Kezdőlap (Hagymaleves)

 Gasztronómia 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Hagymaleves

Gasztronómia  Hagymahéj  Hagymamártás

Hagymaleves elkészítése:
A hagymát vékonyan felszeleteljük. Serpenyőben, a vajban és az olajban, kislángon, állandóan kevergetve üvegesre fonnyasztjuk a hagymát. Ráöntjük a bort, és közepes lángon, gyakran kevergetve pároljuk, amíg a hagyma a bort teljesen magába szívja.


Hagymaleves elkészítése:
1. Szeletelje vékony karikákra a hagymát.
2. Kockázza fel a szalonnát.
3. Olvassza meg az olajon a szalonnát, adja hozzá a vöröshagymát, sózza meg.
4. Fedő alatt párolja amíg teljesen szétfő, de ne piruljon meg.
5.

Hagymaleves
A franciáknál szokás, hogy az ifjú pár a nászéjszakát követően hagymalevest eszik. Úgy tartják, hogy pótolja az elhasznált energiát. Ebben ugyan nem vagyunk biztosak, de hogy nagyon finom étel abban igen.

Hagymaleves - a klasszikustól a különlegesig
Nehezen tudjuk elképzelni az ebédet leves nélkül, sőt a vacsorát is kiválthatja egy kiadós, vitamindús hagymaleves - ízlésünk szerint elkészítve.

hagymalevesek - Receptek
Találatok száma: 16 recept
Hagymaleves póréval és sajtos pirítóssal ...

~ medvehagymával fehérborral sajttal
Feltöltő: Hobbychef Kategória: Levesek 0 169 megtekintés
Receptkönyvbe! ...

~ elkészítése:
A kockára vágott szalonnát vajban kiolvasztjuk, hozzáadjuk a karikára vágott hagymát, a fokhagymát, a fűszereket. Húslevessel felengedjük. A hagymát puhára főzzük, majd beleöntjük a fehér bort.
Tálaláskor reszelt sajtot adunk hozzá.
<<< Levesek ...

~ franciásan
Hozzávalók
4- 5 fej nagy hagyma (ha lehet vörös, fehér, lila vegyesen) ...

~ fél óra alatt!
Cimkék: leves recept, krémleves recept, ~ recept, ~, hagymakrémleves recept, hagymakrémleves
Ha még túl hűvös az este, a forró hagymakrémleves biztosan átmelegít. Próbáld ki, ha van szabad harminc perced - megéri.

~ cipóban
Ez a leves gyors is, egyszerű is és finom. Az egyetlen kihívás benne, negyed kilós cipókat szerezni, nekünk sikerült megbeszélni a helyi pékkel (falu rulez). Jellegzetes hagymás íze van, megtartja a vöröshagyma édes ízét, maga a leves mégsem mondható édesnek.

~ sajtgombóccal
Hozzávalók: 2 nagy fej vöröshagyma, 2 evőkanál olaj, 3 evőkanál liszt, 2 húsleveskocka, 5 dkg reszelt sajt, 1 tojás, 1 dl tejföl, 1 nagy csokor petrezselyem, só és törött fehér bors, ízlés szerint, késhegynyi őrölt szerecsendió-virág ...

A ~t sokféleképpen el lehet készíteni, ha fokhagymát adsz hozzá, és sütőtökkel gazdagítod, nem lesz gondod a náthával.
Forrás: Femina.hu
hirdetés ...

Fok~ mandulával
Add hozzá ezt a receptet kedvenceidhez! :: 400 :: 15"
A(z) "Fok~ mandulával" című recept megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet: ...

FOK~ HABOS PIRÍTÓSSAL
Hozzávalók 4 személyre: 2 fej fokhagyma, 2 evőkanál liszt, 2 evőkanál étolaj, fél kávéskanál őrölt pirospaprika, 1 liter húsleveslé (leveskockából), 2 dl tejszín, 2 zsemle, 2 tojásfehérje, só, őrölt bors, 2-3 szál petrezselyemzöld vagy zellerzöld.

Fok~
megosztás
A dietetikus véleménye
Könnyű, zamatos leves a fokhagymás ízek kedvelőinek.

~ Forró olajon átpirítjuk a darált húst, majd a vékony karikára vágott hagymákat átforgatjuk a hússal. Megszórjuk sóval, Vegetával, borssal, felengedjük vízzel. Mikor puhára főtt minden, besűrítjük a tejföllel, amibe jól elkevertük a sajtkrémet. Tálaláskor reszelt sajttal dúsítjuk.

Fok~
Hozzávalók:
5 dkg vaj, 8 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál liszt, 3 db erőleves kocka, 1,5 dl tejszín, 10 dkg reszelt sajt, 10 dkg natur kenyérchips ...

Utoljára keresték ~ hagymatokány répatorta krémes turofank canneloni Céklás töltött [...] húsvéti [...]
Egyéb Újdonságok Fórum Receptbeküldés Impresszum Hirdetések Felhasználási feltételek Facebook oldal Google+ oldal Twitter oldal ...

~, ahogy Lacina Páter szereti
Hozzávalók:
2 nagy fej vöröshagyma,
2 ek olívaolaj,
1 dl száraz fehérbor,
8 dl húsleves,
só, fehérbors,
½ csokor petrezselyem,
½ csokor metélőhagyma,
1 kh reszelt szerecsendió,
1 fokhagymagerezdnyi friss gyömbér kisajtolt leve ...

~, diétás levesek, húsos levesek, egyszerű levesek
Daragaluska I
Daragaluska I. Nyersanyag. 1 tojás, 10 dkg búzadara, nem szükséges meg­sózni.

~

Mi került a 4 tányéros adagba? 1-2 pórhagyma, 3-4 vöröshagyma, 3-4 gerezd fokhagyma, 1 liter húsleves, 1-2 evőkanál olaj, 1 evőkanál liszt, só, bors.

~ pirítós csillaggal
Erről az ételről még nincs kép :(
Küldj be fotót, ha Te elkészítetted!
Hozzávalók ...

~
Mostanában egyre gyakoribb nálunk a leves-sütemény - párosítás ebédre. Ez a leves is egy ilyen ebéd első fogása volt.

~
~
Kb. 1 kg hagymát meghámozok és folyamatos "zokogás" mellett felkockázom. Ma különösen "jól esett", mert én is jó náthás vagyok, brrrrr...

~ petrezselymes galuskával
A ~ről elég rossz emlékeim vannak. Hosszú évekkel ezelőtt ugyanis ettem egyszer, és a benne tekergő túl sok hagymadarabka miatt a rosszullét kerülgetett. A hagymát egyébként már akkor is csíptem, de levesben úszkálva nem volt túl bizalomgerjesztő.

~
Ez volt az első leves, amelyet kezdő háziasszony koromban megtanultam.

~ ánizzsal és újburgonyával
Egy lábosba tesszük a feldarabolt vöröshagymát, burgonyát, lilahagymát, pórét és fokhagymát. Hozzáadjuk a vajat, sózzuk, borsozzuk, megvárjuk, míg a vaj felolvad, és felöntjük fehérborral.

~
20 dg (2 hosszú szál) leveleitől megszabadított póréhagymát vágjunk vékony szeletekre, és 1,3 liter vízben, 1 mokkáskanál só hozzáadásával főzzük kb. 15 percig, amíg megpuhul.

Hat ~
Ha egyszerű és mutatós levesre vágytok, melegen ajánlom kipróbálni, főleg ilyenkor a medvehagyma szezonban. A remek vendégváró, kiadós leves nem fog csalódást okozni senkinek!
Hozzávalók ( kb. 5 liter): ...

Póréhagymaleves sittysutty
Életmentő gyors leveseim egyike, amit ha főzök mindig a "Francia nők nem híznak" c. könyv jut eszembe. Érdemes elolvasni nagyon szórakoztató kis könyv és tényleg a francia nők abszolút megfelelnek a könyvben leírtaknak és annak, ahogy én is látom őket.

Almás ~
0/5
A klasszikus francia ~t, ha almával és almaborral készítjük, biztosak lehetünk benne, hogy sikert aratunk. Egy tányérnyi ebből a forró levesből és megszépül a tél.

Krémes ~
Aki úgy gondolta, hogy enne egy jó ~t, de akárhol kutakodik is, egymásnak ellentmondó receptekkel találkozik, így teljesen elbizonytalanodott, hogyan is kellene elkészítenie.

Olasz ~
"Más dolog a hit, és más a valóság. Az egyik rabsághoz vezet, a másik szabadsághoz. A kettőnek nincs köze egymáshoz. A hitet nem lehet feladni vagy félretenni, hogy megszerezzük a szabadságot. A szabadság nem valaminek a jutalma, nem a sárgarépa a szamár orra előtt.

Finom ~ sajtgombóccal!
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő ...

Francia ~
A francia ~ elkészítése több változatban,ahogy a franciák csinálják
Francia ~ 1: ...

Francia ~ igényeseknek
A ~ szuperegyszerű fogás, most mégis egy 'ünnepélyesebb" változatot ajánlunk.
Hozzávalók (12 főre): ...

Francia ~
Egyszerűen elkészíthető francia ~, mely az őszi napokon is kiváló étel.
Hozzávalók ...

Francia ~
Többször csináltam már, és talán még egyszer sem volt ugyanolyan, de a legtöbbször elégedett voltam az eredménnyel. Ezúttal két segítőtársam is akadt, csak hogy ne bízzam a véletlenre. Ez vezette be a matrózhúst.

Francia ~
Az egyik kedvenc levesem, a legfinomabb rozs cipóban tálalva, de azért tányérból is szeretem. A hagyma, a zsálya, a rozmaring és a fehérbor kiváló íz harmóniát alkot. Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészül, igazi francia hangulatot varázsolva az asztalra.

Francia ~ hízókúrázóknak
Franciaország ízvilágát varázsolhatod otthonodba ezzel a recepttel, amit hízókúrázóknak is ajánlunk.
__hirdetés__ ...

Francia ~
Hozzávalók:
30 dkg vöröshagyma
10 dkg póréhagyma
1,5 dl fehérbor
9 dl húsalaplé (vagy húsleves kockából készült lé)
4 dkg vaj
2 evőkanál olaj
só, őrölt bors, esetleg 1 ágacska kakukkfű ...

Francia ~
Nagyon finom és olcsó leves. Szinte mindig megtalálható az összes hozzávaló otthonunkban.
Hozzávalók: ...

Francia ~ pirított kenyérrel
Recept Hozzászólok
Lefotóztam, levideóztam! ...

~ főzéséhez, mindenkinek megvan a maga tuti receptje, amire esküszik. Nekem is megvan az évek során kialakult recipém, de én fontosabbnak tartok pár dolgot, a ~sel kapcsolatban, mint az elkészítési módot.
Szerintem, két dolog van, amitől jó lesz a ~.

~t főzök és attól jobban leszek. Ezt gondoltam és így is lett. Így hát bátran ajánlom, mint természetes gyógymódot, mely erőt ad, jobb kedvre derít a betegség borús napjaiban. Jó forrón egyétek, csak úgy hatásos! ...

~ - 4 személyre
A hagymát felaprítjuk, majd a felhevített olajon a liszttel együtt megpirítjuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát, majd felöntjük a vízzel. Sóval ízesítjük. 15-20 percig lassan főzzük. Végül belekeverjük a tejfölt.
Pirított zsemlekockával tálaljuk.

A ~nek számos variácója létezik, ebben a receptben a sajt kap kiemelkedő szerepet...
Hozzávalók ...

A ~t forrón fogyasszuk a maximális élvezetek kedvéért
Közben álljunk neki a puffancsoknak is, amik tulajdonképpen az égetett tészták családfájának a sajtos, sós ágát foglalják el. A képviselőfánkhoz hasonló végeredményt kapunk, az édességet leszámítva.


~

Hozzávalók 4 személy részére:
10 dkg hagyma (egy, vagy többfajta), 4 e.k. hagymacsiri, 1 pohár tejföl, 5 dkg sajt, ...

Gyors ~ recept
Brutal finom lett,koszonom szepen a receptet,es valoban 20perc volt osszesen. Meg jo;hogy egyedul vagyok itthon,akar az egeszet befalhatom :) muhahhaaa . koszonom meg egyszer :)
13387 ...

Francia ~
A hagymákat (személyenként 2 nagy db-ot) a bordázata mentén (ahogy a zöldes csíkok látszanak rajta) vékony (1-2mm) cikkekre vágjuk.

Francia ~ sajtgombóccal
Hozzávalók 4 személyre:
- 4 nagy fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 5 dkg vaj
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál cukor
- 2 evőkanál vörösborecet
- 5 dkg liszt
- 3 dl száraz fehérbor
- 4,5 dl erőleves (kockából)
- 1 kávéskanál ételízesítő ...

Francia ~ért már nem járunk étterembe ;-)
Egyszerű, pár hozzávalós, csak türemel, türemel és mennyei levest terem. Addictive!!
Újabban 10-12 hagymából készítem :-0
Petra said... ...

Francia ~
Hozzávalók 4 személyre 2 közepes vagy nagyobb fej hagyma, 3 dkg vaj, 1 liter tej, 1 liter fűszeres húsleves, vagy helyette 2 húsleveskocka 1 liter vízben feloldva, őrölt bors, ízlés szerint zöldfűszer és só, 4 kis szelet pirított kenyér, 5-6 dkg reszelt sajt ...

Francia ~ sajtos pirítóssal
Almás hagymakrémleves
Tejszínes chilis medvehagymás ~ ...

Francia ~
Hát igen, francia ~ az sokféle van. Ahogy láttam, ebből a francia parasztételből mindenkinek megvan a maga verziója. Liszttel pirítva, turmixolva, szinte krémlevesnek, fűszerezve így-úgy-amúgy.

Uborkás fok~ recept
Hozzávalók:
4 közepes nagyságú kovászos uborka,
1 kis saláta- vagy kígyóuborka,
2 dl kovászosuborka-lé,
2 dl víz,
2 dl kefir,
3-4 gerezd fokhagyma,
ízlés szerint cukor, és kevés só.

Rég ettünk ~t. Olyan igazit, cipóban tálalva (amit a környék legjobb pékmesterénél vettem). A legjobban akkor élvezi az ember, mikor sétától átfagyva hazaér, boldogan kikanalazza, elmajszolja a cipót is, mást nem is kíván utána, csak elnyúlni és szunyókálni egy kicsit.

Gombás póréhagymaleves baconnal és kaporral - paleo
Ennek a levesnek az ötlete a Paprika Tv-ből származik, méghozzá egészen pontosan Rachel ď"żAllen műsorából. Igaz, hogy az eredeti receptben szereplő halat lecseréltem baconra, a tejet húslevesre és a fűszerek is egészen mások lettek.

Sajtos póréhagymaleves recept
Kedvenc receptek közé
Ezt a receptet már többen keresték honlaponkon. Legyél te az első aki feltölti az elkészített receptet fotóval együtt és nyerj vele (Spar, Penny vagy Tesco) vásárlási utalványt! ...

Andalúz fok~
Arrafelé tudnak igazán ilyen levest csinálni: kolbásszal és kakukkfűvel!
Fotó/illusztráció: TV Paprika Magazin ...

Tavaszi újhagymaleves

Tálaljuk kis tálkákba, melléje sajtos pirítóst ropogtassunk.

Tejszínes póréhagymaleves
Palócleves
Tejfölös, sajtos tepsis csirke
Bevezetés ...

Gluténmentes ~
Tudom, hogy van fent ~ recept jópár az oldalon. De talán az enyém is idefér. Amikor sok leves marad meg a hétvégéről, akkor így készítem ezt a hagyma levest. Ízlik az egész családnak.
Hozzávalók: ...

Magyaros póréhagymaleves
Sokszor egy új zöldség bevezetése az étrendbe komoly fejtörést okoz. Szerintem az egyik legjobb módszer, ha a magyaros ízvilág felé indulunk el. Ez a recept bármilyen zöldséggel elképzelhető. Találd meg új kedvenced és főzz egy jó levest!
Hozzávalók 4 személyre ...

Fokhagyma és ~
So french... a szakácskönyv amiből a recept származik. És igen, maga a leves is valódi francia, so french, ha nem is az a ~ amit oly sokan ismernek, de nem kevésbé finom. A recept Franciország délnyugati részén, leginkább pedig Périgord környékén ismert.

Sajtos-tejszínes ~ - Receptek
Sajtos-tejszínes ~
Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: olcsó ...

Csicseriborsós, sült paradicsomos fok~
Hány személyre: 4
» 500 g száraz csicseriborsó
» 1 kg olasz paradicsom
» 1 fej fokhagyma
» 85 ml olívaolaj
» só
» 2 evőkanál szárított oregano
» 2 felszeletelt póréhagyma - csak a fehér része ...

Még mutatósabb lesz a ~, ha kis cipókban tálaljuk. A cipók tetejét levágjuk, a belsejét kiszedjük, és sütőben kicsit megpirítjuk. Ebbe tesszük a reszelt sajtot, és erre merjük rá a forró ~t. Így még kiadósabb lesz az étel, és kiváló vendégváró falat is. Nagyon finom! ...

Földimogyorós medve~, füstölt lazaccal töltött mini profiterole-lal
Hozzávalók
2 szál nagy póréhagyma (a zöld részével együtt)
1 szem nagyobb burgonya
1 marék finomra őrölt pörkölt földimogyoró
2 ek olívaolaj
kb. 400 g medvehagyma
kb. 2 l víz

őrölt fehér bors
szerecsendió ...

Sopa de cebolla a la mexicana (Mexikói ~)
Paradicsomos, mexikói ~. A Tex-Mex konyha jellemző ízeit hordozó, paradicsommal készített laktató leves. Készítik tojással vagy anélkül, ez tájegységenként változó.

SOUPE Á L'OIGNON - FRANCIA ~
Többször ettem már több helyen. Ettem már olyat ami tejszínnel készült, ami tejszín nélkül de turmixolva. De az igazi, eredeti vagyis "traditional" recept: pürésítve sincs, és tejszínt sem tartalmaz.

Kezdőlap Levesek Ajo blanco (andalúz fok~)
Ajo blanco (andalúz fok~) recept
Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: ...

Jelenleg itt vagy: Főoldal Leves receptek Zöldség levesek "Összeollózott" ~
"Összeollózott" ~
Kategória: Leves receptek ...

Kezdőlap Receptek Levesek ~ franciásan
~ franciásan
Írta: -sityu- ...

Főoldal
»Receptek
»Levesek
»Ajo blanco, a csodás spanyol fok~ ...

~
ONION SOUP
Hat, gyönyörű fej vöröshagymát daraboljon fel apróra. Méretes fazékban párolja folyamatos keverés közben 10-15 deka felforrósított zsiradékon addig, amíg a hagyma kezd rózsaszínűre színeződni. Ekkor hintse meg 10 deka liszttel, vagy kukoricadarával.

~ cipóban
Konyhában » Levesek
Gyorsan elkészíthető forró ~ a hideg naporka. Az elkészítés menete: A megtisztított, kockára vágott burgonyát felteszem egy edény felteszem a tűzre, elkezdem forralni. Mikor már forr beledobom a leveskockát.

~ sajtgombóccal
Hozzávalók: 2 nagy fej vöröshagyma, 5 dkg reszelt füstölt sajt, 2 evőkanál olaj, 3 evőkanál liszt, 1 dl tejföl, 1 tojás, 2 tyúkhúsleves kocka, 1 nagy csokor petrezselyemzöld, késhegynyi őrölt szerecsendió-virág, só és törött fehér bors ízlés szerint, 1 mokkáskanál curry.

~ cipóban
Hozzávalók: 30 dkg burgonya, 1 liter húsleves kockából, 4 nagy fej vöröshagyma, 1 kávéskanál őrölt bors, kömény, 1 dl tejszín, 4 db (a zsömlénél alig nagyobb) rozscipó, 1 csokor snidling.

~
Oreille írta, hogy náluk a ~ a gyógyszer a megfázásra, ezért most én is írok egy receptet hozzá.
Hozzávalók: ...

~ érdi módon
1 dl ecetes, apró gyöngyhagyma, 1 kis fej vöröshagyma, 1 csokor snidling (vagy zöldhagyma szára), 1 húsleveskocka, 2 dl tejföl, 2 evőkanál olaj, 1-1 késhegynyi őrölt koriander és mustármag, ízlés szerint só, cukor, őrölt fehér bors, kevés ecetes hagymalé, ...

~ sült sajttal
Hozzávalók: , 2 fej vöröshagyma, 4 evőkanál olaj, 1 liter csontlé vagy húslé (vagy 3 húsleveskocka), 1 zsemle, 2 tojásfehérje, 1 mokkáskanál só, 1 mokkáskanál törött fehér bors, 5 dkg reszelt sajt.

~
Hozzávalók: 3 fej hagyma, 4 evőkanál olaj, 3 evőkanál liszt, só, 2 dl tejfel, 5 dkg reszelt sajt.
A hagymát olajon üvegesre pároljuk, meghintjük liszttel, megsózzuk, s rövid ideig főzzük. Összekeverjük a tejfellel, s pirított zsemlekockával és reszelt sajttal tálaljuk.

~
~
Hozzávalók: 3 fej hagyma, 4 evőkanál olaj, 3 evőkanál liszt, só, 2 dl tejfel, 5 dkg reszelt sajt.

~
~....sokáig rémálmaim netovábbja volt - ugyan kóstolás nélkül. Úgy képzeltem, hogy valami savanyú, hagymaízű lötty lehet, mígnem Betti olyan lelkesedéssel...

A ~ről:


Egy közepes krumplit és három nagy fej hagymát és 4 gerezd fokhagymát megpucoltam, felvágtam, és kis vízen megfőztem. Tettem bele házi "vegetát", köménymagot, sót, olajat, és kicsit (5-10 percig) összefőztem.

Fok~
Hozzávalók 4 személyre: 4 nagy gerezd fokhagyma, 5 dkg vaj, arasznyi póréhagyma, 1 liter szűrt húsleves
(vagy 1-2 húsleveskocka), csipetnyi őrölt fehér bors, 2 dl tejszín, 2 csapott evőkanál liszt, fél csokor metélőhagyma, a tálaláshoz 4 kis, egyenként kb. 40 dkg-os rozscipó ...

Fok~
Hozzávalók:
5 gerezd fokhagyma, 8 dl leszűrt húsleves (kockából is jó), liszt tejszín só pirított kenyérkocka, sajt reszelve.
Rövid leírás:
Bármilyen leszűrt húslevest (kb. 8dl) felforralok, belenyomok 5gerezd fokhagymát (lehet több is).

FOK~
(Forrás : TOURAIN BLANCHI (Garlic Soup) - THE LONDON COOKBOOK - 48. oldal)
· 8 személyre · ...

Póréhagymaleves sajtgaluskával
Roppant egyszerű leves, ami a sajtgaluskával lesz tökéletes. :) Főleg, ha füstölt sajttal készítjük.
Bableves kolbásszal ...

Sajtos ~ Toulouse-Lautrec módra
Hozzávalók:1, 5 kg hagyma,2, 5 dl tejszín,5 dkg szalonna,5 dkg vaj,30dkg sajt,1 dl konyak,1 húsleveskocka,só,bors.

Mámoros ~
A francia ~ hozzávalóiért csak a hűtőig kell elmenned: elkészíteni meglepően egyszerű, ízei viszont egészen különlegesek!
hirdetés ...

Francia ~

Hozzávalók
4 vöröshagyma (finomra vágva), 4 dkg vaj vagy margarin, 5 dkg reszelt sajt, 1,5 ) víz, só és bors, 4 szelet kenyér, főzőolaj a sütéshez, 2 evőkanál (30 ml) kukoricaliszt.

Francia ~
Három-négy evokanálnyi olajat egy fazékban forrósítson fel. Adjon hozzá mintegy fél kiló finomra reszelt hagymát és párolja aranysárgára.

~: egy szál srépát almareszelőn lereszelek, fél-negyedbe vágok és vékonyra karikázok 5-6 fej hagymát, felaprítok 4-5 gerezd duci fokhagymát. Kanálnyi olivaolajon megfuttatom a hagymát, rá a srépa majd a fokhagyma.

~ recept
Elkészítésí idő: 30 perc
Elkészítés: A hagymát felaprítjuk, majd a felhevített olajon a liszttel együtt megpirítjuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát, majd felöntjük a vízzel. Sóval ízesítjük. 15-20 percig lassan főzzük. Végül beleke...

~
rántott borjúcomb maradék
zöldsaláta
paprikás pogácsa és lepény lenmaggal és szezámmaggal ...

~ pirítós csillaggal
Gombás csirke
Kanári krumpli
Fettucini (magyar módra)
Halfilé balkáni zöldségekkel
Citromfüves sárgarépa saláta
Capuccino muffin dióval ...

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Leves, Hagyma, Tojás, Torta, Zöldség?

◄ Hagymahéj   Hagymamártás ►
 
RSS Mobile