Kezdőlap (Szellemgyógyászat)

 Ezoterika 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Szellemgyógyászat

Ezoterika  Szellem  Szellemi erő

A szellemgyógyászat
A súlyos betegségek minden esetben lélekből vagy szellemből fakadnak. A fizikai testben csak a tünetük található.


Szellemgyógyászat
Az ember három nagy egységből tevődik össze: szellemtestből, lélektestből és fizikai testből.
A súlyos betegségeket szellemszinten és lélekszinten gyógyítjuk, megváltozott tudatállapotban, mély alvási szinten, nem hipnózisban.

Sorselemzés kártyából, szellemgyógyászat és auratisztítás, valamint spiritiszta szolgáltatások. Távgyógyítok,elhunyt lelkekkel kommunikálok. Forduljon hozzám szerelmi, anyagi, egészségügyi, családi vagy munkahelyi problémáival.
ELÉRHETŐ
Csillag ...

Szellemgyógyászattal, vagyis a fizikai test mentális gyógyításával már a druidák is foglalkoztak, a középkori magyar inkvizíció idejéből származó írások pedig azt bizonyítják, hogy táltosaink is hatékonyan alkalmazták.

Végeztem agykontroll tanfolyamot, angyal- és angyalmágia-, AROLO TIFAR tanfolyamot, szellemgyógyászatot. Reiki mester lettem és voltak tanítványaim is. Megismerkedtem az ősi magyar mágiával is. A cigánykártya és a Tarot kártya rejtelmeinek felfedezése nagy hatással volt rám.

Betegség esetén segithetnek a megfelelő gyógymód megtalálásában, ha pedig gyógyitóként valamilyen gyógyitó módszert alkalmazunk /bioenergia, Reiki, szellemgyógyászat, stb.

Ezek a tünetek, még, ha nem is olyan súlyosak és zavaróak, a személyről s főleg a lelkében zajló / leginkább a tudatalattiban! /félelmekről, eltorzulásokról adnak hírt! A szellemgyógyászati ismeretek alapján pontosításra van lehetőség az elváltozások helyének alapján.- Pl.

A szellemgyógyászati megoldások főleg az alacsonyabb anyagsűrűségű szerveknél működnek jól, amiknél gyors a sejtnövekedés és gyorsan cserélődnek, kopnak az atomok. A fogak nem ilyenek, mert a legkeményebb és legkevésbé növő szerveink.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Szellem, Angyal, Ezoterikus, Ezotéria, Jóslás?

◄ Szellem   Szellemi erő ►
 
RSS Mobile