészítés: A kihűlt pörköltet ledarálom, saját levével, és pár kanál tejföllel, pirosarannyal, kis sóval, borssal utána ízesítek. A palacsintákat megkenem a húsos masszával, majd úgy tekerem fel, hogy...

A ~, rántott zöldségek a magyar konyha egyik leggyakoribb ételei. Azok számára, akik most ismerkednek a főzés iskolájával, [...]
Tovább
Tökéletes steak ...

A ~ok csak akkor unalmasak, ha az ember nem akar újítani. Száz meg száz féle bundába lehet csomagolni a halott állatokat. Apukámtól tanultam többek között, hogy nagyot lendít az ízeken, ha a zsemlemorzsába valamilyen zöldfűszert, vagy akármit (szezám stb.) teszünk.

74. ~ - Panírozni utálom, de enni annál inkább szeretem.
75. Rakott krumpli - Egyszerűen imádom, ahogy a kolbász piros zsírja összesül a tejföllel.
76. Rácponty tejföllel - Újabb extramacerás kaja, de azért nagyon finom.

74. ~ - a legújabb szerelem: csirkecombfiléből, de egy jó winersnitzel is jöhetne
75. Rakott krumpli - minden verzióban jöhet, alapmű (ez is)
76. Rácponty tejföllel - jajjjaj elvesztem, ide most azonnal ...

74. ~ - Nemsűrűn, és nagyon tetszik a sütőben sütős változat.
75. Rakott krumpli - Sok kolbásszal.
76. Rácponty tejföllel - Szeretné egyszer megkóstolni.

Ha már ~ kerül a számba, akkor legyen rajta rendesen panír! Úgy az igazi.
Ennek ellenére túllihegettnek érzem a témát. Én már láttam a nagyanyámat panírozni. Amilyen sóher, simán kihoz egy csirkét egy tojásból.
Boszi ...

Sajtos ~ borsós-zöldséges rizzsel
Besameles brokkoli
Szalonnás cikória ...

Töltött ~
Hozzávalók:
3 szelet vékonyra vert csont nélküli hús (karaj vagy csirkemell), 2-3 szál póréhagyma, 5-10 dkg reszelt sajt, ketchup, liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj ...

« ~ Zelleres zabpehelygolyó »
Hogy lehet végigolvasni egy receptet?
Kattints az étel címén, akkor bejön a teljes leírása.

Meguntad a ~t és a sült húst? Tedd változatosabbá és egészségesebbé étrended alábbi receptünk segítségével! Ajánljunk lisztérzékenyeknek és chronosoknak is.
Hozzávalók: ...

A kreatív ~ - VKF! XV.
Aki kicsit is beleolvas ide, az bizonyára tudja, hogy szárnyaló kreatívitásomat erősen korlátozza két ultrakonzervatív ízlésű kölök etetésének feladata.

Sült húsokhoz, ~okhoz is kiváló savanyúság, amelyet mi magunk is elkészíthetünk házilag.
Hozzávalók:
2 kg fejes káposzta, 20 db paradicsom paprika, só, 4 kanál cukor, 2 dl 205-os ecet, bors, tartósítószer.

A ~ok szintén a testes és csersavdús vörös borokat igénylik. A roston és nyárson sült húsok, a főtt húsok, a füstölt húsok, a felvágottak, hurkák, kolbászok, szalámik szintén vörös bort igényelnek, amely lehet testesebb és kevésbé testes, csersavasabb és kevésbé csersavas.

karaj, töltött, ~, rántott karaj,
Kattints a nagyobb képért
...

A kikevert tojássárgájába tesszük a lecsepegtetett rebarbarát. Ha nem elég édes, még teszünk hozzá kevés cukrot. Lágyan belekeverjük a tojáshabot, és ~hoz, sültekhez azonnal tálaljuk, mert gyorsan összeesik. Meggyből és egresből is készíthető.

Így készül a hamis ~ szójából.A recept Szigeti Zsuzsa Hús nélkül szójából című, csak és kizárólag a Piaconline.hu oldalain elérhető szakácskönyvéből való.

Pikatta: az olasz ~
Ez a nagyszerű olasz recept hasonlít a ~unkhoz, azonban ízvilága sokkal gazdagabb, elkészítési módja pedig jóval egyszerűbb.
Picatta körettel ...

Legrosszabb esetben ~ lett volna belőle, de az kicsit snassz és ugyebár a zsömlemorzsa, a bő olajban sütés. elavult és egészségtelen
Délután hazaérkezve körülnéztem a hűtőszekrénybe és egymás után rakosgattam ki a pultra:
4 karaj szelet ...

Asztalra helyezhető ~ és sült krumpli gyártó futószalag, melyben olajat sem kell cserélni.
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolódó receptek ...

Klasszikusan persze ~okhoz való, de szerintem sok mindenhez illik. Nagyon jó társa a sütőben sült oldalasnak és este, akár magában, mondjuk egy pohár bor mellett is ideális vacsora lehet, persze főleg nyáron.

tipp: a hús lehet a ~ról, brassóinak valóról lenyesett zsírosabb apróhús.
vissza a címoldalra
Kedvenc oldalaim ...

Mifelénk mindenféle ~t bécsi szelet néven szokás illetni. Vagy még szokás "sniccel"-nek is hívni. Ám kevesen tudják, hogy bécsi szeletnek csak a borjúból készült, panírozott-kisütött húst lehet nevezni, és az sem mindegy, hogy miben sütjük.

Hihetetlen karácsonyaink, húsvétjaink voltak, mindig anyám szedte össze a családot később is, leírhatatlan mennyiségű ennivalót főzött, a nálunk hagyományos, karácsonyi ételeket: töltött káposztát, ~t és a vasárnaponként is elmaradhatatlan pulykalevest, amit mindannyian imádtunk.

Egy bizánci szakácskönyv, már leírja a ~ receptjét.A különböző népek Monarchián belüli együttélése nagyban befolyásolta konyhájuk kialakulását, ezeknek a hatásoknak is köszönhető az osztrák konyha színessége, amit még a francia konyha hatása befolyásolt.

Az "U" alakú asztalnál sorakozó melegentartókból választhattunk töltött paprikát, székelykáposztát, paprikás csirkét, nokedlit, rántott csirkét, ~t, főtt krumplit és lazacot. A desszert kínálat mákos és lekváros sütemény volt. Éhesek voltunk, hamar nekiláttunk.

A következőket pedig sosem szerettem,nem ettem vagy nem bírtam megenni: tojásleves, falusi tyúkhúsleves, a "lagzis" levesek, disznóhús, ~ (kivéve a csirkét,de ma már semmilyen ~t sem), túrós tészta szalonnával(szalonna nélkül is ritkán), szalonna, tepertő, zsír, disznósajt, ...

Lisztbe, felvert tojásba, végül zsemlemorzsába hempergetjük, és forró olajban kisütjük, mint a ~t. A sajtot vékonyra szeleteljük, a fokhagymát megtisztítjuk és szétzúzzuk.

Hallottam már arról is, hogy sütőben is lehet ~t sütni, és fasírtot már én is sütöttem tepsiben, sütőben.
Nagyon jó ízeket lehet elérni azzal is, ha fóliába csomagolunk halakat, vagy húsokat zöldségekkel, fűszerekkel, és a saját gőzükben sütjük meg őket hozzáadott zsiradék nélkül.

Ritkán sütök panírozott ételeket a magas zsírtartalom miatt, de most épp megkívántam, ezért a ~ mellett tettem le a voksomat.

Az olajat mélyebb serpenyőben hevíteni kezdem (mintha ~t készítenék).
A tésztához az 5-5 dkg lisztet összekeverem egy tálban, adok hozzá kevés sót, mehet bele őrölt feketebors is. Hozzáöntöm a vizet és pár mozdulattal elkeverem.

Persze, mint minden "rendes"kislány, én is segítettem nagymamámnak csigatésztát böngyörgetni, pogácsát karikázni, ~t panírozni... Sokkal erőteljesebben él bennem a nagyi receptfüzete, amit órákig képes voltam olvasgatni.

Szánt szándékkal nem írtam sütőben készült ~t, mert nem az. Több okból is! 1.) először is azért, mert a rántott, vagyis ki~ forró zsiradékban történik, ez pedig a sütőben készült, sütőzacskóban. 2.) másodszor a ~ hallatán mindenki a liszt-tojás-zsemlemorzsa kombináció ...

a történethez azért hozzátartozik, hogy húszas éveim körül aztán mégiscsak rákaptam az ízére, egyben sült húsok, fasírt, leheletvékony ~, szalonna képében. és igen, többször előfordult, hogy a tapolcai húsáruház talponálló reggelizőhelyén véres hurkát falatoztam mustárral és házi kenyérrel.

Ahányszor szerepelt az étlapon, mindig ezt választottam, nem volt az a ~ vagy sült csibe, amire becseréltem volna. Egyszer csináltam itthon is, de férj továbbra sem csípi a borsót semmilyen formában.

Persze az itthoniak nem tágítanak a ~ bűvköréből, szerintem ha rajtuk múlna a fél életemet, panírozással tölthetném. Ah, félre a morzsával, jöjjön helyette inkább valami izgalmasabb husi! ...

Ez a fogás - bár marhahúsból készül - rokona a közép-európai ~nak, ami azzal is magyarázható, hogy a ~ eredetileg arab közvetítéssel jutott Európába, és a spanyol konyhának alkalma volt közvetlen kapcsolatba jutni az arab konyhával, ...

Köretként natúr vagy ~okhoz, hirtelensültekhez, töltött-göngyölt húsokhoz, grillezett szárnyasokhoz kínálhatjuk, de egy nagy tál salátával önmagában is pompás étel (a hozzávalók mennyiségét megkétszerezzük), sőt, ha maradék sült hússal vagy virslivel is gazdagítjuk, ...

A kisfiunk ma reggel közölte, a maga két és fél évével, hogy ő bizony ~t kér REGGELIre.Tudom én, persze, annyira szereti, hogy ha rajta múlna, azt sem bánná, ha minden nap, minden étkezésre azt kapná.

A már jól ismert módon elkészítjük a ~t. A cukkinit, és a padlizsánt mossuk meg, majd hosszában szeleteljük fel. A paprikát vágjuk cikkekre. A zöldségeket szórjuk meg sóval, borssal, tegyük sütőlapra, locsoljuk meg olívaolajjal, és grillezzük meg.

A ~t szépen, kifinomultan tálalni nehéz műfaj, de ezen a tányéron sikerült. A citrommal, az egy szem koktélparadicsommal, az aranyló olajjal és a balzsamecet-barázdákba elvetett sültpaprika halmokkal olyan harmonikus, szép egyensúlyt alkot, hogy sajnálom megbontani.

Piszke gyerekei imádják a ~t, csak másként és ebben Piszke szárnyaló kreatívitása is kiteljesedhet.

Nem ettünk most túl sokat, volt egy kis süteményezés, de párom Anyukáját sikerült lebeszélni a ~ról, s meggyőzni, hogy a sült hús, pörkölt sokkal egyszerűbb és jobb is nekünk. Azt is kibírta, hogy a pár együtt töltött nap alatt egyszer se menjen át a szomszédos cukrászdába plusz sütikért.

"...a sültkrumpli meg a ~ mentén zöldül az élet..." - dalolgattam múlt vasárnap déltájban, ahogy a lépcsőházban megéreztem a házban készülő ebédek illatát. De még a ~ mellett is tisztán kivehető volt a petrezselymes újkrumpli.

- Rövidkaraj: a legfinomabb ~ alapanyaga, de egybesült és töltött étel készítésére is alkalmas.
- Comb: pácolva és füstölve készül belőle a sonka, a maradék egybesült és apróhús alapanyaga.

A német konyháról először mindenkinek a kolbász, a ~, a savanyúkáposzta és a rengeteg sör jut eszébe, ami valóban nem emeli a wellnesskonyha magasságaiba táplákozásukat.

Nagymamám a vasárnapi ~hoz mindig befőttet tett az asztalra. Akik szeretik az édes ízt húsokhoz, élvezni fogják a ropogósra sült körtéket a rozmaring aromájával.
Hozzávalók:
6-8 db körte
3 szál rozmaring
4 evőkanál olívaolaj
feketebors ...

A megszokott, sertéshúsból készült ételek, mint például a ~, szóba sem jöhet, szerencsét csak a fül, a farok, a köröm és a csülök hozhat. Az egyébként értéktelennek tartott, olcsó húsféléknek a szakácsok ilyenkor nagy figyelmet szentelnek.

Előfordult már veled, hogy a hétvégi ~ból megmaradt pár darab? Kidobni talán senki sem szokta, de a bundázott hús újramelegítése felvet néhány problémát. Megteheted ugyan, hogy csak úgy hidegen, mondjuk egy szendvicsben elfogyasztod, de én így nem szeretem.
Recept értékelése: ...

- Jól van, bár egy sima ~ sült krumplival is megteszi.
- Á, az macerás, panírozni kell, meg krumplit hámozni, te meg nem szeretsz főzni, így lehet, hogy nem konyhafiúskodnál nekem mint a másik barátom / kép mellékelve az állítás bizonyítására /...

De elfelejtettem. Jelentem így is jó lett. A ~nak valóval pontosan úgy jártam el, ahogy itt van leírva. A végeredmény: mennyei puha, szaftos ~, minimális olaj felhasználásával. Ezennel nálam befellegzett a bő olajban sütésnek! ...

Az Actifryban készült ~ egy újabb verziója. Joghurtban pácolva, és nem a hagyományos liszt-tojás-prézli bundával készítve. A bundája ezért kicsit más jellegű, nem olyan ropogós mint az eredetinek, az íze viszont nagyon jó.

Túrós csusza, pörkölt, ~ és sült burgonya vagy esetleg palacsinta? Mindet előszeretettel készítik a hazai háziasszonyok. De melyik a legkedveltebb?
Recept
Ha nem tudnánk, hogy szappan, beleharapnánk! 8+1 klassz fotóval! ...

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Csirke, Tojás, Leves, Paradicsom, Saláta?

◄ Rántott harcsa   Rántott karfiol ►
 
RSS Mobile