Kezdőlap (Húsvéti leves)

 Gasztronómia 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Gasztronómia » Húsvéti leves


 

Húsvéti leves

Gasztronómia  Húsvéti kenyér  Húsvéti omlós krémes
2014.04.20

Húsvéti levesek
Tárkonyos húsvéti sonkaleves fejtett babbal, tárkonyos Tokaji borecettel
Palócleves- az "igazi" ...


Görög húsvéti leves
Kategória:levesek Legfontosabb hozzávalók:bárány mája,tüdeje,szive, vöröshagyma, rizs
Részletek...
Spanyol leves
Kategória:levesek Legfontosabb hozzávalók:paradicsom ivólé, vöröshagyma, zöldpaprika ...

Görög húsvéti leves recept
Elkészítésí idő: 60 perc
Elkészítés: Megmossuk a belsóségeket, és nagyméretű fazékba feltesszük főni. Lehabolás után belekeverjük a citromlevet, fűszereket, és még fél órát főzzük.

Ciprusi húsvéti leves
Hozzávalók:
80 dkg bárányhús csonttal, 2 liter víz, 1 közepes nagyságú vöröshagyma, 3 zellerszár, 1 csokor petrezselyem, 10 dkg rizs, 3 tojássárgája, 1 evőkanál finom kukoricaliszt, 1 csésze tej, só, bors ...

Lemaradt a húsvéti levesünk receptje. Lisztérzékenyeknek is ajánlom, mert liszt helyett burgonyával kell sűríteni, amitől nem csak finomabb, de tartalmasabb levest is kapunk.

Szintén egy finom húsvéti levest ajánlanék.
Hozzávalók: 1 szem érett avokádó, egy csokor turbolya, 2 deci tejszín, fél liter erős tyúk-,vagy zöldségleves (kockából) 2 púpozott evőkanál mártássűrítő, szerecsendió, 1 evőkanál ánizspálinka, só.

Cimkék: 78, főétel, miele, 33, 1626, leves, bárány, Bárányleves, húsvét, húsvéti leves, húsvéti recept, kapor, tárkony, Tárkonyos bárány leves, paprika
Húsvéti bárányleves recept Miele húsos leves receptje ...

Görög - húsvéti leves (Mayiritsa)
Görög - húsvéti sütemény
Görög - kapros joghurtos mártás
Görög - káposztaleves
Görög - lencseleves (Soupa fakés)
Görög - lepénykenyér (pita)
Görög - marinált paprika (azonnali felhasználásra)
Görög - narancssaláta ...

Lásd még: Lásd még: Leves, Tojás, Paradicsom, Krumpli, Füstölt

Gasztronómia  Húsvéti kenyér  Húsvéti omlós krémes
2014.04.20

 
RSS Mobile