Kezdőlap (Vízöntő)

 Ezoterika 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Ezoterika » Vízöntő


 

Vízöntő

Ezoterika  Vízkereszt  Vízöntő kora

Vízöntő csillagjegy

Bolygóid ebben a jegyben: Jelentkezz be vagy regisztrálj ingyen az értelmezések megtekintéséhez.
Időszaka: január 21. - február 19., tél közepe.


VÍZÖNTŐ Január 22 - Február 17
A Vízöntő jegyűek függetlenek és nagy akaraterővel rendelkeznek; intuitívak és szeretnek sokat utazni, szeretik a Tudományt és a Bölcsességet.
Vonzódnak a Természettudományok iránt.

A Vízöntő mitológiája
A Vízöntő csillagjegyhez, a különböző civilizációkban fellelhető számos mítosz köthető, elsősorban a vízözön mitológiája vagy megannyi tengeri istenség szerelmi mitosza, de nekem itt is egy görög mítosz a kedvencem: ...

A Vízöntő (Aqarius) jellemzése:
Az állatöv 11. jegye a nap január 21 és február 19 között halad keresztül.

A vízöntő számára egy igazán pörgős és impulzusokban gazdag évet jósolnak a csillagok, amelyben a szerelemben és a munkában is egy új sebességre kapcsolnak a jegy szülöttei.

VÍZÖNTŐ január 21-február 19. Meglehetősen sok tennivaló zúdul a nyakadba. Bár igyekszel megfelelni az elvárásoknak, olykor úgy érezheted, hogy összecsapnak a fejed fölött a hullámok.

A Vízöntő idealista. Mélyen hisz a nagy eszmékben, gondolatokban, isteníti az igazságot, ám értetlenkedve áll az emberi természet esendősége előtt. A Vízöntő jelképe a vízhordó. Ellátja a vízzel az emberiséget, miközben saját keze száraz marad.

A Vízöntő
E jegy energiái azért különösen fontosak napjainkban, mert mint gondolom sokat hallani, a vízöntő korában élünk. Azok, akik ilyen energiákkal bírnak kétélű fegyvert tartanak a kezükben.

A Vízöntő Sugárzás folytatása következik
És így valóban a Kozmikus Sugárzás olyan előnyöket kínálnak fel számotokram melyek javatokra lehetnek, de valójában felelősséget, és kötelezettséget is jelent, azoknak közületek, akik az útjukat járják.

A VÍZÖNTŐ-KOR fogalmát, azt hiszem - nem kell külön megmagyarázni. Azt már annál inkább - mert ez a szakmai körökben is vita tárgya - , hogy a 2160 éves világhónapok közül a Halak korszak már bealkonyult, s beköszöntött a Vízöntő kor hajnala.

A Vízöntő mitológiai rangját még abban az időben nyerte, amikor a Közel-Kelet földművelői az időszámítás alapjait megvetették.

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak
;

Vízöntő (Aquarius) ...

VÍZÖNTŐ (01.21- 02.19)
Szerelem: A hagyományostól eltéro kapcsolatok a gyengéi. Ezt meg kellene fontolnia, mielott szerelmének kiadná az útját. Lehet, hogy más férfi több biztonságot ígér önnek, de az hamar unalmassá válik.

Vízöntő-sugárzások
Az Aquarius-csillagév folyamán a Föld a Vízöntő állatövi jegyének befolyási körzetébe lépett, ami többek között azt hozza magával, hogy egy gyorsan fokozódó erejű sugárzás kezd megnyilatkozni, ...

Vízöntő-taktika
Elhatározni könnyű, megtenni nehéz. Nemcsak a fogyókúra működik ezen az elven, hanem minden változás. Könnyebb lépni, ha gyakorlati, hétköznapi és énazonos módszereket is ismerünk a változás megvalósításához.

Vízöntő
2008. a pozitív változások éve lesz a Vízöntők számára, legalábbis a munka terén. Egészen új utak nyílnak majd meg előttük, és ezek a sikerhez vezetnek. Idén az utazások éve is lesz, használják ki a lehetőségeket! ...

Vízöntő
A Vízöntő jegy a levegő elemhez tartozik, uralkodó bolygója az Uránusz.

Vízöntő
- Alaptétele: Tudni
- Cselekedeteinek jellemzői: Kitűnni a tömegből, önbizalomhiány, kiszámíthatatlanság jellemzi.
- Gondolkodásának jellemzői: Ötletes, humoros, objektív, hosszú távon gondolkodó.

VÍZÖNTŐ
Alkalmas: lábszár és bokaízület, idegrendszer vizsgálatára, gyógyítására, lelki terápiára.
Nem alkalmas: a fenti területeken végzett műtéti beavatkozásra.
HALAK ...

VÍZÖNTŐ
A lábszár, vénák, mirigyrendszer állapotát befolyásolja a Hold, amikor a Vízöntő csillagképen halad keresztül!
HALAK ...

Vízöntő (01.21. - 02.19.)
Gyermekét nem annyira gyermeknek, mint inkább barátnak tekinti. Nem akarja akadályozni semmiben, de biztosít számára mindent. Engedékeny szülő, s gyermeke is inkább barátnak tekinti.

VÍZÖNTŐ 01.21.-02.18.
Nő: A családi összejövetelek szervezésében is kiváló vagy, és most itt az idő, hogy összehozz egy kellemes találkozót a rokonaid számára.

Vízöntő
A habozást, az agyalást felváltja a lelkesedés, és minden helyrerázódik. Ha tisztában vagy a vágyaiddal és az igényeiddel, a szexualitás elképesztő szintjeit tapasztalhatod meg az újévben.

Vízöntő (I. 20. - II. 18.)
A Vízöntő szilárd, de nagyon egyedi jegy, ezért könnyen kibillenhet az egyensúlyi helyzetéből. Az angelit és a kék celesztit harmóniát teremt, míg a magnetit enyhíti az idegfeszültséget.

Vízöntő: Nem szereti a korlátokat és ha kell bárkivel harcba száll. Érvei olyannyira
meggyőzőek lesznek, hogy nincs ember aki akadályozná Önt.
Halak: Ha tehetné inkább lenne most egy lakatlan szigeten, mint nyüzsgő családja ...

Vízöntő
Legyetek barátok, majd barátok, akik néha csókolóznak!
Nehéz meghatározni a Vízöntő ízlését, főleg, ha a barátkozás és a kapcsolatosdi között rekedtek meg.

VÍZÖNTŐ: Fitt és erős leszel minden kihívással szemben, ha AMAZONITOT akasztasz a nyakadba. Inspirál a KÉK TOPÁZ, amely felébreszti az eddig csak szunnyadó képességeidet. A világoskék ZAFÍR feszültség esetén ellazít.

Vízöntő
Az ön szerencseszáma a 6. Fontos döntések előtt számoljon el lassan 6-ig. Ez nyugodt hónapnak ígérkezik. Ha akad tisztázatlan ügye, érdemes a felszínre hozni. Munkájában remek kilátások várhatók.

VÍZÖNTŐ Január 21 - Február 19.
Uralkodó bolygója a Szaturnusz és az Uránusz, otthona a tizenegyedik ház.

VÍZÖNTŐ
Uralkodó bolygója: Uránusz, Szaturnusz
Eleme: Levegő
Minősége: Szilárd
Foglalkozásai: reklámszakember, felfedező, pilóta, informatikus, szociológus, asztrológus, divattervező ...

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Fantasztikus inspirációkat kapsz ahhoz, hogy nagy dolgokat vigyél véghez. Sok éve nem kapott igazán jelentős égi segítséget, most viszont fog.

Vízöntő
január 21 - február 19
A vízöntő a forradalmárok és a művészek jegye. Számára fontos a függetlenség, az őszinteség és a kifinomultság. Az illatok terén is ezt keresi mindig és gyakran az ezek indítják be a fantáziáját.

A vízöntő kora és az Uránusz
Mostanában sokszor és jogosan esik szó a "vízöntő korszak"-ról. Ezért gondoltam, úgy, hogy érdemes ezt a témát egy kicsit körüljárni.

Lásd még: Lásd még: Halak, Nyilas, Mérleg, Oroszlán, Ikrek

Ezoterika  Vízkereszt  Vízöntő kora

 
RSS Mobile