Kezdőlap (Vénusz)

 Ezoterika 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Ezoterika » Vénusz


 

Vénusz

Ezoterika  Végtelen lét  Vertex

Vénusz - A Mérleg csillagjegy bolygója
A Mérleg a Vénusz bolygó gyámsága alatt áll.


párhoroszkóp
Milyen párra vágyik a férfi?
Számold ki, hol áll párod vagy a kiszemelt férfi a, és olvasd el horoszkópunkat! Elemzésünkből kiderül, milyen nővel szeretne élni! ...

Vénusz jegyén és házán kívül meg kell vizsgálni azt is, hogy mely bolygók kapcsolódnak a Vénuszhoz valamely fényszöggel.

December 16-án hajnalban a belép a Nyilasba. A zárkózott befelé forduló Skorpió után, ahol lehettek érzelmi problémák, a Nyilas időszakában lelkesebbek, derűlátóbbak, vidámabbak, együtt érzőbbek lehetünk.

Vénusz a Bikában:
Kedves, gyengéd, vonzó, passzív, romantikus partner, aki viszont birtokolni akarja kedvesét. Az anyagiak birtoklása is fontos számára, mert biztonságérzetet ad.

a jegyekben
Egy, két kulcsszóban összefoglalva: Vágyak és értékvilág.

Vénuszba borulás - Az Istennő visszatérése - A kivételes Vénusz Átvonulás az emberiség változásának kiváltója

A Tizenkettek Tanácsának üzenete Selacián keresztül ...

Uralkodó bolygója a , amely a szemekért, a veséért és a bőrért felelős. Kritikus testrészei a nyak, a gége, a torok, a vese, a pajzsmirigy, a nyirokrendszer és a mandulák.

Vénusz A Vénusz jele egy kézitükör, a nőiesség, a szépség jelképe, Vénusz istennő tartozéka.
Föld A Föld jele, azé a bolygóé amin járunk-kelünk, egy kör benne kis kereszttel.
A Hold jele: ...

- kérdezte:
Barátom külföldi tanulmányúton van ebben a tanévben, átlagosan 2 havonta van módunk találkozni egymással.

Vénusz
Vénusz a római mitológiában a kertek istennője. Aphroditéval azonosították, aki görög mitológiában a szépség és a szerelem istennője.
Mars ...


szív
romantikus szerelem, szeretet, békesség, gondoskodás ...

Vénusz
A Vénusz a harmónia, az érzelmek, az élet örömeinek bolygója így mutatja a gyönyör, a művészetek, a zene, a tánc, a szórakozás, s általában a szépség iránti fogékonyságot és érzéket.

: a féltékenység melegágya ez a helyezet, ha a horoszkóp más része is erre utal. Az érzelmek kisajátítóak, épp ezért az életút során biztosan feltűnik egyszer csak az idegesítő harmadik. Kérdés, hogy mennyit tanul belőle.

Vénusz a Skorpióban
A Vénusz
A Vénusz néhány jegyben sokkal elégedettebb, boldogabb, jobban érzi magát. Ilyenek a Bika, Mérleg, Halak jegyek. A Kos, Szűz, Skorpió jegyekben kellemetlen hatásoknak van kitéve.

: a társadalomban népi- és nyomatékos lehet, ha hivatását nem hibázza el.
Mars: született jó ember, bizalma van a magasságbeli iránt, hosszú erőlködés után világos gondolatok, - népszerűtlenség.

Vénusz - Gyémánt
A Vénusz kedvező hatású bolygó, amely a szexet, a szexualitást, a szerelmet, a házasságot, az anyagi kényelmet és a luxust képviseli.
A gyémánt és más színtelen kövek az indigókéket hordozzák magukban a kozmikus színek közül.

- száj, nők keble (esztétikai funkció), vénák, mirigyek, női szexus, bőr (esztétikai funkció), torok, hasnyálmirigy, zsírszövetek, vizelet-kiválasztás, hormonháztartás ...

Vénusz
A Vénusz Földünk legközelebbi szomszédja a Naprendszer bolygói közzel. A Föld és a Mekúr között kering, 225 nap alatt kerüli meg a Napot. A földre nézve a Naptól soha sem távolodik el 48 foknál messzebbre.

jelentése az egyes házakban
1. házban: Fizikai szépség, művészi ízlés. Derüs és boldog élet. Szeretetteljes jellem, erős szexuális élet.
2. házban: Jó fényszögben: Könnyű kereset, sikerek a művészi szakmában.

A Vénusz becsaphat(ó)!
Az egzakt (megfigyeléseken alapuló) tudományok legnagyobb hibája, hogy lassan reagálnak a változásokra. Az Asztrológia is ilyen. Jó példa erre a Vénusz esete...
Tovább " ...

A jele és analógiái
Michelangelo Naddeo, előadásában és könyvében, a rombusz jelet, ha az emberi testet is meg­jeleníthető ábrán jelenik meg, a méhnek azonosította be.
09 - 05. ábra Naddeo könyvének egyik képe nyomán ...

A VÉNUSZ
Asztrológiai szimbóluma egy teljes kör, alul egy kis kereszttel. A Vénusz a négy ősi alapelemnek: a földnek, a víznek, a tűznek és a levegőnek a harmonikus egységét jeleníti meg.

A bika :
Én vagyok a tested, és a gyengék vágya,
Minden, ami fontos az anyagi világban.
Elcsábítom azt, ki fogékony a szépre,
Vágyakozva kacsintgatsz így a fehérnépre.
Biztonság, és elfogadás, mind-mind tőlem várod, ...

Vénusz a Szerelem Istennője a római mitológiában, és a Vénusz bolygót Ősidők óta összekapcsolták az Istennővel, benne látták Anahitát, Istárt, Inannát és Íziszt, ezért a varázslat ereje a Vénuszhoz kapcsolódó számokban és szimbólumokban rejlik.

nem véletlenül a szépség és a szerelem istennője a mitológiában, ahogyan az sem véletlen, hogy Brigitte Bardot főként az ötvenes-hatvanas évek szex-szimbólumaként írta be magát a filmtörténetbe.

Vénusz évében a pénz talán még az eddiginél is fontosabb helyet kap az életünkben. A "kis szerencse bolygója" nem a szerencsejátékkal ölünkbe hulló vagyonra utal, hanem a munkával megszerzett, biztos jövedelmet jelzi.

az Oroszlánban:Szerelemben is király és a feltételeket is ő szereti diktálni. Rendkívül tüzes, heves, elképesztő az ereje és a kitartása.

Vénusz.
Ha este, napnyugta után közel egy órával derült az égbolt, nyugaton alacsonyan, fényes "csillagként" azonosíthatjuk az égen.
Tőle két-három arasznyira balra felfelé a halványabb és vöröses ...

(Venus): A szerelem római istennőjéről elnevezett égitest jele lényegében a Merkúr szimbólumának szarvatlan változata.

Vénusz
Bhárani (Kos), Purva Phalgúni (Oroszlán), Purva Szadha (Nyilas) - tűzjegyekben
20 év ...

A t a köznyelvben Esthajnalcsillagként ismerjük.
Ebben az erőtérben energiák állnak rendelkezésre, hogy birtokba vegyük és körülhatároljuk mindazt, ami a Kos-erőterében elérhetővé vált.

A Vénusz és a Mars együttállása a Nappal a csillagképben olyan párkapcsolati minőséget mutat, amelynek alapja a vonzás és a taszítás, afféle macska-egér játék.

Lásd még: Lásd még: Nap, Asztrológia, Merkúr, Szaturnusz, Jupiter

Ezoterika  Végtelen lét  Vertex

 
RSS Mobile