Kezdőlap (Oroszlán)

 Ezoterika 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Ezoterika » Oroszlán


 

Oroszlán

Ezoterika  Orbis  Ouija tábla
2014.04.18

oroszlán
(kínaiul: shizi)
Az oroszlán nem őshonos állat Kínában, bár igen nagy népszerűségnek örvend. Kínai neve, a shi is idegen származására utal, hiszen a perzsa š"Ür szóból ered.


Oroszlán
Oroszlán (latin neve Leo). Mitológiai rövid története: Az Argosz síkság területén élt a nemeai oroszlán. A vad gyilkos fenevadat senki nem merte és tudta legyőzni. Héraklész úgy döntött, felkeresi és legyőzi.

OROSZLÁN párkapcsolatai
Egy Mérleg tudja igazán meglágyítani az Oroszlán kemény szívét. Romantikus szerelmespárt alkotnak együtt. Az Oroszlán számára imponáló a Mérleg hódolása, de igazi alattvalóvá soha nem válik.

Oroszlán csillagjegy

Bolygóid ebben a jegyben: Jelentkezz be vagy regisztrálj ingyen az értelmezések megtekintéséhez.
Időszaka: július 23 - augusztus 22., nyár közepe.

Oroszlán (július 23-augusztus 22)
Mostanában néhány csúf tréfát uzött Önnel a sors. Ne hadakozzon, ne rendezzen visszavágót! Legyen türelmes ügyes és talpraesett. Sikeres és jelentos változtatásokra lesz képes.

OROSZLÁN Július 23 - Augusztus 22
Az Oroszlán jegy szülöttei egyidejűleg energikusak és jóságosak, nagylelkűek, misztikusak és parancsolóak.
Hajlamosak a dühre, és sokat kell harcolniuk, hogy, leküzdjék ezt a hibát.

Az Oroszlán
Tudjuk, hogy az évkör négy sarokpontjának egyik fő alakja az Oroszlán, az Ökör/Bika, (ld. Beltane) a Sas (ld. Samhain) és a Szellem (ld. Ostara) társaságában.

Az Oroszlán csillagjegy - Jel és szimbólum
Az Oroszlán az állatöv ötödik jegye. Július 23 és augusztus 22 között, mikor a Nap az Oroszlán jegyén halad át, a nyár második fázisába érünk - utolsó szakasza a Szűzben következik.

Az Oroszlánok számára egészen természetesen összekapcsolódó dolgok jellemzik majd a 2013-as évet, amely történések mind pozitív irányba mozdítják majd el az Oroszlán csillagjegy szülötteit.

Oroszlán
(Felis leo L., l. a mellékelt szines képet), a ragadozó emlősök rendjében a macskafélék családjának egyik és leghatalmasabb tagja.

Oroszlán
A legnagyobb macskaféle ragadozó, mely Afrikában és Dél-Ázsiában él.
Ótörök eredetű szó: oszmán-török arslan, baskír, karakalpak ariszlan, csuvas araszlan, ezek talán egy arsil (vöröses sárga) melléknévvel kapcsolatosak.

A Nap által uralt Oroszlánoknak általában elég erős az egójuk, ami nagyon hasznos lehet, amikor választott hivatásuk élére szeretnének kerülni. Ha azonban nem tartod az ellenőrzésed alatt az egódat a magánéletedben, akkor az problémákat okozhat.

Oroszlán-principiumhoz tartozik minden őrző-védő állat, az erős oroszlán, a büszke sas, amely gyakran uralkodóházak címerében is szerepel.

Az oroszlánban álló hold
Érzelmi jellegzetességei
Az oroszlán jegyében elhelyezkedő Hold sugárzó, népszerű, vonzó kisugárzással ruházza fel viselőjét. Alapvető jellemvonásai az őszinteség, jóindulat, nagylelkűség.

Az Oroszlán társas élete nagyon mozgalmas, az állatok királyát a Nap-jegyének megfelelően a társaság középpontjává teszi. Önbizalmat sugároz és napfényt, képes minden ellenfelét túlragyogni, szereti önmagát és az életet és azt, ha őt imádják.

Az Oroszlán
Ő a Hold mellett a másik fővilágító által uralt jegy. Ez a két bolygó a többiekkel ellentétben csak egy jegyet uralnak. Az oroszlánt, naprendszerünk központja maga a Nap uralja.

Az Oroszlán-szülöttek egészen megbarátkoztak a Valentin-nap gondolatával, akár foglalt a szívük, akár szinglik. Ha fülig szerelmesek, szívesen felvonulnak párjukkal egy elegáns étteremben vagy részt vesznek valamilyen romantikus programon.

AZ OROSZLÁN KAPU
Augusztus 8-án egy rendkívüli kedvező idő nyílik, átjutni egy másik csillagkapun a Felgyorsult Ébredés Kapuján, a 8:8-as Oroszlán kapun, amely belül, sejtszintű emlékezést hoz minden létezőnek.

Az Oroszlán szülötteknek főként a szívüket és a gerincüket kell kímélniük. Ezen kívül érzékenyek a hátukra, a hátizmaikra. Megelőzésként olyan életmódtól és helyzetektől kell óvakodniuk, amelyek főleg ezeket a testrészeket veszélyeztetik.
Carysma ...

6 remek recept Oroszlánoknak
A horoszkópjegy rengeteg dologra rámutat, itt az idő, hogy az egyes jegyeknek komplett menülistát állítsunk össze...
Fincsi ételek - kifejezetten Oroszlánoknak, vagy az Őket meglepni vágyóknak...

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak
;

Oroszlán (Leo) ...

- Telihold az Oroszlán jegyében
Ma van az idei év első Teliholdja. Lehetőség szerint ma tedd szabaddá magad, aktiváld a kikapcsoló gombodat.

Oroszlán
(július 23. - augusztus 23.)
Az Oroszlán legtöbbször igen hiú, és szereti, ha mások is dicsérik, mennyire jól néz ki.

Oroszlán
Az oroszlán jegy tűz elemű, uralkodó planétája a Nap.
Egy kis mitológia...:
Héliosz, a Nap és a fény istene. Nappal keletről nyugat felé egy kocsival szeli át az eget, melyet négy tüzes ló húz.

OROSZLÁN
Az Oroszlán nagyvonalú és nyitott, alkotó módon viszonyul az élethez. Gyakran születnek eredeti ötletei, szereti a monunemtális, feltűnő dolgokat, és nem veti meg a luxust sem.

Oroszlán (VII.23-VIII.23)
Tüzes jegy, rendkívül aktív. Akárcsak az oroszlán, akit az állatok királyának tartanak, e jegy szülötte is igyekszik kitűnni környezetéből.

OROSZLÁN
Kedvező: Nagy kreativitást igénylő tevékenységek végzésére, szórakozásra, flörtölésre, kapcsolatteremtésre, különösen olyan emberek esetében, akiknek előkelő társadalmi rangja van.

OROSZLÁN 07.23.-08.22.
Nő: Amennyiben a foglalkozásod kapcsolatban áll a nyilvános szerepléssel ez a hét kiemelkedő sikereket hoz ezen a téren, ha viszont nem akkor is nagy hatással leszel az emberekre, ...

OROSZLÁN (07.23-08.23)
Szerelem: Sugárzó Vénusz, harmonikus Merkúr és összekötoként a Jupiter: optimális csillagkonstelláció az elmaradt nyári szerelmek pótlására.

OROSZLÁN
A szív, hát, rekeszizom, vérkeringés, verőerek és az érzékszervek érdekében tegyen valamit, amikor a Hold az Oroszlán csillagképen halad keresztül!
SZŰZ ...

Oroszlán
- Alaptétele: Alakítani
- Cselekedeteinek jellemzői: Nyugodt, határozott, magabiztos, öntelt, hiú.
- Gondolkodásának jellemzői: Optimista, nem bírja a kritikát.
- Érzéseinek jellemzői: Jóindulatú, nagyvonalú, humoros.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)
A tigrisszem segít abban, hogy bölcsen használd fel erődet, és megtanít arra is, hogy céljaid eléréséhez hogyan alkalmazd belső erőforrásaidat.

oroszlán: büszkeség, hatalom, erő, védelem
őz: szelídség, gyengédség
patkány: alantas rosszindulat ...

Oroszlán
4 Rák
A Rákok uralkodó bolygója a Hold, éppen ezért hangulatuk megdöbbentően ingadozik, és minden külső hatásra reagál.

Oroszlán
Kiegyensúlyozott év elé nézel, ami rád is fér, hiszen az utóbbi 2-3 esztendőben bőven kijutott a drámából.
A nehéz időszakon azonban sikeresen túlléptél, tehát nyugodtan learathatsz néhány babért.

OROSZLÁN: A zöldes HELIOTROP tetőtől talpig megvéd. Ez a kő biztosítja az egészségedet és a könnyedségedet. A HEGYIKRISTÁLY a fiúk érdeklődésének középpontjába emel, ugyanis különlegessé teszi az aurádat. A TOPÁZ, pedig erőt ad.

OROSZLÁN Július 23 - Augusztus 23
Uralkodó bolygója a Nap, otthona az ötödik ház: gyermekek, önkipróbálás, kreativitás.

Oroszlán csillagkép (január 27.) - A teremtő erő szférája, dolgok létrehozója a szellemi akaratban ...

OROSZLÁN
Uralkodó bolygó: Nap
Eleme: Tűz
Minősége: Szilárd
Foglalkozásai: Színész, rendező, ékszerész, vállalkozó, tanár, bármilyen magas beosztású vezető ...

Oroszlán a méltóságos tempót.
Szűz pedig az aprólékos alaposságot jelenti. Talán a Szűz rész mozdul ebből a hármasból leginkább, de ő is pusztán azért, mert úgy érzi, snassz, ha nem tesz valamit.

Oroszlán
július 24 - augusztus 23
Az oroszlán egy igazi romantikus lélek. Nagyon érzéki és néha nagyon szexi. A szerelemben és az illatokban nem ismer mértéket. Számára még egy parfüm csomagolása önmagában is sokat jelent. Különösen, ...

Az Oroszlán jellemzése
Mivel nézni sem bírod a lustaságot és a tétlen koválygást, mások irányítása létfontosságú a számodra. Így alaptermészeted az uralkodás, végtére is főnöknek születettél...
Tovább " ...

Az Oroszlán AC büszke, naiv, jószívű, életvidám
A Szűz AC alázatos, szolgáló, pontos, rendszerető, kritikus
A Skorpió AC óvatos, bizalmatlan, bosszúálló, féltékeny ...

Oroszlán: júl. 23 - aug. 23-ig, uralkodó bolygója a Nap.
Tüzes, szilárd, férfias jegy.
A mindenkire egyformán ragyogó, kiáradó fény. Uralkodik a világon, amit a Kos hódított meg.

Vörös Oroszlán: regényből monodráma

A négy évvel ezelőtt 99 éves korában elhunyt író-tanító és spirituális gondolkodó tiszteletére a Vígszínház külön előadással készül.

Mars az OROSZLÁNban
Mars az Oroszlánban
Az Oroszlán Mars az önérvényesítés királyi útját mutatja: tudja mit akar, de ügyesen lavírozva úgy éri el, hogy a másik döntésének látsszon az irány. Az ismerkedésnél ez kifejezetten izgalmas játékot ígér! ...

OROSZLÁN:
E jegy szülöttje bátor, erős, nagyvonalú, kezdeményező, és sokszor lusta, zsarnokoskodó. Szereti az életet, éppen ezért erős életerő jellemzi. Szeret szerepelni, és középpontban lenni, lételeme, hogy elismerjék, és felnézzenek rá.

Oroszlán alsóteste van farokkal, valamint sas felsőteste sasszárnnyal, -lábbal, -karmokkal és sasfejjel, rajta oroszlánszerű fülekkel (miáltal a griff-fej jól megkülönböztethető a sasfejtől). Szokványos helyzete az ágaskodó.

OROSZLÁN július 23 - augusztus 22
Méltóságuknak megfelelően olyan feladatokat kapnak az élettől, ami igazán nagy kihívás. Tanulmányok területén kimagasló lehetőségek. Magas szintű tudás elérése többféle szakmai keretek között.

Oroszlán (leo): Az időhurokból kiáradó spirálgömbi időhullámtér, a téridő nem egyszerűen forog és kering, hanem valójában csavarodik, órairányban a forrásától kifelé haladva.

OROSZLÁN / NAP:
Vasárnapi napon, a Nap órájában végy egy aranysárga színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: korbunkulus kő, majoránna, sastoll, napraforgó mag. Miután mindez megvan, szenteld fel.

OROSZLÁN (07. 23 - 08. 22.)
Aventurin Borostyán Citrin Gránát Hegyikristály Jáspis Karneol Kékkvarc Lazurit Rubin Rutilkvarc Szodalit Tigrisszem
SZŰZ (08. 23 - 09. 22.) ...

Oroszlánfejű viharistennő.
Ptah
Memphisz fő istensége, a kézművesek és a művészek pártfogója.

Oroszlán
23.07 - 22.08
Az Oroszlán jegy szülöttének következő hete a magánéleté és a családé. Ezt tartsa szem előtt, amikor tervezget! Mindazonáltal készüljön fel
Tovább ...

OROSZLÁN Július 23 - Augusztus 22
Az Oroszlánt a Nap uralja, szimbóluma az oroszlán. Tőz jegy, kreatív és nagyvonalú. A Naphoz hasonlóan az élet középpontjának tekintik magukat. A zodiákusban nincs büszkébb és királyibb jegy.

OROSZLÁN -szív, hát, szem, hátgerinc
SZŰZ -emésztőrendszer, vékonybél, hasi területek
MÉRLEG -vese, derék, keresztcsont, női nemi szervek ...

Előbb-utóbb fel fog nőni, és akkor majd használnia kell, hogy lelője az oroszlánt, ami fel akarja falni vacsorára.

Ezt a helyzetet jelöli az asztrológia úgy, hogy például a Hold a Nyilasban vagy a Mars az Oroszlánban áll.

Asztrológiai megfelelője: oroszlán-vízöntő tengely
Illóolajai: Bazsalikom, rózsa, jázmin, ibolya, kömény
Tanulási feladata: szeretet, hűség, ömbizalom, odaadás, együttérzés, önfeláldozás, szolgálat.

Vajon az idén hová lövi ki szerelem-nyilát a Nyilas, és kit hódít meg az Oroszlán?

Lásd még: Lásd még: Skorpió, Mérleg, Nyilas, Ikrek, Horoszkóp

Ezoterika  Orbis  Ouija tábla
2014.04.18

 
RSS Mobile