Kezdőlap (Oroszlán)

 Ezoterika 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Ezoterika » Oroszlán


 

Oroszlán

Ezoterika  Orbis  Ouija tábla

oroszlán
(kínaiul: shizi)
Az oroszlán nem őshonos állat Kínában, bár igen nagy népszerűségnek örvend. Kínai neve, a shi is idegen származására utal, hiszen a perzsa š"Ür szóból ered.


Oroszlán
Oroszlán (latin neve Leo). Mitológiai rövid története: Az Argosz síkság területén élt a nemeai oroszlán. A vad gyilkos fenevadat senki nem merte és tudta legyőzni. Héraklész úgy döntött, felkeresi és legyőzi.

Oroszlán csillagjegy

Bolygóid ebben a jegyben: Jelentkezz be vagy regisztrálj ingyen az értelmezések megtekintéséhez.
Időszaka: július 23 - augusztus 22., nyár közepe.

Oroszlán (július 23-augusztus 22)
Mostanában néhány csúf tréfát uzött Önnel a sors. Ne hadakozzon, ne rendezzen visszavágót! Legyen türelmes ügyes és talpraesett. Sikeres és jelentos változtatásokra lesz képes.

OROSZLÁN Július 23 - Augusztus 22
Az Oroszlán jegy szülöttei egyidejűleg energikusak és jóságosak, nagylelkűek, misztikusak és parancsolóak.
Hajlamosak a dühre, és sokat kell harcolniuk, hogy, leküzdjék ezt a hibát.

Az Oroszlán
Tudjuk, hogy az évkör négy sarokpontjának egyik fő alakja az Oroszlán, az Ökör/Bika, (ld. Beltane) a Sas (ld. Samhain) és a Szellem (ld. Ostara) társaságában.

Az Oroszlán csillagjegy - Jel és szimbólum
Az Oroszlán az állatöv ötödik jegye. Július 23 és augusztus 22 között, mikor a Nap az Oroszlán jegyén halad át, a nyár második fázisába érünk - utolsó szakasza a Szűzben következik.

Az Oroszlánok számára egészen természetesen összekapcsolódó dolgok jellemzik majd a 2013-as évet, amely történések mind pozitív irányba mozdítják majd el az Oroszlán csillagjegy szülötteit.

Oroszlán
(Felis leo L., l. a mellékelt szines képet), a ragadozó emlősök rendjében a macskafélék családjának egyik és leghatalmasabb tagja.

Oroszlán
A legnagyobb macskaféle ragadozó, mely Afrikában és Dél-Ázsiában él.
Ótörök eredetű szó: oszmán-török arslan, baskír, karakalpak ariszlan, csuvas araszlan, ezek talán egy arsil (vöröses sárga) melléknévvel kapcsolatosak.

A Nap által uralt Oroszlánoknak általában elég erős az egójuk, ami nagyon hasznos lehet, amikor választott hivatásuk élére szeretnének kerülni. Ha azonban nem tartod az ellenőrzésed alatt az egódat a magánéletedben, akkor az problémákat okozhat.

OROSZLÁN július 23-augusztus 23. Aki sokat markol, az keveset fog - tartja a mondás, és jól teszed, ha ebben a hónapban nem téveszted szem elől ezt a régi bölcsességet. Most nem igazán ismered fel a saját lehetőségeidet, illetve korlátaidat.

Oroszlán-principiumhoz tartozik minden őrző-védő állat, az erős oroszlán, a büszke sas, amely gyakran uralkodóházak címerében is szerepel.

Az oroszlánban álló hold
Érzelmi jellegzetességei
Az oroszlán jegyében elhelyezkedő Hold sugárzó, népszerű, vonzó kisugárzással ruházza fel viselőjét. Alapvető jellemvonásai az őszinteség, jóindulat, nagylelkűség.

Az Oroszlán társas élete nagyon mozgalmas, az állatok királyát a Nap-jegyének megfelelően a társaság középpontjává teszi. Önbizalmat sugároz és napfényt, képes minden ellenfelét túlragyogni, szereti önmagát és az életet és azt, ha őt imádják.

Az Oroszlán
Ő a Hold mellett a másik fővilágító által uralt jegy. Ez a két bolygó a többiekkel ellentétben csak egy jegyet uralnak. Az oroszlánt, naprendszerünk központja maga a Nap uralja.

AZ OROSZLÁN KAPU
Augusztus 8-án egy rendkívüli kedvező idő nyílik, átjutni egy másik csillagkapun a Felgyorsult Ébredés Kapuján, a 8:8-as Oroszlán kapun, amely belül, sejtszintű emlékezést hoz minden létezőnek.

Az Oroszlán szülötteknek főként a szívüket és a gerincüket kell kímélniük. Ezen kívül érzékenyek a hátukra, a hátizmaikra. Megelőzésként olyan életmódtól és helyzetektől kell óvakodniuk, amelyek főleg ezeket a testrészeket veszélyeztetik.
Carysma ...

6 remek recept Oroszlánoknak
A horoszkópjegy rengeteg dologra rámutat, itt az idő, hogy az egyes jegyeknek komplett menülistát állítsunk össze...
Fincsi ételek - kifejezetten Oroszlánoknak, vagy az Őket meglepni vágyóknak...

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak
;

Oroszlán (Leo) ...

- Telihold az Oroszlán jegyében
Ma van az idei év első Teliholdja. Lehetőség szerint ma tedd szabaddá magad, aktiváld a kikapcsoló gombodat.

Oroszlánosíts!
Ugye te is szeretnél menő, sikeres lenni; olyan, akinek a háta mögött összesúgnak az emberek, sőt ki is fejezik nyíltan is az elismerésüket: ' Micsoda nő', ' Micsoda pasi!'. Mindannyian erre vágyunk! ...

Oroszlán
(július 23. - augusztus 23.)
Az Oroszlán legtöbbször igen hiú, és szereti, ha mások is dicsérik, mennyire jól néz ki.

Oroszlán
Az oroszlán jegy tűz elemű, uralkodó planétája a Nap.
Egy kis mitológia...:
Héliosz, a Nap és a fény istene. Nappal keletről nyugat felé egy kocsival szeli át az eget, melyet négy tüzes ló húz.

OROSZLÁN
Az Oroszlán nagyvonalú és nyitott, alkotó módon viszonyul az élethez. Gyakran születnek eredeti ötletei, szereti a monunemtális, feltűnő dolgokat, és nem veti meg a luxust sem.

Oroszlán (VII.23-VIII.23)
Tüzes jegy, rendkívül aktív. Akárcsak az oroszlán, akit az állatok királyának tartanak, e jegy szülötte is igyekszik kitűnni környezetéből.

OROSZLÁN
Kedvező: Nagy kreativitást igénylő tevékenységek végzésére, szórakozásra, flörtölésre, kapcsolatteremtésre, különösen olyan emberek esetében, akiknek előkelő társadalmi rangja van.

OROSZLÁN 07.23.-08.22.
Nő: Amennyiben a foglalkozásod kapcsolatban áll a nyilvános szerepléssel ez a hét kiemelkedő sikereket hoz ezen a téren, ha viszont nem akkor is nagy hatással leszel az emberekre, ...

OROSZLÁN (07.23-08.23)
Szerelem: Sugárzó Vénusz, harmonikus Merkúr és összekötoként a Jupiter: optimális csillagkonstelláció az elmaradt nyári szerelmek pótlására.

OROSZLÁN
A szív, hát, rekeszizom, vérkeringés, verőerek és az érzékszervek érdekében tegyen valamit, amikor a Hold az Oroszlán csillagképen halad keresztül!
SZŰZ ...

Oroszlán
- Alaptétele: Alakítani
- Cselekedeteinek jellemzői: Nyugodt, határozott, magabiztos, öntelt, hiú.
- Gondolkodásának jellemzői: Optimista, nem bírja a kritikát.
- Érzéseinek jellemzői: Jóindulatú, nagyvonalú, humoros.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)
A tigrisszem segít abban, hogy bölcsen használd fel erődet, és megtanít arra is, hogy céljaid eléréséhez hogyan alkalmazd belső erőforrásaidat.

oroszlán: büszkeség, hatalom, erő, védelem
őz: szelídség, gyengédség
patkány: alantas rosszindulat ...

Lásd még: Lásd még: Skorpió, Mérleg, Nyilas, Ikrek, Horoszkóp

Ezoterika  Orbis  Ouija tábla

 
RSS Mobile