Kezdőlap (Védőangyal)

 Ezoterika 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Védőangyal

Ezoterika  Védikus asztrológia  Végtelen lét

Védőangyalok, hit, valóság
Jankó Brigitta
2010 április 18., vasárnap 10:02 Előfordult már Önnel, hogy egy veszélyes és kétséges kimenetelű szituációban egy pillanaton múlott, hogy mégis jól döntött? Talán egy belső hang súgta meg a választ?


Védőangyal és őrzőangyal
A védőangyal egy embert kísér és segít egy életen keresztül. A védőangyal az ember asztráltestéhez kapcsolódik. Az őrzőangyal több embert kísér és segít sok inkarnáción keresztül. Az emberek szelleméhez kapcsolódik.

Amikor a nagymamám hazajött, elmeséltem neki, mi történt. Azt mondta, megszólalt a lelkiismeretem, a védőangyalom vigyázott rám. Szerintem maga az angyal szólalt meg és ezt nevezik úgy, hogy "megszólalt a lelkiismeret". Azóta tudom, hogy angyalok igenis léteznek! ...

Védőangyalok és totemállatok
A keresztények hite szerint megszületése után minden ember mellé odaszegődik egy védő szellem, egy védangyal. A sámánok ugyanerről úgy vélekedtek, hogy az embergyerek kísérője egy szellemi állatfigura, egyfajta állati formát öltött védőszellem, totemállat.

Ki a Védőangyalom?
Melyik Arkangyal alá tartoznak a Védőangyalok?
...

Védőangyalaink mindig velünk vannak, jóban és rosszban is támogatnak, erőt adnak, kisegítenek a bajból. Most megtudhatod, ki a saját angyalod!
Tovább
Miért vagy képtelen hízni?

Mindenkinek két védőangyala van. Az egyik a Vezető, akinek "személyét" a születés pillanatának Nap foka határozza meg, a másik a Születési Aszcendens angyala, ami 5 fokon belül változik.

Ekkor az illető egy "védőangyalt" kap, és éli szokásos hétköznapi életét. Egyáltalán nem biztos, azaz semmi biztosíték nincs arra, hogy ez az "állapot" az illető haláláig megváltozna.

Ha úgy tetszik, Ő a védőangyalunk. Van egy másik segítőnk, ki a semlegesítésnél segédkezik, valamint Ő áll a "háttérben" a pozitív és a gyógyító helyek manipulálásánál is.

Igazság szerint ilyenkor a gyógyító vagy a beteg védőangyala sáfárkodik a közölt energiával, és a gyógyító - tudás nélküli - jó szándékát alakítja át gyógyító energiákká! ...

A katolikusok hisznek a védőangyalban is, akik bizonyos helyeket, közösségeket (a nemzettől a családig), oltárokat és templomokat védelmeznek. Minden őr-, illetve védőangyal az angyalok karába tartozik, az angyali hierarchia legalacsonyabb fokán áll.

Angyali számok
Sokszor nem tudjuk, mi is a megoldás egy adott helyzetben. Lehet, csak körül kell néznünk és észrevenni pár hasznos jelet amit védőangyalaink kreálnak nekünk, például bizonyos számokat. Ahhoz, hogy értelmezhessük ezeket a számokat, jó lelkiállapotban kell lennünk. Nem... » ...

Azonban ritkán találkozhatunk ezzel a formával, ugyanis az arabok szerint az ember soha sincs egyedül, két láthatatlan védőangyal 'El Moakkibah' veszi körül. Az üdvözlés a teljes egót megtestesítő három lénynek szól. Ezért használatos a többes számú alak.

A keresztény egyház három nagy angyali rendet említ, amely kilenc csoportra oszlik: I. Szeráfok, Kerubok, Trónusok. II; Uralmak, Erények, Hatalmak; III. Hercegségek, Arkangyalok, Angyalok. A Hercegségek a nemzetek és államok nagy védőangyalai, a kilencedik rend pedig az emberekkel foglalkozik.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Angyal, Szellem, Születés, Isten, Tudat?

◄ Védikus asztrológia   Végtelen lét ►
 
RSS Mobile