Kezdőlap (Vízöntő)

 Ezoterika 

  » »
 
   

Vízöntő

Ezoterika  Vízkereszt  Vízöntő kora

Vízöntő csillagjegy

Bolygóid ebben a jegyben: Jelentkezz be vagy regisztrálj ingyen az értelmezések megtekintéséhez.
Időszaka: január 21. - február 19., tél közepe.


VÍZÖNTŐ Január 22 - Február 17
A Vízöntő jegyűek függetlenek és nagy akaraterővel rendelkeznek; intuitívak és szeretnek sokat utazni, szeretik a Tudományt és a Bölcsességet.
Vonzódnak a Természettudományok iránt.

A Vízöntő mitológiája
A Vízöntő csillagjegyhez, a különböző civilizációkban fellelhető számos mítosz köthető, elsősorban a vízözön mitológiája vagy megannyi tengeri istenség szerelmi mitosza, de nekem itt is egy görög mítosz a kedvencem: ...

A Vízöntő (Aqarius) jellemzése:
Az állatöv 11. jegye a nap január 21 és február 19 között halad keresztül.

A vízöntő számára egy igazán pörgős és impulzusokban gazdag évet jósolnak a csillagok, amelyben a szerelemben és a munkában is egy új sebességre kapcsolnak a jegy szülöttei.

VÍZÖNTŐ január 21-február 19. Meglehetősen sok tennivaló zúdul a nyakadba. Bár igyekszel megfelelni az elvárásoknak, olykor úgy érezheted, hogy összecsapnak a fejed fölött a hullámok.

A Vízöntő idealista. Mélyen hisz a nagy eszmékben, gondolatokban, isteníti az igazságot, ám értetlenkedve áll az emberi természet esendősége előtt. A Vízöntő jelképe a vízhordó. Ellátja a vízzel az emberiséget, miközben saját keze száraz marad.

A Vízöntő
E jegy energiái azért különösen fontosak napjainkban, mert mint gondolom sokat hallani, a vízöntő korában élünk. Azok, akik ilyen energiákkal bírnak kétélű fegyvert tartanak a kezükben.

A Vízöntő Sugárzás folytatása következik
És így valóban a Kozmikus Sugárzás olyan előnyöket kínálnak fel számotokram melyek javatokra lehetnek, de valójában felelősséget, és kötelezettséget is jelent, azoknak közületek, akik az útjukat járják.

A VÍZÖNTŐ-KOR fogalmát, azt hiszem - nem kell külön megmagyarázni. Azt már annál inkább - mert ez a szakmai körökben is vita tárgya - , hogy a 2160 éves világhónapok közül a Halak korszak már bealkonyult, s beköszöntött a Vízöntő kor hajnala.

A Vízöntő mitológiai rangját még abban az időben nyerte, amikor a Közel-Kelet földművelői az időszámítás alapjait megvetették.

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak
;

Vízöntő (Aquarius) ...

VÍZÖNTŐ (01.21- 02.19)
Szerelem: A hagyományostól eltéro kapcsolatok a gyengéi. Ezt meg kellene fontolnia, mielott szerelmének kiadná az útját. Lehet, hogy más férfi több biztonságot ígér önnek, de az hamar unalmassá válik.

Vízöntő-sugárzások
Az Aquarius-csillagév folyamán a Föld a Vízöntő állatövi jegyének befolyási körzetébe lépett, ami többek között azt hozza magával, hogy egy gyorsan fokozódó erejű sugárzás kezd megnyilatkozni, ...

Vízöntő-taktika
Elhatározni könnyű, megtenni nehéz. Nemcsak a fogyókúra működik ezen az elven, hanem minden változás. Könnyebb lépni, ha gyakorlati, hétköznapi és énazonos módszereket is ismerünk a változás megvalósításához.

Vízöntő
2008. a pozitív változások éve lesz a Vízöntők számára, legalábbis a munka terén. Egészen új utak nyílnak majd meg előttük, és ezek a sikerhez vezetnek. Idén az utazások éve is lesz, használják ki a lehetőségeket! ...

Vízöntő
A Vízöntő jegy a levegő elemhez tartozik, uralkodó bolygója az Uránusz.

Vízöntő
- Alaptétele: Tudni
- Cselekedeteinek jellemzői: Kitűnni a tömegből, önbizalomhiány, kiszámíthatatlanság jellemzi.
- Gondolkodásának jellemzői: Ötletes, humoros, objektív, hosszú távon gondolkodó.

VÍZÖNTŐ
Alkalmas: lábszár és bokaízület, idegrendszer vizsgálatára, gyógyítására, lelki terápiára.
Nem alkalmas: a fenti területeken végzett műtéti beavatkozásra.
HALAK ...

VÍZÖNTŐ
A lábszár, vénák, mirigyrendszer állapotát befolyásolja a Hold, amikor a Vízöntő csillagképen halad keresztül!
HALAK ...

Vízöntő (01.21. - 02.19.)
Gyermekét nem annyira gyermeknek, mint inkább barátnak tekinti. Nem akarja akadályozni semmiben, de biztosít számára mindent. Engedékeny szülő, s gyermeke is inkább barátnak tekinti.

VÍZÖNTŐ 01.21.-02.18.
Nő: A családi összejövetelek szervezésében is kiváló vagy, és most itt az idő, hogy összehozz egy kellemes találkozót a rokonaid számára.

Vízöntő
A habozást, az agyalást felváltja a lelkesedés, és minden helyrerázódik. Ha tisztában vagy a vágyaiddal és az igényeiddel, a szexualitás elképesztő szintjeit tapasztalhatod meg az újévben.

Vízöntő (I. 20. - II. 18.)
A Vízöntő szilárd, de nagyon egyedi jegy, ezért könnyen kibillenhet az egyensúlyi helyzetéből. Az angelit és a kék celesztit harmóniát teremt, míg a magnetit enyhíti az idegfeszültséget.

Vízöntő: Nem szereti a korlátokat és ha kell bárkivel harcba száll. Érvei olyannyira
meggyőzőek lesznek, hogy nincs ember aki akadályozná Önt.
Halak: Ha tehetné inkább lenne most egy lakatlan szigeten, mint nyüzsgő családja ...

Vízöntő
Legyetek barátok, majd barátok, akik néha csókolóznak!
Nehéz meghatározni a Vízöntő ízlését, főleg, ha a barátkozás és a kapcsolatosdi között rekedtek meg.

VÍZÖNTŐ: Fitt és erős leszel minden kihívással szemben, ha AMAZONITOT akasztasz a nyakadba. Inspirál a KÉK TOPÁZ, amely felébreszti az eddig csak szunnyadó képességeidet. A világoskék ZAFÍR feszültség esetén ellazít.

Vízöntő
Az ön szerencseszáma a 6. Fontos döntések előtt számoljon el lassan 6-ig. Ez nyugodt hónapnak ígérkezik. Ha akad tisztázatlan ügye, érdemes a felszínre hozni. Munkájában remek kilátások várhatók.

VÍZÖNTŐ Január 21 - Február 19.
Uralkodó bolygója a Szaturnusz és az Uránusz, otthona a tizenegyedik ház.

VÍZÖNTŐ
Uralkodó bolygója: Uránusz, Szaturnusz
Eleme: Levegő
Minősége: Szilárd
Foglalkozásai: reklámszakember, felfedező, pilóta, informatikus, szociológus, asztrológus, divattervező ...

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Fantasztikus inspirációkat kapsz ahhoz, hogy nagy dolgokat vigyél véghez. Sok éve nem kapott igazán jelentős égi segítséget, most viszont fog.

Vízöntő
január 21 - február 19
A vízöntő a forradalmárok és a művészek jegye. Számára fontos a függetlenség, az őszinteség és a kifinomultság. Az illatok terén is ezt keresi mindig és gyakran az ezek indítják be a fantáziáját.

A vízöntő kora és az Uránusz
Mostanában sokszor és jogosan esik szó a "vízöntő korszak"-ról. Ezért gondoltam, úgy, hogy érdemes ezt a témát egy kicsit körüljárni.

A Vízöntő jellemzése
Önfejűséged akár Önmagad feláldozásáig is elmehet csakhogy érvényre jusson mindaz, amiben hiszel. Így alapvonásod az a makacsság, amellyel az elveidhez és az eszméidhez ragaszkodsz...
Tovább " ...

A Vízöntő AC változékony, emberbarát, excentrikus
A Halak AC romantikus, sejtelmes, önfeláldozó
Az említett AC közeli bolygó árnyalja, színezi az 1.ház kihívására adott személyes választ.

Vízöntő
Hát ez sem állat! Állapotnak azonban nem akármilyen! Jele hullámtermészetű ára-dást idéz. Asztrális jelölése (a kettős hullámvonal) megjelenik képjelként, főleg kazet-tás mennyezeteken, mint az a 11 - 16.

Vízöntő
(Denzel Washington képlete)
Amikor az adatok rögzítése után már látjuk a Radix (gyökér) képletet, látjuk a szülött személyiségét. Alaposan megvizsgáljuk. Azután különböző prognózismódszerekkel még részletesebb adatokhoz jutunk.

VÍZÖNTŐ (01. 21 - 02. 18.)
Amazonit Ametiszt Aventurin Borostyán Fluorit Hematit Karneol Lazurit Obszidián Ónix Opál Sólyomszem Topáz Türkiz Zafír ...

Vízöntő
Elsődleges kő: sólyomszem
hegyikristály, akvamarin, ametiszt, berill, jáspis, kék zafír, kalcedon, ólom, opál, obszidián, türkiz, uránium ...

VÍZÖNTŐ / SZATURNUSZ:
Szombati napon, a Szaturnusz órájában végy egy szürke színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: obszidián, moha, kecskebak szőr, mákszirom. Miután mindez megvan, szenteld fel.

Vízöntő (aquarius): A transzcendens téridő vízszerű közege egy olyan modulált hullámtér, ami több, egymással párhuzamos téresszenciából áll. Akár szögletes fűrészfogas, akár hullámos alakú a jel, mindig három csúcsot-púpot látunk egymás mellett.

VÍZÖNTŐ:
E jegy szülöttje melegszívű, emberbarát, és jó modorú. Kitűnő emlékezőtehetséggel rendelkezik, és felfogóképessége is átlagon felüli.

Vízöntő
20.01 - 18.02
A Vízöntő jegy szülöttének következő hete a cselekvés hete lesz. Mivel senki sem vigyázhat Önre saját maga helyett, így ezt
Tovább ...

A Vízöntő havában vagyunk, ahol az intellektuális eszmecserék, a különc és a progresszív látásmód mellett természetesen az ideák és eszmék, a lángelmék vagy azoknak tűnők, valamint a lázadni vágyók és tudók virágkora ez, pontosabban hónapja.

A Vízöntő-hívek körében népszerű parajelenségek vizsgálatai, mint a 4. fejezetben részleteztem, egymással összhangban azt a képet sugallják, hogy itt tisztán illúziókról, rosszabb esetben szándékos csalásokról van szó.

A Vízöntő és a Halak konstellációk által megtestesített spirituális erőterek személyiség-változtató tulajdonságai és természete jelzik, hogy az állatokkal ellentétben, az ember szellemét nem béníthatja le, és nem határozhatja meg egy életre, ...

A Vízöntő-hívek logikája szerint minden mérés egy-egy létező zónát mutatott ki, tehát az ágyat úgy célszerű elhelyeznünk, hogy egyik se menjen rajta át.

A Vízöntők általában nagyon szkeptikusan állnak hozzá az angyalokkal kapcsolatos kérdésekhez, mivel nagyon tudományos és elemző a gondolkodásmódjuk.

A Vízöntő abból a szempontból szerencsés helyzetben van, hogy mindig van valami mondanivalója, így a kihívás helyzetétől függ, hogyan teljesít.

A Vízöntő, az Ikrek, a Mérleg. Ezek a jegyek a levegővel állnak kapcsolatban. A levegő-jegyek a kommunikációval és az intellektussal kapcsolhatók össze.
Medium Coeli ( Med Coeli, MC) ...

A Vízöntő szangvinikussá tesz. Uralkodik a csontokon, lábikrákon. A Halak hidegvérűvé tesznek, az ő testrészük a láb.
Nagy vonalakban ilyen befolyást gyakorol az állatöv csillagzata az emberre.

Szerelmes Vízöntő: A szerelem érzésébe szerelmes, a hódításba, a vadászatba. Mesterfokon űzi a hódítást, észrevétlenül képes behálózni kiszemeltjét. Gyengéje, hogy szeressék, hogy csodálják, ettől esik leginkább szerelembe.

Ez a rejtett vízöntői tartalmakkal telítet lélek, a tudattalanja (rejtett személyisége) mély rétegeiben “elveszejtő és önromboló módon' diszharmonikusan (negatívan) viszonyult még a saját művészi képességeihez is! ...

Indigók- a Vízöntő gyermekei
Állítólag mi egy olyan változatos kor gyermekei vagyunk, melyet a változatos színek jellemeznek - így auránk színe dominánsan piros, narancs, sárga, zöld, kék, ...

Az Aura Soma a vízöntő kor rendszere, az individuum, a szabadság türkiz energiája, mely a megszabadulás lehetőségét is magában rejti. Alapja az önmagunkért való felelősségvállalás. Arra fókuszál ki vagy, nem pedig arra, mid van.

'Isten Kegye'. Angyal.
ANANIEL A Déli Szél őrzőinek egyike; angyal.
ANARAZEL Démon. Földrengéseket, viharokat gerjeszt, rémálmokat teremt. A föld alatt elrejtett kincsek egyik őrzője, a kísértetek megjelenítője.
ANAUEL 1.) Angyal; a Vízöntő jegyében, ...

Ebben a modern kapcsolatteremtési formában a Gólem igyekszik ötvözni a kapcsolódás igényét (Vízöntő-Vénusz, mint születési társuralkodó) a kommunikáció kényszerével (Mérleg-Mars trigon Jupiter-Merkúr-Uránusz a Vízöntőben), ...

Vízöntő havában: nagy ebéd.
Ima: Jó vigasz. Imádkozó lány: jó remény.
Inas: Kis kellemetlenség.
Ingaóra: Fáradtságos nap jele.
Íny: Levél.
Iszákos asszony: szerencse.
Izzadtság: Többnyire betegség jegye.
Jácint: A félelem jegye.

Vízöntős, meg a marsom is itt áll ám! Nagyon trendi.Nem? Mert, hogy VÍZÖNTŐS!
NEW AGE-es! Vágod?
Szóval, nagyon tanulékony lévén, azonnal felmértem a helyzetet és teljesen TUDATOSAN! Sőt! Előre megfontolt szándékkal - utána mentem! Mit mentem!?

Asztrológiailag a Vízöntő, s a neki megfelelő asztrológiai életterület a XI-es házas motívumok ezek, ahol az Uránusz, vagyis a szabadság ki van hangsúlyozva, de tulajdonképpen a művelői, ...

A levegő jegyek: a mérleg, az ikrek, és a vízöntő. A tűz jegyek: a kos, az oroszlán, és a nyilas. A föld jegyek: a szűz, a bika, és a bak. A víz jegyek: a rák, a skorpió, és a halak. Ez a cikk elsősorban a levegő jegyekről szól.

Utána következik Uruk ősi temploma a sumér Sárkánnyal, aztán Ninive északi tornya a Vízöntő és a Bak jelével. Az ötödik Assur toronytemloma a tavaszi Bikával.

Az apokalipszis elkerülése, és az oly sokat emlegetett Vízöntő korszakba való megérkezés után először spirituális vívmányokat kapunk, melyek alkalmazásával képesek leszünk társadalmunkat a normális követelményeknek megfelelően átrendezni.

Nem az a fontos tehát, hogy valakinek a Sárkányfeje a Vízöntőben van például, mivel az csak egy virtuális, jövőbeni állapotnak a jelző pontja, amely kiegyenlített élet- és sorsállapotot vagy sikerül elérni az illető személynek, vagy sem.

Tizenegyedik rész - Vízöntő
A beavatott egy síkságon van és azt a parancsot kapja, hogy az előtte feltűnő különös madarat fogja meg és rögzítse le.

Megtanulja, hogy leszálló Holdcsomójának álmai a Vízöntő uralma alatti 11. házban az emberiség javára kell, hogy szolgáljanak. Minél többet kíván majd másoknak, annál többet fog ő maga is kapni.

időben 12 jegyre osztották (minden jegy ennélfogva 30° kiterjedésü), melyek egymásutánja a tavaszi napéjegyenlőség pontjától kelet felé számítva, a következő: kos ^ bika _ kettős ` rák a oroszlán b szűz c mérleg d skorpió e nyilas f bak g vízöntő h ...

A Bolond kártyájának asztrológiai analógiája az Uránusz-Jupiter együttállás (Vízöntő). A kártya pozitív aspektusában a szellem felé fordulást, a kötetlenséget, a gondtalanságot jelöli. Negatív aspektusában felelőtlenséget jelez.

Siker a karrieredben: Vízöntő Havának titkai
12 életterület, 12 jegy, 12 hónap. Tedd rendbe életed! Vízöntő Havának lehetőségeit tárgyaljuk.
Kommentek(2) ...

Asztrológiai megfelelője: oroszlán-vízöntő tengely
Illóolajai: Bazsalikom, rózsa, jázmin, ibolya, kömény
Tanulási feladata: szeretet, hűség, ömbizalom, odaadás, együttérzés, önfeláldozás, szolgálat.

zodiákushoz képest, és ezalatt a tropikus zodiákus is egy teljes fordulatot tesz meg a sziderikushoz képest. A tavaszi napéjegyenlőség napja tehát jelenleg a Halak első dekanátusában (tíz fokában) van, és mintegy nyolcvan éven belül a Vízöntőbe fog ...

Az Oroszlán önösségét, egoizmusát a vele szemben elhelyezkedő, vízöntői minőséggel lehet kiegyenlíteni; azzal, hogy az ember szellemi közösségbe tartozik és itt háttérbe szorítja önös érdekeit.

Ebben a cikkünkben a Nyilasok, a Bakok, és a Vízöntők tudhatják meg, kik illenek hozzájuk a legjobban.
Szerelmi kompatibilitás jegyek szerint ...

Bevezetés a Gnózisba
A Vízöntő üzenete
Karácsonyi üzenet 1960-1961
1961 ...

Ardra (Ikrek), Szváti (Mérleg), Szatabisha (Vízöntő) - levegőjegyekben
18 év
Jupiter ...

A Kos csillagjegy pl nem a Kos csillagképben van, hanem a Vízöntőben. Az asztrológiai házakhoz külön házszámítási módszerek tartoznak (például Placidus, Regiomontanus, Campanus módszerei).

az Oroszlán, az Ökör/Bika, (ld. Beltane) a Sas (ld. Samhain) és a Szellem (ld. Ostara) társaságában. Ez a "teremtés idejére" utal vissza, amikor a Bika volt a tavaszpont, az Oroszlán a nyári napforduló, a Skorpió az őszi napéjegyenlőség és Vízöntő a ...

Ha egyikben sem, akkor semleges, azaz peregrin. Pl a Nap az oroszlán ura, ebben a jegyben jól és erősen hat, "otthon" van. A vele szemközti vízöntőben rangvesztett, a kosban emelt, a mérlegben esésben van, a többiben peregrin.

Vízöntő, Halak, Rák - a nap egy modelljét kapjátok. És e modell, a bolygók állásának tűkröződése a születésetek pillanatában.

a megszületésük előttre visszavezetettek közül többen elmondják, hogy azért igyekeztek most megszületni, hogy terjesszék az ezoterikus ismereteket, amelyek iránt rendkívül megnövekszik az érdeklődés mostanában, mivel az emberiség belépett a Vízöntő ...

Tipikusan Vízöntő-kori "találmány", mert az ember most éri el azt a szintet, hogy szembenézhessen már ne csak önmagával, hanem Istennel is.

Lásd még: Lásd még: Halak, Nyilas, Mérleg, Oroszlán, Skorpió

Ezoterika  Vízkereszt  Vízöntő kora

 
RSS Mobile