Kezdőlap (Telepátia)

 Ezoterika 

  » »
 
   

Telepátia

Ezoterika  Telekinézis  Telepatikus

Telepátia és érzékfeletti észlelés
Az érzékfeletti észlelés rövidítve ESP (extrasensory perception) az 1930-as években terjedt el, mint a telepátia tudományosabb megnevezése.


Telepátia
(gör.), az a folyamat, melynél fogva valamely A egyén gondolatait vagy érzéseit egy másik B egyénre átvinni képes, a nélkül, hogy a két személy egymással bárminemü, az érzékszervek által létesített összeköttetésben állana.

Telepátia
" A csodák a természet törvényeinek nem mondanak ellen,
csupán annak a tudásnak, ami a természetről szól " ...

A "telepátia" jelentése: Az a folyamat, melynél fogva egy egyén gondolatait vagy érzéseit egy másik egyénre képes átvinni anélkül, hogy a két személy egymással bárminemű, az érzékszervek által létesített összeköttetésben lenne.

A telepátia, telekinézis és gondolatolvasás felé elektromos tetoválással
Forrás: io9.com
A homlokon elhelyezve ...

Van-e telepátia?
tetszik
Sokan állítják: véletlenek márpedig nincsenek! ...

Telepátia az állatoknál
A telepátia kifejezés alatt (görögül: távolbaérzés) gondolatátvitelt értünk. De képesek-e az állatok távolból gondolatokat érzékelni?

A telepátia definíciója: kommunikáció nem a szokásos érzékszervek segítségével, vagy gondolatátvitellel. Elég száraz megfogalmazása ez a dolognak, de így igaz.

A telepátia két személy között az érzékszervek és hangok használata nélkül létrejövő összeköttetés. A gondolatok és érzések megosztása nem a beszéd vagy a nonverbális kommunikáció segítségével történik, hanem valamilyen más, ismeretlen tudati síkon.

A létező telepátia
Szalóki Csaba Dávid
2010 április 15., csütörtök 14:18 Sokan elhiszik, vannak, akik kételkednek benne és vannak, akik már saját maguk is találkoztak vele.

Telepátia: az a képesség, amellyel valaki a hagyományos érzékelési módokon túli módszerekkel tudomást tud szerezni a tőle időben és/vagy térben távollevő személyek érzéseiről, gondolatairól, illetve ilyen módon hatni tud arra.
...

A telepátia 3 fajtája
Ösztöntelepátia
Az ösztöntelepátia olyan energiaátadáson alapul, amely az egyik éteri testből indul ki, és egy másik éteri testre gyakorol hatást.

TELEPÁTIA ÉS HIPNÓZIS
1920 és 1930 között Leonid Vasziljev szovjet tudós alaposan kidolgozott kísérletsorozatot végzett a telepátia jelenségének vizsgáta érdekében. A kísérletek célja a telepatikus kommunikáció létének bizonyítása volt.

Telepátia: Elme és elme közötti közvetlen kommunikáció.
Prekogníció (más néven premoníció, megérzés): Információszerzés jövőbeli eseményekről olyan helyzetekben, ...

A telepátia létezéséről kapott vélemények eloszlását a mellékelt ábra mutatja (vízszintesen csíkozott oszlopok). A lehetséges vélemények a következők voltak: a telepátia létezése a/. megállapított tény; b/. valószínű; c/. bizonytalan; d/.

A telepátia egyik változata éteri, és lehetséges két fajtája közül egyikben vagy másikban jelenik meg.

Telepátia
A fentiek keveréke. Bizonyos mértékig mindnyájunkban megvan ez a képesség. Elménk úgy működik, mint egy rádió, amely mindenhonnan veszi az adást, közben ő maga is kibocsátja a saját jeleit.

Természetes a telepátia
Bohm és Pribram elméleteinek egyesítését, a holografikus paradigmaként emlegetett megközelítést sok kutató szkeptikusan fogadta, másokat viszont felvillanyozott.

Ezért nem járnak (szerencsére) igazán sikerrel a - főként katonai és hírszerzési célokat szolgáló - telepátia kísérletek.
Az érzékenységnek kifinomultabb megnyilvánulása, ha valaki a szellemvilágból érkező jelzésekre felfigyel.

Nem átall ültéből fölemelkedni ( mert ezek szerint ezt ő is így szokta tenni, mármint a két lábon való járást. A FÖLDÖN!) és se szó se telepátia, ukk-mukk-fukk hátat fordít NE KEM és megpróbál kereket oldani! ...

Kripper három pszichikus úton szerezhetett tudomást nagybátyja haláláról, ezek: a telepátia (gondolatátvitel), a clairvoyance (tisztánlátás) és a prekogníció (előrelátás).

Az öntudat magába foglalja az összes pszichikai képességet ( faculties ) mint az intuíció ( ösztönös megérzés ), tisztánlátás, telepátia, ESP ( ExtraSensory Perception
( Normális érzékelésen kívüli érzékelés ) ), stb.
Tudatalatti - Egos : ROSSZ ! ...

Többféle kommunikációs technológia létezik, én a mentális telepátia segítségével teremtek kapcsolatot. Mindig céllal és nem magam, vagy mások szórakoztatására használom tudásomat.

Kundalini gyakorlatok, telepátia, gyakorlatok a 3. szem megnyitásához, Akasha olvasás, asztrálutazás, mágia, okkult képességek fejlesztése ...önállóan végezhető tanfolyam keretében.
John Michael Greer: Mágikus lények kalauza ...

Ha ez túl misztikusnak tűnik számodra, vedd figyelembe azt is, hogy a telepátia, a hipnózis és a gondolatok teremtő ereje tudományosan alátámasztott tény.

Sokszor ezzel az állással, ha nagyon egzakt vagy együttállás van vagy kölcsönös és sokat vannak együtt és nagyon egymásra hangolódnak, akkor erős telepátia is járhat, óvatosan lehet kisérletezni vele...

Ez lényegében alkalmazott telepátia, tehát speciális, gondolati üzenetküldés, ...

Ezek az eszközök eleinte a tudat manipulálását, illetve az ellene való védekezést szolgálták. Az óriások faja a telepátia mestere volt. Később a MARDUK-csoport a végső elrettentés eszközét igyekezett előállítani.

. Az ódsugárzás az emberi agyvelőből, nem mint az ujjakból füstkarikák felhője alakjában száll el, hanem az akarattól s a gondolattól irányítva, bizonyos irányba hatoló csúcsívben sugárzik tova. Épp ezért a telepátia a legnagyobb távolságokra is ...

A harmadik szint elérésével a különleges képességek világába léphetünk, ahol lehetővé válik például a harmadik szemmel történő látás vagy a jövőbe látás, telepátia stb.

- A mágiák igenis működnek, de nem olyan módon, hogy valaki fizet egy varázslónak, aki eléget néhány gyertyát, és ettől lángra lobban a szerelem, hanem telepátia útján.

telepátia, teleportáció, levitáció), amelyeket a Földön kívüli civilizációk rutinszerűen használnak, csak mi ezeket a képességeket elfelejtettük. Újra kell tanulnunk mindezt, és képesek is leszünk rá.

A felsorolt fogalmak, (reiki, csakrák, aura, satöbbi a spirituális, ezoterikus vonalhoz tartozó módszereket illeti. Ugyanakkor számos módszer a pszichológia eszköztárában is szerepel, a telepátia, a különböző módosult tudatállapotok, ...

Ezen terület úttörője Frederic Myers volt, a későbbiekben egy pszichológus a Duke egyetemről, J. B. Rhine fejlesztette tovább. Ő adott jelentést olyan pszichés fogalmaknak, mint például telepátia, megérzés.

feladásával csatlakoznak a bolygó és az Arktúrusziak energiamezőjéhez és a tündérek birodalmába kerülnek a negyedik dimezióba, ahol az idő sokkal gyorsabban telik, mint a fizikai síkon és multidimenziós képességekre tesznek szert, mint a telepátia, ...

Lásd még: Lásd még: Tudat, Létezés, Szellem, Varázs, Asztrológia

Ezoterika  Telekinézis  Telepatikus

 
RSS Mobile