Kezdőlap (Mágia)

 Ezoterika 

Kezdőlap  
 
 
Kezdőlap » Ezoterika » Mágia


 

Mágia

Ezoterika  Ló  Mágikus képesség

Mágia a könyvesboltban
tetszik
A hetem azzal kezdődött, hogy a könyvesboltba, ahová évek óta járok, és ahol a könyvárak miatt egyre ritkábban vásárolok, rám esett egy könyv. ...


A mágia kialakulása

Megpróbálom összefoglalni, hogy hol és mivel kezdődött ez a vallás, és a mágia, vagyis a "MÁGIKUS VALLÁS", mely kezdetleges vallási hitből és szertartásaiból alakult ki.

A mágia
"Mi nem emberek, hanem varázslók vagyunk.
A közönséges emberek nem fizetik meg az árát,
hogy a mi utunkat járhassák."
Soror Het Heru (Shadowrun Grimoire) ...

A mágia-divat
Napjainkban a mágia tovább él, átvészelte az üldöztetéseket, megerősödött. és kifordult hajdani voltából.

A mágia a görög-római világban
Ez a cikk 913 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

mágia
az a csodás hatalom, melynél fogva rejtélyes módon, természetfölötti eszközök segítségével, a természet rendjétől eltérő csodás dolgokat vihetni véghez.

mágia
A természetfeletti hatalmak befolyásolására végzett babonás műveletek, szertartások titkos tudománya. - mágikus: mágiával kapcsolatos, bűvölő, varázsos.

MÁGIA ÖNMAGÁBAN CSAK EGY ESZKÖZ ÉS NEM A CÉL,
A MÖGÖTTES SZÁNDÉK A FONTOS
AZ ...

A mágia rövid története
Ismereteink szerint minden nagy kultúra alkalmazta a mágiát.

Mágia
"Mágus. Félelmetes szó. Vonz és taszít, rémít és elbűvöl. S reményt ad azoknak, akiknek nincs hová fordulniuk."
A mágusnak visszavonultan, megközelíthetetlenségben kell élnie, mielőtt/miután erre a visszafordíthatatlan útra lép.

Mágia ötvenezerért, társkeresés negyvenért
Majd' negyedszázados házasság után egy fiatalabb nőért hagyta el Magdolnát a férje.

A mágia a köznapi nyelvben varázslást jelent, sot néha buvészeket is a mágus névvel szoktak illetni. Szepes Mária, e témakör egyik szakavatott írónoje szerint a mágia erot jelent.

Fehér mágia
Azokat a varázslatokat, amelyek a szerencsétlenségek és a viszontagságok elkerülését szolgálják, a fehérmágia egyik, sőt egyetlen formájának tartják.

Újhold-mágia
Újholdtól három és fél napig tart. Új kezdeményezések, váltások időszaka. (Új szerelem, életreform, új állás)
Telő hold-mágia ...

Gyertyamágia - a szerelemért
A tél a gyertyák ideje, hangulatot, illatot, fényt hoznak a lakásba. De akár a szerelmet is magadhoz vonzhatod velük! Varázsolj gyertyával! ...

A mágia nem fehér, vagy fekete, saját célja mindig függő a mögötte álló egyén céljaitól.

A szerelmi mágia például a fekete mágiához tartozik, mert valakit akarata ellenére láncolunk magunkhoz, de ezzel boldogtalanságra ítéljük egymást. Már az ősemberek is alkalmazták a mágiát a sikeres vadászatért.

Megtisztító mágia angyalokkal
Ezt a varázs szertartás magam is alkalmaztam, és azt vettem észre, hogy nagyon jól oldja a mentális blokkokat! Ezért nyugodt szívvel ajánlom neked is, ha úgy érzed, segítségre van szükséged egy bizonyos problémában.

Most nyissátok meg a teljes szervezeteteket, hogy befogadhassátok a Forrás végtelen bőségét, mert ez a mágia, a csodák és a manifesztáció energiája.

Egyesek szerint a füstölés elengedhetetlen a gyertyamágia során. A füstölő fajtáját előírhatja egy különleges varázsige, de használhatsz más illatokat is. Van, aki a Háromkirályok illatait használja, van aki a herbénát.

Mágia és Nelli - kérdezte:
Mágia: Csináltattam egy mágussal egy szerelmi kötést. Hogy ez mennyire erkölcsös, avagy sem, abba ne menjünk most bele.

Mágia, csoda és kereszténység


Sok keresztény gondolja úgy, hogy Harry hatása nem kedvező.

MÁGIA
Az okkult erők gyakorlati alkalmazása, felhasználása. Ezen erők megismerése és ellenőrzése, irányítása csak szigorú önfegyelem és mérsékletes élet által lehetséges.

Mágia
A mágiáimnál a természeti erőket használom. Minden energiámat belerakom, hiszen annyit kapok vissza, amennyit adok, de ez így van az élet az élet minden területén is.

A mágia mindkét félt köti
Sokan azonban alapvető tévedésben vannak a szerelmi kötéssel kapcsolatban.

A mágia eszköztára - amulettek és talizmánok
A letűnt korok népei olyan dolgokban hittek, ami egyesek számára elfogadható, mások számára viszont kételyekkel teli érzéseket sugallnak.

- Mágia: A mágia idotlen idok óta arra törekszik, hogy kapcsolatot teremtsen az ember számára hasznos energiákkal. Ez nem csak külso eroforrásokat jelenthet, hanem belso eroinket is.

Angyalmágia
Az angyalmágia az angyalokkal való kapcsolatfelvételt jelenti. Az angyalokkal való komunikációnak rengeteg formáját ismerjük. A legelterjedtebb az atlantiszi anygalpecsétek készítése és az atlantiszi anygalok megidézése.

Gyertyamágia
A gyertyás varázslatot bármikor elvégezheted, de karácsonykor, amikor felerősödnek a pozitív energiák, különösen hatásos lehet.

Mágia
izzadás, izzadság, veríték, verejték, levendula, szódabikarbóna, házikozmetika
Partnereink ...

A mágia, mint pszichológiai eszköz
A vadász felrajzolja vágyott zsákmányállatát a barlang falára, mielőtt az elejtésére indul, vagy az állat maszkjában eljár egy megszabott koreográfiájú, rituális táncot.

Mágiatörténet
Sok régi monda beszél elsüllyedt városokról, amelyek most a tenger fenekén fekszenek. Holdfényes éjszakákon néha lelátni a tengeralatti palotákra, márvány terekre; és végzetes órán a tengermélyi harangok hangját is lehet hallani.

A mágia szerint minden - a földön lévő - kőrakás az erő helye. Ezek a kövek ugyanis összpontosítják, összeadják az energiát. Mivel a földről az ég felé mutatnak, jelképezik a fizikai és a spirituális világ egymásra hatását.

Lásd még: Lásd még: Isten, Varázs, Szellem, Angyal, Tudat

Ezoterika  Ló  Mágikus képesség

 
RSS Mobile