Kezdőlap (Védőangyal)

 Ezoterika 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Védőangyal

Ezoterika  Védikus asztrológia  Végtelen lét

Védőangyalok, hit, valóság
Jankó Brigitta
2010 április 18., vasárnap 10:02 Előfordult már Önnel, hogy egy veszélyes és kétséges kimenetelű szituációban egy pillanaton múlott, hogy mégis jól döntött? Talán egy belső hang súgta meg a választ?


Védőangyal és őrzőangyal
A védőangyal egy embert kísér és segít egy életen keresztül. A védőangyal az ember asztráltestéhez kapcsolódik. Az őrzőangyal több embert kísér és segít sok inkarnáción keresztül. Az emberek szelleméhez kapcsolódik.

Amikor a nagymamám hazajött, elmeséltem neki, mi történt. Azt mondta, megszólalt a lelkiismeretem, a védőangyalom vigyázott rám. Szerintem maga az angyal szólalt meg és ezt nevezik úgy, hogy "megszólalt a lelkiismeret". Azóta tudom, hogy angyalok igenis léteznek! ...

Védőangyalok és totemállatok
A keresztények hite szerint megszületése után minden ember mellé odaszegődik egy védő szellem, egy védangyal. A sámánok ugyanerről úgy vélekedtek, hogy az embergyerek kísérője egy szellemi állatfigura, egyfajta állati formát öltött védőszellem, totemállat.

Ki a Védőangyalom?
Melyik Arkangyal alá tartoznak a Védőangyalok?
...

~aink mindig velünk vannak, jóban és rosszban is támogatnak, erőt adnak, kisegítenek a bajból. Most megtudhatod, ki a saját angyalod!
Tovább
Miért vagy képtelen hízni?

Mindenkinek két ~a van. Az egyik a Vezető, akinek "személyét" a születés pillanatának Nap foka határozza meg, a másik a Születési Aszcendens angyala, ami 5 fokon belül változik.

Ekkor az illető egy "~t" kap, és éli szokásos hétköznapi életét. Egyáltalán nem biztos, azaz semmi biztosíték nincs arra, hogy ez az "állapot" az illető haláláig megváltozna.

Ha úgy tetszik, Ő a ~unk. Van egy másik segítőnk, ki a semlegesítésnél segédkezik, valamint Ő áll a "háttérben" a pozitív és a gyógyító helyek manipulálásánál is.

Igazság szerint ilyenkor a gyógyító vagy a beteg ~a sáfárkodik a közölt energiával, és a gyógyító - tudás nélküli - jó szándékát alakítja át gyógyító energiákká! ...

A katolikusok hisznek a ~ban is, akik bizonyos helyeket, közösségeket (a nemzettől a családig), oltárokat és templomokat védelmeznek. Minden őr-, illetve ~ az angyalok karába tartozik, az angyali hierarchia legalacsonyabb fokán áll.

Angyali számok
Sokszor nem tudjuk, mi is a megoldás egy adott helyzetben. Lehet, csak körül kell néznünk és észrevenni pár hasznos jelet amit ~aink kreálnak nekünk, például bizonyos számokat. Ahhoz, hogy értelmezhessük ezeket a számokat, jó lelkiállapotban kell lennünk. Nem... » ...

Biztonságban és védve érzed magad: Függetlenül a társad nemétől mindig egyfajta védettséget és biztonságot érzel a közelében. A lelki társ miatt úgy érzed, hogy van egy ~ melletted. Az aki kihasználja a bizonytalanságod, tudatosan vagy tudat alatt, nem a lelki társad.

Azonban ritkán találkozhatunk ezzel a formával, ugyanis az arabok szerint az ember soha sincs egyedül, két láthatatlan ~ 'El Moakkibah' veszi körül. Az üdvözlés a teljes egót megtestesítő három lénynek szól. Ezért használatos a többes számú alak.

A keresztény egyház három nagy angyali rendet említ, amely kilenc csoportra oszlik: I. Szeráfok, Kerubok, Trónusok. II; Uralmak, Erények, Hatalmak; III. Hercegségek, Arkangyalok, Angyalok. A Hercegségek a nemzetek és államok nagy ~ai, a kilencedik rend pedig az emberekkel foglalkozik.

Később a ~ának gondolta, de olyan hipotézise is volt, hogy a Felső Énje.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Angyal, Szellem, Tudat, Születés, Nap?

◄ Védikus asztrológia   Végtelen lét ►
 
RSS Mobile