Kezdőlap (Keserűsó)

 Fogyókúra 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Keserűsó

Fogyókúra  Kefír  Kétszersült

Keserűsó - 100 g
Frissen facsart grapefruit lé - 2 dl
Extra szűz olívaolaj - 1,5 dl
8,5 dl forralt, majd lehűtött víz
1,5 literes üres ásványvizes palack ...


A keserűsós oldat hasmenést okoz, ezért tartózkodjunk otthon. Minden kijön belőlünk. A májunk, a beleink megtisztulnak az ételmaradékoktól, és mivel újabb étel nem kerül be, az emésztőrendszerünk megragadja az alkalmat a pihenésre.

Igyuk meg az első adag keserűsó keveréket. Nevéhez illően elég keserű, aki nem bírja az ízét, esetleg igyon egy-két korty vizet, vagy öblítse ki a száját. A kellemetlen íz egyébként pár percen belül elmúlik magától is.

keserűsót (gyógyszertárban kapható) oldjunk fel 1.5 dl vízben vagy fogyasszunk el fél liter Hunyadi-vizet! Időzítsük ezt akkorra, amikor nem kell sehova sem mennünk, mert hatásuk 1-2 órán belül jelentkezik! A béltisztítás nem elengedhetetlen, de segítségével fokozott hatást érhetünk el.

szerezzünk be a patikában 20-50 g keserűsót. Egy-két enyhén púpozott evőkanálnyit (10-20g) oldjunk fel kb. 2 dl vízben.

Ezen a reggelen keverjen 10-20 gramm ~t 2,5 dl langyos vízhez. Így egy hatásos hashajtóitalt kap, amelynek 2 órán belül érezhető a hatása, ekkor többször is el kell majd mennie WC-re.

Közvetlenül felkelés után keverj el 1 csapott kanál ~t 1/4 liter vízben, és idd meg. Ez a szer nagyon megbízható, ezért is fontos, hogy fogyasztása után legalább még 2 órán át otthon maradj. Az eljárást a következő napon is ismételd meg! Ezen kívül a 4 böjtnap minden másban megegyezik: ...

Ha a májműködés segítéséről van szó, felejtsd el az olyan módszereket, mint a ~val hígított víz fogyasztása - mely megterheli a bélrendszert, és hasmenést okoz.

Az előre kiszámolt Turbó diéta fehérje turmixpor enzimmel napi adagját ossza két részre. Mivel a reggeli a ~ volt, ezért ma csak kétszer kell a porból fogyasztania. Így csak két adagra kell osztania. Az első adagot keverje el 3 dl sovány tejjel és fogyassza el ebédként.

Bevezetés. Hagyjunk el minden nassolást, húst és alkoholt. Hat óra után már ne fogyasszunk semmit. Ajánlott meginni 1 evőkanál almaecetet 2 dl vízben elkeverve, majd hashajtóként, lefekvés előtt 1 evőkanálnyi ~t fél dl langyos vízben feloldva.

Második nap ...

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Diéta, Fogyás, Fogyókúra, Étrend, Lefekvés előtt?

◄ Kefír   Kétszersült ►
 
RSS Mobile