Kezdőlap (Spirituális)

 Ezoterika 

  » »
 
   

Spirituális

Ezoterika  Spiritizmus  Spirituális energiamező

Spirituális felnőtté válás
A tradicionális közösségekben elképzelhetetlen, hogy bárki felnőtté váljon a felnőttség próbájának kiállása nélkül.


Spirituális tértisztítás - portörlés helyett
Lexikon meghatározás: A spirituális tértisztítás nagyszerű eszköz annak érdekében, hogy feljavítsuk a holografikus rezonanciát egy háromdimenziós térben.
Energetikai tértisztítás ...

Spirituális választerápia: a tudatalatti megtisztítása
Cimkék: önbizalom, tudatalatti, spirituális választerápia, párkapcsolati problémák, pánikbetegség, előző életek, Felsőbb Én ...

A spirituális választerápia (SVT) egy olyan lelki-szellemi eljárás, amely abban segít, hogy negatív programok, energiablokkok, rossz beidegződések, hiedelmek, félelmek ne gátoljanak minket abban, hogy boldogabb és szabadabb életet élhessünk.
...

Spirituális krizis
1. rész
Új sorozatunkban a meditativ élményeket, a szellemi, spirituális tapasztalatokat a psziché oldala felől közelitjük meg.

spirituális
Lelki, szellemi, testetlen, lelki -vallásos értelemben-, -főnévként- lelkiatya, papnevelő intézet lelki felügyelője.
Latin szó (spiritualis), a spiritus (lásd spiritusz) származéka.

Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapja
A spirituális világnézet
Az ezotéria fogalma és célja ...

SPIRITUÁLIS ÉLET
A VILÁGI EMBER SZÁMÁRA
Megjelent a Teozófia - a Magyar Teozófiai Társulat Lapja - ...

Spirituális forradalom
Spirituális forradalom
Ez egy csendes forradalom. Bentről kifelé megy végbe. Lentről, a ...

22:11 Spirituális mester esszencia aktiválás
Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel, és ez hasonló folyamatot indít el benned is.

A spirituális tisztánlátás
egészségi előfeltételeiről.
A téves valóság-értelmezés
végzetes következményei.

A Bika spirituális erőtere az abszolút szellemnek a teremtett világ birtokba vételének a teremtési mozzanatát és folyamatait, problémáit testesíti meg a spirituális dimenzióban, és ezért a fizikai, pszichikai és mentális világban is.

A megfelelő spirituális tér megteremtése nem pénzkérdés. Nem kell nagy beruházások árán fenekestől felforgatunk otthonunkat. A feng shui segíthet, de ne vegye át az uralmat.

A Crystalias Spirituális Közösség székhelye Franciaországban, Párizsban van, de ha csatlakozni szeretnél hozzánk, ahhoz nem kell Párizsban élned. Csupán arra van szükséged, hogy nyitott szemmel és szeretettel teli szívvel járj a világban.

Nőnek lenni spirituálisan is előny!
Miben különbözik a férfi és a női gondolkodásmód? Nyitottabbak vagyunk-e a spiritualitásra? Hogyan találhatod meg nőiségedben a transzcendentális világ üzeneteit? Cikkünkből megtudhatod! ...

A puzzle játék spirituális öröme
Avagy hogyan haladsz életed nagy kirakós játékában?

Eckhart Tolle, a spirituális tanító és az agykontroll
Írta:
Jankovics Anna ...

Spirituális mesterek szerint a szeretkezés nem puszta szex, hanem misztikus tapasztalat. Olyan, mint egy különleges meditálás, amikor megszűnsz önálló emberként létezni. Nincs külön férfi és nő, csak ti együtt. Időigényes, de érdemes kipróbálni! ...

spirituális erő, pszichikus képességek, ambíció, harmadik szem, siker, függetlenség
Ezüst
Hold ...

Spirituális vagy racionális?
A homlokcsakra talán a legfontosabb az összes közül. Elégtelen működése az egészségedre és a szellemedre is rányomja bélyegét.
Forrás: GABO ...

Spirituális testek. Ez a gyűjtőneve az előzőeknél még finomabb rétegeknek Aranyszínű, és mindenki körül ott ragyog. Ezt, illetve ezeket a testeket a természetgyógyászati tevékenység ritkán érinti.

Spirituális gyógyászat: Az alternatív gyógyászat számtalan változata a spiritualitás elvén alapul. A lelki eredetű konfliktusoknak, traumáknak jelentős szerepe lehet a legtöbb betegség kialakulásában.

Spirituális talk show - Drunvalo Melchizedek tanításai élőben, online!
Kommentek(0)
Könyvjelző ...

Spirituális, spiritualitás
A kifejezés alapja a latin spiritus (spiritusz) - szellem, lélek alapjelentésű szó. (Tisztán) szellemi, lelki, testetlen- anyagtalan az egyik értelmezése. (Van kifejezetten egyházi jelentése is, ami kissé más).

Spirituális utam, maga az élet utam! Az út melyen járok, tanulok, tapasztalok és dolgozom.

A SPIRITUÁLIS JELLEM KIBONTAKOZÁSA
Jézus körül ül a tizenkét tanítvány. Tizenkét ember-szellem, akiket a legnagyobb szellem, a Léleklátó Mester, kiszemelt és kiemelt az emberáradatból, hogy lelkükbe vésse önmagát, átadja Magát nekik.

Spirituális választerápia
Július 4-én ismét útjára indult a Szantál Klub, témánk ezen a napon a spirituális választerápia volt. Antal Terézzel beszélgettünk arról, mit is takar ez a kifejzés.

Spirituális lényekről minden! Olvashatsz benne angyalokról, démonokról,kísértetekről, tündérekről, szellemekről és egyéb lényekről.

Spirituális jelentése: az értelem és bölcsesség jelkép állata, a gnosztikusoknál a feltámadás szimbóluma, e-képpen Jézusé is.

Az uroborosz, a saját farkába harapó kígyó megfelel :
...

Spirituális üzletember. Mit szóltok?
Játszunk ezzel egy kicsit, nézzünk mögé a hitrendszereinknek, aztán emésszétek egy kicsit és alkossatok saját véleményt a témában! ...

Spirituális szempontból a legalkalmibbtól a legintimebbig - minden kapcsolatunk a tudatosság egyre magasabb szintjeire való emelkedésünket hivatott elősegíteni.

A Spirituális Napló


Napjainkban már igen kevés azon emberek száma, akik nem tudnak írni, olvasni. Megtanultuk, megtanítottak rá.

A spirituális megközelítés szerint Isten első angyala Satanael volt, a nevének jelentése: Isten angyala. Isten felruházta őt a legnagyobb hatalommal, és megjelölte az angyalok feljebbvalójaként, az angyalok hercege volt.

A spirituális emberek gyakran beleesnek abba a hibába, hogy azt hiszik, hogy az ego semmire sem jó, csak akadálya az embernek, és minél előbb fel kell számolni, amennyire lehet, lehetőleg teljes mértékben.

A Spirituális testem a leggyönyörűbb forma, mely a teljes nyugalmát sugározta felém. A tudatát annak, hogy tanulok, haladok egy úton, s ez hozzá vezet.

A spirituális és a materiális dolgok összeolvadása, a dinamikus megújulás és kiterjedés érdekében. Megértés és
szemlélıdés, szabadság, nagyság, érzéki beteljesülés, a spirituális és a materiális javak növekedése. Vallás, filozófia.
Jellemzői: ...

5. Spirituális csikung:
A csikung spirituális oldalát a taoisták és a buddhisták fejlesztették ki, spirituális céljaik elérése érdekében. A gyakorlatok fő célja a megvilágosodás elérése.
Miért tanuljunk csikungot?

Ez Spirituális Munka, mert a Spirituális Lények segítenek minden személyt, aki próbál Spirituális Lény lenni önmagától ( themselves ). Karakterisztikusak a közeli szüleinkhez az Isteni Anyánk és Isteni Apánk.

Sok spirituális ember nehézségekbe ütközik abban, hogy a hétköznapokban, a mundán világban élje meg a spiritualitását.

A Bika spirituális erőtere a fizikai létezéshez és a fizikai létben való megállapodáshoz szükségszerű állapotokat, körülményeket és megteremtési-létrehozási folyamatokat jelképezi.

Tárgyak spirituális tisztítása negatív, ártó energiáktól
Testi, lelki problémákon való segítségnyújtás
Gyógyítás többféle módon ...

Az igazi spirituális életvitel az alázatra tanít. Nem kezel senkit felsőbbrendűen és nem harcol. A spirituális ember saját egészségével törődik és nagy figyelmet fordít a belsőjére. Figyel a környezetére, a Földre.

Speciális spirituális ismeretek (reinkarnáció)
Mágikus Érintés (St.Michael)
Energetikai kezelések: Reiki, Kristály, Pszichosebészet, Regresszió, Hipnózis(NGH).
...

Ha abból a spirituális, filozófiai - és most már egyre inkább fizikai is - alap tézisből indulunk ki, miszerint 'Minden és Mindenki Egy’, arra a következtetésre juthatunk, hogy tulajdonképpen bármi, ami csak lehetséges, ...

Az indigók spirituális értelemben fejlesztik környezetüket. Gyermekkorban fontos, hogy a szülő ne büntetéssel akarjon náluk célt érni, mert csak bezárja őket, és ami a legrosszabb a bizalmát is elvesztheti.

A népszerű spirituálisan formák, mint amilyenek a például a piramisok, a kupolák stb., energia kibocsátó alakzatok. Úgy vannak megalkotva, hogy bizonyos kommunikációs vivőhullámot generáljanak, amit Chaumeny és De Blizal negativ greennek nevezett el.

A jóga és a spirituális élet filozófiája (könyv). ISBN 9638575093
A spiritualitás bibliája (könyv). ISBN 9789633704448
Spirituális felszabadulás (könyv). ISBN 9635290512
A csodák kora (könyv). ISBN 9635290345 ...

A gyermekek spirituális érzékelése az Ősvalótól eredeztethető. Egyre többen merik kimondani, hogy a gyermeknek is hat darab érzékszerv áll rendelkezésére.

MEDIÁLIS ÉS SPIRITUÁLIS
TANÁCSADÁS
lelki problémák és azok következményeinek oldása
a lélektudatosság folyamatos fejlesztéséhez spirituális útvezetés ...

A spirituális fejlődés természetes menete alapján először a tudatalatti, biztonsággal kapcsolatos élményeket (Szaturnusz) tapasztaljuk meg, majd a gyermeki Én (Hold) eszmél, végül a tapasztalatszerzések árán a tudatos Énünk (Nap) fejlődik ki.

E felfogás szerint a reiki rendszerét jogosan nevezhetjük a spirituális gyógyítás egy rendszerének, egy karizmának, a Szellem ajándékának.
.
Hírlevél ...

Az Indigó létező spirituális 'küldetése', hogy a rosszul működő dolgok 'tükréül' szolgáljon a társadalomban, hogy ezeket a mintákat valami kiegyensúlyozottabbal és egészségesebbekkel helyettesíthessétek. Hogy ez mi, majd kiderül.

A lapiszlazuli spirituális hatásaként nyakláncként vagy gyűrűben hordva lelket önt az emberbe. megszünteti a félelmeket, növeli az akaraterőt, kitartás kölcsönöz. Szavatolja a szerető hűséget. Erősíti a barátságot.

A tantrikus szemlélet és tulajdonképpen minden spirituális szemlélet a szükségszerű vagy esetleges evolúcióval és evolúciós elméletekkel szemben az involúció realitását fogadja el, vagyis hogy az ember és a Tudat az időben nem emelkedik, ...

azt az egyszerű metafizikai tényt miért nem írják le a mai asztrológusok, hogy a földházak által megjelenített gyakorlati életterületek, nem másak, mint a házcsúcsok sorrendjének megfelelő konstellációk (napjegyek) által megtestesített spirituális ...

az ember és a természet egységének gondolata, ennek nyomán a környezetvédelem és a nagyobb ökológiai tudatosság hangsúlyozása, az életmód különféle reformjai, például speciális étrendek, a természetgyógyászat részben materiális, részben spirituális ...

Legközelebb Kék Hold 2013 nyarán a Vízöntőben lesz, és ez a nap erőteljes spirituális energiákkal bír. (Utoljára 2010 őszén volt a Kos jegyében.)Főbb bolygómozgások augusztusbanA Merkúr még retrográd 2012.

Mindenki tapasztalta már azt a spirituális és pszichikai gyengeséget, mely a betegséget és gyengélkedést kíséri.

A New Age hívei bűnösnek tartják a technikát szellemileg megalapozó természettudományos világképet is, hiányolva belőle azt a spirituális tartalmat, amely egy átfogó értékrendet megalapozhatna, hasonlóan, ...

A szabadkőművesség valóban alapvető szimbólumai, melyeket az építőművészettől kölcsönzött, a pszichikus és spirituális önmegvalósítás alapjai lehetnek.

Segít bennünket, hogy a spirituális gondolkozás segítségével felismerjük életfeladatunkat, megtaláljuk helyünket a világban. A numerológia egy lehetőség ahhoz, hogy szembenézzünk a saját problémáinkkal, és megtanuljuk, hogyan lehet ezeket feloldani.

Szinte semmi sem köt le, semmi sem ösztönöz, és ez félelemmel tölt el, mert az elmúlt tíz évben pusztán néhány könyv és költő spirituális jelenléte tartotta bennem életben az írót. Egy kicsit félek a német nyelv előrenyomulásától is.

Asztrológiai és egyéb spirituális érdekességek.
Márc. 20. Kos hava
Tavaszünnepi áldozati állat az ókori közel-keleti vallásokban, a zsidókéban is: a Bibliában a bárányt áldozó Ábel kedves az Úrnak.

Az apokalipszis elkerülése, és az oly sokat emlegetett Vízöntő korszakba való megérkezés után először spirituális vívmányokat kapunk, melyek alkalmazásával képesek leszünk társadalmunkat a normális követelményeknek megfelelően átrendezni.

Ebben az értelemben az alkímia a modern kémia előfutára és egyben egy összetett spirituális filozófia volt - a középkori ezoterikus gondolkodás egyik fő forrása.

Ezt a kereket egyetlen szálból csomozzák spirituális hálóvá, és madártollakkal, gyöngyökkel díszítik. Az ember feje felett lóg álmában, hogy megfogja a jó álmokat, melyeknek tanítása ébredéskor is megmarad.

Milyen jótanácsot adhatok spirituális szempontból a válság túlélésére? Vizsgáljuk felül az egész eddigi életünket! ...

Az elbűvölően szép és könyörületes istennő igyekszik mérsékelni az emberek szenvedéseit, oltalmazza a hozzáfordulókat, és segít kibontakoztatni spirituális képességüket. Gondoskodó és szeretteljes nőiséget képvisel.

  A mandala szanszkrit szó, spirituális kört jelent. Európában leginkább a kör alakú mandalákat forgalmazzák, színük és formájuk azonban sokféle lehet. A varázslatos kép egy fix pont köré rajzolt szabályos alakzatokból (körök, sokszögek) keletkezik.

Az angyalok olyan spirituális lények, akik képesek kommunikálni és interakcióba lépni az emberekkel. Ők a fény hírvivői, akiket Isten teremtett, hogy vezetőként, védelmezőként, és barátként szolgálják a földi lelkeket.

Egy spirituális úton lévő ember észreveheti, hogy az élet olyan embereket sodor az útjába, akik bármilyen cselekedetükkel vagy gondolatukkal segítik őt az előrejutásban, irányítják a sorsát.

spirituális energiákká alakítja a földi sík energiáit, és földi energiákká a spirituális energiákat...'[1].

Erre a gondolatmenetre épül a kortárs spirituális és prezentista gondolkodó Eckhart Tolle "A most hatalma" című műve. Ebben kifejti, hogy az ember személyes problémái onnan adódnak, hogy nem a jelenben él.

Egyre inkább felmerül az igény azoknak az ősi spirituális technikáknak a felidézésére, és beavatások utján történő elsajátitására, amelyek valamikor a Föld összes lakójának természetes képességei voltak.

A Vaszati tudománya azonban nem lehetne tökéletes a spirituális összefüggései nélkül, így otthonunk minőségéért nem csak a természet törvényei, hanem magasabb rendű élőlények is felelősek.

Tanai és spirituális gyakorlatai egyaránt az örök élet kérdése köré csoportosultak.

Kiemelkedő, már majdnem spirituális képességet jelent a 200, vagy e fölötti szám. A spirituális képességgel rendelkezők gyakorlatilag bármeddig képesek "gondolatukkal" forgásban tartani az ingát.

Sokan sokfélére használják: megvilágosodás, gyógyítás, stressz feloldása, spirituális felismerésre.

Igen sokféle spirituális irányzat létezik, ezek közül több is van, amely arra ösztönöz, hogy tegyük magunkat egyre függetlenebbé testi vágyainktól.

Egy új nemzedék, a "Fény" gyermekei, akik azért születtek közénk, hogy elősegítsék a változást, és felnyissák spirituális szemünket, hogy végre általuk önmagunkra találhassunk.

A mentális, az érzelmi és a spirituális egyensúlyunkon. Ha bármelyik e három közül instabil, hamarosan jelezni fogja testünk is különböző tünetekkel, hogy fordítsunk több figyelmet önmagunkra.

" a passzív összekötő kapocs a fizikai és spirituális szintek között, rajta keresztül realizálható a férfi szívében a teremtő, innen neve: 'a lélekben rejl" ragyogás“.

A "kundalíni" jelentése: Spirituális energia, amely a megvilágosodott emberben a gerinc aljáról indulva a fejtetőn tör utat.

Tarot kártya vetés
A Tarot kártyát az ősi Egyiptomban, spirituális beavatásoknál használták.
Nekünk életünk megértésében, problémáink megoldásban segíthet.
__ ...

Találkozzunk az új évben is, én itt leszek! Még több párkapcsolat létrehozó és -kiteljesítő ötlet, még több spirituális párkapcsolati téma könnyen emészthető feldolgozásban, még több tanács, még több élmény....
Tovább olvasom ...

Ezt a fajta masszázst csak nők végezhetik, tudomásunk van viszont egy szufi mesterről Cairóban Safwat Singer-ről aki ezt spirituális masszázsnak nevezi és egyiptomi felmenőitől tanulta meg, ...

Bemutatkozás Atlantiszi Számmiszt Moksa elixír Virág rezgésterápia Spirituális Választe
ASZTROLÓGIA ...

Ma már a kabbalát nem zsidók is sokan választják spirituális útként. Az Egyesült Államokban és Európában is muködnek olyan csoportok, amelyek a kabbala tudásanyagát az önkibontakozásban próbálják hasznosítani.

Nem egy olyan jóga-szervezet, ami valamilyen spirituális tanítómestert támogat. Nem egy olyan szervezet, amely segíti a pszichikus képességek kifejlesztését. És nem egy aktivista szervezet, sem egy politikai szervezet.

az a pont, ahol a Hold Földkörüli pályáján metszi az Ekliptika síkját, miközben déli irányban halad. Az egyén spirituális múltját képviseli és gyakran olyan irányba mutat, ahol nem várható további számottevő előrelépés.

Az ősi mítoszokban, eredetmondákban jelentős szerephez jutottak az állatok. Nem véletlen, hogy az egyes csillagképek többsége sem tárgyakról, inkább állatokról kapta a nevét az ókorban. Ezzel is az állatok és a természet spirituális és mágikus ...

Boldogságteszt: mi tenne boldoggá?
Tudod élvezni az életed?
Ki tudod mutatni az érzelmeid?
Hogyan működsz párkapcsolatban?
A nagy szerelemteszt
Találd meg a valódi célod!
Mi a spirituális életfeladatod?

spirituális adottságai lehetnek.
Extravagáns, és szabadságszerető.
Szereti az izgalmas, váratlan helyzeteket, számára az élet akkor jó, ha tele van meglepetésekkel.
Nagyon eredeti egyéniség, kissé távolságtartó, hideg.

Boszorkánysággal foglalkozó és más eretnek szektákat is sátáni praktikákkal vádoltak. Bár ezek a vádak alaptalanok, valóban léteztek és léteznek olyan szekták, melynek célja a keresztény spirituális elvek és az azokat képviselő mise kigyúnyolása.

Ezek lehetnek lélektani vagy percepciós, esetleg spirituális változások is. Pozitív változásokat, a múlttal való megváltozott kapcsolatot gyakran hoz az NLP, a családállítás, és egyéb hagyományos vagy nem hagyományos terápiák.

idegrendszer, rák-első stádiumban, rovarcsípés, sejtosztódás, szájöblítés, szemek, tüdő, vérkeringés, vérömleny, vitalitás.
Lelki hatások: bátortalanság, depresszió, fegyelem, belső erő, félelem, lelki nyomás, önállóság, spirituális fejlődés.

Konkrétan például mások rosszallása vagy megvetése ellenére bátran vállaljuk spirituális beállítottságunkat, utunkat.
Nem törekszünk hatalomra, mert már nem félünk a hatalomtól.

Lásd még: Lásd még: Asztrológia, Tarot, Föld, Kristály, Nap

Ezoterika  Spiritizmus  Spirituális energiamező

 
RSS Mobile