Kezdőlap (Parfé)

 Gasztronómia 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Parfé

Gasztronómia  Parázson sült  Parfétorta

Mákparfé
0/5
Télen is ehetünk hideg desszertet! Veégh Attila mákparfét készített.


Mákparfé
Olyasmire vágyik, ami egyszerre hagyományos és mégis meglepően modern? Esetleg karácsonyra szeretne készíteni valami mákosat, valami újat, valami látványosat és valami isteni finomat? Ne keresgéljen tovább, itt a megoldás!
Backward ...

Parfé
Fagylaltszerű édesség.
A francia parfait (tökéletes, fagylaltféle) átvétele az eredeti kiejtés szerint. Ez a latin perfectus folytatása, eredetéről lásd perfekt.

Rumos Szilvaparfé:
Hozzávalók:
25 dkg kimagozott szilva, 25 dkg cukor,
fél dl víz, 1 dl rum, 6 tojás,
1 rúd vanília, 4 dl tejszín,
pörkölt mandula a díszítéshez ...

Hogyan készül a Mákparfé áfonyaöntettel?
Elkészítés:
A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük. A tejet felforraljuk. A tejbe belekeverjük a mákot, a citromhéjat, a cukrot, és állandóan kevergetve lassú tűzön kb. 5 perc alatt sűrűre főzzük.

Tálalás előtt 15 perccel kivesszük a parfét a mélyhűtőből. Az öntethez csomómentesre elkeverjük a kakaót a cukorral és 2 dl vízzel, felforraljuk. Fél dl vízben feloldjuk az étkezési keményítőt/pudingport, a kakaóhoz adjuk, és éppen csak addig forrósítjuk, amíg besűrűsödik.

Tegyünk félre pár szem meggyet a parfé díszítéséhez a többit keverjük az öntethez.
Mákkal megszórva, forró meggyöntettel tálaljuk.
Küldte: Szani konyhája ...

Hozzáadjuk a gyümölcslékeverékhez, még egyszer felforraljuk és jöhet hozzá a cseresznye is. Esetleg lehűtjük. A tálalás előtt a formákat egy pillanatra forró vízbe mártjuk, hogy a parfé elváljon a formától. A szószt hidegen vagy melegen tálaljuk mellé. A tetejét esetleg megszórhatjuk porcukorral! ...

Parfé - szilvalekvárosan
Nagyon szeretjük a fagylaltot.
Mindhárman.
De nincs fagylaltgépünk.
Lett volna alkalmam venni egyet, potom 10ezer pénzért. Akkor - és most is - sokallottam.
Aztán megnéztem a fagyasztómat. És azóta sem bánom, hogy nem vettem meg azt a fagyigépet.

A parfé elkészítése:
A ribizlit megtiszítjuk a száruktól, majd egy tálban villával szétnyomkodjuk (nem kell teljesen.)
A tejszínt mixerrel elkezdjük habbá verni, majd hozzáadjuk a zselatin fixet, kemény habbá verjük, és a legvégén hozzáadjuk a cukrot és jól elkeverjük.

a parféhoz:
1 adag házi pillecukor (vagy 20-25 dkg bolti)
50 dkg málna
4 dl tejszín jól behűtve ...

Daraparfé
Habüstben forraljunk 1/2 liter vizet 1 citrom levével és 15 dkg porcukorral melyből kb. 1 dkg vaníliás cukor. Amikor a víz forr, akkor állandó keverés mellett belefőzünk 6 dkg darát.

Eperparfé
Hozzávalók:
1 csomag piros tortabevonó zselépor,
1 dl málnaszörp,
1 ½ dl víz,
25 dkg lecsumázott, összevagdalt eper,
½ l vaníliafagylalt,
félbevágott apró habcsókok; ...

Eperparfé
ď"żElkészítés
1. Az epret a cukorral és a frissen facsart citromlével botmixerrel pürésítem. A tejszínt kemény habbá verem, majd óvatosan beleforgatom az eperpürébe.

Túróparfé
Tudom, a múltkor azt írtam, hogy elfogyott a házi túróm, ez bizony igaz, no de ez nem akadály arra, hogy újabb túrós finomság szülessen. Ugyanis a faluban, ahol lakom árulnak friss tejet, így aztán magam készítettem a parféhoz a túrót.

MÁLNAPARFÉ
Hozzávalók: 50 dkg tejszín, 20 dkg Koronás Befőzőcukorral készült málnalekvár; a piskótalaphoz: 6 dkg liszt, 6 dkg Koronás Finom Kristálycukor, 3 tojás; a díszítéshez: 10 dkg tejszín, 10 dkg friss málna, 5 dkg csokoládé.

Finom parfé torta
2 csomag pudingpor (én eperrel és vaníliával készítettem)
2 Ă- 5 dl tej
2 Ă- ízlés szerint 3-5 evőkanál cukor
25 dkg gesztenyemassza
25 dkg margarin
10 dkg mazsola
2 csomag (400 g) babapiskóta
egy kis rum és tej az áztatáshoz ...

Málnaparfé
A málnaparfé még sokkal- sokkal finomabb, mint a ribizliparfé...
Ugyanúgy készül.
Nyamm.

Málna parfé
Hozzávalók:
2,5dl tej, ½ csomag vanília pudingpor, 2 tojássárgája, 1 vanília rúd, 4 evőkanál kristálycukor, 35dkg málna / lehet fagyasztott is/, 8dkg porcukor, 2db citrom leve, 4dkg zselatin, 4dl tejszín, darabolt mandula, reszelt csokoládé ...

Citrom parfé
Erről az ételről még nincs kép :(
Küldj be fotót, ha Te elkészítetted!
Hozzávalók ...

Ananászparfé csokis keksztálkában
Nem túl sűrűn nézem a blog emilcímét, de 2 héttel ezelőtt valamiért úgy éreztem, ideje meglesni, hátha üzent valaki a kanalamnak. :D És tessék, ott virított virtuális postaládámban egy levél, ami egy kedves felkérést tartalmazott.

A parféhoz a tojások sárgáját a tejszínnel és a vaníliával vízgőz fölött, állandó kavarás mellett (habverővel) sűrűre főzöm. Ok, nem vízgőz fölött szoktam, hanem kis lángon. De könnyen rántottásodhat, ha nem vigyázunk.

A parféhoz jól jön valami ropogós: ez lehet pirított dió vagy mogyoró is, meg valami kis szósz, de a Csokiszósz Frakció kísérleteit verjük vissza.
Bejegyezte: Piszke dátum: 09:46 7 megjegyzés
Cheesecake parfé eperrel ...

A parfé alapreceptje 1934-ből, az Ínyesmester szakácskönyvéből származik. A habfixálón/keményítőn kívül nem tartalmaz mesterséges anyagokat.
Csokis keksz talp:
- 20 dkg babapiskóta összezúzva ...

A parféhoz:
50 dkg natúr joghurt
2 db tojás, (szalmonella ellen kezelt)
2 dl hideg habtejszín
20 dkg porcukor
1 db vaníliarúd
1 citrom reszelt héja
A ribizli mártáshoz:
25+25 dkg piros ribizli
1,5 evőkanál ribizli likőr, (pl. Bols Crème de cassis)
10 dkg cukor
1/4 dl balzsamecet ...

Mák parfé
Hozzávalók:
1000 ml tejszín, 30g margarin, 1 db citrom és lime, 100 g cukor, 100 g darált mák, 4 db tojás, vaníliás cukor - ízlés szerint, 30 g vaj
Mártáshoz: 150 g meggy, 50 ml konyak, 180 g meggylekvár, 1 evőkanál méz, fahéj
Díszítéshez: gyümölcsök ...

Málnás parfétorta
Írta: nagyi
Hozzávalók 16 szelethez: 15 deka habcsók, 40 deka friss vagy mirelit málna, 5 deci tejszín, 3 deka cukor, 2 zacskó vaníliacukor, fél üveg ( 125ml ) csokoládéöntet, a diszítéshez tetszés szerint habcsók, málna, csokoládéöntet vagy citromfű, folpack.

Gesztenyeparfé
Mi kell hozzá? 3 tojásfehérje, 2 dl tejszín, 15 deka porcukor, 20 deka gesztenyemassza, 10 deka aszalt szilva illatos fehérborban puhára főzve.

Csokoládé parfé - 4 személyre
A csokoládét egy reszelő segítségével lereszeljük. A tejszínből 4 dl-t egy konyhai robotgép segítségével kemény habbá verünk, a maradék 2 dl-t a tojássárgájához, a vaníliarúdhoz és a porcukorhoz adjuk, majd krémmé főzzük.

Ribizlis parfébomba
Könnyű, egészséges és nagyon finom! Épp most érnek a legfinomabb bogyós gyümölcsök: készíts velük olyan csemegéket, amiket nem kell sütni-főzni, ezért minden vitamin érintetlen marad bennük.
" onclick="return fbs_click();" megosztás ...

Csokoládé parfé
Hány személyre: 4
» 12 dkg csokoládé
» 6 dl tejszín
» 3 tojássárgája
» 1/4 vaníliarúd
» 12 dkg porcukor ...

Epres túróparfé
Hozzávalók:
30 dkg eper, 25 dkg tehéntúró, 2 dl tejszín, 2 dl kefír, édesítő, csipet só.

Cimkék: parfé, panna cotta, mascarponekrém, mascarpone, gyümölcs recept, Laptopkonyha
A Laptopkonyha.hu csapata kétféle mascarponekrémet készített csokoládés panna cottával és fényezett gyümölcsökkel. Próbáld ki a receptet - elsőre talán bonyolultnak tűnik, de ha elkészíted, rájössz, hogy nem az! ...

Egzotikus parfé recept
Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége:
A recept hozzávalói ...

Habos eper parfé
Hogy ez pontosan sherbet-e avagy parfé nem merném meghatározni, viszont megaegyszerűen összeállítható és szuperfinom! ...

Joghurtos eperparfé
Elkészítési idő: 120 perc
Munkaidő: 25 perc
A recept forrása: Atti
A recept nehézségi foka: Mesterszakács
Helye a tartalomjegyzékben: Édességek ...

Fehércsokis parfé
Ebben a kellemes nyári melegben hűs desszertet ajánlunk.
Csokis, epres... kell ennél több egy vasárnapi ebéd után?

fagylaltok, parfék, jégkrémek, sorbetek - Receptek
Találatok száma: 12 recept
Vanília fagyi - gép nélkül készíthető ...

Szőlős mák parfé grillezett gyümölcsökkel, és mandulás bortésztában sült almával - Balatonboglár ...

Meggyes-mákos parfétorták
Kacsamáj terrine áfonyás-ribizlis chutney-val
Rebarbara sorbet
Dakosz - előétel Krétáról
Csillagánizs nyári tábor 3. nap
Csillagánizs nyári tábor 2. nap
Csillagánizs nyári tábor 1.nap
Vágástechnika óra
Shawarma csirke ...

Zöld spárga parfé
Spárga fagyi??? Ejha. Gondoltam, amikor Sajtkukac Niki oldalán megláttam a posztot. A motivációt az adta neki, hogy a Desszertszalonban láttak spárga fagyit.
Nem is tudtam elsőre tetszen vagy ne ez a recept.

A következő címkéjű bejegyzések mutatása: Parfék. Összes bejegyzés megjelenítése
Hozzávalók (kb. 16 szelet):
Tésztához:
Fél csomag (kb. 50 g) ostyalap.

Mákparfé
Esterházy torta
JÁTÉK ! ! !
Cipóban sült sonka és szív alakú tojás
Édes szerelem - Ezt kapta a párom Valentin napra
Párbaj 2. videó: Narancsmártásos husika burgonyafá...
Kekszem a "Blogkóstolóra"
Medvehagymás pesto
Konyakmeggy...és nem bolti!
Medvehagymás pogácsa ...

Lehetoleg hosszúkás, szögletes parféformát válasszunk, mert az jól adagolható. A formát úgy béleljük ki egy darab folpackfóliával, hogy minden oldalán végigérjen a fólia. A tejszínbol nagyon kemény habot verünk, és további felhasználásig a hutoszekrénybe rakjuk.

Készítsünk hát belőle finomságokat, például egy finom parfét!
20 dkg édes szőlőt, nagy szeműt, lehetőség szerint kéket, kimagozzuk, ősszeturmixoljuk, majd fél liter keményre felvert, cukrozott tejszínhabbal óvatosan összekeverjük úgy, hogy a habot ne törjük össze.

S Z A K Á C S K Ö N Y V - Habok-krémek-parfék
Diétás ételreceptek Fogyókúrás receptek Fogyókúrás saláták
Feltápláló receptek Speciális Candida receptek
Gyermekeknek Innivalók Főzelékek Falatkák Húsételek Hús nélkül Habok - krémek - parfék ...

Joghurtos-mézes szederparfé
Leginkább azoknak ajánlom ezt a kis nyári édességet, akik szeretik a savanykásan frissítő dolgokat a kánikulában. Ja meg azoknak, akik mindeközben nem akarják úgy érezni, hogy "no, már megint felszedek ettől egy kilót!". :) ...

Itt jársz most: FőoldalReceptÉdességekMálnás túróparfé
Megosztás:
Málnás túróparfé ...

Másnap a megolvasztott csokoládét (ha nagyon sűrű lenne, 1-2 evőkanál olajjal hígíthatjuk) a formából kivett parféra öntjük, és megszórjuk tört kakaóbabbal.

Parfétorta
Hozzávalók egy kész, kerek piskótakorong (receptjét lásd külön), 1 liter vegyes ízesítésű fagyasztott fagylalt, 4 dl habtejszín 1. A piskótakorong tetejéről lapjában egy kisujjnyi vastag szeletet levágunk, félretesszük.

- parfé: tejszínhabot, cukrot és gyümölcsöket vagy csokoládét kevernek össze, majd 5-6 órára mélyhűtőbe helyezik, elkészülte után tortaként szeletelhető.
- sorbet (szörbet): a fagylaltok őse, az igazi sorbet kizárólag gyümölcspüréből, cukorból és esetleg kevés alkoholból készül ...

Mézparfé fűszeres szilvával: a habbá vert tejszínt aromás mézzel ízesítettem, lefagyasztottam. Az aszalt szilvát fahájjal, vörösborral megpároltam, a parfégömböket ezzel az öntettel kínáltam. Aszalt szilva helyett befőttből is elkészíthető.

Eperparfé
Hozzávalók: 4 dl tejszín, 25 dkg eper, fél dl eperszörp, ízlés szerint porcukor, 2 evőkanál rum, 1 zacskó vaníliás cukor, a díszítéshez tejszínhab, eper, csokoládémártás (ezek persze el is maradhatnak)
A tejszínből kemény habot verek.

Eper parfé
Hozzávalók: 40 dkg eper, 13-14 dkg porcukor, 4 dl tejszín, fél citrom leve, csipetnyi só.
A tejszínből kemény habot verünk.

Bananparfé
Banánparfé Hozzávalók: 4 dl tejszín, 2 nagy, érett banán, 1/2 citrom leve, 15-20 dkg cukor (ízlés szerint), , keserűcsokoládé-reszelék. Három deci tejszínből nagyon kemény habot verünk, majd belekeverjük a porcukrot. A banánt villával össze ...

Banánparfé
Hozzávalók: 4 dl tejszín, 2 nagy, érett banán, 1/2 citrom leve, 15-20 dkg cukor (ízlés szerint), , keserűcsokoládé-reszelék.

Karamellparfé
A Ramát és a kétféle cukrot teflon edényben, gyenge tűzön addig kevergetjük, amíg megolvadnak. Hozzáöntjük a sűrített tejet,...
Zsuzsa ...

Parfé dinnyével, Szent Jakab szigetéről
Hozzávalók 4 személyre: 1 közepes nagyságú, érett sárgadinnye, 15 dkg porcukor, 4 tojás, 3 cent cseresznyepálinka, fél citrom leve, 2 dl tejszín. A dinnye tetejét levágjuk és félretesszük.

A parféformát is langyos vízbe mártjuk, kiszedjük, szeleteljük, és a tányér, illetve az epertükör közepére helyezzük, mellérakva a kocsonyázott gyümölcsöket. Gyorsan kell dolgozni, mert a parfé a tejszíntartalom miatt nem annyira kemény, mint a fagylalt, és hamarabb elolvad.

Eperparfé
Hozzávalók:
30 dkg érett eper, 2 teáskanál édesítőszer, 3 dl natúr joghurt, 20 dkg mascarpone, néhány csepp mandulaaroma, 2 evőkanál tejszín, 5 dkg keserű csokoládé forgács ...

Finom Parfé Torta
Krumplis pogi olajban(pampuska)
Tarkonyos krumpli leves fustolt csulokkel ...

Szőlős parfé
A tejfölt elkeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd belereszeljük a citrom héját, és hozzáadjuk a citrom levét. A tejszínt habbá...
6 személyre
20 perc
Részletek ...

Gyümölcs parfé
Galéria
» Születésnapi Torta
» Fő a marhapörkölt
» Gyümölcstál (eper, meggy, banán, méz, szeder, áfonya, alma)
» Csokis tejberizs
» Hátsó sonka - húsvétra ideális!
» Sonka
» Húsvéti kolbász, sonka, tojás ...

Rózsaszín parfé
Az elkészítésnél ne felejtsük el, hogy 4-5 órán át fagyasztanunk kell az édességet!
Hozzávalók:
- 40 dkg mascarpone vagy krémsajt
- 18 dkg cukor
- 4 tojássárgája
- 3 rózsaszínű grépfrút
- fél dl Campari
- fél citrom leve ...

Fagylalt, parfé, granita - a nyár leghűsítőbb desszertjei, amelyeket pillanatok alatt elkészíthetünk otthon is. Vrábel Kriszta jeges finomságai kánikulai napokra.
Zöld almás granita ...

Mézes mák parfé
Mézes mogyorócukor
Mézes sárgarépa bonbon
Mézes sütemény, túróval, naranccsal ...

@dömbi: A parfé is megérne egy posztot. Nekem csodás fagylaltgépem van, tavaly remek gyümölcsfagyikat gyártottam (idén kihagyom, a tejszínnel vigyáznom kell).
Válasz erre
Válasz erre ...

Csokoládé parfé (4 adag)
Ugyanígy készíthetünk parfét kávéval, őrölt mákkal, dióval, mandulával, napraforgómaggal vagy mogyoróval.A recept Szigeti Zsuzsa Hús nélkül szójából című, csak és kizárólag a Piaconline.hu oldalain elérhető szakácskönyvéből való.

Fagylalt és parfé készítésénél alkalmazott eljárás
Fagyasztani a fagylaltokat és a parfékat szoktuk. A fagylaltot általában ma már erre a célra gyártott speciális géppel állandó keverés mellett fagyasztjuk.

Cimkék:
eperparfé dr atkins diéta szénhidrátmentes
Tovább
Hogyan használjuk az ecetet főzés során?

Legközelebb parfét készítek a következő adag borjúmájból, így bármikor megkívánunk egy kis 90% borjúmájból készült májkrémet, újabb verzióval lépek elő!
Bejegyezte: Alexa Christi dátum: 15:53 ...

Vaníliás kávéparfé
Hozzávalók:
4 dl tejszín
1,5 dl nagyon erős kávé
5 tojássárgája
15 dkg porcukor
fél rúd vanília
A tojássárgákat a porcukorral fehéredésig keverjük a robotgép elektromos habverőjével. A tojásmasszához apránként hozzákeverjük a megfőzött kávét.

Tálalásnál a parfé szeleteket tejszínhabbal és gyümölccsel díszítjük.
Készíthetünk mellé forró szederragut is.

Ha fagyit vagy parfét készítünk, akkor tálalás előtt egy órával vegyük ki a mélyhűtő részből és tegyük át a hűtő részbe. Így sokkal kellemesebben lesz hideg.
Küldd el ismerősödnek!
Beküldő: Adam ...

Egyébként ha a lehűlt csokoládékrémhez nem vajat, hanem 2 dl keményre felvert tejszínt keverünk, akkor a mélyhűtőben kifagyasztva nagyon finom Parfé lesz belőle.

Meleg napokra; Parfé
Nyáron, nagy melegben készítsünk parfét. (Ezt természetesen csak a hűtőszekrény mélyhűtő részében lehet készíteni.) A parfé alapja a tejszínhab, amit különbözőképpen ízesíthetünk. Húsz dkg felvert tejszínhabba teszünk 6 dkg porcukrot,. Folytatás »
Nyári frissítők ...

Joghurtos meggyesparfé
Hozzávalók: Fél liter joghurt, 2x 2.5 dkg zselatin, 2x2o csep édesitő, 2 tasak tejszinpor, 30 dkg meggy ...

sült hal (1) papírbolt (1) papp diána (1) paprika (1) paprikamártás (2) paprikás (1) paracsicsom (1) paradicsom (9) paradicsomlekvár (1) paradicsomleves (1) paradicsomos spagetti (1) paradicsomos spagetti ropogós húsgombócokkal (1) paradicsompüré (1) paraj (1) parajos lencsesaláta (1) parfé (1) ...

A libamáj hagyományosan az ünnepi alkalmak ínyenc eledele, melyet megfelelő konyhatechnológiai műveletek (pl. sütés) után különböző formában fogyaszthatunk, többek között vékony szeletekre szelve, parfénak, pürének, esetleg pástétomnak.

Sült fagylalt vagy lángoló parfé
(4 adag)
1) A kész fagylaltot vagy parfét piskótával
burkoljuk, vagy csak egy kerek piskótalapra
tesszük a fagylaltot, kerek fémtálra tesszük és
sárgabarackízzel, porcukorral dúsított
tojásfehérje habbal díszítjük.
2) A tetejére félbe vágott citromnak a héját vagy ...

Almás krémes Almás krémes Parfé: Hozzávalók: 3 tojássárgája 2 dl tej 10 dkg cukor 2 dl tejszín Elkészítése: A cukorból karamellt készítünk és a tejszín felét melegítve hozzáadjuk, simára ...» ...

Ebből készítjük a parfé rokokóbaba fodros krinolin szoknyáját is olyképpen, hogy a cukorfátyolt kés lápjával ütögetve meglapítjuk, 4 cm széles csíkokat vágunk belőle s ezekkel a csíkokkal kör-körösen bevonjuk a már kifagyasztott és tálra borított parfébombát. A csíkok felrakását alulról kezdjük meg.

Parfé - áfonya
Parfé - csoki
Parmezán kosárkák
Parmezános - crostini (Crostini al Parmigiano)
Partyfalatka - camembert-spárga
Partyfalatka - disznótoros
Partyfalatka - fasírtos
Partyfalatka - fürjtojásos
Partyfalatka - füstölt lazacos
Partyfalatka - garnélás
Partyfalatka - gombás ...

Hozzávalók: 8 db megsütött palacsinta, 35-40 dkg vaníliafagylalt (vagy készen vásárolt jégkrém, esetleg parfé), 1 narancs, 1 csésze apróra vágott, kimagozott, levétől lecsöpögtetett őszibarackbefőtt, 8 karika ananászbefőtt, fél dl rum, ...

Aszalt szilvás túróparfé
Ponty paradicsomos hagymaágyon
Krékerek - a Loki meccshez!
Szilvásgombóc
Bécsi nyalánkság Jókajától
Szilvával töltött csirkecomb
"Magyarosch" padlizsánkrém
Szilvás lepény
Szőlős-boros csirkecomb krumplinudlival
Vidám kis macikák :-)
Mit olvasok?
Anyósom perece....

Megvan a végső megoldás vagy megoldások: semifreddo és parfé. Ezek a jeges desszertek fagyigép nélkül is bombasztikusak, krémesek, nem kell attól tartani, hogy a fagyasztóbol csak egy jégcsákánnyal kezelhető jégtömböt veszünk majd ki.

A háziasszonyok gyümölcssalátákba, fagylaltnak, parfénak, süteményekbe is használják. Akadnak olyan fajták, melyek remekül lefagyaszthatók és a téli időszakban ugyanúgy felhasználhatók, mint a frissen szedettek. Sokan kedvelik a szamócából készült szörpöket is.

A fagyi fagyasztási szokásainkban sincs igazán sok változás, egyelőre a fagyigép még nem került be a helyére, így granita és mindenféle parfé, meg habos szemifreddo készült.

VIERGE - Századfordulós parfé-féleség. Francia eredetű. Tejszínhabból, cukorból, maraszkinóból, habkoszorús süteménnyel tálalva, cseresznyével és ostyával kínálták. Mind a készítése, mind a tálalása, mind a felszolgálása külön felkészültséget igényelt! ...

Számunkra kuriózum a szokatlan befejező fogás: a "narancscsésze", amely narancshéjban narancslé, szilvadzsem, krémsajt vagy a különleges likőrükkel készített Ginza parfé. A nemzeti italuk a szaké, a rizspálinka. Szivesen fogyasztanak sört, pezsgőt.

Csokoládéfagylalt
Fagylaltok, parfék, Édességek, édes sütik, Receptek, Napi recept ajánlatunk, Legfrissebb receptek, FÓKUSZ RECEPT
Fagylaltmánia
Fagylaltok, parfék, Édességek, édes sütik, Receptek, Napi recept ajánlatunk, Napi menü, Legfrissebb receptek, FÓKUSZ RECEPT ...

joghurtos cheesecake-parfé
hozzávalók:
(egy 22 cm-es tortaformához)
75 g vaj
180 g keksz (győri teljes kiőrlésű, mézes keksz)
50 g cukor
250 g jó minőségű krémsajt
250 ml sűrű joghurt
175 ml double cream - nekem habtejszín ...

Ez egy nagyszerű alapsüti, amelyet bármilyen lekvárral, nyáron akár fagyival, parféval tálalhatunk. Tea és kakaó mellé nagyszerű. Több napig eláll és nem szárad ki.
alapanyagok
citromhéj görög joghurt napraforgó olajsütőpor teljes kiőrlésű liszt tojás vaj vanília aroma cukor ...

Elkészítés: Az ananászt üvegtálkákba rendezzük, rákanalazzuk a parfét, és rácsepegtetjük a likőrt. Tejszínhabbal és gyümölccsel díszítjük. Jól behűtve tálaljuk....
Bélszín Stroganoff módra - Oroszország recept
Elkészítésí idő: 60 perc ...

Ez a klasszikus francia desszerten alapuló parfé bármely étkezésnek frissítő és hatásos befejezéséül szolgálhat. Az ízhatás érdekében csak érett és leves körtét használjunk.
kCal - 0 kJ / személy
1 ...

Édességként fagylaltokat, parfét, krémeket, könnyű felfújtakat, gyümölccsel készült süteményeket, gyümölcssalátát és friss gyümölcsöket fogyasztanak.

Árulnak egy-két féle kekszet, rétest, pogácsákat, mesefigurás és sima parfétortát, fagyit, szeletes sütiket, tortákat és minden jót, amit az édességmániások csak megkívánhatnak, sőt diabetikus sütijeik is vannak.

Gesztenye fagylalt vagy parfé rumos csokiöntettel
Gesztenyeleves Karácsonyra, meglepetéssel
Gesztenyeturmix laktózmentesen is ...

A másik édesség a variációk körtére linzerrel névre hallgat, a képen látni, hogy miért. Játék az egész. Van rajta egy parfészerűség, körte-zselé, calvadosos-fahéjas sült körtedarabkák, plusz egy linzer keksz alap, hogy mindennek tényleg kijöjjön az íze. Ki is jön, hibátlanul.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Citrom, Saláta, Torta, Zöldség, Leves?

◄ Parázson sült   Parfétorta ►
 
RSS Mobile