Kezdőlap (Spirituális)

 Ezoterika 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Ezoterika » Spirituális


 

Spirituális

Ezoterika  Spiritizmus  Spirituális energiamező

Spirituális tértisztítás - portörlés helyett
Lexikon meghatározás: A spirituális tértisztítás nagyszerű eszköz annak érdekében, hogy feljavítsuk a holografikus rezonanciát egy háromdimenziós térben.
Energetikai tértisztítás ...


Spirituális választerápia: a tudatalatti megtisztítása
Cimkék: önbizalom, tudatalatti, spirituális választerápia, párkapcsolati problémák, pánikbetegség, előző életek, Felsőbb Én ...

A spirituális választerápia (SVT) egy olyan lelki-szellemi eljárás, amely abban segít, hogy negatív programok, energiablokkok, rossz beidegződések, hiedelmek, félelmek ne gátoljanak minket abban, hogy boldogabb és szabadabb életet élhessünk.
...

Spirituális krizis
1. rész
Új sorozatunkban a meditativ élményeket, a szellemi, spirituális tapasztalatokat a psziché oldala felől közelitjük meg.

spirituális
Lelki, szellemi, testetlen, lelki -vallásos értelemben-, -főnévként- lelkiatya, papnevelő intézet lelki felügyelője.
Latin szó (spiritualis), a spiritus (lásd spiritusz) származéka.

Spirituális tanítások - Szabó Judit honlapja
A spirituális világnézet
Az ezotéria fogalma és célja ...

SPIRITUÁLIS ÉLET
A VILÁGI EMBER SZÁMÁRA
Megjelent a Teozófia - a Magyar Teozófiai Társulat Lapja - ...

Spirituális forradalom
Spirituális forradalom
Ez egy csendes forradalom. Bentről kifelé megy végbe. Lentről, a ...

22:11 Spirituális mester esszencia aktiválás
Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel, és ez hasonló folyamatot indít el benned is.

A spirituális tisztánlátás
egészségi előfeltételeiről.
A téves valóság-értelmezés
végzetes következményei.

A Bika spirituális erőtere az abszolút szellemnek a teremtett világ birtokba vételének a teremtési mozzanatát és folyamatait, problémáit testesíti meg a spirituális dimenzióban, és ezért a fizikai, pszichikai és mentális világban is.

A megfelelő spirituális tér megteremtése nem pénzkérdés. Nem kell nagy beruházások árán fenekestől felforgatunk otthonunkat. A feng shui segíthet, de ne vegye át az uralmat.

A Crystalias Spirituális Közösség székhelye Franciaországban, Párizsban van, de ha csatlakozni szeretnél hozzánk, ahhoz nem kell Párizsban élned. Csupán arra van szükséged, hogy nyitott szemmel és szeretettel teli szívvel járj a világban.

Nőnek lenni spirituálisan is előny!
Miben különbözik a férfi és a női gondolkodásmód? Nyitottabbak vagyunk-e a spiritualitásra? Hogyan találhatod meg nőiségedben a transzcendentális világ üzeneteit? Cikkünkből megtudhatod! ...

A puzzle játék spirituális öröme
Avagy hogyan haladsz életed nagy kirakós játékában?

Spirituális mesterek szerint a szeretkezés nem puszta szex, hanem misztikus tapasztalat. Olyan, mint egy különleges meditálás, amikor megszűnsz önálló emberként létezni. Nincs külön férfi és nő, csak ti együtt. Időigényes, de érdemes kipróbálni! ...

spirituális erő, pszichikus képességek, ambíció, harmadik szem, siker, függetlenség
Ezüst
Hold ...

Spirituális vagy racionális?
A homlokcsakra talán a legfontosabb az összes közül. Elégtelen működése az egészségedre és a szellemedre is rányomja bélyegét.
Forrás: GABO ...

Spirituális testek. Ez a gyűjtőneve az előzőeknél még finomabb rétegeknek Aranyszínű, és mindenki körül ott ragyog. Ezt, illetve ezeket a testeket a természetgyógyászati tevékenység ritkán érinti.

Spirituális gyógyászat: Az alternatív gyógyászat számtalan változata a spiritualitás elvén alapul. A lelki eredetű konfliktusoknak, traumáknak jelentős szerepe lehet a legtöbb betegség kialakulásában.

Spirituális talk show - Drunvalo Melchizedek tanításai élőben, online!
Kommentek(0)
Könyvjelző ...

Spirituális, spiritualitás
A kifejezés alapja a latin spiritus (spiritusz) - szellem, lélek alapjelentésű szó. (Tisztán) szellemi, lelki, testetlen- anyagtalan az egyik értelmezése. (Van kifejezetten egyházi jelentése is, ami kissé más).

Spirituális utam, maga az élet utam! Az út melyen járok, tanulok, tapasztalok és dolgozom.

A SPIRITUÁLIS JELLEM KIBONTAKOZÁSA
Jézus körül ül a tizenkét tanítvány. Tizenkét ember-szellem, akiket a legnagyobb szellem, a Léleklátó Mester, kiszemelt és kiemelt az emberáradatból, hogy lelkükbe vésse önmagát, átadja Magát nekik.

Spirituális választerápia
Július 4-én ismét útjára indult a Szantál Klub, témánk ezen a napon a spirituális választerápia volt. Antal Terézzel beszélgettünk arról, mit is takar ez a kifejzés.

Spirituális lényekről minden! Olvashatsz benne angyalokról, démonokról,kísértetekről, tündérekről, szellemekről és egyéb lényekről.

Spirituális jelentése: az értelem és bölcsesség jelkép állata, a gnosztikusoknál a feltámadás szimbóluma, e-képpen Jézusé is.

Az uroborosz, a saját farkába harapó kígyó megfelel :
...

Spirituális üzletember. Mit szóltok?
Játszunk ezzel egy kicsit, nézzünk mögé a hitrendszereinknek, aztán emésszétek egy kicsit és alkossatok saját véleményt a témában! ...

Spirituális szempontból a legalkalmibbtól a legintimebbig - minden kapcsolatunk a tudatosság egyre magasabb szintjeire való emelkedésünket hivatott elősegíteni.

A Spirituális Napló


Napjainkban már igen kevés azon emberek száma, akik nem tudnak írni, olvasni. Megtanultuk, megtanítottak rá.

A spirituális megközelítés szerint Isten első angyala Satanael volt, a nevének jelentése: Isten angyala. Isten felruházta őt a legnagyobb hatalommal, és megjelölte az angyalok feljebbvalójaként, az angyalok hercege volt.

A spirituális emberek gyakran beleesnek abba a hibába, hogy azt hiszik, hogy az ego semmire sem jó, csak akadálya az embernek, és minél előbb fel kell számolni, amennyire lehet, lehetőleg teljes mértékben.

A Spirituális testem a leggyönyörűbb forma, mely a teljes nyugalmát sugározta felém. A tudatát annak, hogy tanulok, haladok egy úton, s ez hozzá vezet.

Lásd még: Lásd még: Szellem, Ezoterikus, Tudat, Asztrológia, Isten

Ezoterika  Spiritizmus  Spirituális energiamező

 
RSS Mobile