Kezdőlap (Májpástétom)

 Gasztronómia 

  » »
 
   

Májpástétom

Gasztronómia  Majorannás szelet  Májpörkölt

Májpástétom elkészítése:
A májat és a szalonnát csíkokra vágjuk, majd finom tárcsájú húsőrlő gépen többször ledaráljuk. Keverőtálba tesszük, sóval, törött borssal, pástétomfűszerrel ízesítjük, majd hozzáadjuk a szép világosra pirított vöröshagymát, a szójalisztet és a tojásokat.


Májpástétom 2.0
Egyéb, finger food, Grill, Gyors, Könnyű, Reggeli, Snack, Szendvics, Uncategorized, Uzsonna, Vacsora, Vendégváró2013-02-24No comments
Májpástétom kell és kész! ...

Májpástétom házilag recept
Ez a finom étel a Nagymamám receptje alapján készült, aki nagyon jól főzött. Sajnos tinilány koromban elhunyt, de az ételei ízét a mai napig érzem a számban és amikor én is főzni tanultam, próbáltam azt az ízvilágot elővarázsolni, amikre emlékeztem.

Májpástétom recept
Kedvenc receptek közé
Ezt a receptet már többen keresték honlaponkon. Legyél te az első aki feltölti az elkészített receptet fotóval együtt és nyerj vele (Spar, Penny vagy Tesco) vásárlási utalványt! ...

Májpástétom, nagymami módra
Forrás: Kulináris Világ
hány főre szól a recept: 4 fő
elkészítés nehézsége: közepesen nehéz
elkészítés ideje: 1 óra
árkategória: 1.500 - 3.000 között ...

Májpástétom

Hozzávalók:
5-8 db csirkemáj,
15 dkg libazsír,
1 közepes vörös hagyma
fűszerek: só, bors, paprika,
zöld fűszerek: majoránna, vagy petrezselyem, vagy medvehagyma, vagy lestyán. Ki mit szeret.

MÁJPÁSTÉTOM HÁZIASAN
Hozzávalók: 40 dkg sertésmáj, 1 zsemle, 6 dkg vaj, 3 tojás, 10 dkg füstölt szalonna, 2 evőkanál étolaj, majoranna, só, őrölt bors.

Májpástétom, olcsó és jó \"Harminc dkg borju- vagy disznómájat darabokra vágunk és kevés tejben megfőzzük.

Májpástétomos szendvics
Elkészítési idő: 20 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása: Atti
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben: Szendvicsek ...

Májpástétom garam masalával, karamellizált körtével
A karácsonyi vacsora előétele volt. Jó dolog kísérletezni a máj különböző ízesítéseivel, próbáltam már curry-vel, most a garam masala, legközelebb nem tudom mi jön. Lehet, hogy ezt ismétlem, mert nagyon jó.

Libamájpástétom tésztában
Főoldal â-ş Előétel â-ş Libamájpástétom tésztában
Idő: 15 perc alatt - Hozzávalók: 4 személyre ...

Édes májpástétom
Hány személyre: 4
» 30 dkg csirkemáj
» 5 dkg magozott aszalt szilva
» kb. 1,5 dl száraz vörösbor
» 10 + 5 dkg puha vaj
» ¼ teáskanálnyi currypor
» só és frissen őrölt bors
» 5 evőkanálnyi tejszín ...

Csirkemájpástétom recept
Elkészítési idő: 75 perc
Elkészítés nehézsége:
A recept hozzávalói ...

Libamájpástétom - 6 személyre
Hagymát megtisztítjuk,elfelezzük és felkarikázzuk.Bacont vékony csíkokra vágjuk.A paradicsomot és paprikát megmossuk,megtöröljük és kockára vágjuk. A petrezselymet és a fokhagymát finomra vágjuk.

Libamájpástétom szamorodnival

Karácsonykor megengedhetünk magunknak egy kis luxust. A pástétom alapja a páratlan ízű libamáj.

Szárnyas májpástétom fűszerkeverék - fél-egy kg csirke vagy pecsenye kacsamájhoz, attól függően, hogy mennyire szeretnénk, hogy fűszeres legyen:
¼ teáskanál őrölt babérlevél
¼ teáskanál frissen őrölt vegyes bors ...

Amikor a májpástétom és a zselé is megszilárdult, a pástétomot óvatosan a zselére helyezzük. A félretett narancszselét forró vízbe állítva vagy vízfürdő fölött megolvasztjuk
(ne legyen meleg, csak folyékony), és a pástétomra öntjük.

Rusztikus májpástétom, ahogy azt a hévizi Carbona Hotel főséfje készíti
Készítette:sanyi
Elkészítés ideje: 220 perc ...

Citromos borjúmájpástétom rozmaringgal kétszer: sültpaprikával, borssal és mazsolával, csilivel
Én eddig azt hittem, hogy csak azért nem szeretem a borjúmájat, mert nem ettem még jól elkészítve.

Mazsolás kacsamájpástétom
Stahl Judit
Mazsola és máj? Nem kell megijedni tőle, a kacsamáj aromás ízéhez remekül illenek az édeskés mazsolaszemek. Mesés kence a végeredmény! ...

Aszalt szilvás májpástétom
Már korábban is írtam arról, hogy bolti felvágott helyett inkább házi készítésű kenyérre való kencéket, húskészítményeket eszünk.

Uzsonnatipp: kenyérre kenhető májpástétom
Cimkék: vörös áfonya, uzsonna recept, pástétom recept, májpástétom, máj recept
A szendvicskrémek a hétköznapokon és különleges alkalmakkor is megállják a helyüket. Próbáld ki a májpástétomot vörös áfonyával!
...

Tokaji aszus csirkemájpástétom
Ez a májas a nemrég közzétett borsos májas egy másik változata. A borsos zselé helyett tokaji aszus zselé kerül a májas tetejére. Ha szeretnénk intenzívebb ízt, akkor dupla adag zselét készíthetünk és a májashoz is keverhetünk belőle.

főkategória: sós krémek
alkategória: kacsamájpástétom
hasonló kategóriák: zöldségkrém, zöldségpüré, halpástétom, tojáskrém, házi vaj, húspástétom, olívakrém, humusz, csicseriborsókrém, padlizsánkrém
egyéb elnevezések ...

Leveles tésztában sült csirkemájpástétom
Címkék: eszem szárnyas pástétom csirkemáj pástétom lilahagyma lekvár cékla aszalt meggy balzsamecet ...

Egy őzgerincformát kibélelek fóliával, belekanalazom a májpástétomot, szépen eloszlatom benne, tömörítem, néhány órára berakom a hűtőbe, tálalásig ott pihen.

PâTÉ DE FOIE DE POULET - ROZMARINGOS MÁJPÁSTÉTOM
Hozzávalók 4 személyre:
15-20 dkg csirkemáj, ...

Májpástétom
A májat (csirke, nyúl, kacsa, vagy pecsenyeliba) (50 dkg) 5 dkg füstölt szalonnával ledaráljuk, sóval (1
teáskanálnyi), borssal (mokkáskanál), féldeci konyakkal, szerecsendióval (1/4 reszelt) ízesítjük, és alaposan kikeverjük 2 nyers tojásfehérjével.

Májpástétom
Csibemáj "A" zsemlével - pástétomnak is
Élesztő pástétom ...

Májpástétom Mirza módra
Hozzávalók: 1 kg sertésmáj 2-3 evőkanál zsír a sütéshez 2 nagy, karikára vágott hagyma 2 babérlevélbors pirospaprika 1 kocka sütőmargarin 1-2 evőkanál mustár majoránna Elkészítés: 1 kg sertésmájból resztelt májat készítesz zsírral, sok hagymával, 2 babérlevéllel, ...

Májpástétom aszalt szilvával (óriás, 8-10 fős adag)
50 dkg szárnyasmáj (nem hízott)
egy közepes fej hagyma
2 tojás
20-25 dkg bacon vékony szeletekben
10-12 szem aszalt szilva

3 dkg vaj ...

Májpástétom - Győr
80 dkg sertésmájat csíkokra vágunk. 2-3 fej vöröshagymát megtisztítunk, felszeletelünk, serpenyőbe tesszük, adunk hozzá 1 nagy evőkanál sertészsírt,...
tovább ...

Libamájpástétom (kapribogyós, konyakos)
2005 karácsonya: a menü legütősebb tagja volt. Másra nagyon nem is emlékszem abból a karácsonyi menüből. Mert akkoriban még nem írtam blogot. Maminak olyannyira bejött, hogy azóta is a receptért nyúz. Végre eljutottam oda, hogy ezt is bevésem.

Libamájpástétom bazsalikomos sült paprikával
Hozzávalók:
20 dkg libamáj, 1 nagy fej hagyma, 3 gerezd fokhagyma, majoránna, só, bors, 3 evőkanál libazsír, 6 nagy, piros, hegyes, húsos paprika, 1 marék friss bazsalikom, olívaolaj ...

Libamájpástétom ünnepre
Hozzávalók: 1 libamáj, tej a libamáj áztatásához, 10 dkg gomba, 3 evőkanál libazsír, 1 narancs, 1 csokornyi petrezselyemzöld, 2 szem tört szegfűszeg, 2 kockacukor, késhegynyi pástétomfűszer, ízlés szerint só és törött fekete bors, 1 evőkanál zselatinpor.

Kacsamájpástétom pirítóson
Ha kacsa, akkor kacsamájpástétom! Ínycsiklandó reggeli.
Elkészítési idő: 30 perc + 1 óra párolás + a hűtés ideje ...

Csirkemájpástétom recept
Csirkemájpástétom recept
Hozzávalók 6-8 személyre:
450 g csirkemáj,
175 g vaj, kockákra vágva,
1 kisebb hagyma, finomra aprítva,
1 fej fokhagyma, apróra vágva,
1/2 tk. szárított kakukkfű,
2-3 ek. brandy só,
frissen őrölt fekete bors,
salátalevelek a tálaláshoz.

Csirkemájpástétom Dávid király módra
Hozzávalók 12 személyre: 50 dkg csirkemáj, 5 dkg füstölt szalonna, só, őrölt bors és szerecsendió, 0,5 dl konyak, 2 tojás fehérje, 5 dkg vaj A tálaláshoz: 30 dkg aszalt szilva (mag nélkül), 4 dl vörösbor, szegfűszeg és fahéj, 2 dg savanykás alma, ...

Csirkemájpástétom
Hozzávalók: 1 zacskó mirelit csirkemáj s zúza, 20 dkg gomba, vöröshagyma, 2 zsemle (vagy ennek megfelelő mennyiségű kenyér), a zsemle áztatásához tej, 3 tojás, 1 nagy fakanálnyi zsír, zsemlemorzsa.

Könnyű májpástétom- többféle diétához passzol
Hozzávalók: 30 dkg csirkemáj szívvel (vagy anélkül) 1 fej hagyma 3 teáskanálnyi olívaolaj fokhagyma ízlés szerint tengeri só 1 egész tojás 4 evőkanál zabkorpa vagy búzakorpa ...

Májpástétom
Hozzávalók: 1 kg máj, 10 dkg szalonna, 5 dkg mustár, ízlés szerint só, bors, szegfűszeg, majoránna.
A májat enyhén sós vízben megfőzzük, majd kétszer megdaráljuk kis lyukú tárcsán. A megfőzött szalonnát, csak egyszer daráljuk. Fűszerezzük, és alaposan eldolgozzuk.

Májpástétom ínyenceknek recept
Elkészítésí idő: 30 perc
Elkészítés: A sertésmájat babérlevéllel ízesített vízben 20 percig főzzük. Amikor kihűlt, finomra daráljuk. A libamájat a szarvasgombával együtt felkockázzuk, sóval, borssal ízesítjük, majd vajat hevítü...

Libamájpástétom házilag - A legfinomabb dolgok egyike
Bár az ára borsos, mégsem szabad kihagyni a libamájpástétomot. Szinte lehetetlen elrontani.
Recept ...

Libamájpástétom eperlekvárral, kakukkfűvel
Kecskesajtos, mozarellás crostini
Vegyestál ...

Diós májpástétom
Látványosan tálalom: a pástétom köré szórom a darabolt zselatint és a tetejét dióval díszítem.
Hozzávalók:
- 35 dkg borjúmáj fölszeletelve
- 15 dkg dió
- 15 dkg vaj
- 1 evőkanál konyak
- 1 csomag zselatin
- szerecsendió, babérlevél, só, bors ...

Borjúmájpástétom
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj időben akciós ajánlatainkról és a gasztroABC-vel kapcsolatos hírekről. A feliratkozáshoz add meg a neved és az e-mail címed! ...

Csirkemájpástétom
Bővebben
Hogyan értékeli Ön a hazai wellness szolgáltatások színvonalát?

Harcsamájpástétom készítése:
A májat, kis gyöngyhagymát, kevés fokhagymát, 1/4 rész nyári alma húsát finom kockákra vágjuk. Sót, borsot, gyömbért, balzsamecetet, kiskanál mustárt, vágott bazsalikomot adunk hozzá.

Csirkemájpástétom (cseh)
Hozzávalók: 25 dkg sült csirkemáj, 6 dkg vaj, 3 ek liszt, 1,2 dl tejszín, só, csipet bors, 1 ek konyak, 1,2 dl tejszínhab. A májat darálja vagy turmixolja simára. Süssön világos rántást a fele vajon a liszttel. Keverje a tejszínnel simára, sózza-borsozza.

Pikáns májpástétom, citrusos gyümölcs aszpikkal... Tóth-Nacsa Ági, a Boldog Kukta blog háziasszonya, egy nagyon izgalmas ... Tovább olvasom "
" AranyTepsi
DNK, avagy dagasztás nélküli kenyér ...

Ünnepi májpástétom
30 perc
40 dkg sertésmáj, 3 főtt tojássárga, 10 dkg vaj, 1 mokkáskanál törött fehér bors, 3 szem szegfűszeg, fél citrom reszelt héja, fél citrom leve, kevés cukor, só.
A májat megmossuk és lecsöpögtetjük. Annyi szegfűszeges vízben főzzük meg, amennyi ellepi.

Szárnyas májpástétom:
200 gr tiszított szárnyas máj, 1 gerezd fokhagyma, 2 egész tojás és 1 tojássárgája, 1 levél nélküli petrezselyemszár, 2,5 deci édes tejszín, só, bors ...

Egyszerű májpástétom
Igazi szendvicsre való finomság, előételként mindig sikere van, jól csúszik rá a sör és a bor is.
Sajtos-sonkás omlett Ákostól ...

Tokajis libamájpástétom szőlős diólekvárral
Zsírjában sült libamáj ropogós zöldségekkel, apró tepertővel
Zöldséges bulgursaláta pácolt csirkével ...

Hozzáadjuk a májpástétomot, sóval, őrölt borssal és az apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük.
A jól kikevert májas tölteléket a fél tojásfehérjékbe halmozzuk.
A majonézt összekavarom a tejföllel egy tálba öntöm és belehelyezem a töltött tojásokat.

Fűszeres csirkemájpástétom
április 25, 2014 under -Hideg étel, előétel recept, 250-500 kcal, nehézségi fok: 2, több mint 120 perc ...

Rusztikus csirkemájpástétom
Az egyik legfinomabb csirkemájpástétom a világon! Karamellizált hagymával, és kakukkfűvel.
A húsvéti asztal dísze lehet ez a csodás színekben játszó, könnyed, céklás, zöldalmás füstölt hallal készülő pástétom.

Csirke májkrém, májpástétom
Az utóbbi időben szinte hetente készítek májkrémet, májpástétomot. Leggyakrabban így készítem, ha blenderben turmixszolom - krém, ha botmixerrel - rusztikusabb állagú pástétom lesz belőle.

15 dkg házias kacsamájpástétom (zsírjával együtt)
2 tojás
1/4 kk. só
10 dkg Nature Cookta napraforgóbél liszt
5 dkg hámozott, őrölt mandula
3 dkg lenmagliszt (vagy kókusz- vagy szezámliszt ízlés szerint)
2 csipet szódabikarbóna
1/2 kk. szárított kakukkfű
1 ek. szezámmag ...

Az Orosházi Baromfi-feldolgozó Vállalat a következő termékeket gyártotta: libamájkrém, libamájpástétom, libamáj naturel (natúr libamáj), libamájroulád, libamájroulád szarvasgombával, libamáj blokk.

12 Csirkemájpástétom Dávid király módra
13 Diós sajtkrémmel töltött póréhagyma
14 Pulykamell mandulával
15 Epreskerti falatok
16 Gombás tojás
17 Falatkák kétféle sajttal
18 Falatkák pármai sonkával
19 Fokhagymás hústekercs
20 Fokhagymás szendvicskrém juhsajttal
21 Friss tavaszi fűszerhab ...

Fontos fogás az előétel: ez lehet saláta vagy libamájpástétom (paté), esetleg leves - a híres hagymalevesen kívül halból, húsból és zöldségből is készítenek forró, sűrű egyvelegeket. A főétel lehet húsos-zöldséges egytálétel, de a leggyakrabban hús - ez pedig általában marhát jelent.

Az előétel rendszerint füstölt lazac, libamájpástétom vagy kagyló. Főfogásként rendszerint szárnyast fogyasztanak; gesztenyével töltött csirke, pulyka, vagy liba kerül a terítékre. A francia palettáról nem hiányozhat a sajt, melyet végül a desszert követ.

A felséges vacsora egyik előétele a cseresznyefa füstjén készült lazac tormás almasalátán, a másik a tokaji aszúval ízesített Gundel libamájpástétom aszalt sárgabarackos chutneyval.

Nekem már volt egy jó élményem a kávézóval kapcsolatban (egy iszonyat finom májpástétomos szendvicset ettem egyszer itt). Így tudtam.jó helyre megyek! ...

bűnlistámon szerepel egy szelet pármai sonka, két karika csípős kolbász, és néhány kenésnyi májpástétom. semmilyen ideológiai, vallási, vagy egészségügyi oka nem volt annak, hogy elhagytam a húst, egyszerűen egyik nap így ébredtem fel.

A májpástétomot kockákra vágjuk, forró olajban megforgatjuk, és tálba szedjük. A hónapos retek mindkét végét levágjuk, alaposan megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk. A piros héját rajta hagyjuk. A galuskát, a retket és a zöld fűszereket is a májpástétommal teli tálba tesszük.

Amóniákkal hűtött fagylalttartályokat látok, limburgi májpástétomot, fogasokat kocsonyában, villamos habverőket, a linzi torta halvány tésztáját nyujtófák alatt, óriási rézüstökben a krémes lepény aranysárga töltelékét. Berregve működik a csokoládé-gép.

A blogon igen kedvelt vegán májpástétom mintájára készült ez a pástétom. Kevés vízen az apróra vágott vöröshagymát megpároltam. Ehhez szórtam 1 zsemlemorzsát, darált napraforgómagot, pirospaprikát, sót és köménymagot. Amikor ezek jól összepirultak, felengedtem vízzel, olajat locsoltam hozzá.

jó minőségű libamájpástétom
Pan d'epices ( Ez egy fűszeres édeskés kenyér, sokszor tévedésből gyömbéres kenyérnek fordítják, pedig nem a gyömbér az elhagyhatatlan fűszere, hanem az ánizs. Bővebben a Wikipédiában itt.

Olcsó - és jó májpástétom
Olcsó - Somlói galuska
Oldalas - dagadó füstölése
Oldalas - sült, roston (spareribs)
Old John - marinád
Oliva - bogyó, zöld, görög módon
Oliva - fokhagymás, forró
Oliva - püré
Olivarizottó aszalt paradicsommal és zsályával
Oltott kefir
Oltott - tej ...

Közben a trappista sajtot felovasztjuk, alufóliára öntjük, téglalap alakúra nyújtjuk és rákenjük a májpástétomot, majd feltekerjük, becsomagoljuk a fóliába és a hűtőben kihűtjük.Felszeletelve tálra rakva tálaljuk.
A házi készítésű májpástétom igen finom ízt produkál.

Ide jöhet egy uborkakarika, hogy színtörést csináljunk, mert a májpástétom következik és a kornicons. Ezután srégen keresztbe a sonkaszelet és a sajt szelet. Legutolsó szélére egy salátalevelet lehet tenni és erre a brie szeletet szőlővel díszítve.

Ezután a levét kinyomkodjuk, és elkeverjük 2 doboz májpástétommal, sóval, törött borssal, 1/4 fej pépesre vágott vöröshagymával és 1 tojással. Annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, hogy kemény, de még formázható masszát kapjunk.

Svédországban a sláger persze a lazac, de van itt smörgásbord (sós ecetes lében pácolt hering) is, s aztán követi az ételek végeláthatatlan sora, mint például a májpástétom, a füstölt kolbász, a főtt disznóhús, a velő, a sült oldalas, a kocsonya, majd az est fénypontjaként érkezik egy egész sonka, ...

Tokaji aszúval smizírozott kacsamájpástétom birsalma chutney-val, foszlós kaláccsal (8 adagra)
Hozzávalók:
75 dkg hízott kacsamáj (libamából is lehet, sőt.)
2 db tojásfehérje
1 dl tejszín

őrölt fehérbors ...

A májat nem szerettem annyira, de ha májpástétomról van szó, akkor jöhet dögivel! :)
Tovább
Ezer fűszeres csirke recept ...

A receptek között barangolva is csoda dolgokra bukkantam, például eszembe vésve a narancsos májpástétom, az isteni csokitorta, és a legfrissebb gyönyörűség, az epres-csokis sakktábla torta! ...

Főoldal » Hidegtál étel receptek » Csirkemájpástétom
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre: ...

Elszász a libamájpástétom és a savanyúkáposzta hazája, eltér Baszkföldtől, ahol a füstölt sonkafélék a kedveltek, más a marhahúst fogyasztó Normandia, más a borral főző Burgundia, és akkor még nem beszéltünk a nagyvárosokról, elsősorban Párizsról.

Készítsük elő a májat, szeleteljük fel, és forgassuk meg lisztben, majd serpenyőben olajon süssük ki. Májpástétom»
Hideg padlizsánkrém

4 személy részére: ...

Érdekes, hogy akkoriban nem is lehetett "rossz" kiflit kapni, most meg jót nem lehet. Én is tea vajjal szeretem a legjobban, de a házi májpástétom vagy zöld fűszeres sajtkrém sem ártana neki. Kriszti, ez már a mesterfok, a képeid nagyon visszaadják a lényeget! ...

crostini
1. A pirított kenyérszeleteket olívaolajjal megfröcskölve kínálják. 2. A kicsi pirított kanapékat sajttal, rákkal, májpástétommal vagy szardellával borítják be.

Nagyokat nevettünk a drágámmal azon az okfejtésen, amely a férfi és női szerepeket taglalja, illetve, hogyan válasszunk függönyt a bútorkárpithoz. Ezek igazi háztartási mindentudó könyvek, a nyúl nyúzása és a libamájpástétom is bennük van.

Hozzáadjuk a májat, és állandó forgatás, keverés mellett 1-2 percig pirítjuk. Pirítás közben megszórjuk a pirospaprikával, a majoránnával, őrölt borssal, és kevergetve készre pirítjuk, megsózzuk. Azonnal tálaljuk. (A fele mennyiséget félretesszük a májpástétomhoz.) Sós vízben főtt burgonya illik ...

(A dánok egyik kötelező étele a májpástétom, amit langyosan tálalnak, telis-teli szórnak sült baconnal, s megvajazott rozskenyérre kenve esznek.)
A megadott mennyiségek mintegy 2 liternyi pástétomhoz elegendőek. A felesleges massza lefagyasztható, de ebben az esetben jobb egy kicsit túlfűszerezni.

Az első alkalommal gombaleves volt a napi leves - rajta kívül még kétféle van, plusz további két saláta, valamint kacsamájpástétom hagymalekvárral, ezek az előételek -, mi ezt kértük, szerettük.

leírom az én kedvenceim (értem én, hogy el kell valahogy nevezni, és valóban hasonlíthat az ízük, de azért vannak meredekek, na nézzük csak) nyers tejberizs (cukkini+aszalt gyümi ) nyers krémtúró (kesudióból ) és a két best of: nyers darált hús (répa és piros paprika ) valamint a libamájpástétom (ez ...

Remek vasforrás például a konzerv májpástétom, de jó választás a vörös bab, a teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér, a spenót és az aszalt sárgabarack is.

Az asztal roskadásig telt jobbnál jobb finomságokkal, volt kaprigyümölcs lazaccal, articsóka, különféle mediterrán sonkák, paprikás és szarvasgombás szalámi, mindez helyben sütött kenyérrel, körözöttel-padlizsánkrémmel, Szuvidált tojással és májpástétommal, valamint finom sajtokkal.

Rusztikus kacsamájpástétom
Sáfrányos halleves
Sült bárány padlizsánnal, mentaszósszal
Szilvás kacsasült portóival
Tejszínes fokhagymás burgonya - az ünnepi asztalra
Tepsis sütőtök feta sajttal
Töltött káposzta reform módra
Töltött pisztráng
Töltött pulykamell
Ünnepi bólé
Zöldfűszeres pulykasült ...

Az 1970-es években a libatömés egyre több embert foglalkoztatott, hisz a nagy libamájért prémiumot fizettek. Az Orosházi Baromfi-feldolgozó Vállalat a következő termékeket gyártotta: libamájkrém, libamájpástétom, libamáj naturel (natúr libamáj), libamájroulád, libamájroulád szarvasgombával, ...

Tojásos májpástétom
Csirkemájas lepény
Kapros gombás csirkemell (HOT PAN)
Almával és sajttal töltött csirkecomb
Csirkemájjal rakott krumpli
Lecsós csirkemáj
Zelleres csirkemell
Csirkemell hagymás raguban (HOT PAN)
Csirkemell Hawaii módra
Rizses csirkecombok cserépedényben ...

Lásd még: Lásd még: Pástétom, Csirke, Tojás, Leves, Kenyér

◄ Majorannás szelet   Májpörkölt ►
 
RSS Mobile