Kezdőlap (Mágia)

 Ezoterika 

  » »
 
   

Mágia

Ezoterika  Ló  Mágikus képesség

Mágia a könyvesboltban
tetszik
A hetem azzal kezdődött, hogy a könyvesboltba, ahová évek óta járok, és ahol a könyvárak miatt egyre ritkábban vásárolok, rám esett egy könyv. ...


A mágia kialakulása

Megpróbálom összefoglalni, hogy hol és mivel kezdődött ez a vallás, és a mágia, vagyis a "MÁGIKUS VALLÁS", mely kezdetleges vallási hitből és szertartásaiból alakult ki.

A mágia
"Mi nem emberek, hanem varázslók vagyunk.
A közönséges emberek nem fizetik meg az árát,
hogy a mi utunkat járhassák."
Soror Het Heru (Shadowrun Grimoire) ...

A mágia-divat
Napjainkban a mágia tovább él, átvészelte az üldöztetéseket, megerősödött. és kifordult hajdani voltából.

A mágia a görög-római világban
Ez a cikk 913 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

mágia
az a csodás hatalom, melynél fogva rejtélyes módon, természetfölötti eszközök segítségével, a természet rendjétől eltérő csodás dolgokat vihetni véghez.

mágia
A természetfeletti hatalmak befolyásolására végzett babonás műveletek, szertartások titkos tudománya. - mágikus: mágiával kapcsolatos, bűvölő, varázsos.

MÁGIA ÖNMAGÁBAN CSAK EGY ESZKÖZ ÉS NEM A CÉL,
A MÖGÖTTES SZÁNDÉK A FONTOS
AZ ...

A mágia rövid története
Ismereteink szerint minden nagy kultúra alkalmazta a mágiát.

Mágia
"Mágus. Félelmetes szó. Vonz és taszít, rémít és elbűvöl. S reményt ad azoknak, akiknek nincs hová fordulniuk."
A mágusnak visszavonultan, megközelíthetetlenségben kell élnie, mielőtt/miután erre a visszafordíthatatlan útra lép.

Mágia ötvenezerért, társkeresés negyvenért
Majd' negyedszázados házasság után egy fiatalabb nőért hagyta el Magdolnát a férje.

A mágia a köznapi nyelvben varázslást jelent, sot néha buvészeket is a mágus névvel szoktak illetni. Szepes Mária, e témakör egyik szakavatott írónoje szerint a mágia erot jelent.

Fehér mágia
Azokat a varázslatokat, amelyek a szerencsétlenségek és a viszontagságok elkerülését szolgálják, a fehérmágia egyik, sőt egyetlen formájának tartják.

Újhold-mágia
Újholdtól három és fél napig tart. Új kezdeményezések, váltások időszaka. (Új szerelem, életreform, új állás)
Telő hold-mágia ...

Gyertyamágia - a szerelemért
A tél a gyertyák ideje, hangulatot, illatot, fényt hoznak a lakásba. De akár a szerelmet is magadhoz vonzhatod velük! Varázsolj gyertyával! ...

A mágia nem fehér, vagy fekete, saját célja mindig függő a mögötte álló egyén céljaitól.

A szerelmi mágia például a fekete mágiához tartozik, mert valakit akarata ellenére láncolunk magunkhoz, de ezzel boldogtalanságra ítéljük egymást. Már az ősemberek is alkalmazták a mágiát a sikeres vadászatért.

Megtisztító mágia angyalokkal
Ezt a varázs szertartás magam is alkalmaztam, és azt vettem észre, hogy nagyon jól oldja a mentális blokkokat! Ezért nyugodt szívvel ajánlom neked is, ha úgy érzed, segítségre van szükséged egy bizonyos problémában.

Most nyissátok meg a teljes szervezeteteket, hogy befogadhassátok a Forrás végtelen bőségét, mert ez a mágia, a csodák és a manifesztáció energiája.

Egyesek szerint a füstölés elengedhetetlen a gyertyamágia során. A füstölő fajtáját előírhatja egy különleges varázsige, de használhatsz más illatokat is. Van, aki a Háromkirályok illatait használja, van aki a herbénát.

Mágia, csoda és kereszténység


Sok keresztény gondolja úgy, hogy Harry hatása nem kedvező.

MÁGIA
Az okkult erők gyakorlati alkalmazása, felhasználása. Ezen erők megismerése és ellenőrzése, irányítása csak szigorú önfegyelem és mérsékletes élet által lehetséges.

Mágia
A mágiáimnál a természeti erőket használom. Minden energiámat belerakom, hiszen annyit kapok vissza, amennyit adok, de ez így van az élet az élet minden területén is.

A mágia mindkét félt köti
Sokan azonban alapvető tévedésben vannak a szerelmi kötéssel kapcsolatban.

- Mágia: A mágia idotlen idok óta arra törekszik, hogy kapcsolatot teremtsen az ember számára hasznos energiákkal. Ez nem csak külso eroforrásokat jelenthet, hanem belso eroinket is.

Angyalmágia
Az angyalmágia az angyalokkal való kapcsolatfelvételt jelenti. Az angyalokkal való komunikációnak rengeteg formáját ismerjük. A legelterjedtebb az atlantiszi anygalpecsétek készítése és az atlantiszi anygalok megidézése.

Gyertyamágia
A gyertyás varázslatot bármikor elvégezheted, de karácsonykor, amikor felerősödnek a pozitív energiák, különösen hatásos lehet.

A mágia, mint pszichológiai eszköz
A vadász felrajzolja vágyott zsákmányállatát a barlang falára, mielőtt az elejtésére indul, vagy az állat maszkjában eljár egy megszabott koreográfiájú, rituális táncot.

Mágiatörténet
Sok régi monda beszél elsüllyedt városokról, amelyek most a tenger fenekén fekszenek. Holdfényes éjszakákon néha lelátni a tengeralatti palotákra, márvány terekre; és végzetes órán a tengermélyi harangok hangját is lehet hallani.

A mágia szerint minden - a földön lévő - kőrakás az erő helye. Ezek a kövek ugyanis összpontosítják, összeadják az energiát. Mivel a földről az ég felé mutatnak, jelképezik a fizikai és a spirituális világ egymásra hatását.

A mágia visszatérve csak az ártatlanság visszatértével valósulhat meg.
A varázsló lényege az átalakítás.
A varázsló figyeli, ahogy a világ lót-fut, de lelke a fény birodalomban lakozik.

A mágia kellékei a megfelelő tűztartók.
Egy stúdió előtere:
Egy stúdió előtere (váróterme), a háttérben a varázseszközök tárolására szolgáló vitrinnel.

A mágia mellett a hajat jóslásra, karakterolvasásra is felhasználták. Ez utóbbi 'tudománynak' trichomancy a neve. Bár nem a trichomancy része, sokak számára frizura, vagyis az a mód, ahogyan a hajat viselik ugyancsak fontos információkat hordoz.

A mágia valójában erőt jelent. A képzelet önmagát megvalósító varázserejét.

Térmágia.
Most csak röviden annyit, hogy a feng shui legalább annyira mágia, mint amennyire egzakt! Akár így gondoljuk, akár nem, módszerei, "finomságai" alkalmazásra kerülhetnek a tiszta térben.

- Ez az a mágia technika, amit a buddhista imamalmoknál csinálnak a szerzetesek. Hogy teletömik az imahengert papírtekercsekkel, amikre ráírták az imákat.

Imagináció és mágia.
Az imagináció helyes, indokolt használatához fontos tisztázni a szó jelentését, jelentőségét.

Szaturnusz: mágia, szertartások kedvelője, könnyen hívő, tanulás iránt vonzódás, szellemi foglalkozás.
Uránusz: reménytelen fok, gyógyító lélek, kellemetlen helyzetekből kimenekül, a sikerhez nincs energiája, elhamarkodás, hevesség fordul elő.

száműzés, banya mágia, meditáció, önmegtartóztatás, nőies istenségek
Megjegyzés: a különböző fajta mágiák általában azt jelölik, hogy elsődlegesen mit használnak a varázslatnál.
Díszítés: Enchanting Designz & Amy Brown ...

Azték krisztusi mágia
Halottaskönyv
Az élet és a halál misztériumai
A tűz misztériumai
Karácsonyi üzenet 1962-1963 ...

Az asztal sarkán az elmaradhatatlan emberi koponya, mindenkit figyelmeztetve elkerülhetetlen sorsára; vagyis, félreérthetetlenül a mágia kellékei, melyek mindig is az elmélyült tudást szimbolizálták vagy helyettesítették.

egészség életmód érték éberség Egység Egyetemes Rend Törvények Abszolut Szellem Hamvas Béla asztrológia arany alkímia Értékrend Isten Rendeltetés sorsnehézségek mikrotheosz imagináció szó teremtő mágia teljesség újjászületés Megváltás Szathmári ...

E törvény kapcsán és a Teremtés-Mágia törvénye kapcsán is szóba került, a mágikus úton történő könnyű és gyors meggazdagodási, és más, ugyancsak mágikus úton, de legalább is misztikus úton történő boldogságszerzési lehetőségről szóló Titok című, ...

Éveken át próbálkoztam magam is a fogaim javításával, többféle mágia technikával, de gyakorlatilag eredmény nélkül.
Van viszont egy cseles módszer, ami elvileg segíthetne, és megoldható, csak még nem jöttünk rá, hogy kéne csinálni.

mágia. segítség. pénz. siker. szerencse. bőség. szerelem. egészség. tarot. cigánykártya. számmisztika. asztrológia. numerológia. kártyajóslás. kristálygömb. astroworld. bennünk a jövőd. abed. máté. gabriella. gabi. gergő. kártyajóslás. kristálygömb.

Ez utóbbi szavak nagyon lényegesek minden másodlagos tudománnyal (asztrológia, alkímia, mágia, tarot, Ji King, kabbalah, számmisztika, feng shui) foglalkozó számára.

És tényleg: ha ezt értettek meg a Neptun lényegéből az emberek, a Mágia Tőrvénye következtében a Neptun princípiuma mindeddig ilyen kábulatok és szédelgések formájában nyilvánult meg a történelemben.

ábra Alkímiai allegória részlete: az egyszarvú, Abracham Lambsprinck után (Selig¬mann: Mágia és okkultizmus az európai gondolkodásban 94. o. 29. ábra)
Vagy szamárként.
11 - 37.

Művei felérnek egy elméleti és gyakorlai tanfolyammal azok számára, akiket érdekel a mágia. Olvashattok tőle többek között a halálról, asztráltestről-testkilépésről, elementálokról, a gondolat teremtő erejéről stb...

Míg a többi mágia vagy fém okozta sebesülés másodpercek alatt, az ezüst okozta sebek csigalassúsággal gyógyulnak, ráadásul eléggé fájdalmasak is. Az ezüst közelsége megrémiszti a vérfarkast és az érintése is kellemetlen a számukra.

Nemcsak a materiális tudományok érdeklik, de gyakran kutatja a lélek mélységeit, s a mágia tudományát is. Rendkívül elszánt, akaratát minden esetben érvényesíti. Ha egy célt tűz maga elé, mindent megtesz azért, hogy véghez vigye.

Végeztem agykontroll tanfolyamot, angyal- és angyalmágia-, AROLO TIFAR tanfolyamot, szellemgyógyászatot. Reiki mester lettem és voltak tanítványaim is. Megismerkedtem az ősi magyar mágiával is.

Danu/Dana: Anunak felel meg. Az anya isten. A varázsalók, folyók, kutak védelmezője, bőség, jólét, mágia és bölcsesség istennője.
Diancechit: A gyógyítás, orvoslás, megújulás, varázslat, ezüstművesség istene.

Elment egy igazi fehér mágus .
Elment , dimenziót váltott és nem meghalt.
Aki ennyit tett a tiszta fehér mágia útján soha nem felejtik.
Tovább él műveiben és a rengeteg olvasó szíveiben.

fekete mágia, wugu) súroló Han-kori taoista irányzatokhoz kapcsolódjanak. Az i.sz.

Choa Kok Sui: A kristályokkal való prána-gyógyítás ősi művészete
Elke Lopes: Ezoterikus nemeskő-gyógyászat
Scott Cunningham: Kristály-, Kő-, és Fémmágia enciklopédia
Chris Pellant: Kőzetek és ásványok (határozó kézikönyv) ...

A kártya pozitív aspektusában a teremtőerő jelenlétét, a letrehozás aktusát, aktivitását, és "középenlevést" jelent. Negatív aspektusában ide tartoznak a nem-tudatos beavatkozások, a sötét mágia.

Latinból átvett kifejezés. Jelentése: természetfeletti, titokzatos erőkben és szellemekben való hit, az ezekkel való foglalkozás és annak elmélete (mágia, spiritizmus, asztrológia stb.)
Radix ...

a kilenc egyszerű számon kívül ismerték az összetett számok KAR MIKUS rejtélyét is. Összesen ötvenkét számot különböztettek meg, az összetett számok némelyikét képpel, piktogrammal ábrázolták, így lett például a 15-ös a varázsló, a 21-es a mágia ...

Nemcsak a tudományok érdeklik, de a lélek, a hit és a mágia rejtelmei is. Annak ellenére, hogy viselkedése, reakciói általában kiszámíthatatlanok, mégis határozott, és akaratát tűzön-vízen keresztülviszi.

vírusokkal, fertőző csatornákon szerzik be az információkat. Ezeket, a fertőző vírusokat nevezzük mitoté-nak. Ezt úgy érzékelhetjük, mintha sok ezer hang
próbálna beszélni hozzánk egy időben. Még ennél is rosszabbak a gonosz varázslók (fekete mágia).

A fekete mágia hívei az étertestet magukhoz is ragadhatják, ezért terjedt el Indiában és a Földön kívüli civilizációk közvetlen segítségével kialakított más kultúrákban a halottak elégetésének szokása, mivel a tűz meggyor­sítja, ...

Lásd még: Lásd még: Varázs, Isten, Tudat, Asztrológia, Angyal

Ezoterika  Ló  Mágikus képesség

 
RSS Mobile