Kezdőlap (Spirituális)

 Ezoterika 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Spirituális

Ezoterika  Spiritizmus  Spirituális energiamező

Spirituális felnőtté válás
A tradicionális közösségekben elképzelhetetlen, hogy bárki felnőtté váljon a felnőttség próbájának kiállása nélkül. Kizárólag a mi európai kultúránkban gondolják úgy, hogy felnőtté válni annyit jelent, mint átlépni egy bizonyos életkort...


Spirituális tértisztítás - portörlés helyett
Lexikon meghatározás: A spirituális tértisztítás nagyszerű eszköz annak érdekében, hogy feljavítsuk a holografikus rezonanciát egy háromdimenziós térben.
Energetikai tértisztítás ...

Spirituális választerápia: a tudatalatti megtisztítása
Cimkék: önbizalom, tudatalatti, spirituális választerápia, párkapcsolati problémák, pánikbetegség, előző életek, Felsőbb Én ...

A spirituális mesterfok öt alappillére
Hermann János
A spiritualitás mesterfokát úgy definiáljuk mint a spirituális folyamatok tökélyre emelésére való képesség és a valóság valódi természetének megértése.

A spirituális választerápia (SVT) egy olyan lelki-szellemi eljárás, amely abban segít, hogy negatív programok, energiablokkok, rossz beidegződések, hiedelmek, félelmek ne gátoljanak minket abban, hogy boldogabb és szabadabb életet élhessünk.

...

'A ~ utazáshoz szükség van egy iránymutatóra. Válassz egy mestert, mivel nélküle ez az utazás tele van megpróbáltatásokkal, félelmekkel és veszélyekkel. Kísérő nélkül elvész az ember azon úton, amit már megkezdett. Ne utazz egyedül az ösvényen.' - Rumi.

~ krizis
1. rész
Új sorozatunkban a meditativ élményeket, a szellemi, ~ tapasztalatokat a psziché oldala felől közelitjük meg. Mindaz, amit átélünk, hatással van pszichénkre akkor is, ha ez vallásos élmény, vagy a belső ösvényen, ~ keresés során éltük át.

~
Lelki, szellemi, testetlen, lelki -vallásos értelemben-, -főnévként- lelkiatya, papnevelő intézet lelki felügyelője.
Latin szó (spiritualis), a spiritus (lásd spiritusz) származéka. Főnévi értelmét a pater spiritualis (lelki atya) kifejezésből önállósodva nyerte.

~ tanítások - Szabó Judit honlapja
A ~ világnézet
Az ezotéria fogalma és célja ...

SPIRITUÁLIS ÉLET
A VILÁGI EMBER SZÁMÁRA
Megjelent a Teozófia - a Magyar Teozófiai Társulat Lapja - ...

~ forradalom
~ forradalom
Ez egy csendes forradalom. Bentről kifelé megy végbe. Lentről, a ...

22:11 ~ mester esszencia aktiválás
Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel, és ez hasonló folyamatot indít el benned is.

A ~ tisztánlátás
egészségi előfeltételeiről.
A téves valóság-értelmezés
végzetes következményei.

A Bika ~ erőtere az abszolút szellemnek a teremtett világ birtokba vételének a teremtési mozzanatát és folyamatait, problémáit testesíti meg a ~ dimenzióban, és ezért a fizikai, pszichikai és mentális világban is.

A megfelelő ~ tér megteremtése nem pénzkérdés. Nem kell nagy beruházások árán fenekestől felforgatunk otthonunkat. A feng shui segíthet, de ne vegye át az uralmat.

A Crystalias ~ Közösség székhelye Franciaországban, Párizsban van, de ha csatlakozni szeretnél hozzánk, ahhoz nem kell Párizsban élned. Csupán arra van szükséged, hogy nyitott szemmel és szeretettel teli szívvel járj a világban.

Nőnek lenni ~an is előny!
Miben különbözik a férfi és a női gondolkodásmód? Nyitottabbak vagyunk-e a spiritualitásra? Hogyan találhatod meg nőiségedben a transzcendentális világ üzeneteit? Cikkünkből megtudhatod! ...

A puzzle játék ~ öröme
Avagy hogyan haladsz életed nagy kirakós játékában? Mindannyian ismerjük azokat a bizonyos puzzle, kirakós játékokat, amikor is adva van egy nagy kép, amely kis részekre lett szétdarabolva, és nekünk kell összeraknunk.

~ mesterek szerint a szeretkezés nem puszta szex, hanem misztikus tapasztalat. Olyan, mint egy különleges meditálás, amikor megszűnsz önálló emberként létezni. Nincs külön férfi és nő, csak ti együtt. Időigényes, de érdemes kipróbálni!
Ismerd meg az igazi szenvedélyt! ...

~ erő, pszichikus képességek, ambíció, harmadik szem, siker, függetlenség
Ezüst
Hold ...

~ testek. Ez a gyűjtőneve az előzőeknél még finomabb rétegeknek Aranyszínű, és mindenki körül ott ragyog. Ezt, illetve ezeket a testeket a természetgyógyászati tevékenység ritkán érinti. A hétköznapi életben 'karizmatikus kisugárzásként', 'magnetikus vonzásként' érzékeljük.

~ gyógyászat: Az alternatív gyógyászat számtalan változata a spiritualitás elvén alapul. A lelki eredetű konfliktusoknak, traumáknak jelentős szerepe lehet a legtöbb betegség kialakulásában.

~ talk show - Drunvalo Melchizedek tanításai élőben, online!
Kommentek(0)
Könyvjelző ...

~, spiritualitás
A kifejezés alapja a latin spiritus (spiritusz) - szellem, lélek alapjelentésű szó. (Tisztán) szellemi, lelki, testetlen- anyagtalan az egyik értelmezése. (Van kifejezetten egyházi jelentése is, ami kissé más).

~ utam, maga az élet utam! Az út melyen járok, tanulok, tapasztalok és dolgozom.

A SPIRITUÁLIS JELLEM KIBONTAKOZÁSA
Jézus körül ül a tizenkét tanítvány. Tizenkét ember-szellem, akiket a legnagyobb szellem, a Léleklátó Mester, kiszemelt és kiemelt az emberáradatból, hogy lelkükbe vésse önmagát, átadja Magát nekik.

A ~ vezetőd mindig melletted van, csak ki kell élesítened az érzékeid, hogy észrevedd.

Melyik napon születtél? Ez a férfi illik hozzád ...

~ választerápia
Július 4-én ismét útjára indult a Szantál Klub, témánk ezen a napon a ~ választerápia volt. Antal Terézzel beszélgettünk arról, mit is takar ez a kifejzés.

~ jelentése: az értelem és bölcsesség jelkép állata, a gnosztikusoknál a feltámadás szimbóluma, e-képpen Jézusé is.

Az uroborosz, a saját farkába harapó kígyó megfelel :
...

~ üzletember. Mit szóltok?
Játszunk ezzel egy kicsit, nézzünk mögé a hitrendszereinknek, aztán emésszétek egy kicsit és alkossatok saját véleményt a témában! ...

~ szempontból a legalkalmibbtól a legintimebbig - minden kapcsolatunk a tudatosság egyre magasabb szintjeire való emelkedésünket hivatott elősegíteni. Néhány kapcsolatunk ezért fájdalmas, hiszen önismeretünk növelését, hibáinkkal, korlátainkkal való szembesülést szolgálják.

A ~ Napló


Napjainkban már igen kevés azon emberek száma, akik nem tudnak írni, olvasni. Megtanultuk, megtanítottak rá.

A ~ emberek gyakran beleesnek abba a hibába, hogy azt hiszik, hogy az ego semmire sem jó, csak akadálya az embernek, és minél előbb fel kell számolni, amennyire lehet, lehetőleg teljes mértékben. Ez nem így van, hiába hirdeti így sok, önmagát megvilágosodott mesternek tekintő csaló! ...

A ~ testem a leggyönyörűbb forma, mely a teljes nyugalmát sugározta felém. A tudatát annak, hogy tanulok, haladok egy úton, s ez hozzá vezet. Ez a testem mint egy hártyán a szívárvány olyan színben pompázott és átlátszóságában nem láttam foltot.

A ~ és a materiális dolgok összeolvadása, a dinamikus megújulás és kiterjedés érdekében. Megértés és
szemlélıdés, szabadság, nagyság, érzéki beteljesülés, a ~ és a materiális javak növekedése. Vallás, filozófia.
Jellemzői: ...

5. ~ csikung:
A csikung ~ oldalát a taoisták és a buddhisták fejlesztették ki, ~ céljaik elérése érdekében. A gyakorlatok fő célja a megvilágosodás elérése.
Miért tanuljunk csikungot?

Ez ~ Munka, mert a ~ Lények segítenek minden személyt, aki próbál ~ Lény lenni önmagától ( themselves ). Karakterisztikusak a közeli szüleinkhez az Isteni Anyánk és Isteni Apánk.

Sok ~ ember nehézségekbe ütközik abban, hogy a hétköznapokban, a mundán világban élje meg a spiritualitását. Millió könyv és módszer áll rendelkezésre a tudatos teremtésre, a vonzásra, a gyógyításra, mégis rengetegen küzdenek anyagi, egészségi vagy kapcsolati problémákkal.

A Bika ~ erőtere a fizikai létezéshez és a fizikai létben való megállapodáshoz szükségszerű állapotokat, körülményeket és megteremtési-létrehozási folyamatokat jelképezi. Ezek a táplálék, a hajlék és szexuális kapcsolatok harmonikus folytonosságát hivatottak biztosítani.

Tárgyak ~ tisztítása negatív, ártó energiáktól
Testi, lelki problémákon való segítségnyújtás
Gyógyítás többféle módon ...

Az igazi ~ életvitel az alázatra tanít. Nem kezel senkit felsőbbrendűen és nem harcol. A ~ ember saját egészségével törődik és nagy figyelmet fordít a belsőjére. Figyel a környezetére, a Földre. A problémákat nem az asztal alá söpri, hanem a megoldásra koncentrál.

Speciális ~ ismeretek (reinkarnáció)
Mágikus Érintés (St.Michael)
Energetikai kezelések: Reiki, Kristály, Pszichosebészet, Regresszió, Hipnózis(NGH).
...

Ha abból a ~, filozófiai - és most már egyre inkább fizikai is - alap tézisből indulunk ki, miszerint 'Minden és Mindenki Egy’, arra a következtetésre juthatunk, hogy tulajdonképpen bármi, ami csak lehetséges, egyidejűleg Itt és Most történik és létezik! ...

Az alkímia ~ hagyományokra épül, ahol a követőjének lelki belső fejlődést és rátermettséget kell felmutatnia. Ezért mester-tanítvány viszonyban adják át a valódi titkait és hagyományait. Ennek a tudománynak a gyökerei a beláthatatlan múltba nyúlnak vissza.

Az indigók ~ értelemben fejlesztik környezetüket. Gyermekkorban fontos, hogy a szülő ne büntetéssel akarjon náluk célt érni, mert csak bezárja őket, és ami a legrosszabb a bizalmát is elvesztheti.

A népszerű ~an formák, mint amilyenek a például a piramisok, a kupolák stb., energia kibocsátó alakzatok. Úgy vannak megalkotva, hogy bizonyos kommunikációs vivőhullámot generáljanak, amit Chaumeny és De Blizal negativ greennek nevezett el.

A jóga és a ~ élet filozófiája (könyv). ISBN 9638575093
A spiritualitás bibliája (könyv). ISBN 9789633704448
~ felszabadulás (könyv). ISBN 9635290512
A csodák kora (könyv). ISBN 9635290345
A mágia és a titkos társaságok története (könyv). ISBN 9639790297 ...

A gyermekek ~ érzékelése az Ősvalótól eredeztethető. Egyre többen merik kimondani, hogy a gyermeknek is hat darab érzékszerv áll rendelkezésére.

MEDIÁLIS ÉS SPIRITUÁLIS
TANÁCSADÁS
lelki problémák és azok következményeinek oldása
a lélektudatosság folyamatos fejlesztéséhez ~ útvezetés ...

A ~ fejlődés természetes menete alapján először a tudatalatti, biztonsággal kapcsolatos élményeket (Szaturnusz) tapasztaljuk meg, majd a gyermeki Én (Hold) eszmél, végül a tapasztalatszerzések árán a tudatos Énünk (Nap) fejlődik ki.

E felfogás szerint a reiki rendszerét jogosan nevezhetjük a ~ gyógyítás egy rendszerének, egy karizmának, a Szellem ajándékának.
.
Hírlevél ...

Az Indigó létező ~ 'küldetése', hogy a rosszul működő dolgok 'tükréül' szolgáljon a társadalomban, hogy ezeket a mintákat valami kiegyensúlyozottabbal és egészségesebbekkel helyettesíthessétek. Hogy ez mi, majd kiderül.

A lapiszlazuli ~ hatásaként nyakláncként vagy gyűrűben hordva lelket önt az emberbe. megszünteti a félelmeket, növeli az akaraterőt, kitartás kölcsönöz. Szavatolja a szerető hűséget. Erősíti a barátságot. hatásos görcsök, helyi fájdalmak megszüntetésére.

A tantrikus szemlélet és tulajdonképpen minden ~ szemlélet a szükségszerű vagy esetleges evolúcióval és evolúciós elméletekkel szemben az involúció realitását fogadja el, vagyis hogy az ember és a Tudat az időben nem emelkedik, hanem általánosan süllyed.

Megmagyarázhatatlan, hogy azt az egyszerű metafizikai tényt miért nem írják le a mai asztrológusok, hogy a földházak által megjelenített gyakorlati életterületek, nem másak, mint a házcsúcsok sorrendjének megfelelő konstellációk (napjegyek) által megtestesített ~ erőtereknek a konkrét ...

felelevenítése, távol-keleti filozófiák elemei, az ember és a természet egységének gondolata, ennek nyomán a környezetvédelem és a nagyobb ökológiai tudatosság hangsúlyozása, az életmód különféle reformjai, például speciális étrendek, a természetgyógyászat részben materiális, részben ~ ...

Legközelebb Kék Hold 2013 nyarán a Vízöntőben lesz, és ez a nap erőteljes ~ energiákkal bír. (Utoljára 2010 őszén volt a Kos jegyében.)Főbb bolygómozgások augusztusbanA Merkúr még retrográd 2012. augusztus 7-ig, és stacioner (áll) augusztus 9-ig.2012. augusztus 2.

Mindenki tapasztalta már azt a ~ és pszichikai gyengeséget, mely a betegséget és gyengélkedést kíséri.

A New Age hívei bűnösnek tartják a technikát szellemileg megalapozó természettudományos világképet is, hiányolva belőle azt a ~ tartalmat, amely egy átfogó értékrendet megalapozhatna, hasonlóan, mint ahogy a középkori Európában tette ezt a kereszténység, ...

A szabadkőművesség valóban alapvető szimbólumai, melyeket az építőművészettől kölcsönzött, a pszichikus és ~ önmegvalósítás alapjai lehetnek.

Segít bennünket, hogy a ~ gondolkozás segítségével felismerjük életfeladatunkat, megtaláljuk helyünket a világban. A numerológia egy lehetőség ahhoz, hogy szembenézzünk a saját problémáinkkal, és megtanuljuk, hogyan lehet ezeket feloldani.

Szinte semmi sem köt le, semmi sem ösztönöz, és ez félelemmel tölt el, mert az elmúlt tíz évben pusztán néhány könyv és költő ~ jelenléte tartotta bennem életben az írót. Egy kicsit félek a német nyelv előrenyomulásától is.

Asztrológiai és egyéb ~ érdekességek.
Márc. 20. Kos hava
Tavaszünnepi áldozati állat az ókori közel-keleti vallásokban, a zsidókéban is: a Bibliában a bárányt áldozó Ábel kedves az Úrnak.

Az apokalipszis elkerülése, és az oly sokat emlegetett Vízöntő korszakba való megérkezés után először ~ vívmányokat kapunk, melyek alkalmazásával képesek leszünk társadalmunkat a normális követelményeknek megfelelően átrendezni.

Ebben az értelemben az alkímia a modern kémia előfutára és egyben egy összetett ~ filozófia volt - a középkori ezoterikus gondolkodás egyik fő forrása. Az alkímia ~ hagyományokra épül, ahol a követőjének lelki belső fejlődést és rátermettséget kell felmutatnia.

Milyen jótanácsot adhatok ~ szempontból a válság túlélésére? Vizsgáljuk felül az egész eddigi életünket! Szükséges volt-e mindaz a rengeteg élvezeti cikk, amit napi tíz, tizenkét órai munkával teremtettünk elő, vagy lehet napi öt kávé és szempilladauer nélkül is minőségi életet élni?

Az elbűvölően szép és könyörületes istennő igyekszik mérsékelni az emberek szenvedéseit, oltalmazza a hozzáfordulókat, és segít kibontakoztatni ~ képességüket. Gondoskodó és szeretteljes nőiséget képvisel. Kuan-Yin üzenete az, hogy legyünk türelmesek önmagunkkal szemben.

  A mandala szanszkrit szó, ~ kört jelent. Európában leginkább a kör alakú mandalákat forgalmazzák, színük és formájuk azonban sokféle lehet. A varázslatos kép egy fix pont köré rajzolt szabályos alakzatokból (körök, sokszögek) keletkezik.

Az angyalok olyan ~ lények, akik képesek kommunikálni és interakcióba lépni az emberekkel. Ők a fény hírvivői, akiket Isten teremtett, hogy vezetőként, védelmezőként, és barátként szolgálják a földi lelkeket.

Egy ~ úton lévő ember észreveheti, hogy az élet olyan embereket sodor az útjába, akik bármilyen cselekedetükkel vagy gondolatukkal segítik őt az előrejutásban, irányítják a sorsát. Erről szól a Kabala tanítása is, amikor a "maggídokról" beszél.

~ energiákká alakítja a földi sík energiáit, és földi energiákká a ~ energiákat...'[1]. Ábránkon e' szerepe jól felismerhető, mert a lelki sík szintjei fordított elhelyezkedésűek, felül van a testi alul a szellemi szint, ráadásul ezek a szomszédos síkokkal közösek.

Erre a gondolatmenetre épül a kortárs ~ és prezentista gondolkodó Eckhart Tolle "A most hatalma" című műve. Ebben kifejti, hogy az ember személyes problémái onnan adódnak, hogy nem a jelenben él. Vagy a múlton rágódik, vagy a jövőtől fél, ami fölösleges, mert már vagy még egyik sem létezik.

Egyre inkább felmerül az igény azoknak az ősi ~ technikáknak a felidézésére, és beavatások utján történő elsajátitására, amelyek valamikor a Föld összes lakójának természetes képességei voltak.

A Vaszati tudománya azonban nem lehetne tökéletes a ~ összefüggései nélkül, így otthonunk minőségéért nem csak a természet törvényei, hanem magasabb rendű élőlények is felelősek.
Nem szabad megfeledkeznünk a Vaszati és az Ayurvéda, azaz a védikus orvostudomány kapcsolatáról sem! ...

Tanai és ~ gyakorlatai egyaránt az örök élet kérdése köré csoportosultak.

Kiemelkedő, már majdnem ~ képességet jelent a 200, vagy e fölötti szám. A ~ képességgel rendelkezők gyakorlatilag bármeddig képesek "gondolatukkal" forgásban tartani az ingát.

Sokan sokfélére használják: megvilágosodás, gyógyítás, stressz feloldása, ~ felismerésre.

A vágyakról
Igen sokféle ~ irányzat létezik, ezek közül több is van, amely arra ösztönöz, hogy tegyük magunkat egyre függetlenebbé testi vágyainktól. Buddha azt tanította az őt követőknek, hogy az emberi szenvedést a vágyak és a sóvárgás okozza, és aki ettől képes... » ...

Egy új nemzedék, a "Fény" gyermekei, akik azért születtek közénk, hogy elősegítsék a változást, és felnyissák ~ szemünket, hogy végre általuk önmagunkra találhassunk.

A mentális, az érzelmi és a ~ egyensúlyunkon. Ha bármelyik e három közül instabil, hamarosan jelezni fogja testünk is különböző tünetekkel, hogy fordítsunk több figyelmet önmagunkra. A kérdés az, vajon a Tarot kártya segítségünkre lehet-e ebben is? Nos, a válasz igen! ...

A "kundalíni" jelentése: ~ energia, amely a megvilágosodott emberben a gerinc aljáról indulva a fejtetőn tör utat.

Tarot kártya vetés
A Tarot kártyát az ősi Egyiptomban, ~ beavatásoknál használták.
Nekünk életünk megértésében, problémáink megoldásban segíthet.
__ ...

Találkozzunk az új évben is, én itt leszek! Még több párkapcsolat létrehozó és -kiteljesítő ötlet, még több ~ párkapcsolati téma könnyen emészthető feldolgozásban, még több tanács, még több élmény....
Tovább olvasom ...

Ezt a fajta masszázst csak nők végezhetik, tudomásunk van viszont egy szufi mesterről Cairóban Safwat Singer-ről aki ezt ~ masszázsnak nevezi és egyiptomi felmenőitől tanulta meg, nemzedékről nemzedékre a férfiak által működtetett változatot.

Bemutatkozás Atlantiszi Számmiszt Moksa elixír Virág rezgésterápia ~ Választe
ASZTROLÓGIA ...

Mielőtt tovább haladnánk, hasznos áttekintenünk, hogy mi nem vonatkozik a Társulatra: A TT nem egy new age szervezet, bár néha úgy emlegetik, mint a new age mozgalom 'anyja'. Nem egy olyan jóga-szervezet, ami valamilyen ~ tanítómestert támogat.

Készen állsz egy komoly kapcsolatra?
Megvalósítod az álmaidat?
Boldogságteszt: mi tenne boldoggá?
Tudod élvezni az életed?
Ki tudod mutatni az érzelmeid?
Hogyan működsz párkapcsolatban?
A nagy szerelemteszt
Találd meg a valódi célod!
Mi a ~ életfeladatod?

Boszorkánysággal foglalkozó és más eretnek szektákat is sátáni praktikákkal vádoltak. Bár ezek a vádak alaptalanok, valóban léteztek és léteznek olyan szekták, melynek célja a keresztény ~ elvek és az azokat képviselő mise kigyúnyolása.

mirigyek, nyelőcső, nyirok, pajzsmirigy, paraszimpatikus idegrendszer, rák-első stádiumban, rovarcsípés, sejtosztódás, szájöblítés, szemek, tüdő, vérkeringés, vérömleny, vitalitás.
Lelki hatások: bátortalanság, depresszió, fegyelem, belső erő, félelem, lelki nyomás, önállóság, ~ ...

Konkrétan például mások rosszallása vagy megvetése ellenére bátran vállaljuk ~ beállítottságunkat, utunkat.
Nem törekszünk hatalomra, mert már nem félünk a hatalomtól. Nem engedjük magunkat manipulálni, mert mi sem manipulálunk senkit; nem zsarolnak, mert mi sem zsarolunk másokat.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Tudat, Szellem, Vallás, Asztrológia, Föld?

◄ Spiritizmus   Spirituális energiamező ►
 
RSS Mobile