Kezdőlap (Szálkásítás)

 Fitnesz 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Fitnesz » Szálkásítás


 

Szálkásítás

Fitnesz  Szabályosság  Szauna

Szálkásítás
Táplálkozás / Speciális étrendek / Szálkásítás
Az anyatermészettel vívsz ádáz harcot, amikor szálkásításkor a sovány izomzat növelésével párhuzamosan a felesleges zsírpárnákat is csökkenteni akarod.


Egyrészt, a tömegnövelés időszakát követő során, melynek célja, hogy a felépített izmok tónusosak legyenek és kirajzolódjanak. Hangsúlyt kell helyezni arra is, hogy a zsírégetés mellett a megszerzett izomtömegből ne veszítsünk.

A szálkásításról, zsírégetésről általában
Elolvasom a cikket
Olvasd el a cikkünket, amelyből megtudhatod az alapokat azzal kapcsolatban, hogyan kell helyesen nekikezdeni a zsírégetésnek, szálkásításnak.

A ról általában
Lassan kezdődik az őszi idény, és remélem, lesznek olyan versenyzők is, akik első szezonjukra készülnek.

Szálkásítás lényege, elmélete
A szálkásítás célja az izmok tonizálása, az izmok formálása. A szálkásító gyakorlatok végzésén kívül azonban fontos, hogy a testzsírszázalék csökkentése is szerepeljen a szálkásító edzésprogramodban.


Következett a ideje, amikor is a Scitec Team versenyzői a következő táplálékkiegészítők közül állították össze kedvenc kombinációjukat: ...

A szálkásítás, vagyis az izmok tónusosabbá tétele legfeljebb kis súlyok használatával, ám annál nagyobb ismétlésszámmal érhető el.

hoz főleg a fehérjét részesítsük előnyben, de szénhidrát is kell az erőnk megtartásához. Amint látjátok a fehérje, a szénhidrát és a még nem említett vitaminok az alap étrendek testépítéshez.

A szabadidő sportolók táplálkozására nézve általános szabályokat, javaslatokat nehéz megfogalmazni, hiszen az egyéni célok (fogyás, hízás, izmosodás, szálkásítás stb.) más és más eszközökkel érhetőek el.

Most a tömegnöveléssel és az alapozással ismerkedhetünk meg, az ehhez kapcsolódó étkezési és táplálék kiegészítő javaslatokkal, de a későbbiek folyamán hatásos módszert olvashatnak a ról is.

Zsírégetésre, tömegnövelésre, szálkásításra, egészséges életmódhoz. keres táplálékkiegészítőt, vagy úgy érzi, hogy nem vagy csak nagyon lassan fejlődik már az edzések során - próbálja ki termékeinket és meggyőződhet róla, ...

- a fogyáshoz, hoz elengedhetetlenek a zsírégő edzések, a testrészeink apróbb finomításához pedig az alakformálás.

Áltolános irányelvként elmondható, hogy a növényi fehérjék a fogyókúra, a szálkásítás folyamatában előnyösebbek, míg az állati eredetű fehérjék az izom- és tömegépítés időszakában.

A testépítőversenyre való felkészülés célja: a test zsírtartalmának minimálisra szorítása, izomtömegünk megőrzése mellett. Az úgynevezett ra 16-14 hetet szánjunk. A korábbiakban már említett diétát végezzük kb. 10 hétig.
Tovább ...

Negyven percen át végzett folyamatos aerob - azaz tüdőkapacitást növelő - mozgásfajta. Célja a zsírégetés, szálkásítás, valamint az állóképesség javítása. Fogyni vágyó, megfelelően edzett, egészséges embereknek ajánlott.

A testépítők két ciklusban edzenek: ez a tömegnövelés és a , szakszerűbben diétás ciklus.
A tömegnövelés során igen nagy mennyiségben visznek be szénhidrátokat és nagy mennyiségű de a diétához képest kevés fehérjét.

Lásd még: Lásd még: Testépítés, Testépítő, Súlyzó, Tömegnövelés, Aerob

Fitnesz  Szabályosság  Szauna

 
RSS Mobile