Kezdőlap (Marhasült)

 Gasztronómia 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Gasztronómia » Marhasült


 

Marhasült

Gasztronómia  Marharagú  Marhatokány
2014.04.24

Marhasült sült paprikával recept
Marhasült sült paprikával recept
Hozzávalók 8 személyre:
1,5 kg hátszín,
1 ek. olívaolaj,
450 g kicsi piros paprika,
115 g gomba,
175 g vastagra szeletelt pancetta (vagy húsos szalonna), felkockázva,
50 g liszt, ...


Marhasült készítése :
A húst megmossuk, megsózzuk, borsozzuk, bekenjük fagyos zsírral, és néhány óráig állni hagyjuk. Azután lábosba tesszük, mellédobjuk a hagymát, és annyi vizet öntünk rá, hogy a hús feléig érjen.

Marhasült yorkshire pudinggal recept
Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége:
A recept hozzávalói ...

Marhasültes szendvics
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása: Jocó
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben: Szendvicsek ...

Marhasült vincellérné módra
Hozzávalók:
4 személyre
600 g marhafelsál, 150 g vegyes zöldség,
1 db vöröshagyma, 150 g fehér szőlőszem, 1 ek. paradicsompüré, 50 g liszt, ...

Marhasült tokaji borecetes mártásban
Részt veszek a Tokaji Borecet Manufaktúra pályázatán. A termékeik felhasználásával készült receptekből válogatva borecetes kiadványt fognak készíteni.

Marhasült szőlőmártásban
Hozzávalók: 1-1,2 kg marhahús, 5-8 dkg szárított vargánya, 1 fej közepes vöröshagyma, 30 dkg apró csiperkegomba, 2 dl húsleves, kakukkfű, 10 dkg vaj, 3 dl fehérbor, 25-25 dkg fehér és kék magnélküli szőlő, ...

Vadas marhasült elkészítése:
1. Tisztítsa meg és karikázza fel a vöröshagymát és a zöldségeket.
2. Tegye bele 1 liter vízbe a zöldségeket, sóval, borssal, borókabogyóval, és főzze félpuhára.
3. Adja hozzá az ecetet, hártyázza le a húst.
4.

Vadas marhasült pászkagombóccal
Hány személyre: 4
» 70 dkg marhafartő
» 6 dkg margarin
» 3 dkg só
» 10 dkg sárgarépa
» 8 dkg gyökér
» 5 dkg zeller
» 1 ek. vöröshagymakrém
» 4 dkg cukor ...

Borsos marhasült
Hidegen is fenséges, például vajbab körettel. Gyorsabban elkészül, mint gondolnád! ...

Rozsdás marhasült recept
Kedvenc receptek közé
Ezt a receptet már többen keresték honlaponkon. Legyél te az első aki feltölti az elkészített receptet fotóval együtt és nyerj vele (Spar, Penny vagy Tesco) vásárlási utalványt! ...

Gombás marhasült!
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő
Egy igazi férfias főfogás, amely gyorsan és könnyen elkészíthető.

Villányi marhasült
Hozzávalók: 80 dkg marhahús (gömbölyű felsál, stefánia, fekete vagy fehérpecsenye), 15 dkg gomba, 2 dl villányi burgundi vörös bor, 15 dkg sárgarépa, 1 db vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, só, törött bors, 1 db babérlevél, ...

Karácsonyi marhasült elkészítése: A pörcöt 4 cm-es szeletekre vágjuk, egy nagy sütőedénybe helyezzük, és rátesszük a csülköt. A gyöngyhagymát, a hagymát és a répát megtisztítjuk, nagy darabokra vágjuk, és a húshoz adjuk.

Konyakos marhasült
A legfontosabb, hogy a hús mindig friss legyen, mert a kellemetlen szagú, elszíneződött, állott húsból nem lehet ételt készíteni.

Főoldal » Húsétel Receptek » Borsos marhasült
Személyenként 3 dkg hagymát apróra vágunk és forró zsírban megfonnyasztjuk. Marhafertőt vagy felsál szélét egy darabban a hagymás zsíron addig sütjük, amíg nyers színét elveszti.

Jelenleg itt vagy: Főoldal Receptek marhából Vadas marhasült
Vadas marhasült
Kategória: Receptek marhából ...

Hasonló receptek: Karácsonyi marhasült
« ... 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »
Melba szelet ...

Marhasült Metternich módra
Hozzávalók 4 személyre: 4 db, egyenként 80 - 80 grammos marhaszelet, só, bors, 20 dkg sampinyon gomba, 3 dkg vaj, 20 dkg rizs, 3 db paradicsom, 1 db kisebb szarvasgomba, 1 dl pecsenyelé, 2 evőkanál tejszín ...

Marhasült camembert sajttal, áfonyaszósszal, házi hasábburgonyával
40 perc haladó kedvencekhez adom
Részletes recept ...

Marhasültek
Bélszínfilé (Tournedos) Budapest módra
10 szelet 8 dekás bélszínfilé, 30-40 dkg sertés- vagy marhacsont, 15 dkg zsír, 2 dkg só, 8 dkg füstölt szalonna, 15 dkg libamáj, 15 dkg gomba, 20 dkg hagyma, 1 g fűszerpaprika, ...

Marhasült yorkshire pudinggal
Hozzávalók (6 személyre):
1,5-2 kg vesepecsenye,
2 evőkanál pecsenyezsír.

Marhasült Sztroganoff mártással(Vichy27)
Pár szelet rostélyost sóval, borssal, kis mustárral fűszerezve zsíron megsütünk. Előbb mindkét oldalukat, aztán lassan párolgatjuk pótolva alatta a vizet, hogy puhuljanak, majd zsírjukra sütjük őket.

Diós marhasült
A dióbelet forrásban lévő vízbe dobjuk, és 15 percig főzzük.A bélszínt feldaraboljuk. 6 kanál szójaszószból, 8 dkg kristálycukorból és kevés borecetből...
tovább ...

Angol marhasült (Roast Beef)
Használhatunk rostélyost, combot, felsált, hátszínt.
A húst nyersen nem sózzuk, fűszerezzük.

Marhasült római tálban
Hozzávalók:
75 dkg marhahátszín, 2 szelet baconszalonna, 1 fej hagyma, 1,5 dl tejszín, 1,5 dl húsleves, 1 evőkanál paradicsompüré, mustár, vaj, só, bors ...

Marhasültes-rozmaringos: saláta, marhasült, sült padlizsán, zöldpaprika, paradicsom, rozmaring, házi ketchup
Sertéssültes-almás: saláta, sertéssült, almaszeletek, dió, sárgarépa, lila hagyma, majonéz ...

Marhasült, csirkesült vagy sült hal mellé, ecetes fejes salátával kitunő köret, de egytálnak sem utolsó.
HOZZÁVALÓK:
80 dkg burgonya
20 dkg edami sajt
5 dkg vaj
2,5 dl tej
őrölt bors
só ...

marhasült
[szerkesztés] Róbert módon
gombás, uborkás, kissé mustáros spanyolmártásban.
[szerkesztés] Rockfort sajt
magas zsírtartalmú, nemes penészt tartalmazó, tejszín alapú sajt
[szerkesztés] Rolád ...

Marhasült meggyszósszal
Körtével-gorgonzolával grillezett karajszelet
Mangós csirke a Bahamákról ...

Marhasült hagymaszeletekkel
Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg marhafartő, 3 fej vöröshagyma, 2 evőkanál szójamártás, 2 evőkanál vörösbor, 1 tyúkhúsleveskocka, 2 evőkanál kukoricaliszt, 3 evőkanál olaj, gyömbér, só, cukor, törött bors.

marhasült
Róbert módon
gombás, uborkás, kissé mustáros spanyolmártásban ...

A marhasült általában akkor jó, ha belül piros vagy rózsaszín.
A ramsteaket mindkét oldalukon 3-3 percig süssük. Ekkor sülnek rózsaszínűre.
A borjúkarajt (1) mindkét oldalán 6 percig süssük.

Török marhasült
Hozzávalók: 1 kg szeletelt marhahús, 1 fej vöröshagyma apróra vágva, 3 dkg liszt, 6 db paradicsom hámozva, só, bors, 5 dkg zsiradék, 1 csipet friss, apróra vágott kapor, 3 dl marhahúsleves, 20 dkg apró egész gomba
Holland citromhab ...

Borsos marhasült
Személyenként 3 dkg hagymát apróra vágunk és forró zsírban megfonnyasztjuk. Marhafertőt vagy felsál szélét egy darabban a hagymás zsíron addig sütjük, amíg nyers színét elveszti.

Rozsdás marhasült
Sajttal töltött könnyű fasírt, narancsos salátával
Sárga rakott karfiol ...

Gyömbéres marhasült ananásszal és chilivel
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj időben akciós ajánlatainkról és a gasztroABC-vel kapcsolatos hírekről. A feliratkozáshoz add meg a neved és az e-mail címed! ...

Zöldséges marhasült
Hozzávalók:
- 40 dkg puha marhahús,
- 3 evőkanál szójaszósz,
- 2 evőkanál borecet,
- fél teáskanál őrölt gyömbér,
- 1 gerezd zúzott fokhagyma,
- 2 teáskanál olaj,
- 1 póréhagyma,
- 15 dkg mélyhűtött zöldborsó, ...

Vasárnapi marhasült
beküldő: Receptvarázs
nehézségi fok: nehéz
értékelés: ...

A provance-i marhasült mellé tipikus francia lecsót ajánlunk, melynek nem lehet ellenállni sem a meleg, sem a hűvösebb napokon.

Előző: Párolt marhasült
Következő: Rántott busa gombával sült hagymás krumplipürével
Kapcsolódó receptek ...

Tengeri sügér majonézzel
Marhasült zöldségekkel
Borjúmáj pástétom
Pulyka és fogolysült
Rizspiláf fehérszósszal ...

A marha hátszín roast beef jellegű elkészítése könnyű, de mégis nehéz, hiszen a lényeg a hús minősége, valamint sütés utáni megfelelő állaga, amelyre csak akkor derül fény, ha már felvágjuk. Az ázsiai marhasült készítésénél húshőmérőt használtunk, ...

Megkérem küldjenek már valakit, egy igazi marhasült professzort. Mert milyen jó lenne, ha valaki egyszer bekopogna az ajtónkon, széles vigyorral az arcán belépne és azt mondaná: Jöttem, megtanítalak tökéletes marhasültet készíteni.

Alföldi gulyáslevesAlföldi toroskáposztaAngolnapörkölt túrós csuszávalAvasi pincepörköltBabgulyás füstölt csülökkelBácskai rizseshúsBakonyi bordaBaloghegyi bográcsgulyásBihari töltött burgonyaBorjúpaprikás sütőtökbenBorsos marhasültBrassói ...

Fedezzék fel újra Önök is a vörösboros marhasültet! több Töltött pulyka Ez a pulyka kitűnő pecsenye karácsonykor, de más ünnep alkalmával is.

Készíthetünk például vörösboros szószt a marhasülthöz, úgy hogy egy fél liter vörösbort egyharmadára beforraljuk, hozzáadunk ugyanannyi alaplevet, sózzuk, borsozzuk, majd hideg vajkockákkal besűrítjük.

20 dkg vöröshagyma, 1 közepes zöldpaprika, 2 gerezd fokhagyma, 1 babérlevél, 1 dl olaj, 2 dl ketchup, 2 dl méz, csipetnyi só, 80 dkg tarkabab, 4 szelet marhasült
A hagymát finom kockákra, a kicsumázott zöldpaprikát vékony szeletekre vágjuk.

roastbeef (rosztbif) = marhasült
Róbert módon = gombás, uborkás, kissé mustáros spanyolmártásban
rolád = tekercs ...

A gyökeréből készített szószt marhasültekhez, füstölt húsokhoz és halételekhez használják. A reszelt torma felhasználható még káposztasalátába, mártások, és majonéz ízesítésére.

Szeretjük salátában dióval és almával, húslevesben főve, vagy párolva (szeletelve) a csomborral ízesített marhasült köreteként.

Rozmaringos párolt marhasült
Ez a recept nagyban hozzásegítheti ahhoz, hogy meggyőződjön arról, kuktában főzve a marhahús is hamar porhanyóssá válik. Ha velünk főzi, nem fog csalódni!
Hirdetés ...

Majonézes marhasült Hozzávalók: 50 dkg sovány marhahús 2 fej vöröshagyma 25 dkg bacon 20 dkg trappista sajt 1 tojássárgája 3 dl tejföl mustár olaj kevés vajcukor őrölt feketebors őrölt fehérbors...

Hozzávalók: 1 kilogramm sertés-, borjú-, vagy marhasült, 18-20 szem kapribogyó, kevés fokhagyma, kis fej vöröshagyma, 8-10 szem fekete-bors, késhegynyi majoránna, tejfel.
Tovább a teljes receptre.

1 dl vizet és 1 dl vörösbort öntöttem alá, majd óvatosan ráhelyeztem a marhasültet. Az egészet letakartam fóliával és 1 órán át pároltam a sütőben 170 fokon, majd levettem a fóliát és 200 fokon még 1 órán át sütöttem.

Grillezett marhahús gombával, kásával
Grillezett marhahús konyakos mártással
Kecskesajtos borjúsült ribizlivel
Majoránnás aprópecsenye
Marhasült zsájás vajkrémmel
Sült borjúszelet laskagombával
Uborkás marhaérmék ...

Ezt addig folytatjuk, amíg a hozzávalókból tart. Tejjel meglocsoljuk, és meleg sütőben megsütjük. Marhasült, csirkesült vagy sült hal mellé, ecetes fejes salátával kitűnő köret, de egytálnak sem utolsó.

1,5 deci finom olajat (tökmagolajjal az igazi) 2 evőkanál fehérborecettel, fél citrom levével és 1 mokkáskanál mézzel összekeverünk, sózzuk, borsozzuk. 1 csokor metélőhagymát félbe vágva a zöldséggel együtt a mártásba forgatunk. Hideg marhasültekhez ...

egy adag burgonyát, sóval, borssal meghintjük, a sajtforgácsokkal megszórjuk, és vajdarabkákat morzsolunk a tetejére. Ezt addig folytatjuk, amíg a hozzávalókból tart. Tejjel meglocsoljuk, és közepes hőmérsék­letű sütőben megsütjük. Marhasült, ...

mély tepsibe fektetünk egy adag burgonyát, sóval, borssal meghintjük, a sajtforgácsokkal megszórjuk, és vajdarabkákat morzsolunk a tetejére. Ezt addig folytatjuk, amíg a hozzávalókból tart. Tejjel meglocsoljuk, és meleg sütőben megsütjük. Marhasült, ...

Lásd még: Lásd még: Paradicsom, Leves, Hagyma, Tojás, Saláta

Gasztronómia  Marharagú  Marhatokány
2014.04.24

 
RSS Mobile