Kezdőlap (Keserűsó)

 Fogyókúra 

  » »
 
   

Keserűsó

Fogyókúra  Kefír  Kétszersült

A keserűsót már nagyanyád is használta, próbáld ki te is!

Méregtelenítő, hűsítő citrusdiéta: 1 hét alatt 3 kiló fogyás ...


Keserűsó - 100 g
Frissen facsart grapefruit lé - 2 dl
Extra szűz olívaolaj - 1,5 dl
8,5 dl forralt, majd lehűtött víz
1,5 literes üres ásványvizes palack ...

A keserűsós oldat hasmenést okoz, ezért tartózkodjunk otthon. Minden kijön belőlünk. A májunk, a beleink megtisztulnak az ételmaradékoktól, és mivel újabb étel nem kerül be, az emésztőrendszerünk megragadja az alkalmat a pihenésre.

Az első nap keverj el 15g keserűsót 1dl langyos vízben, ezt idd meg! Ez kitisztitja a beleket, szóval hashajtó hatása van!
Ezt követően csak folyadékot szabad a hét folyamán bevinni a szervezetbe, hogy a fogyás hatékony legyen! ...

Szerezzünk be a patikában 20-50 g keserűsót. Egy-két enyhén púpozott evőkanálnyit (10-20g) oldjunk fel kb. 2 dl vízben.

Igyuk meg az első adag keserűsó keveréket. Nevéhez illően elég keserű, aki nem bírja az ízét, esetleg igyon egy-két korty vizet, vagy öblítse ki a száját. A kellemetlen íz egyébként pár percen belül elmúlik magától is.

keserűsót (gyógyszertárban kapható) oldjunk fel 1.5 dl vízben vagy fogyasszunk el fél liter Hunyadi-vizet! Időzítsük ezt akkorra, amikor nem kell sehova sem mennünk, mert hatásuk 1-2 órán belül jelentkezik! ...

Ezen a reggelen keverjen 10-20 gramm keserűsót 2,5 dl langyos vízhez. Így egy hatásos hashajtóitalt kap, amelynek 2 órán belül érezhető a hatása, ekkor többször is el kell majd mennie WC-re.

A tökéletes kezdés: Kezdjünk a belek megtisztításával:szerezzünk be a patikában 20-50 g keserűsót. Egy-két enyhén púpozott evőkanálnyit (10-20g) oldjunk fel kb. 2 dl vízben.

Közvetlenül felkelés után keverj el 1 csapott kanál keserűsót 1/4 liter vízben, és idd meg. Ez a szer nagyon megbízható, ezért is fontos, hogy fogyasztása után legalább még 2 órán át otthon maradj. Az eljárást a következő napon is ismételd meg! ...

Az előre kiszámolt Turbó diéta fehérje turmixpor enzimmel napi adagját ossza két részre. Mivel a reggeli a keserűsó volt, ezért ma csak kétszer kell a porból fogyasztania. Így csak két adagra kell osztania.

Hagyjunk el minden nassolást, húst és alkoholt. Hat óra után már ne fogyasszunk semmit. Ajánlott meginni 1 evőkanál almaecetet 2 dl vízben elkeverve, majd hashajtóként, lefekvés előtt 1 evőkanálnyi keserűsót fél dl langyos vízben feloldva.
...

Az egy hét letelte után pedig fontos, hogy csak fokozatosan térjünk vissza a rendes étkezéshez, kezdjünk csak gyógyteával vagy zöldséglevessel. ÉS minden nap reggel meg kell inni egy pohár vizet, amibe keserűsót keverünk.

Lásd még: Lásd még: Diéta, Fogyás, Fogyókúra, Étrend, Lefekvés előtt

Fogyókúra  Kefír  Kétszersült

 
RSS Mobile