Kezdőlap (Polaritás)

 Ezoterika 

  » »
 
   

Polaritás

Ezoterika  Pokol  Poltergeist

Polaritás
az ellentétes vagy poláris jegyek hatással vannak egymásra. Mindegyik jegy rendelkezik egy poláris párral. A párok Kos- Mérleg, Bika- Skorpió, Ikrek- Nyilas, Rák- Bak, Oroszlán- Vízöntő, Szűz- Halak.


'Polaritásváltás/Pólusváltás történik 2012. december 21.-én. A polaritásváltás/pólusváltás, személyes megalapozottságú és a tudatosság a negatív pólusról a pozitívra fog változni, és a szeretet újra áramlani fog mindenfelé, ...

Polaritása: Férfi.
Megerősítései: Mindkét lábbal a földön állok. Szükségleteim kielégítődnek.
Fizikai feladata: leföldelés, aktivitás. A test vázrendszerének energiaellátása.

A polaritás önnön részévé válik. Az új világ, mint tanulóműhely a lehető legegyszerűbb módon mutatja meg ennek a gondolkodásnak következményeit: az egy lény kettéhasad. Különbséget tett a világban és önmagában - tehát a különbség megjelenik benne.

POLARITÁS TÖRVÉNYE
Minden létezőnek két pólusa van ugyan, valójában azonban minden egy. Minden látszólag ellentétes, lényegét tekintve azonos. Boldogság és boldogtalanság, szeretet és gyűlölet valójában ugyanannak a dolognak a két oldala.

LLR, a polaritások energiáját és a szent geometria elemeit használja. 9 - 18 - 60 cm -es méretben készülnek. Read more.

Az is a polaritást ábrázolja, de - már biztos, hogy Ön is észrevette - annak egy olyan aspektusát, amely nem illik templomaink képébe.

A pálcák polaritását úgy mérhetjük ki a legegyszerűbben, hogy a nyugalomban lévő ingánkat (lehet ez egy ideiglenes, gyűrűből készült inga is) közelítsük a semleges (pl. fából készült asztallap) felületen elhelyezett pálcánk egyik végéhez.

A világban lévő nemi bipolaritás a Lét, a tudati Lét teljességének felel meg, amely szintén bipolárisan tagozódik és az Egységen belüli dualitást jelenti.

Arról az egyetemes metafizikai törvényről van szó, amelyet még a szellemiekben jártasabb emberek is összetévesztenek gyakran a polaritás törvényével.

Kiinduló pontja tehát a polaritás törvényszerűsége.
A természetben mindenütt a bipolaritást látja végig húzódni.

Mivel a férfiak és a nők ellentétes polaritásúak, ezért a nők a Sakti energiát a földből, míg a férfiak a Síva energiát az égből kell hogy megszerezzék.

A harc útján járni azt jelenti, hogy a Marsi energiákkal és az életenergiákkal nem kell spekulálni, vagy spórolni, hanem, konfliktus, vagy csalás esetén, mindig a Polaritás törvénye szellemében eljárni és kiégetés műveletét mindig alkalmazni.

Tóbiás megfogalmazásában a sötét oldal a Földre vonatkozó polaritás kifejeződésének egyik oldala. Az, ahol ti megélitek a sötét oldalt, lehet a fejlődésetek egyik mozgató rugója.

A polaritás megszokott világában, a kollektív transzban élő, alvó emberben külső események vagy belső feszültségek hatására nyugtalanság keletkezik. Nem találja a helyét, érzi, hogy valami nincsen rendjén, nem érti, hogy mi van vele.

A Paradicsomból való kiűzetéstől kezdve az ember a polaritás világában sodródik, de mivel evett a 'tudás fájáról' ezért van valami jó is a rosszban, természete szerint kereső, értő és megvalósító potenciával rendelkezik.

- Felismeri, hogy a fény árnyék nélkül nem létezik, és hogy mindennek van polaritása, amelyre szükség van.
- Egységben él minden élő struktúrával és létezővel.

Vagy az égitest miatt a Föld polaritást vált, de az is lehet, hogy megáll. A valóság az, hogy ez a nagyra nőtt bolygó valóban jár a naprendszerben, de ettől még nem a 10-ik bolygója, csak látogató.

Amikor szeretkezel, olyan áramkört hozol létre, amelyben kiegészítitek egymás testi-lelki polaritását. A nők a mágneses energiát testesítik meg, amely magához vonzza a férfi elektromos impulzusait.

A piros-kék szín kombináció ambivalens és a polaritásokra utal. Az ilyen ember mindent vagy szépnek és jónak, vagy mindent rossznak és csúnyának lát, azaz hiányzik az arany középút, a polaritás feloldásának képessége.

A polaritást kell megváltoztatni. Nem a test uralkodik rajtunk, hanem szellemünknek kell uralkodni a matérián. E polaritásváltás eredményeképpen érezzék meg, hogy a test a miénk, és a belülről jövő életerő táplálja és energetizálja.

Ősapa / a férfi teremtő, a tudatos kozmikus légzés, igazság, szent polaritás, életelv, a valóság társteremtője, jelenlét, a kommunikáció ereje, önfegyelem, egészséges szigor, spontaneitás, bölcs egyszerűség, a polaritások integrálása magunkon belül, ...

A polaritás jelensége a testben, mint mikrokozmoszban, a világban, mint makrokozmoszban jelen van. A Föld felső, északi része a férfias, míg a Föld alsó, déli része a női energiákat képviseli. Hasonlóan működik ez testünkben is.

Yin-yang szimbólum: minden létező polaritása, a pólusok kiegyenlítődése, a tai-chi. A yin a női princípium, tartalmaz valamennyi yangot és a yang, a férfi princípium magába zár némi yint.

Valószínűleg a mi dimenziónkban az egyensúly a polaritással áll fenn, és bár a cél a belső energiák egyensúlyának megteremtése, hogyan lehetséges ez, ...

Ez volt az oka annak, hogy olyan jól felkészítettek minket egy fizikai valóságba tett utazásunk előtt. Persze nem véletlen, hogy Mytre a gondolkodás férfi polaritására és a tiszta tudatra szakosodott, ...

Az Ikrek kettős jegy. Ez a kettősség, e bipolaritás kétségtelenül az Ikrek alapvető jellege. A sokféle ábrázolás ellenére jobbra mindig két serdülő fiatal képében jelenítik meg.

A Hold helyzete, mely megmutatja, milyen érzelmekre vagyunk, képesek megmutatja érzelmeink jellemzőit. Polaritást képeznek- egész természetünk, egész személyiségünk pozitív és negatív pólusát, ...

Ritmus: univerzális rend, élet, polaritás
Rövidlátás: bizonytalan vagy a jövődet illetően.
S, SZ ...

Szextil: a trigon kistestvére, egy támogató lehetőséget jelöl. A két jellemrész, mivel azonos polaritású jegyekben található, képes együttműködni egymással, de tudatos erőfeszítés, tanulás árán.

És e között a két polaritás között a lehetséges idővonalak százai találhatók.

Most viszont megtanulhatjuk, hogy ez csupán második a törvények sorában, hiszen a polaritás még a rezonanciánál is fontosabb.

A hatos és a kilences, mint bi-zonyos szempontbóli polaritás, egyenértékű. Az is látható itt, hogy a 6-osnak át kell fordulnia és 9-essé kell válnia. Akárcsak, mint azt az asztrológusok is mondják, a Szaturnusznak  Jupiterré .
11 - 28.

Hermész szerint a tűz egyesíti a polaritásokat, Empedoklész a négy elemet a dolgok gyökerének nevezte.

És jöjjön rá: AMIT AZ EMBERI ELME PARADOXONNAK VÉL ELSŐ RÁNÉZÉSRE, VALÓJÁBAN NEM MÁS, MINT EGY MAGASABB IGAZSÁG, AMELY A POLARITÁS FÖLDI VILÁGÁBAN ELLENTÉTNEK TŰNIK, DE VALÓJÁBAN EGY ÉRME KÉT OLDALA.

a világmindenség egy dupla négyesre építkezik, Timotheusz (Szent Pál tanítványa) szerint a nyolcas maga a mindenség, mert a földet nyolc ég öleli körbe. Eratoszthenész (i.e. 275-195) görög tudós és költo pedig a négy elem négyszeres polaritásának ...

A torokcsakra főbb témái: őszinte kommunikáció, önkifejezés, önuralom, az érzés és a gondolkodás összekapcsolása, a fülelés, a beszéd és a hallgatás polaritása, a belső hang felfedezése és meghallása, a választás képessége.

Ezért a Mars princípiumának elfojtása, annak szükségszerű megnyilvánulási formáinak a visszafogása mindig katasztrofális tragédiákhoz, vagy a személyiségtudat teljes elsorvadásához vezet. A Mars a Polaritás egyetemes törvényéhez kötődik.

Lásd még: Lásd még: Tudat, Föld, Isten, Bolygó, Szellem

Ezoterika  Pokol  Poltergeist

 
RSS Mobile