Kezdőlap (Fasírozott)

 Gasztronómia 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Gasztronómia » Fasírozott


 

Fasírozott

Gasztronómia  Fartő  Fasírt

Fasírozott római módra
Hozzávalók:
40 dkg darált sovány pulykahús, 4 tojás, 2 gerezd fokhagyma, pirospaprika, majoranna, petrezselyem, só, bors.


Fasírozott baconnal
Hozzávalók:
60 dkg darált sertéshús (lapockából), csemege pirospaprika, ételízesítő, bors, pirosarany, 1 tojás, 4-5 zsemle tejben áztatva, 4-5 gerezd zúzott fokhagyma, majoranna, petrezselyemzöld, 2 csomag szeletelt bacon ...

Fasírozott receptje
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő
Hozzávalók: 1 kg darált hús (bármilyen hús lehet), 10 dkg száraz kenyér vagy 5 db zsemle, 10 dkg sós szalonna, 3 tojás, egy gerezd vagdalt fokhagyma, bors, paprika és kevés só.

MÁJFASÍROZOTT
Hozzávalók: 50 dkg sertésmáj, 4-5 szem burgonya, pástétomfűszer keverék, 2 evőkanál zsír, só, őrölt bors.

Fasírozott kuglófsütőben - Dusa Ági receptje
A darálthúst izlés szerint füszerezzük, ahogy fasirthoz szoktuk.

Fasírozott nyúlkolbász
A felaprított nyúlcombot, pecsenye kacsamájat, őzhúst, a libazsíron megfonnyasztott vöröshagymát, a tejfölt, a zsemlemorzsát, reszelt citromhéjat, az apróra vágott kaprot összekeverjük, kolbászbélbe töltjük, megsütjük.

Timo fasírozottja
Nem hagyott nyugodni a nemrég beszerzett minimuffin forma. Egyrészt a könnyen kezelhetősége miatt, másrészt azért, mert szép mutatós kis falatok készíthetők benne.

Bárányfasírozott recept
Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége:
A recept hozzávalói ...

Töltött fasírozott
beküldő: ibi1950
nehézségi fok: könnyű
alkalom: ...

Fasírozott római módra - 1 személyre
Két tojást keményre főzünk és a darált húsra reszeljük. A másik két tojást ráütjük, és elkeverjük a hússal. Belereszeljük a fokhagymát, paprikával, sóval, borssal és morzsolt majoránnával ízesítjük.

Fűszeres fasírozott sütőben sütve elkészítése:
1. Vágja apró kockákra a vöröshagymát és párolja üvegesre az olajon.
2. Zúzza össze a fokhagymát.
3. Áztassa tejbe vagy vízbe a zsemléket, majd alaposan nyomkodja ki.
4.

Majoránnás fasírozott
Hány személyre: 4
» 60 dkg darált sertéshús
» 1 dl tej
» 1 zsemle
» 1 tojás
» 1 kávéskanál majoránna
» 1 késhegynyi őrölt bors
» 1 késhegynyi vöröshagymás só ...

János kedvenc fasírozottja zöldborsós raguval
Add hozzá ezt a receptet kedvenceidhez! :: 400 :: 15"
A(z) "János kedvenc fasírozottja zöldborsós raguval" című recept megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet: ...

Tanácsok:
Bármilyen fasírozottat csinálunk,jobb sütőben megsütni.Egészségesebb, egyszerűbb, és gazdaságosabb.

Ezzel a kanállal formázz egy-egy kicsit hosszúkás fasírozottat. Tedd vissza a serpenyőt a tűzre miután beletetted a húsokat, és nagy lángon süsd kb. 1 percig. Párold tovább egyenletes tűzön még kb. 5 percig.

Főoldal
»Receptek
»Előételek, saláták
»Labdapecsenye (fasírozott) ...

Fasírozott facan
Fasírozott fácán ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Anyagszükséglet 6 személyre: 2 db fácán, 2 db tejben áztatott zsemle, 0,2 dkg törött bors, 2 dkg só, 10 dkg zsemlemorzsa, 5 dkg füstölt szalonna 25 dkg zsír, 2 db tojás, tejföl, ...

Fasírozott fácán
Hozzávalók 6 személyre: 2 db fácán, 2 db tejben áztatott zsemle, 0,2 dkg törött bors, 2 dkg só, 10 dkg zsemlemorzsa, 5 dkg füstölt szalonna 25 dkg zsír, 2 db tojás, tejföl, fokhagyma.

Fasírozott
30 dkg darált hús, 1 nagy fej reszelt vöröshagyma, 2 tejbe áztatott és kicsavart zsemle, só, bors, pirospaprika, majoránna, őrölt kömény, fokhagyma. összegyúrjuk, pogácsává formázzuk, zsemlemorzsába forgatjuk, olajban kisütjük.

Tökfasírozott
/kabak mücver/
Hozzávalók: 50 dkg gyenge spárgatök, liszt (A túró nedvességétől függő mennyiség), 20-30 dkg tehéntúró, 3-4 db. hagyma, 2 egész tojás, petrezselyem, kapor, só, bors, olaj a sütéshez ...

Halfasírozott
Hozzávalók: 2 db tonhal konzerv, vagy 60 dkg halfile 1 egesz tojas 3 evokanal zsemlyemorzsa kis reszelt voroshagyma aprora vagott zellerszar aproravagott petrezselyemzold aproravagott zoldpaprika kis etolaj so bors Elkészítés: A ...

Kölesfasírozott
Hús nélkül is lehet egészséges fasírozottat készíteni gabonából, például kölesből. Ez azoknak jó megoldás, akik szeretnének lemondani a savasító hatású húsos ételekről, ugyanakkor szeretnék érezni a régi, megszokott ízeket is.

Gombafasírozott
50-60 dkg gomba, bármilyen lehet, de a puhább húsú a jobb, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 zsemle, 2 tojás, 2 evőkanál liszt, kés hegynyi őrölt bors, 1/2 bögre morzsa, olaj a kisütéshez, só, 1 csomó petrezselyemzöld.

Zötdségfasírozott
Hozzávalók: 20-20 dkg gomba,karalábé és zöldborsó, 40 dkg le­veszöldség, 3 tojás, 3 zsemle, 3 dl tej, 1 kis fej vöröshagyma, petrezselyem,zsemlemorzsa, marqarin, majoránna, szerecsendió, őrölt bors, só. .

Töltött fasírozott
Hozzávalók: Hozzávalók (5-6 személyre): 1 kg darált sertéshús 3 db szikkadt zsemle tej 3 tojás 1 szál lángolt kolbász 1 kisebb vöröshagyma zsír borszsemlemorzsa (fokhagyma) (petrezselyem) (pirospaprika) ...

Karfiol fasírozott
Nehézség: Haladóknak
Párizsiszószba forgatott cukkini tartármártással ...

TÖLTÖTT FASÍROZOTT
(KAFTA MIHSHI BIL-BAYD)
Elkészítési idő: 1 és fél óra
Hozzávalók: ...

Fasírozott római módra recept
Elkészítésí idő: 30 perc
Elkészítés: Két tojást keményre főzünk és a darált húsra reszeljük. A másik két tojást ráütjük, és elkeverjük a hússal.

Fasírozott petrezselymes újkrumplival
Finom toltott tojás
Fokhagymás-petrezselymes töltött csirkecomb ...

fasírozott tojás, tojás étel receptek, tojásos ételek, tojás, áztatott zsemle, gomba, zsemlemorzsa, zsír
Fűszernövény vásárlás
Vizinövény vásárlás ...

Fasírozott sertésből
Az összes hozzávalót jól összegyúrtam, kipogácsáztam, majd zsemlemorzsában megforgattam. Közepesen meleg zsírban kisütöttem. Majonézes...
5 személyre
65 perc
Részletek ...

Nyúlfasírozott provence-i módra
Megjelent partneroldalunk a Netbarátnő hozzájárulásával.
Ha ez tetszett, olvasd el a következő cikket is e kategóriából: Sütik ...

Bajor fasírozott
Hozzávalók 4 személyre
30 dkg darált hús (sertés, pulyka vagy csirkemell is lehet)
1 fej hagyma, 2 dl tejföl, vagy tejszin, 1 evőkanál liszt
olaj, só, pirospaprika, 1 tojás, majoranna ...

Lásd még: Lásd még: Tojás, Leves, Zöldség, Saláta, Hagyma

Gasztronómia  Fartő  Fasírt

 
RSS Mobile