Kezdőlap (Spirituális)

 Ezoterika 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Ezoterika » Spirituális


 

Spirituális

Ezoterika  Spiritizmus  Spirituális energiamező
2014.04.23

Spirituális tértisztítás - portörlés helyett
Lexikon meghatározás: A spirituális tértisztítás nagyszerű eszköz annak érdekében, hogy feljavítsuk a holografikus rezonanciát egy háromdimenziós térben.
Energetikai tértisztítás ...


Spirituális választerápia: a tudatalatti megtisztítása
Cimkék: önbizalom, tudatalatti, spirituális választerápia, párkapcsolati problémák, pánikbetegség, előző életek, Felsőbb Én ...

A spirituális választerápia (SVT) egy olyan lelki-szellemi eljárás, amely abban segít, hogy negatív programok, energiablokkok, rossz beidegződések, hiedelmek, félelmek ne gátoljanak minket abban, hogy boldogabb és szabadabb életet élhessünk.
...

Spirituális krizis
1. rész
Új sorozatunkban a meditativ élményeket, a szellemi, spirituális tapasztalatokat a psziché oldala felől közelitjük meg.

spirituális
Lelki, szellemi, testetlen, lelki -vallásos értelemben-, -főnévként- lelkiatya, papnevelő intézet lelki felügyelője.
Latin szó (spiritualis), a spiritus (lásd spiritusz) származéka.

Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapja
A spirituális világnézet
Az ezotéria fogalma és célja ...

SPIRITUÁLIS ÉLET
A VILÁGI EMBER SZÁMÁRA
Megjelent a Teozófia - a Magyar Teozófiai Társulat Lapja - ...

Spirituális forradalom
Spirituális forradalom
Ez egy csendes forradalom. Bentről kifelé megy végbe. Lentről, a ...

22:11 Spirituális mester esszencia aktiválás
Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel, és ez hasonló folyamatot indít el benned is.

A spirituális tisztánlátás
egészségi előfeltételeiről.
A téves valóság-értelmezés
végzetes következményei.

A Bika spirituális erőtere az abszolút szellemnek a teremtett világ birtokba vételének a teremtési mozzanatát és folyamatait, problémáit testesíti meg a spirituális dimenzióban, és ezért a fizikai, pszichikai és mentális világban is.

A megfelelő spirituális tér megteremtése nem pénzkérdés. Nem kell nagy beruházások árán fenekestől felforgatunk otthonunkat. A feng shui segíthet, de ne vegye át az uralmat.

A Crystalias Spirituális Közösség székhelye Franciaországban, Párizsban van, de ha csatlakozni szeretnél hozzánk, ahhoz nem kell Párizsban élned. Csupán arra van szükséged, hogy nyitott szemmel és szeretettel teli szívvel járj a világban.

Nőnek lenni spirituálisan is előny!
Miben különbözik a férfi és a női gondolkodásmód? Nyitottabbak vagyunk-e a spiritualitásra? Hogyan találhatod meg nőiségedben a transzcendentális világ üzeneteit? Cikkünkből megtudhatod! ...

A puzzle játék spirituális öröme
Avagy hogyan haladsz életed nagy kirakós játékában?

Spirituális mesterek szerint a szeretkezés nem puszta szex, hanem misztikus tapasztalat. Olyan, mint egy különleges meditálás, amikor megszűnsz önálló emberként létezni. Nincs külön férfi és nő, csak ti együtt. Időigényes, de érdemes kipróbálni! ...

spirituális erő, pszichikus képességek, ambíció, harmadik szem, siker, függetlenség
Ezüst
Hold ...

Spirituális vagy racionális?
A homlokcsakra talán a legfontosabb az összes közül. Elégtelen működése az egészségedre és a szellemedre is rányomja bélyegét.
Forrás: GABO ...

Spirituális testek. Ez a gyűjtőneve az előzőeknél még finomabb rétegeknek Aranyszínű, és mindenki körül ott ragyog. Ezt, illetve ezeket a testeket a természetgyógyászati tevékenység ritkán érinti.

Spirituális gyógyászat: Az alternatív gyógyászat számtalan változata a spiritualitás elvén alapul. A lelki eredetű konfliktusoknak, traumáknak jelentős szerepe lehet a legtöbb betegség kialakulásában.

Spirituális talk show - Drunvalo Melchizedek tanításai élőben, online!
Kommentek(0)
Könyvjelző ...

Spirituális, spiritualitás
A kifejezés alapja a latin spiritus (spiritusz) - szellem, lélek alapjelentésű szó. (Tisztán) szellemi, lelki, testetlen- anyagtalan az egyik értelmezése. (Van kifejezetten egyházi jelentése is, ami kissé más).

Spirituális utam, maga az élet utam! Az út melyen járok, tanulok, tapasztalok és dolgozom.

A SPIRITUÁLIS JELLEM KIBONTAKOZÁSA
Jézus körül ül a tizenkét tanítvány. Tizenkét ember-szellem, akiket a legnagyobb szellem, a Léleklátó Mester, kiszemelt és kiemelt az emberáradatból, hogy lelkükbe vésse önmagát, átadja Magát nekik.

Spirituális választerápia
Július 4-én ismét útjára indult a Szantál Klub, témánk ezen a napon a spirituális választerápia volt. Antal Terézzel beszélgettünk arról, mit is takar ez a kifejzés.

Spirituális lényekről minden! Olvashatsz benne angyalokról, démonokról,kísértetekről, tündérekről, szellemekről és egyéb lényekről.

Spirituális jelentése: az értelem és bölcsesség jelkép állata, a gnosztikusoknál a feltámadás szimbóluma, e-képpen Jézusé is.

Az uroborosz, a saját farkába harapó kígyó megfelel :
...

Spirituális üzletember. Mit szóltok?
Játszunk ezzel egy kicsit, nézzünk mögé a hitrendszereinknek, aztán emésszétek egy kicsit és alkossatok saját véleményt a témában! ...

Spirituális szempontból a legalkalmibbtól a legintimebbig - minden kapcsolatunk a tudatosság egyre magasabb szintjeire való emelkedésünket hivatott elősegíteni.

A Spirituális Napló


Napjainkban már igen kevés azon emberek száma, akik nem tudnak írni, olvasni. Megtanultuk, megtanítottak rá.

A spirituális megközelítés szerint Isten első angyala Satanael volt, a nevének jelentése: Isten angyala. Isten felruházta őt a legnagyobb hatalommal, és megjelölte az angyalok feljebbvalójaként, az angyalok hercege volt.

A spirituális emberek gyakran beleesnek abba a hibába, hogy azt hiszik, hogy az ego semmire sem jó, csak akadálya az embernek, és minél előbb fel kell számolni, amennyire lehet, lehetőleg teljes mértékben.

A Spirituális testem a leggyönyörűbb forma, mely a teljes nyugalmát sugározta felém. A tudatát annak, hogy tanulok, haladok egy úton, s ez hozzá vezet.

A spirituális és a materiális dolgok összeolvadása, a dinamikus megújulás és kiterjedés érdekében. Megértés és
szemlélıdés, szabadság, nagyság, érzéki beteljesülés, a spirituális és a materiális javak növekedése. Vallás, filozófia.
Jellemzői: ...

A spirituális érdeklődést, tanulást segíti. Az égiek felé nyitást, a kapcsolatokat erősíti. Szellemi tanítások, szellemi törvények.

5. Spirituális csikung:
A csikung spirituális oldalát a taoisták és a buddhisták fejlesztették ki, spirituális céljaik elérése érdekében. A gyakorlatok fő célja a megvilágosodás elérése.
Miért tanuljunk csikungot?

Ez Spirituális Munka, mert a Spirituális Lények segítenek minden személyt, aki próbál Spirituális Lény lenni önmagától ( themselves ). Karakterisztikusak a közeli szüleinkhez az Isteni Anyánk és Isteni Apánk.

Sok spirituális ember nehézségekbe ütközik abban, hogy a hétköznapokban, a mundán világban élje meg a spiritualitását.

A Bika spirituális erőtere a fizikai létezéshez és a fizikai létben való megállapodáshoz szükségszerű állapotokat, körülményeket és megteremtési-létrehozási folyamatokat jelképezi.

Tárgyak spirituális tisztítása negatív, ártó energiáktól
Testi, lelki problémákon való segítségnyújtás
Gyógyítás többféle módon ...

Az igazi spirituális életvitel az alázatra tanít. Nem kezel senkit felsőbbrendűen és nem harcol. A spirituális ember saját egészségével törődik és nagy figyelmet fordít a belsőjére. Figyel a környezetére, a Földre.

Ha abból a spirituális, filozófiai - és most már egyre inkább fizikai is - alap tézisből indulunk ki, miszerint 'Minden és Mindenki Egy’, arra a következtetésre juthatunk, hogy tulajdonképpen bármi, ami csak lehetséges, ...

Az indigók spirituális értelemben fejlesztik környezetüket. Gyermekkorban fontos, hogy a szülő ne büntetéssel akarjon náluk célt érni, mert csak bezárja őket, és ami a legrosszabb a bizalmát is elvesztheti.

A népszerű spirituálisan formák, mint amilyenek a például a piramisok, a kupolák stb., energia kibocsátó alakzatok. Úgy vannak megalkotva, hogy bizonyos kommunikációs vivőhullámot generáljanak, amit Chaumeny és De Blizal negativ greennek nevezett el.

Speciális spirituális ismeretek (regresszió)
Feltétel a Alternatív Gyógymódok Tantra jóga I vagy Alternatív Gyógymódok Kristályterápia I vagy Alternatív Gyógymódok Tradicionális Reiki II teljesítmény felmérő sikeres elvégzése, ...

A lila: spirituális gondolatokra utal, sosem erős pont az Aurában. Mindössze átmeneti "felhők" vagy "lángok" formájában jelenik meg.

A gyermekek spirituális érzékelése az Ősvalótól eredeztethető. Egyre többen merik kimondani, hogy a gyermeknek is hat darab érzékszerv áll rendelkezésére.

MEDIÁLIS ÉS SPIRITUÁLIS
TANÁCSADÁS
lelki problémák és azok következményeinek oldása
a lélektudatosság folyamatos fejlesztéséhez spirituális útvezetés ...

A Fényadás egy spirituális technika. A Fényadáskor az adótól "fény" áramlik a Fényt kapó felé.
Gyógyítás
Lélek ...

A spirituális fejlődés természetes menete alapján először a tudatalatti, biztonsággal kapcsolatos élményeket (Szaturnusz) tapasztaljuk meg, majd a gyermeki Én (Hold) eszmél, végül a tapasztalatszerzések árán a tudatos Énünk (Nap) fejlődik ki.

E felfogás szerint a reiki rendszerét jogosan nevezhetjük a spirituális gyógyítás egy rendszerének, egy karizmának, a Szellem ajándékának.
.
Hírlevél ...

Az Indigó létező spirituális 'küldetése', hogy a rosszul működő dolgok 'tükréül' szolgáljon a társadalomban, hogy ezeket a mintákat valami kiegyensúlyozottabbal és egészségesebbekkel helyettesíthessétek. Hogy ez mi, majd kiderül.

A lapiszlazuli spirituális hatásaként nyakláncként vagy gyűrűben hordva lelket önt az emberbe. megszünteti a félelmeket, növeli az akaraterőt, kitartás kölcsönöz. Szavatolja a szerető hűséget. Erősíti a barátságot.

A tantrikus szemlélet és tulajdonképpen minden spirituális szemlélet a szükségszerű vagy esetleges evolúcióval és evolúciós elméletekkel szemben az involúció realitását fogadja el, vagyis hogy az ember és a Tudat az időben nem emelkedik, ...

A Vaszati tudománya azonban nem lehetne tökéletes a spirituális összefüggései nélkül, így otthonunk minőségéért nem csak a természet törvényei, hanem magasabb rendű élőlények is felelősek.

Tanai és spirituális gyakorlatai egyaránt az örök élet kérdése köré csoportosultak.

Kiemelkedő, már majdnem spirituális képességet jelent a 200, vagy e fölötti szám. A spirituális képességgel rendelkezők gyakorlatilag bármeddig képesek "gondolatukkal" forgásban tartani az ingát.

Sokan sokfélére használják: megvilágosodás, gyógyítás, stressz feloldása, spirituális felismerésre.

Igen sokféle spirituális irányzat létezik, ezek közül több is van, amely arra ösztönöz, hogy tegyük magunkat egyre függetlenebbé testi vágyainktól.

Egy új nemzedék, a "Fény" gyermekei, akik azért születtek közénk, hogy elősegítsék a változást, és felnyissák spirituális szemünket, hogy végre általuk önmagunkra találhassunk.

Lásd még: Lásd még: Szellem, Ezoterikus, Tudat, Asztrológia, Isten

Ezoterika  Spiritizmus  Spirituális energiamező
2014.04.23

 
RSS Mobile