Kezdőlap (Szellemi vezető)

 Ezoterika 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Szellemi vezető

Ezoterika  Szellemi szint  Szellemidézés

Szellemi Vezetőink: A Védőangyalok
Írta: Váradi Tibor - Fénykeresők
A védőangyal az ember asztráltestéhez kapcsolódik. Az őrzőangyal több embert kísér és segít sok inkarnáción keresztül. Az emberek szelleméhez kapcsolódik.


Ezen listák ihlették meg a Watkins magazint is, és kezdték el összegyűjteni azon spirituális és szellemi vezetők neveit, akik a világban a legnagyobb közönséget érnek el. Számos szempontot figyelembe véve, köztük még a Facebook oldalak kedveléseinek számát is alakult ki a lista.

A szellemi vezető a léleknek mindig azon a részén kapcsolódik a médiumhoz, amely leginkább nyitva van a felső világ számára.

A szellemi vezetőtök ott térdelnek a lábaitoknál, és a szeretet terében tartanak bennetek.

Aki szellemi vezetőt keres, jól teszi tehát, ha az 1986-ban elhunyt
Krishna-murti szavait választja mértékül:
'Mivel szabad vagyok, elvárom az engem értőktől, hogy ne kövessenek és ne csináljanak belőlem olyan ketrecet, amely aztán vallássá vagy szektává válik." ...

41 Tanító, szellemi vezető.
42 A Védák (indiai szent könyvek) magyarázatai, filozófiai és teológiai értekezések.
43 Mundakopanishad III.ii.4.

Mit gondolsz? A szellemi vezetők és az angyalok azonosak?
Nem feltétlenül azonos entitások, viszont ugyan annak az isteni energiának
a részei.

a saját életfeladatait és hathatós lépéseket, külső és belső erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy ezeket felvállalva, végre a saját "kozmikus" útját járja, és ne a mások által (szülő, testvér, tanár, élettárs, pártvezér, pap, vagy guru, misztikus mester, vagy még misztikusabb szellemi vezető, ...

Nekem például volt úgy huszonéves korom elején egy szellemi vezetőm akivel ilyen fényszög kötött össze, és sokáig nem értettem hogy bár szellemileg teljesen el tudtam fogadni és hihetetlen mértékben megbíztam benne, bármiféle testi érintést teljes mértékben elutasítottam vele.

- A szellemi vezetők, felettes létezők inkább ráhagyják az emberekre a naív elképzeléseiket és a titkárok Jézus meg Mohamed nevében válaszolnak a kérdéseikre. Ez sokkal egyszerűbb, mint ott harcolni mindenkivel és próbálni kiverni a fejéből a rossz elképzeléseket.

Szellemidézéskor jelentkezhetnek a megidézett nevében és a turpisság nem derül ki, ha a társaságnak nincs megfelelő szellemi vezetője. Már csak azért is szükség van egy jó médiumra, aki közvetít a fizikai és szellemi világ között, hogy ne ártsanak nekünk a démonok.
A szeánsz nem játék.

Idesorolom a fénylényeket, az angyalokat, a segítőket, szellemi vezetőket, itt ragadt lelkeket, asztrális lényeket, elementálokat és más energetika megnyilvánulásokat. Igen, ez a jó megfogalmazás.

Ahogy az emberi lélek a köztes létben megtervezi, előkészíti következő életét szellemi vezetői segítségével, úgy készül fel álmában is - angyalai segítségével - az eljövendő nap kihívásaira.

A világ már nem bízik a mostani vezetőiben, az üzleti élet felelőseiben, a tradícionális szellemi vezetőkben. A világ emberei most egy ösvényt keresnek, egy mintát, de nem tudják, merre találják.

KAUZALIS SZINTEN: az életünk és eseményeink felajánlása Istennek vagy a hitünk szerinti Szellemi Vezetőnknek, és áldás, valamint segítség kérés Önmagunk és az átkot vető számára.
Hasznos lehet egy csakra - és aura-tisztítás, valamint "védelem" felépítése is.

út még egy fontos dologban különbözik: Egy nyugati keresőnek végig kell járnia az individuáció útját, és hosszasan meg kell birkóznia saját tudattalanja személyes aspektusával (a Kundalini szamszára aspektusa), amelyben egy terapeuta csak külső segítséget nyújthat, de soha nem lehet szellemi vezető.

A válaszok a tudatunkon belül vannak, és szellemi vezetőink segítenek elérni őket.

Mielőtt Fülöp odaérkezett volna, Szamaria szellemi vezetőjeként tevékenykedett. Tanítását, amelynek középpontja és főszereplője önmaga volt, természetfeletti megnyilvánulások és jelek kísérték, melyek által ámulatba ejtette és maga utána vonta a város teljes lakosságát.

CSUKD BE A SZEMED ÉS FIGYELMEDET FORDÍTSD BEFELÉ
MOST KÉRD MEG ANGYALODAT, ISTENI ÉNEDET VAGY SZELLEMI VEZETŐDET KÜLDJENEK EGY SZÁMOT 1-50 KÖZÖTT
EGYSZERRE AKÁR TÖBB SZÁM IS MEGJELENHET
MOST NÉZD MEG AZ ÜZENETET ...

A fentiekből akár a mostani életedben is profitálhatsz, de legközelebb már ennek a tudásnak a birtokában kezdheted a földi létet, és művészként, szellemi vezetőként veheted kezedbe az irányítást, illetve gyakorolhatsz hatást a környezetedre.

vezetett és vezetés nélküli meditációk, koncentrálás fejlesztése, lazítás, környező világ kizárására néhány technika elsajátítása, belső csend megtalálása, stressz oldás, légzési technika, szeretetmeditáció, életvonal, találkozhatsz a belső-, szellemi vezetőddel, az őrangyaloddal, ...

* Kik a Krónika Urai, a Mesterek és a Tanítók?
* Milyen viszonyban vannak az angyalok és a szellemi vezetők az Akasa-krónikával?
* Mi a különbség az Akasa-krónika és az intuíció között?
* Hogyan használjuk az Akasából származó információkat gyógyításra?

Ha hiányzik belőlünk az ösztönzőerő és úgy érezzük, hogy nem találjuk életünk értelmét akkor jó hatással lehet, ha használjuk ezt a színt és a hozzá tartozó koronacsakránkat erősítjük. Meditációra kiváló, ihletet ad. Segít felvenni a kapcsolatot szellemi vezetőinkkel, ...

léteznek gonosz szellemek és démonok, akik bosszúállók, de szeretnek rosszat tenni szórakozásból is. Imádják a zűrzavart, és gyönyörködnek mások szenvedésében. Szellemidézéskor jelentkezhetnek a megidézett nevében, és a turpisság nem is derül ki, ha a társaságnak nincs megfelelő szellemi vezetője.

Fontos visszajelzéseket kaphatunk barátainktól arra nézve, hogy kivülről mi látszik ezekből a belső történésekből, esetleg mennyire csökkent a világ iránti alkalmazkodó képességünk. Ha van szellemi vezetőnk, feltétlenül kérjük ki tanácsát.

A jó cselekedetek, az erőszakmentesség és a földi szükségletekről való lemondás is mind ezt a célt szolgálja.
A dalai láma a tibeti buddhizmus egyik irányzatának szellemi vezetője.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Szellem, Tudat, Isten, Angyal, Föld?

◄ Szellemi szint   Szellemidézés ►
 
RSS Mobile