Kezdőlap (Testsúlycsökkentő)

 Fogyókúra 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Testsúlycsökkentő

Fogyókúra  Testsúlycsökkentés  Testsúlygyarapodás

Új testsúlycsökkentő módszer a gyors fogyásért!
Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó ...


A testsúlycsökkentő műtétek nem segítenek
A kutató ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, hogy a testsúlycsökkentő műtétek, legalábbis rövid távon, nem fordítják vissza a gyorsított ütemű szövetöregedést.

CLA testsúlycsökkentő: (Ha Neked is tetszik, kattints itt egyet, és küldd el ismerőseidnek is!)
Fogyás.info oldal:
..........

A testsúlycsökkentő diéta gerincét képezik. Szinte minden fajtájuk fogyasztható. Napi ajánlott mennyiség belőlük 400 g. Napi 600 g felett pedig daganatmegelőző hatás várható!!!
Egy felmérés szerint hazánkban a férfiak 46%-a, a nők 30%-a gyakorlatilag nem fogyaszt gyümölcsöt! ...

A testsúlycsökkentő pirulák között az eredetileg a Roche által gyártott orlistat tartalmú és az Abbott Laboratories által készített szibutramin tartalmú szereinek hamis verziói szerepelnek.

A citrom testsúlycsökkentő, méregtelenítő, lúgosító hatása évtizedek óta ismert. A citromkúra révén nem csak az előbb említett jótékony hatásokban részesülhetünk, de sokat teszünk szervezetünk aktív méregtelenítésének, tisztításásának érdekében is.

A drasztikus testsúlycsökkentő módszerek elvégzése csakis azoknak ajánlott, akik teljesen egészségesek. A gyors fogyás ugyanis eléggé megviseli a szervezetet. Ha Te egészséges vagy és jól bírod a szigorú diétákat, akkor a citromkúrát Neked találták ki! ...

A ShapeWorks testsúlycsökkentő program filozófiája, napjainkban olyan újdonságnak számít, mint amilyenek a táplálékkiegészítők számítottak az 1990-es évek elején.
Forrás: wellnesstippek.hu ...

- Testsúlycsökkentő program lépésről lépésre cukorbetegeknek és/vagy fogyni vágyóknak
- A cukorbetegségről dióhéjban
- Mintaétrendek
- Magyaros ételek hagyományos módon és kalóriacsökkentő módosításokkal elkészítve
- Egészségmegőrző receptek a hagyományos ízeket kedvelőknek ...

Jó alakot, bársonyos bőrt, nem lehet szigorú testsúlycsökkentő diéták és éhségkúrák árán elérni. Legfeljebb csak a teljes értékű táplálkozással, aktivitásunk növelésével, természetesen kiegészítve ezt a megfelelő testápolással.

A legtöbben, akik részt vettek valamilyen testsúlycsökkentő programban, öt éven belül csaknem biztosan visszanyerik az eredeti súlyukat vagy még nehezebbek lesznek.

Íme, egy igen egyszerű testsúlycsökkentő módszer, amelyet ritkán emlegetnek. A tiszta víz kalóriamentes, sőt ha hűtve issza, felmelegedéséhez és felszívódásához szervezetének kalóriát kell elégetnie.

Más gyógynövényekkel kombinálva, salaktalanító és testsúlycsökkentő teákban is megtalálhatjuk. Reumás panaszok esetén a szervezet "átmosására" alkalmas termékek alkotórészét is képezi.
Ugyancsak jelentős az aranyvessző a bakteriális húgyúti fertőzések utókezelésében, illetve kiegészítő terápiájában.

Ezen az adaton úgy tűnik, az sem változtat majd, hogy ezután féláron lehet hozzájutni az egyik piacvezető testsúlycsökkentő gyógyszerhez.

A szabad forgalomban kapható testsúlycsökkentő csodaszerek, "zsírégető"; teák és társaik vagy hatástalanok, vagy igen bizonytalan hatásúak. Néhány egyéb betegség miatt szedett gyógyszernél felfigyeltek arra, hogy mellékhatásként fogyást okozott.

A turbo protein diéta egy testsúlycsökkentő program, mely méregteleníti a szervezetet, és visszaállítja a zsírégető mechanizmust.

kb 1-1,5 hónapja a hölgyvilág hátlapjának a belső oldalán olvastam 1 hirdetést "komplex testsúlycsökkentő" és 1 hölgyről 3 fénykép volt...meg szeretném rendelni, de nem tudom,mert az újság nincsen meg nekem, csak a munkahelyemen olvastam!kellene 1 oldal ,ahol utána tudom nézni! Előre is köszönöm!! ...

Miből mennyit ehetünk? A testsúlycsökkentő étrendben naponta fogyasztható nyersanyagok és ételek:
Húsok, húskészítmények, halak: ...

A Magyarországon forgalomban lévő testsúlycsökkentő gyógyszerek két fő hatástani csoportba tartoznak: ...

» Gyógyszertárban kapható "fehérjeturmix" megvásárolható egészségkártyára? (tudásbázis)
» Ivott már valaki Testsúlycsökkentő Mályvateát? Mi a tapasztalatotok? Milyen adagban ittátok? (tudásbázis)
» Hasi és csípőtájéki fogyásra mi a leghatékonyabb szerinted? (tudásbázis) ...

Nyugat-Európai tapasztalatokra alapozva kimutatták továbbá azt is, hogy az ilyen testsúlycsökkentő programok hatékonyságát szintén növeli, ha mindezt komplex módon (az élet több, fontos területére kiterjedően) és személyre szabottan hajtják végre.

gesztagénhormonok veszik át a szerepüket. Ilyenkor fokozódik az étvágy, és ez az időszak alkalmas arra, hogy az ember jó néhány kilogramm súlyfölösleget elraktározzon. Ebben az időszakban ne kezdjünk testsúlycsökkentő programokba se.

Valójában, ha mérsékelten növeljük a fehérjék arányát az étrendben, az automatikusan csökkenő energia-bevitelhez vezet, ez pedig éppen olyan hatékony fogyást eredményezhet, mint a csökkentett energia-bevitelű testsúlycsökkentő diéták.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Testsúly, Fogyás, Fogyókúra, Mozgás, Diéta?

◄ Testsúlycsökkentés   Testsúlygyarapodás ►
 
RSS Mobile