Kezdőlap (Vénusz)

 Ezoterika 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Ezoterika » Vénusz


 

Vénusz

Ezoterika  Végtelen lét  Vertex
2014.04.24

Vénusz - A Mérleg csillagjegy bolygója
A Mérleg a Vénusz bolygó gyámsága alatt áll.


Vénusz párhoroszkóp
Milyen párra vágyik a férfi?
Számold ki, hol áll párod vagy a kiszemelt férfi Vénusza, és olvasd el horoszkópunkat! Elemzésünkből kiderül, milyen nővel szeretne élni! ...

Vénusz jegyén és házán kívül meg kell vizsgálni azt is, hogy mely bolygók kapcsolódnak a Vénuszhoz valamely fényszöggel.

December 16-án hajnalban a Vénusz belép a Nyilasba. A zárkózott befelé forduló Skorpió Vénusz után, ahol lehettek érzelmi problémák, a Nyilas Vénusz időszakában lelkesebbek, derűlátóbbak, vidámabbak, együtt érzőbbek lehetünk.

Vénusz a Bikában:
Kedves, gyengéd, vonzó, passzív, romantikus partner, aki viszont birtokolni akarja kedvesét. Az anyagiak birtoklása is fontos számára, mert biztonságérzetet ad.

Vénusz a jegyekben
Egy, két kulcsszóban összefoglalva: Vágyak és értékvilág.

Vénuszba borulás - Az Istennő visszatérése - A kivételes Vénusz Átvonulás az emberiség változásának kiváltója

A Tizenkettek Tanácsának üzenete Selacián keresztül ...

Uralkodó bolygója a Vénusz, amely a szemekért, a veséért és a bőrért felelős. Kritikus testrészei a nyak, a gége, a torok, a vese, a pajzsmirigy, a nyirokrendszer és a mandulák.

Vénusz A Vénusz jele egy kézitükör, a nőiesség, a szépség jelképe, Vénusz istennő tartozéka.
Föld A Föld jele, azé a bolygóé amin járunk-kelünk, egy kör benne kis kereszttel.
A Hold jele: ...

Vénusz - kérdezte:
Barátom külföldi tanulmányúton van ebben a tanévben, átlagosan 2 havonta van módunk találkozni egymással.

Vénusz
Vénusz a római mitológiában a kertek istennője. Aphroditéval azonosították, aki görög mitológiában a szépség és a szerelem istennője.
Mars ...

Vénusz
szív
romantikus szerelem, szeretet, békesség, gondoskodás ...

Vénusz
A Vénusz a harmónia, az érzelmek, az élet örömeinek bolygója így mutatja a gyönyör, a művészetek, a zene, a tánc, a szórakozás, s általában a szépség iránti fogékonyságot és érzéket.

Vénusz: a féltékenység melegágya ez a helyezet, ha a horoszkóp más része is erre utal. Az érzelmek kisajátítóak, épp ezért az életút során biztosan feltűnik egyszer csak az idegesítő harmadik. Kérdés, hogy mennyit tanul belőle.

Vénusz a Skorpióban
A Vénusz
A Vénusz néhány jegyben sokkal elégedettebb, boldogabb, jobban érzi magát. Ilyenek a Bika, Mérleg, Halak jegyek. A Kos, Szűz, Skorpió jegyekben kellemetlen hatásoknak van kitéve.

Vénusz: a társadalomban népi- és nyomatékos lehet, ha hivatását nem hibázza el.
Mars: született jó ember, bizalma van a magasságbeli iránt, hosszú erőlködés után világos gondolatok, - népszerűtlenség.

Vénusz - Gyémánt
A Vénusz kedvező hatású bolygó, amely a szexet, a szexualitást, a szerelmet, a házasságot, az anyagi kényelmet és a luxust képviseli.
A gyémánt és más színtelen kövek az indigókéket hordozzák magukban a kozmikus színek közül.

VÉNUSZ - száj, nők keble (esztétikai funkció), vénák, mirigyek, női szexus, bőr (esztétikai funkció), torok, hasnyálmirigy, zsírszövetek, vizelet-kiválasztás, hormonháztartás ...

Vénusz
A Vénusz Földünk legközelebbi szomszédja a Naprendszer bolygói közzel. A Föld és a Mekúr között kering, 225 nap alatt kerüli meg a Napot. A földre nézve a Naptól soha sem távolodik el 48 foknál messzebbre.

Vénusz jelentése az egyes házakban
1. házban: Fizikai szépség, művészi ízlés. Derüs és boldog élet. Szeretetteljes jellem, erős szexuális élet.
2. házban: Jó fényszögben: Könnyű kereset, sikerek a művészi szakmában.

A Vénusz becsaphat(ó)!
Az egzakt (megfigyeléseken alapuló) tudományok legnagyobb hibája, hogy lassan reagálnak a változásokra. Az Asztrológia is ilyen. Jó példa erre a Vénusz esete...
Tovább " ...

A Vénusz jele és analógiái
Michelangelo Naddeo, előadásában és könyvében, a rombusz jelet, ha az emberi testet is meg­jeleníthető ábrán jelenik meg, a méhnek azonosította be.
09 - 05. ábra Naddeo könyvének egyik képe nyomán ...

A VÉNUSZ
Asztrológiai szimbóluma egy teljes kör, alul egy kis kereszttel. A Vénusz a négy ősi alapelemnek: a földnek, a víznek, a tűznek és a levegőnek a harmonikus egységét jeleníti meg.

A bika Vénusz:
Én vagyok a tested, és a gyengék vágya,
Minden, ami fontos az anyagi világban.
Elcsábítom azt, ki fogékony a szépre,
Vágyakozva kacsintgatsz így a fehérnépre.
Biztonság, és elfogadás, mind-mind tőlem várod, ...

Vénusz a Szerelem Istennője a római mitológiában, és a Vénusz bolygót Ősidők óta összekapcsolták az Istennővel, benne látták Anahitát, Istárt, Inannát és Íziszt, ezért a varázslat ereje a Vénuszhoz kapcsolódó számokban és szimbólumokban rejlik.

Vénusz nem véletlenül a szépség és a szerelem istennője a mitológiában, ahogyan az sem véletlen, hogy Brigitte Bardot főként az ötvenes-hatvanas évek szex-szimbólumaként írta be magát a filmtörténetbe.

Vénusz évében a pénz talán még az eddiginél is fontosabb helyet kap az életünkben. A "kis szerencse bolygója" nem a szerencsejátékkal ölünkbe hulló vagyonra utal, hanem a munkával megszerzett, biztos jövedelmet jelzi.

Vénusz az Oroszlánban:Szerelemben is király és a feltételeket is ő szereti diktálni. Rendkívül tüzes, heves, elképesztő az ereje és a kitartása.

Vénusz.
Ha este, napnyugta után közel egy órával derült az égbolt, nyugaton alacsonyan, fényes "csillagként" azonosíthatjuk az égen.
Tőle két-három arasznyira balra felfelé a halványabb és vöröses ...

Vénusz (Venus): A szerelem római istennőjéről elnevezett égitest jele lényegében a Merkúr szimbólumának szarvatlan változata.

Vénusz
Bhárani (Kos), Purva Phalgúni (Oroszlán), Purva Szadha (Nyilas) - tűzjegyekben
20 év ...

A Vénuszt a köznyelvben Esthajnalcsillagként ismerjük.
Ebben az erőtérben energiák állnak rendelkezésre, hogy birtokba vegyük és körülhatároljuk mindazt, ami a Kos-erőterében elérhetővé vált.

A Vénusz és a Mars együttállása a Nappal a csillagképben olyan párkapcsolati minőséget mutat, amelynek alapja a vonzás és a taszítás, afféle macska-egér játék.

A Vénusz bolygó az asztrológiában a kapcsolatok iránti vágyat fejezi ki, ezért a legtöbb Mérleg ritkán marad hajadon. Szinte gyermekkoruktól kezdve szövögetik szebbnél szebb, csodálatosnál csodálatosabb képzeteiket majdani házasságukról.

A Vénusz-dombon, a hüvelykujj tövének közelében lévő anyajegy életszínvonal emelkedést jelez a gyermekek születése után.

A VÉNUSZ
A maják a férfit látták a Vénusz bolygóban. Gondosan megfigyelték esti és hajnali megjelenésében is. A virágkorban háborúik elindítását gyakran a bolygó állásához igazították.

A Vénusz felsőbb oktávja, a felsőbb rendű szeretet bolygója. Irracionális, szavakba nem önthető. Önfeladás, krisztusi szeretet, az egó feloldódása, empátia. Minden, ami megfoghatatlan, sejtés, fantázia, képzelet, plátói szerelem.

A Vénusz és az Androméda lényei elkezdenek aktiválni egy-egy erőteljes Fényörvényt ennek a körnek a közepén, egyik az óramutató járása szerint, a másik ezzel ellentétesen mozog, létrehozva a tökéletes egyensúlyt, ...

Vénusz-öv
A Vénusz-öv más nevén Vénusz-gyűrű olyan félkörben futó vonal, amely a mutatóujj és a középső ujj tövétől kiindulva a gyűrűsujj és a kisujj alsó ízéig húzódik. (46. ábra).

A Vénusz Urai kb. 16.5 millió évvel ezelőtt érkeztek meg a Földre.
A nemek szétválása a harmadik (lemúriai) gyökérfaj idején, nagyjából 16.5 millió évvel ezelőtt játszódott le.

RÁK / VÉNUSZ:
Pénteki napon, a Vénusz órájában végy egy rozsdabarna színű szövetzacskót, és tedd bele a következőket: Nyúlfarok szőrzet, Vadgesztenye héja, malachit, száraz juharhajtás, szitált homok. Miután mindez megvan, szenteld fel.

6-os: Vénusz - mivel ehhez a bolygóhoz tartoznak, a 6-os emberek nagyon vonzóak, gyakran szépek és kellemes emberek. Nagyon határozottak, viszont merevek és csökönyösek.

gója a Vénusz, a fizikai és a pszichikai kiegyenlítődési vágyak, a páros kiegé-
szülési kényszerűségek, az érzéki (testi) szerelem és a szexuális harmónia, de
a kényelemkeresés, a felszíni egyensúly és így az esztétika bolygója is.

Avagy a Vénusz és a csillagjegyek A mítoszokban a Vénusz Afroditéhez kötődő bolygó. Tulajdonságainak kulcsszavai: boldogság, harmónia, szeretet.

Szegény Vénusz! Egy rúd szalámiért levágni a kezeit!
A szivembe loptad magad, szeretem a szellemes férfiakat. Nem a rúd szalámiért vágták le a kezét, már előtte is lopott. Tudod vannak ilyen trükkös tolvajok.
Pitt ...

A Vénusz bolygó uralma alá tartozik a 6-os. Azoknak a születési számuk, akik bármely hónap 6-odikán, 15-ödikén, 24-edikén születtek, és különösen befolyásolja azokat, akik április 20. és május 20., illetve szeptember 21. és október 27.

Bolygó: Vénusz
Spirituális szerepe: A szeretetért felelős. Odaadás, elengedés.

Péntek: Vénusz uralma alá tartozik A pénteki napon végzet mágikus munka segíti a szeretetet, szerelmet, érzékiséget, szelídséget, szépséget, barátságosságot, vonzerőt, kifinomultságot, figyelmességet, ihletet, alkotókészséget, kecses mozgást, ...

A Mars és Vénusz bolygók bevonulnak az Ön életébe, így Ámor és Fortuna egyaránt pártfogásába veszi. Ezért tervei inkább romantikusak és fantáziadúsak lesznek, és nem gyakorlatiasak.

Ezen a héten a Vénusz és a Merkúr is átlép a Halak jegyébe. A függőben levő jogi ügyeit érdemes lenne lezárni végre - ezt most a merkúri energiák is támogatják. Érzelmi téren fontos periódus kezdődik ezekben a napokban.

A tűz elem és a Vénusz által uralt délkelet is nagyon fontos az "otthon melege" megőrzése szempontjából. Köztudottan a Vénuszhoz kapcsolható a szerelem, a szeretet, ezért nagyon fontos, hogy a lakás délkeleti részét megfelelően használjuk.

A Vénusznál ez a jelenség hozzávetőleg másfél évenként esedékes, 41-44 nap (nem egészen másfél hónap) időtartammal. A Mars kb. kétévente fordul hátrálóba, s 2-2,5 hónapig halad látszólag visszafelé.

A bikák ezért vénuszi és szerelmes természetűek. A szerelemben nagyon szeretnek, és nagy csalódásokon mennek keresztül.

A Vénusznál, mint boldogság-képek, jólét-ideák, amelyeknek semmilyen kapcsolatban nem állnak egy igazán kiegyensúlyozott élettel.

Uralkodó bolygója a Vénusz!IkrekA legkíváncsiskodóbb és a legbarátságosabb természetű az összes Ascendens közül, ugyanakkor képes folyton aggályoskodni önmaga miatt. Általában nagyon intelligens, és érdeklődő.

- Belső bolygók
A Merkúrt és a Vénuszt nevezik belső bolygónak. Azok a bolygók, amelyek messzebb vannak a Naptól, mint a Föld, tehát a Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plutó - külső bolygók.

Bika: ápr. 20 - máj. 21-ig, uralkodó bolygója a Vénusz.
Földes, szilárd, nőies jegy.
A birtoklást, az állandóságot, a kitartást jelöli. Amit a Kos meghódított, azt a Bika körbekeríti, megőrzi, felvirágoztatja.

Pozitív aspektusa az egyensúly, a kiegyenlítettség, az ellentétek egyesítése, negatív aspektusa a tompaság. Asztrológiai analógiája a Vénusz és a Szaturnusz együttállása, illetve a Mérleg jegye.

Alkata, testfelépítése harmonikus, arányos mennyiségű izom és zsírszövet, kecses tartás és mozgás, görög szépségideál, határozott körvonalú, de lágyan ívelt orr és ajkak, vénuszi arc, légies, kifinomult, szép bőr, vonzó és flörtölő tekintet, ...

Az ókori római mitológiában például a szerelem istennőjének, Vénusznak volt gyönyörű szőke hajkoronája, melyet ha megpillantott egy férfi, azonnal halálosan beleszeretett a szépségbe.

Lásd még: Lásd még: Nap, Asztrológia, Merkúr, Szaturnusz, Jupiter

Ezoterika  Végtelen lét  Vertex
2014.04.24

 
RSS Mobile