Teleportálás

A "teleportálás" jelentése: Irányítható testetlen átvitel, melyben az anyag valóságos átvitele nem történik meg.


A teleportálás gondolatával először gyermekként a mesékben találkozunk. A hősök gyakran egy szempillantás alatt ott vannak, ahol akarnak, mondjuk, egy gyűrű megforgatásával, varázsigékkel vagy a "hipp-hopp" felkiáltásra.

: egy hadihajó teleportálása Amerikában a Tesla-technológia alapján: szerk.) Ez az időpont, az Idő transzformációjával, most újjászületést eredményezhet sokak számára. AZ IDŐ EL FOG MOZDULNI.

mint a teleportálás, a telekinézis vagy a tér és idő korlátain túlnyúló, dimenziók közötti merkaba-utazás. A nagy piramisok is ez idő tájt épültek, hogy fogadják és továbbítsák a Napról érkező kódokat, amelyek egyrészt az egyiptomi nép, másrészt a Föld bolygó beavatását szolgálták.

az utasításainkban, hogy hogyan lehet összekapcsolódni az Anyahajóval, hogy felerősíthessük tudatunkat és használhassuk az Anyahajó energiamezejét, ami segített a teleportációnkban. Az első leckék közül az egyik, amit az Anyahajó megosztott velünk az az volt, hogy tartsuk észben, hogy teleportálás ...

Azt hiszem a teteje a piramis csúcsa alá illik. További furcsa dolgokat látok. Theposz ezt a kis kamrát teleportálásra használja. Bármit képes a semmiből előteremteni. De ez még nem minden. Képes változtatni a tárgyak nagyságát! Kicsit sok ez nekem! ...

Lásd még: Lásd még: Tudat, Föld, Kristály, Bolygó, Meditáció

RSS RSS

© MiMi