Kezdőlap (Merkaba)

 Ezoterika 

Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástár.
  » »
 
   

Merkaba

Ezoterika  Mennyei ember  Merkúr

A MerKaBa
A Merkaba elektromágneses mezö a test körül, amit a NASA müszerekkel is mérni tud és amit minden ember aktiválhat, de csak ha megfelel bizonyos követelményeknek az univerzális törvények szerint.


A Merkaba
Az az egység, amit a 10 Szefirot alkot a trón (hely) hordozóinak egységét jelzi a Merkaba misztikus meglátásaiban. A Kabbala előtti ezotéria és misztika a Héber Hagyományban a Merkaba. A Krisztus utáni I. és II.

HALADÓ MERKABA UTASÍTÁSOK:
Amikor folytatod a haladó MerKaBa lélegzeteket akkor folytasd közvetlenül a 24.-ik után.a kéztartás változatlan és be illetve kilégzéskor a megfelelő módon forgatod a tetraédereket. A fő különbség itt a formákban van-- Oktaéder és dodekaéder.

MERKABA, aktiválva hatékony meditációs és transzmutációs eszköz. ami a szent geometria elveit (is) alkalmazza
Hatágú csillag, ami harmonizálja és kiegyensúlyozza az energia teret körülöttünk. 10 és 0 cm közötti átmérővel készül ...

Az elnevezése héber nyelven: Merkaba. És most elárulom, amit már két alkalommal megtettem korábban is, hogy valójában a DNS meződ a Merkaba. És ez egy szent geometriába rendeződik, mert ennek az interdimenzionális mezőnek szerkezete van.

Drunvalo Melchizedek könyvei a szakrális geometriáról és a Merkaba-ról
A Ciprusi Mágus négy könyve az asztrális gyógyításról és létsíkokról (Mandala-Véda, Manas, Édesvíz)
David Walsch: Beszélgetések Istennel 1-3, Barátságban Istennel, és a további kiegészítő kötetek ...

Ez a csillagkép pedig népünk hagyománya szerint Illés szekere, tudjuk ez a fényszekér, a Merkabah. Rúdvégi csillaga ma a Sarkcsillag, mely a földtengely virtuális jelölője is. Az eddigiek különös jelentőségét az adja, hogy a Biblia szerint: 'Illés ismét eljön'[2]. Ezt látszik igazolni ez a jel is.

A Merkabah angyalbíráinak vezetője. A mennybéli pecsét őrzője, a mennyek kulcsainak hordozója. Énokh Harmadik Könyve szerint ő vitte fel a pátriárkát a mennybe. 'Tisztelt, dicsőített, szeretett, csodálatos, de iszonyú és félelmetes angyalherceg.'
ANAGOTOS Magoth és Koré csatlósa.

Lásd még: Lásd még: Mit jelent Föld, Isten, Angyal, Asztrológia, Szellem?

◄ Mennyei ember   Merkúr ►
 
RSS Mobile