Kezdőlap (Parajleves)

 Gasztronómia 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Gasztronómia » Parajleves


 

Parajleves

Gasztronómia  Parajfőzelék galuskával  Parajpüré

Parajleves
A tisztított 25 dkg parajt 5 dkg zsíron kevés sóval fedő alatt addig pároljuk, amíg a levelek szétesnek. 2 evőkanál liszttel meghintjük, először 1 dl hideg, majd 8 dl melegvízzel, és 2 dl tejjel felengedjük.


Parajleves
Hozzávalók:
1 csomag paraj, 1 sárgarépa, 2 szem burgonya, 2 evőkanál liszt, 1 dl tejföl vagy tejszín, 2-3 evőkanál olaj, szerecsendió, kevés só ...

Sajtos parajleves pirított zsemlekockával
Raguleves
Tejszínes csirkeragu leves ...

Tócsni zöldcsütörtök módra
Parajleves
Tojásos parajgaluska
Olasz parajos palacsinta
Csőben sült parajos makaróni ...

Lásd még: Lásd még: Leves, Paraj, Paradicsom, Öntet, Angolos

Gasztronómia  Parajfőzelék galuskával  Parajpüré

 
RSS Mobile