Kezdőlap (Gombaleves csipetkével)

 Gasztronómia 

  » »
 
   

Gombaleves csipetkével

Gasztronómia  Gombaleves  Gombamártás

Magyaros gombaleves csipetkével
30 dkg gomba, 1 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, 1/2 zellergumó, 1 vöröshagyma, 1 dl olaj, 1 csomó petrezselyemzöld, 2 dl tejföl, 2- 3 evőkanál liszt. A csipetkéhez:12 dkg, liszt, 1 tojás, csipet só.


VASÁRNAP: Gombaleves csipetkével, karfiolos csirkemell, epres vagy málnás madártej.
SZERDA: Paradicsomleves, vagdalt húspogácsák zöldbabfőzelékkel vagy vajas zöldbabbal, csokoládékrém (pudingból, kétszeres mennyiségű tejjel).

Derelyés csontleves, Egresleves, Erdélyi csorbaleves, Erdélyi leves, Erdészné leves, Erőleves, Fácánleves, Francia hagymaleves, Francia húsleves, Francia póréhagymaleves, Francia zöldségleves, Franciás zöldségleves, Frankfurti krémleves, Frankfurti leves, Gomba erőleves, Gombaleves csipetkével, ...

Lásd még: Lásd még: Gombaleves, Leves, Hagymaleves, Krémleves, Magyaros

◄ Gombaleves   Gombamártás ►
 
RSS Mobile